13 Ιουνίου 2022

Σοκ Ξαφνικίτιδα και σήμερα, στην Θεσσαλία: 40χρονος πέθανε ξαφνικά στο κρεβάτι του – Δεν είχε προβλήματα υγείας


 
 
 
Ξαφνικίτιδα...

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Βελεστίνου ο πρόωρος και αιφνίδιος χαμός του 40χρονου ντελιβερά χθες το απόγευμα. Ο άτυχος άντρας, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας σε σουβλατζίδικο της περιοχής, κατέρρευσε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς του και μέσα σε λίγα λεπτά «έσβησε».

Οι γενναίες προσπάθειες των διασωστών του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου να τον επαναφέρουν με επί τόπου καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, απέβησαν, δυστυχώς, άκαρπες. Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Όλα συνέβησαν όταν γύρω στις 16:00 το απόγευμα. Ο 40χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Καθώς δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, αποφάσισε να ξεκουραστεί στο κρεβάτι, πιστεύοντας πως αργότερα θα αισθανόταν καλύτερα. Κάτι που αποδείχθηκε λάθος.

Εντούτοις, η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Μέσα σε λίγη ώρα αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στο χέρι που επεκτάθηκε στο στήθος και όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι, για να ζητήσει βοήθεια, κατέρρευσε στο πάτωμα. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η οικογένειά του έχει υποστεί σοκ.

tilestwra

 

Ο Κ.Μητσοτάκης εισέπραξε αγροτική επιδότηση 8.200 ευρώ! – Την ίδια στιγμή οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα


Ο Κ.Μητσοτάκης εισέπραξε αγροτική επιδότηση 8.200 ευρώ! – Την ίδια στιγμή οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα

Νόμιμο αλλά όχι ηθικό - όπως ο πατέρας του ο οποίος λάμβανε 4 συντάξεις


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εισέπραξε αγροτικές επιδοτήσεις ύψους 8.200 ευρώ!

Σημειώνεται ότι προ ολίγων εβδομάδων ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει τα εξής: «Ο σκοπός πλέον δεν είναι απλά πόσα λεφτά θα βγάλω, είναι πολύ σημαντικό αυτό, αλλά δεν είναι το μοναδικό κίνητρο, το να βγάζει κανείς ολοένα περισσότερα λεφτά, αλλά να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά».

Αλλά φαίνεται τελικά πως δεν ισχύουν για τον ίδιο αλλά για τους άλλους, τους… πληβείους και έτσι ο ίδιος «βγάζει» λεφτά με κάθε τρόπο και μέσον.

Σε μία κοινωνία η οποία αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά εξαιτίας των πληθωριστικών πιέσεων και της πολυεπίπεδης ακρίβειας.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, ο πρωθυπουργός έχει λάβει για το 2020 και το 2021 σχεδόν 9.000 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Δηλαδή ο Κυρ. Μητσοτάκης, εν ενεργεία πρωθυπουργός και μέλος μιας από τις πλέον εύπορες οικογένειες στην Ελλάδα, έκανε αίτηση και έλαβε χρήματα όπως ένας οποιοσδήποτε κατ’ επάγγελμα αγρότης. Προφανώς είναι νόμιμο αυτό που έπραξε ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Το θέμα είναι πόσο ηθικό είναι εκ μέρους του να λαμβάνει επιδοτήσεις όπως όλοι οι υπόλοιποι αγρότες της Ελλάδας, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσθεώρητες οικονομικές απαιτήσεις.

Το ζήτημα είναι ότι πρόκειται για έναν πρωθυπουργό που επί των ημερών του η πλειονότητα της κοινωνίας βιώνει ένα πρωτοφανές οικονομικό τέλμα και ο ίδιος όχι μόνο προκαλεί με τις δηλώσεις του περί «εξαιρετικής ποιότητας ζωής» στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα φέρεται να αδιαφορεί παντελώς για την εικόνα του προκειμένου να λάβει μερικές χιλιάδες ευρώ.
Όλα αυτά σε μία εποχή που οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος και για να πάνε στην δουλειά τους πληρώνουν βενζίνη με αξία… σαμπάνιας.
 

Με πληροφορίες από το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 





 


Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε και γιατί πέφτει πάντα Δευτέρα;


 
Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζουμε και γιατί πέφτει πάντα Δευτέρα;

Τι συμβολίζει

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος πέφτει πάντα Δευτέρα και για πολλούς είναι αργία. Τι γιορτάζουμε όμως;

Σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, 10 μέρες μετά την Ανάληψη και 50 μέρες μετά το Πάσχα, οι 12 Απόστολοι είχαν συγκεντρωθεί σε ένα σπίτι που βρισκόταν στα Ιεροσόλυμα. Μια δυνατή βροντή ακούστηκε ξαφνικά στον ουρανό. 12 γλώσσες που έμοιαζαν με φωτιά κατέβηκαν στο σπίτι και στάθηκαν πάνω από τα κεφάλια των Αποστόλων.

Ο λόγος που το Άγιο Πνεύμα εμφανίστηκε με την μορφή φωτιάς ήθελε να δείξει πως η Αγία Τριάδα είναι ένα και ομοούσια και επίσης πως το κήρυγμα των Αποστόλων από εκείνη την στιγμή θα είχε διπλή ενέργεια. Όπως ακριβώς και η φωτιά. Να φωτίσει τους πιστούς και να παραδίδει τους άπιστους στο πυρ.

Εκείνη την ημέρα είναι η εβραϊκή γιορτή της Πεντηκοστής. Ημέρα που εορτάζεται η παράδοση των Δέκα Εντολών στον Μωυσή στο Όρος Σινά. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσει ο Χριστός στους μαθητές του πριν την Ανάληψη.

Μετά την επιφοίτηση βγήκαν από το σπίτι και άρχισαν να κηρύττουν στους Ιουδαίους, μιλώντας στον καθένα στην γλώσσα του «για τα θαυμαστά έργα του Θεού». Ύστερα από το κήρυγμα του Απόστολου Πέτρου, εκείνη την ημέρα βαφτίστηκαν 3.000 νέοι πιστοί. Από το τότε το Άγιο Πνεύμα είναι δίπλα στους πιστούς και βοηθάει τους ανθρώπους να γνωρίσουν τον Θεό ώστε να αγωνιστούν για τη Σωτηρία της ψυχής τους.

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος πέφτει πάντα μια μέρα μετά την Κυριακή της Πεντηκοστής, ημέρα Δευτέρα, ακριβώς 50 μέρες μετά την Κυριακή του Πάσχα.

Με πληροφορίες από το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084