18 Μαρτίου 2016

Τσίπρα "γενοκτόνε " ! Ηλικιωμένος κατέθεσε αίτημα για ευθανασία λόγω χρεών...

geger

Το οικονομικό αδιέξοδο οδήγησε έναν 70χρονο από την Εκκάρα Δομοκού, να καταθέσει αίτηση για ευθανασία...
Το περιστατικό έγινε γνωστό χτες το βράδυ και συγκλόνισε αμέσως την κοινή γνώμη.
Ο ηλικιωμένος είναι σε απελπισία και δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη του, οπότε αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.
Όπως είπε ο ίδιος: "Ζω σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, δεν έχω να φάω και δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου"...
 Ο 70χρονος έχει συγκινήσει όλους του Έλληνες, καθώς κατέθεσε το ίδιο αίτημα και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γεγονός που αποδεικνύει τον βαθμό της απόγνωσης του.
Την ίδια ώρα που ένα ολόκληρο κράτος φροντίζει για την φιλοξενία μεταναστών, ξεχνά και αφήνει στα αζήτητα την υπόθεση του άτυχου 70χρονου, που κάνει έκκληση στα ΜΜΕ... για να πεθάνει!
Ελλάς το μεγαλείο σου...



NOICENEWS

Καταγγελία από την Μόσχα: Οι Η.Π.Α. χρηματοδοτούν τους μουσουλμάνους για να κατακλύσουν την Ευρώπη


Ο Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας, Nikolai Starikov, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Κρεμλίνο καταγγέλλει το σχέδιο της Νέας Τάξης που προβλέπει εγκλωβισμό εκατομμυρίων μουσουλμάνων «μεταναστών» στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα, της οποίας η κυβέρνηση βέβαια άνοιξε τα σύνορα με τους Ευρωπαίους να της τα κλείνουν.

«Πάντα, υπήρχε μια διαδικασία, προκειμένου να αποδείξει ένας άνθρωπος πως είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα εξαφανίστηκαν. (...) Κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα. (...) Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία», αναφέρει ο Starikov, καταδεικνύοντας την κατάσταση και δείχνοντας τι μας περιμένει.

Σε σχέση με τα αιτήματα των «προσφύγων και μεταναστών» ο Ρώσος αναλυτής σημειώνει πως γίνονται όλα αποδεκτά, όπερ σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, πως κάποιοι από ψηλά πιέζουν τις αρχές των Βρυξελλών.

«Δηλαδή να παραγραφούν οι κανόνες και οι διαδικασίες για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των προσφύγων. Κάποιος το κανόνισε αυτό και δεν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει με σιγουριά.

Ποιοί κρύβονται πίσω από το «προσφυγικό» σύμφωνα με τον Starikov; Οι Η.Π.Α. ή μάλλον εκείνοι που τις ελέγχουν, δηλαδή οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης, συμπληρώνουμε εμείς.

«Δείτε ποιοι απέχουν από την ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. (...) Δεν επηρεάζονται από το προσφυγικό, την ώρα που όλοι οι άλλοι καταρρέουν», σημειώνει και αναρωτιέται εύλογα γιατί οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες δεν πάνε στο Κατάρ, στο Μπαχρέιν ή στην Σαουδική Αραβία, στην οποία όπως έχετε διαβάσει από το prisonplanet.gr υπάρχουν χιλιάδες άδειες κλιματιζόμενες σκηνές πολυτελείας που μπορούν να φιλοξενήσουν εκατομμύρια ανθρώπους, πόσο μάλλον τους ομόδοξους των Σαουδαράβων.

Εν συνεχεία, θέτει το ερώτημα ποιος τους δίνει τα λεφτά για να πληρώνουν τους δουλεμπόρους και τα όποια έξοδα προκύψουν, καθώς φεύγουν άρον-άρον από το σπίτι τους με λίγα ρούχα. Υπάρχουν πολλοί νέοι στρατεύσιμης ηλικίας με ακριβά κινητά που σηκώνουν συχνά λεφτά από ATM, υπογραμμίζει.

Επιπλέον λέει το αυτονόητο πως μεταξύ των «προσφύγων» έχουν διεισδύσει τζιχαντιστές και πως στην Ευρώπη έχουν σταλεί ολόκληρες ταξιαρχίες.

Όλα λοιπόν είναι οργανωμένα σύμφωνα με τον Ρώσο συγγραφέα, ο οποίος αναρωτιέται επίσης γιατί τα ΜΜΕ, τα οποία παίζουν ρόλο-κλειδί στην παραπληροφόρηση των πολιτών, κάνουν την εμφάνισή τους μόνο όταν «πνίγονται» πρόσφυγες και όχι κατά την διάρκεια της πορείας τους.
Κατά αυτόν τον τρόπο, θεωρεί, οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ και δη στην Γερμανία, προκειμένου εκείνη να είναι απόλυτο υποχείριό τους εναντίον της Ρωσίας.


ΠΗΓΗ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Ο φόβος και ο τρόμος τα αδέσποτα σκυλιά - και η αδιαφορία Δήμαρχου και Αντιπεριφερειάρχη


 Ρεπορτάζ:
 Του  Μανώλη Μάνου

Ολος ο Δήμος της Καστοριάς έχει γεμίσει απο αδέσποτα σκυλιά μεγάλου μεγέθους. ιδιαίτερα στα κεντρικά σημεία της πόλεως απο μπροστα απο το κτήριο της Αντιπερειφέρειας  μπροστά απο το Δημαρχείο  Καστοριάς μέχρι τίς περιοχές του ΟΤΕ, την περιοχή των ΛΥΒ, το Νταηλάκι  κ.α,  ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους και για τα παιδιά είναι μεγάλος.

Ιδιαίτερα στα σημεία μπροστά απο Παιδικούς Σταθμούς  - έχουν καταγραφεί πάνω απο 9 περιπτώσεις δαγκωμάτων απο σκύλους και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κάποια διακομίστηκαν σε ιδιώτες γιατρούς και στο νοσοκομείο γιατίήταν σόβαρά τα μη σοβαρά που μένουν χωρίς ιατρική επίβλεψη και για λόγους οικονομικούς εγκυμονούν κινδύνους για τον γενικό πληθυσμό.

Είναι περιτό πλέον  να αναφέρουμε δημοσιογραφικά  ότι, υπάρχουν σήμερα  εκατονταδες  άνθρωποι στην Καστοριά οι οποίοι δεν έχουν ούτε 2 ευρώ να τους περισσεύει για εισητήριο μέχρι το νοσοκομείο  (έχοντας  να αντιμετωπισουν το δίλλημα ψωμί η γιατρό; )

Η αδιαφορία τόσο της Δημοτικής αρχής- του Δημάρχου Καστοριάς  Α.Αγγελή, αλλά και κατα επέκταση ευθύνης, του Αντιπεριφερειάρχη  Σ. Αδαμόπουλου είναι απόλυτη.

Ευγε!!

                         Είναι και.. γεωπόνος ο Δήμαρχος Καστοριάς ( γιατρός της γής ) (;)


Σκιάθος: Άγριο έγκλημα: Αφγανός σκότωσε Ελληνίδα και τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της


Άγριο έγκλημα ΤΩΡΑ στη Σκιάθο: Αφγανός σκότωσε Ελληνίδα και τραυμάτισε τον σύζυγό και την κόρη της την ώρα που...



Δυστυχώς συνεχίζονται τα εγκλήματα μίσους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Δεν χρειάζονται αιτίες, όταν κάποιος βρίσκεται σ’ έναν τόπο όπου μισεί τα πάντα και έχει μία πολιτισμική κατεύθυνση που του επιτρέπει να σφάζει ηλικιωμένες, παιδιά, γέρους, οτιδήποτε, δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.


Νεκρή 58χρονη μητέρα. Σοβαρά τραυματισμένη η 20χρονη κόρη της και ο 68χρονος πατέρας. Για “οικονομικές διαφορές” λένε τα ελεεινά κανάλια, όσα βέβαια απο αυτά αναφέρουν το γεγονός.

Ο πολιτισμός φυλετικού μίσους, υποβαθμίζεται σε “οικονομικές διαφορές”. Μήπως ήταν “οικονομικές διαφορές” και οι σφαγές στη Σμύρνη και στον Πόντο; Μήπως το παραμύθι του “ποιμνιου” πρέπει κάποτε να σταματήσει; 

Μήπως θυμάται κανείς τις νεκρές γυναίκες στη Βοιωτία, την Άρτα και αλλού; Μήπως φταίει το “100″ που δεν ήρθε; Ή μήπως οι “σύμμαχοι και το κράτος που δεν επενέβησαν έγκαιρα”;

Το ερώτημα είναι καθαρά ερώτημα επιβίωσης. Πιστοί υπήκοοι ωσάν τους αμνούς επί σφαγή; Έχουμε το δικαίωμα να προβάλλουμε τέτοια δικαιολογία όταν το υπέρτατο καθήκον είναι η προστασία της Εστίας και της γενιάς μας;
 
Γιατί αυτή τη φωτιά την έχουμε ξαναζήσει σε τεράστια μεγέθη. Θα κάνουμε πάλι τα καυσόξυλα; Νομίζετε ότι φοβίζετε κάποιον; Δουλέμποροι, ορκς, πουλημένοι και επίορκοι;

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος απο το Αφγανιστάν που εργαζόταν σε ξενοδοχείο, είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τους εργοδότες του. 

Χρησιμοποιώντας γεωργικό εργαλείο επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την 58χρονη ιδιοκτήτρια, την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον 63χρονο σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον σοβαρά ενω με το ίδιο “όπλο” τραυμάτισε ελαφρά την 20χρονη κόρη τους. Προκάλεσε επίσης φθορές στο ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητο της οικογένειας....

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αλεξιάδης ειρωνεύεται και χλευάζει τον λαό: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα

: 18/03/2016 - 14:25
Τελευταία δημοσίευση: 14:52
Η δήλωση του Αλεξιάδη που θα συζητηθεί: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα - BINTEO

Δημοσιογραφική επιμέλεια σχόλια : Μανώλης Μάνου
 Σαρκασμός  χαιρέκακη ειρωνεία, ο 
δηκτικός εμπαιγμός, και χλευασμός του 
 λαού που υποφέρει.

Μια χλευαστική και απολυτα ειρωνική κατά του ελληνικού λαού δήλωση , του τροικανού φερόμενου  υπουργού Τρύφωνα Αλεξιάδη  του εντοδόχου των γερμανών τοκογλύφων δανειστών, "τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα"

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, απαντώντας στη βουλή, σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.

"Από τα 56 μου χρόνια, τα 36 ασχολούμαι με ζητήματα φορολογίας…Αυτό που θα έβαζα σαν τίτλο στη φορολογική ιστορία της χώρας θα ήταν, "τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα" " είπε  (με χαμόγελο ειρώνιας και σαρκασμό ) ο κ. Αλεξιάδης.

Επίσης, σημείωσε μεταξύ άλλων: "Είναι σαφέστατο ότι το υπάρχον φορολογικό σύστημα δεν είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και την οικονομία να αναπτυχθεί. Υπάρχει πίεση, λόγω των συμφωνιών που έχουν γίνει, προσπαθούμε να κάνουμε πιο λογικές τις διατάξεις, που είναι σε πολλές περιπτώσεις παράλογες και άδικες".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ



                                                .

Με πληροφορίες απο το enikos.gr

ΛΑΡΙΣΑ :Δωρεάν θέρμανση για τους πρόσφυγες στη Λάρισα

prosfuges-trikala

Θέρμανση παρέχει από σήμερα ο Δήμος Λαρισαίων στους περίπου 400 πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι φιλοξενούνται προσωρινά, από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, στον περίβολο εργοστασίου που δεν είναι πλέον σε λειτουργία, λίγο έξω από τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, σε αυτόν τον χώρο φιλοξενούνται, μέχρι να διαμορφωθεί το στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου στο Κουτσόχερο, 394 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, εκ των οποίων 200 είναι παιδιά, υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων, ενώ την καθημερινή σίτισή τους έχει αναλάβει η 110 ΠΜ. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή έχουν σπεύσει εθελοντικές οργανώσεις αλλά και μεμονωμένοι πολίτες για να συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου οι συνθήκες διαβίωσης στον χώρο όπου έχουν στηθεί 42 σκηνές από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Στην περιοχή βρίσκεται κινητή μονάδα της 5ης ΥΠΕ, ενώ εθελοντές γιατροί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως και μέλη εθελοντικών οργανώσεων που συνδράμουν στη διανομή των τροφίμων. Επίσης, έχουν εγκατασταθεί χημικές τουαλέτες αλλά και ντους, ώστε να υπάρχει ζεστό νερό. Από σήμερα, κατόπιν προσφοράς επιχειρηματία, θα τοποθετηθούν στις σκηνές σόμπες, προκειμένου να εξασφαλιστεί και η θέρμανση. Μάλιστα, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, ο Δήμος Λαρισαίων πρότεινε χθες στους πρόσφυγες να μεταφερθούν σε κλειστό χώρο εντός της πόλης, αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν, λόγω της επικείμενης μετεγκατάστασής τους στον Κουτσόχερο.

Την ευθύνη και διαμόρφωση του στρατοπέδου στο Κουτσόχερο, το οποίο σχεδιάζεται να φιλοξενήσει περίπου 1.000 άτομα αλλά υπάρχει προοπτική να φιλοξενήσει και διπλάσιο αριθμό εάν παραστεί ανάγκη, έχει αναλάβει, μετά από σχετική απόφαση του διυπουργικού οργάνου, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας που εδρεύει στη Λάρισα και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σε σχετικές εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και των απαραίτητων υποδομών, αλλά και στο στήσιμο στρατιωτικών σκηνών που θα παράσχουν στέγη στους πρόσφυγες, όπως και στις διαδικασίες εξασφάλισης της σίτισής τους. Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες επηρεάζουν και επιβραδύνουν τους ρυθμούς προετοιμασίας. Σύμφωνα με υπολογισμούς, έως το τέλος της εβδομάδας ο χώρος αναμένεται να είναι έτοιμος για να υποδεχτεί τους πρόσφυγες


Πηγή