Έπειτα από 18 μέρες αγωνίας δύο ομοεθενείς του καταζητούμενου είδαν το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου το τετράχρονο αγόρι να παίζει σε ένα χωράφι. Ειδοποίησαν την οικογένεια της μητέρας του και λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Τζειμς Κλοντ Λέσι.

Ο 35χρονος που ανήμερα των Φώτων δολοφόνησε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου γιου του την εν διαστάσει σύζυγο του Λέλα Μαυρομάτη και στη συνέχεια άρπαξε τον μικρό τους γιο κι εξαφανίστηκε, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Χαλικιδικής.  Οι Αστυνομικοί που θα τον εξετάσουν αναμένεται να ρίξουν φως στις λεπτομέρειες της υπόθεσης και ο Αλβανός θα αντιμετωπίσει το βαρύ πέλεκυ της δικαιοσύνης.

Ο μικρός Φοίβος που βρίσκεται ξανά με το αδελφάκι του, την αγαπημένη του γιαγιά και παππού αλλά  σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια, είναι απαρηγόρητος . Ζητάει συνεχώς τη μητέρα  του...

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο "Φως στο Τούνελ" βρέθηκε ο θείος του μικρού αγοριού σε μια προσπάθεια να βρεθεί το μικρό αγόρι  και να δοθεί τέλος στο θρίλερ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Μαρτυρίες ήθελαν το Λέσι να έχει κινηθεί στην περιοχή των Μεγάρων και αλλού στην Αττική.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από την Βόρεια Ελλάδα που ερευνούν την υπόθεση, δεν μπορούσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να έπαιξε κάποιος επίτηδες το ρόλο του «Λέσι» στα Μέγαρα για να βοηθήσει τον Αλβανό συζυγοκτόνο να διαφύγει.
Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.