27 Ιουνίου 2015

Τα ψεύτικα γκάλοπ! ..ξεκίνησαν

Τα ψεύτικα γκάλοπ! ..ξεκίνησαν

image
Ψεύτικα γκάλοπ στις αυριανές κυριακάτικες εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Δημοσκοπήσεις που διεξήχθησαν ΠΡΙΝ από την προκήρυξη του δημοψηφίσματος και με ερωτήματα που αφορούν σε συμφωνία και όχι στην πρόταση των δανειστών παρουσιάζονται εντέχνως ως ένα «ναι» στο ερώτημα του δημοψηφίσματος.
Είναι προφανείς οι στόχοι: να προκαταλάβουν και -κατά συνέπεια- να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα.
Την άλλη Κυριακή θα τα βλέπουμε και θα γελάμε, προς το παρόν όμως χρησιμοποιούνται για να «πειράξουν» το πολιτικό παιχνίδι.
Συγκρατήστε τους αριθμούς:
Ν.Μ.
image image

 altsantirinews.gr 

EKTAKTO! Ο Σαμαράς προκάλεσε ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ χαμό στη Βουλή

EKTAKTO! Ο Σαμαράς προκάλεσε ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ χαμό στη Βουλή μαζί με τα μνημονιακά ανδρείκελα του!
Κάποιος να μαζέψει ΤΩΡΑ τους Σαμαράδες γιατί είναι σαφές ότι η μόνη προσπάθεια του τσακισμένου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι να χτυπήσει την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
 Ο Σαμαράς προκάλεσε ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ με σκοπιμότητα επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι μνημονιακοί βουλευτές του έκαναν τη Βουλή αρένα, ο πρώην πρωθυπουργός έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ΦΩΤΙΑ ενώ στο τέλος με κίνηση τσοπάνη έκανε νόημα στους βουλευτές του να αποχωρήσουν!
Ποιοι άλλοι ακολούθησαν; Οι... συνάδερφοι τους από το ΠΟΤΑΜΙ! Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα οι φίλοι Σόιμπλε!

Τι πείραξε τον Σαμαρά; Οτι μετά την ομιλία της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τη θέση στο Προεδρείο ενώ ήταν στο βήμα ο Σαμαράς (κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 66 του Κανονισμού της Βουλής).
Ναι! Αυτό πείραξε τον Σαμαρά! Ο Σαμαράς ανέχεται μόνο να υπογράφει γενοκτόνα μνημόνια και όχι να γίνει - άνευ σημασίας - "λάθη" διαδικασίας!
Κανένας σεβασμός στην κρισιμότητα της στιγμής και στην ΕΘΝΙΚΗ μάχη. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά το σόου των μνημονιακών βαρβάρων που έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους βλέποντας τη χώρα να κυβερνάται πια από την Αθήνα και όχι το Βερολίνο ζήτησε να επικρατήσει νηφαλιότητα.
Η διαδικασία, μετά από την πρόταση του πρωθυπουργού, διακόπηκε για δέκα λεπτά με τον Αλέξη Τσίπρα να καλεί τον Σαμαρά να επιστρέψει για να ολοκληρώσει την ομιλία του.









 to xwni.gr

Ολόκληρο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού για το δημοψήφισμα ( βίντειο )


Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στίς 5 Ιουλίου  μέσα σε φορτισμένο κλίμα. Ο Α. Τσίπρας  υπέδειξε στο δημοψήφισμα αυτο το ΟΧΙ και κάλεσε τους Ελληνες να ψηφίσουν υπερ της εθνικής τους κυριαρχίας με βάση την ιστορία τους .

Ο Πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για ασφυκτικό οικονομίκο κλίμα εδώ και πέντε μήνες   και είπε  μεταξύ άλλων << Δεν πέρασε ουτε μια στιγμή απο το μυαλό μας να προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού>>







Και κλάμα τα παπαγαλάκια: «Θα υποστηρίξουμε την Ελλάδα και μετά την εκπνοή του προγράμματος»



«Είμαστε όλοι έτοιμοι να υποστηρίξουμε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, και μετά την εκπνοή του προγράμματος για την Ελλάδα, αν αυτό απαιτηθεί» είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ.
«Η πόρτα είναι ανοιχτή», δήλωσε πριν από λίγο ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του Γιούρογκρουπ. «Η πόρτα είναι ανοιχτή. Δεν έφυγαν οι Θεσμοί αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία εγκατέλειψε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τώρα πάνω στο τραπέζι δεν έχουμε κάτι απτό και αυτό μόνο μπορώ να πω. Η διαδικασία δεν έχει τελειώσει, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα η οποία αν ακολουθήσει το μονοπάτι που επέλεξε χθες το βράδυ το πρόγραμμα θα εκπνεύσει», είπε ο επικεφαλής της Κομισιόν και πρόσθεσε: «Υπάρχει και μια ξεκάθαρη απάντηση από την ελληνική πλευρά και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να μην έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση από την πλευρά μας».
Η Ελλάδα παραμένει μέλος της Ευρωζώνης και γι’ αυτό είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να την βοηθήσουμε, υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η Ελλάδα ήταν ξεχωριστή περίπτωση κάναμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε, υπερθεμάτισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ωστόσο, τόνισε ότι σήμερα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για την Ελλάδα. «Δεν είναι μία καλή μέρα σήμερα» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, οι αναλήψεις από τις ελληνικές τράπεζες ήταν πολύ μεγάλες, καθώς προμηνύονται δραματικές εξελίξεις.

Όσον αφορά το αίτημα παράτασης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για την επέκταση του ελληνικού προγράμματος.

Επίσης, ο κ. Σόιμπλε διαβεβαίωσε ότι η Ευρωζώνη θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν θα μεταδοθεί στις υπόλοιπες χώρες ο κίνδυνος της ελληνικής κρίσης.
"Η Ελλάδα παραμένει μέλος της ευρωζώνης. Το Eurogroup ήταν καθοριστικό για τη διασφάλιση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και την περαιτέρω ενίσχυση της ευρωζώνης", ήταν το tweet του αντιπροέδρου του Εurogroup Βάλντις Ντομπρόφσκις, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης.




kouyipandoeas.gr