31 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4/2 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ  ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4/2 ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Πρωτοφανές παγκοσμίως τον 21ο αιώνα - Κυβέρνηση-Σύριζα-ΜΜΕ-Αναρχικοί-Ρουβίκωνας κοινό μέτωπο κατά των πολιτών

ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΣΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ



Smiley face

ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΣΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣΚΟΤΖΙΑΣ ΠΡΟΣ ΡΩΣΣΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Επίθεση κατά της Ρωσσίας (!!!) εξαπέλυσε το «πατριωτάκι» και «φιλορώσσος» (όπως τον εμφανίζουν διάφοροι χρήσιμοι ηλίθιοι…) ο Κοτζιάς, και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος!
Έτσι, απαντώντας σε πρόσφατη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσσίας, ότι οι Αμερικανοί είναι οι ενορχηστρωτές της «λύσης» στις διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Σκοπίων, για να πάρουν με το μέρος τους το σκοπιανό κρατίδιο, είπε τα εξής:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας έκανε μια προβληματική δήλωση, τους εξηγήσαμε σε αυστηρό τόνο και εδώ και στη Μόσχα, δεν πρέπει να ανακατεύεστε. Μόλις λύσουμε το θέμα τα Σκόπια θα είναι το πιο φιλικό κράτος για εμάς».
Αποδεικνύοντας έτσι, για πολλοστή φορά, ότι όποιος έχει περάσει από το πουλημένο ΚΚΕ είναι πιο «αμερικανάκι» κι από τους Αμερικανούς ακόμα!

ΠΗΓΗ
Smiley face

Απαράδεκτη και ύποπτη-μάλλον προβοκατόρικη η ανακοίνωση "Ρουβίκωνα του ΣΥΡΙΖΑ": «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα»

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:
Σχετικά
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».


Crash Magazine Online

Σοκ! Ο Νίμιτς θεωρεί σφαγέα τον Μ. Αλέξανδρο – Με αυτόν διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση! – (Βίντεο)Σοκ! Ο Νίμιτς θεωρεί σφαγέα τον Μ. Αλέξανδρο – Με αυτόν διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση! – (Βίντεο)


Οι αναφορές του στον Μέγα Αλέξανδρο ως «σφαγέα λαών» και η παραίνεση του να μην ασχολούμαστε με την ιστορία, είχαν προκαλέσει εντονότατες αντιδράσεις στην Αθήνα το 2007 οι οποίες καταγράφηκαν και σε τηλεγράφημα της αμερικάνικης πρεσβείας το οποίο παρουσιάζουμε σήμερα. 

Αυτή η αναφορά και μόνο, θα έπρεπε να αφυπνίσει την Ελληνική Κυβέρνηση, όμως στην ουσία κάπου εδώ τελειώνουν όλα, καθώς αυτή η αναφορά δείχνει ποια πλευρα στηρίζει ο Μ. Νίμιτς.
Σε τηλεγράφημα από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου 2007(με διαβάθμιση “Εμπιστευτικό” – όπως είχε διαρρεύσει από το Wikileaks) ο επιτετραμμένος για τα Βαλκάνια, Τ. Countryman, μεταφέρει το κλίμα των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Nimetz για τον Μέγα Αλέξανδρο. Επίσης έχει ενδιαφέρον η αμερικανική αντίδραση σε αυτές, καθώς ουσιαστικά καλούν τον κ. Νimetz να διαχειρισθεί την κατάσταση που ο ίδιος είχε δημιουργήσει τότε… Οι δηλώσεις είχαν γίνει με αφορμή την απόφαση του Ν. Gruevski να μετονομάσει το αεροδρόμιο των Σκοπίων σε Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση αρχών της πΓΔΜ να μετονομάσουν το Αεροδρόμιο των Σκοπίων σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο Nimetz απάντησε: «Σχετικά με την ονομασία του αεροδρομίου θα πω ότι προσωπικά δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν και γνωρίζω ότι αυτή η δήλωσή μου ίσως προκαλέσει αντιδράσεις και στα δύο κράτη… Φυσικά ένας μεγάλος κατακτητής, αλλά έσφαξε χιλιάδες ανθρώπους και κατέστρεψε πολλές πόλεις. Δεν ήταν αυτός που προώθησε την Δημοκρατία ή την πολιτική ζωή και σύμφωνα με την άποψη μου δεν άφησε πίσω του την πιο θετική αυτοκρατορία.

Επομένως φαίνεται παράξενο ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός για την καταγωγή του με αρνητικές συνέπειες στον 21ο αιώνα, χιλιάδες χρόνια μετά τον θάνατο του. Αυτή είναι μια απολύτως λογική άποψη, η όποια πιθανόν δεν έχει ειδικό βάρος. Προτιμώ να κοιτάζω μπροστά, όχι πισω. Πιστεύω ότι οι πολίτες τη περιοχής έχουν την ευκαιρία να κτίσουν νέες σχέσεις και ισχυρή δημοκρατική και οικονομική ευημερία εντός των Βορειοατλαντικών πλαισίων, αλλά μόνο εάν εργασθούν μαζί και αφήσουν μερικά από αυτά τα ιστορικά θέματα πίσω…»
Δείτε βίντεο:

Ποιος είναι ο Νίμιτς και ποιος τον όρισε «διαμεσολαβητή»;
Παρουσιάζεται ως ‘Αμερικάνος’, γεννημένος στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο είναι ακόμα ένας πολιτικός ‘Αμερικάνος’ εβραϊκής καταγωγής που του δόθηκαν πόστα και αρμοδιότητες ζωτικής σημασίας. Η λίστα των ΗΠΑ τέτοιων προσωπικοτήτων είναι μακρά και παλιά.
Όπως αναφέρει το επίσημο βιογραφικό του, ο Μάθιου Νίμιτς γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης σε μια εβραϊκή οικογένεια και φοίτησε στο Williams College, όπου έλαβε B.A. το 1960. Στη συνέχεια με υποτροφία Rhodes Scholarship έλαβε Β.Α. από το κολλέγιο Balliol, στην Οξφόρδη το 1962. Πήρε το LL.B. από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ το 1965, όπου ήταν Πρόεδρος της Νομικής Αναθεώρησης του Χάρβαρντ.

Διετέλεσε νομικός υπάλληλος στο Ανώτατο Δικαστήριο Justic Marshall Harlan II από το 1965 έως το 1967, πριν υπηρετήσει ως βοηθός προσωπικού του Πρόεδρου Lyndon B. Johnson μέχρι το 1969.
Εργάστηκε με τη δικηγορική εταιρεία της Νέας Υόρκης Simpson, Thatcher & Bartlett ως συνεργάτης από το 1969 έως το 1973 και συνεργάτης από το 1974 έως το 1977. Ποια είναι αυτή; Η εταιρεία έχει σχέσεις με εταιρείες Blackstone Group, Kohlberg Kravis Roberts, Hellman & Friedman και Silver Lake Partners και έχει μακροχρόνιους δεσμούς με την JPMorgan Chase της Τράπεζας της Αμερικής και το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Άλλοι αξιόλογοι πελάτες περιλαμβάνουν τον όμιλο Alibaba, Goldman Sachs, την τράπεζα Toronto-Dominion Bank, την Microsoft, την Tesla Motors, την Satellite Radio Sirius, την Google και το Facebook – μόνο!
Τον Ιανουάριο του 1977 ο Νίμιτς διορίστηκε από τον Πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ ως Σύμβουλος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπό την ιδιότητα αυτή, παρείχε συμβουλές στον Υφυπουργό Εξωτερικών Κύπρου Βανς και είχε ιδιαίτερες ευθύνες σε σχέση με το Κυπριακό, θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνοτουρκικών διαφορών, την εφαρμογή της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι και άλλα θέματα που αφορούν την Ανατολική / Κεντρική Ευρώπη, διασυνοριακά ζητήματα, κι άλλες διαπραγματεύσεις.

Από την νομική και την διπλωματία στην «Τεχνολογία»; Που κολλάει αυτό;
Τον Δεκέμβριο του 1979 προήχθη στη θέση του Υφυπουργού Ασφαλείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας. Ήταν υπεύθυνος για την εποπτεία των προγραμμάτων βοήθειας ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών και την εφαρμογή των διεθνών επιστημονικών και τεχνολογικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών. Αυτές περιλάμβαναν τομείς όπως η επιστημονική και τεχνική συνεργασία, τα θέματα μη διάδοσης πυρηνικών όπλων, τα περιβαλλοντικά θέματα και τις διεθνείς δραστηριότητες επικοινωνίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Ήταν επίσης υπεύθυνος για την εποπτεία της αμερικανικής πολιτικής στην ανατολική Μεσόγειο και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

«Νίμιτς και Μπουτάρης συνδέονται με ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος»  
Δείτε βίντεο:
.pentapostagma.gr

Ο Κοτζιάς άνοιξε πρεσβεία στη Σιγκαπούρη με ενοίκιο 122.000 ευρώ

Σε αριστοκρατική συνοικία

Ο Κοτζιάς άνοιξε πρεσβεία στη Σιγκαπούρη με ενοίκιο 122.000 ευρώ


Στα 12.500 ευρώ ο μισθός της πρέσβειρας, διπλάσιος απ’ αυτό που λαμβάνουν οι πρέσβεις σε Λονδίνο, Άγκυρα και Βερολίνο

Μέχρι και πρεσβεία στην εξωτική Σιγκαπούρη άνοιξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Με μια φωτογραφική διάταξη η πρώην Γενική Διευθύντρια Διοικητικού του υπουργείου, Κωνσταντίνα Κολιού που έχει τον βαθμό της πρέσβειρας, τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνει την πρεσβεία της Σιγκαπούρης ως full ambassador, ενώ το υπόλοιπο προσωπικό έχει ήδη τοποθετηθεί σε ακίνητο αριστοκρατικής συνοικίας του οποίου το ενοίκιο ανέρχεται στις
122.684, 00 ευρώ για διάστημα οκτώ μηνών - ποσό εξαιρετικά απαγορευτικό για την μειωμένη χρηματοδοτική ικανότητα του ελληνικού δημοσίου και του υπουργείου Εξωτερικών, του οποίου ο προϋπολογισμός τα τελευταία χρόνια των μνημονίων όσο πάει και μειώνεται.


Η κυρία Κολιού, που μέχρι χτες αμειβόταν με 2.500 ευρώ, θα δει τις αποδοχές της να εκτοξεύονται, μετά και τον προσδιορισμό του επιδόματος αλλοδαπής στα 12.500 ευρώ, αν και το αίτημα του υπουργείου ήταν για 14.000 ευρώ. Απλώς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έβαλε τελικά φρένο μειώνοντας το ποσό περίπου κατά 10%.
Πάντως θα εισπράττει μισθό διπλάσιο απ’ αυτό που λαμβάνουν οι πρέσβεις μας στο Λονδίνο, στην Άγκυρα και στο Βερολίνο!

Διπλωματικοί ψίθυροι λένε ωστόσο ότι πίσω από το άνοιγμα της πρεσβείας υπάρχουν οικογενειακοί λόγοι που καθιστούν αναγκαία την μετάθεση της κυρίας Κολιού στην Σιγκαπούρη.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, με απόφαση της Διεύθυνσης Οικονομικής Διοίκησης του υπουργείου Εξωτερικών εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 23.004,83 ευρώ που αφορά στη μεταφορά της οικοσκευής και στα έξοδα εγκατάστασης της κυρίας Κολιού στη Σιγκαπούρη.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα


PROTOTHEMA.GR

Αυτή είναι η «ανάπτυξη» του Τσίπρα: Μεγάλη πτώση στις πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ





Μείωση 2,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον περασμένο Νοέμβριο, με πλέον χαρακτηριστικό ότι μεγάλη πτώση καταγράφηκε στις πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, μείωση των πωλήσεων καταγράφηκε σε μεγάλα καταστήματα τροφίμων (7,2%), Τρόφιμα- ποτά- καπνό (4,5%),

Καύσιμα και λιπαντικά αυτοκινήτων (3,7%) και Φαρμακευτικά- καλλυντικά (0,2%).

Στον αντίποδα, οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά σε Έπιπλα- ηλεκτρικά είδη- οικιακός εξοπλισμό (11,6%),

Ένδυση- υπόδηση (4,1%), Πολυκαταστήματα (2,3%) και Βιβλία- χαρτικά- λοιπά είδη (1,4%).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, ο γενικός δείκτης όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές) παρουσίασε μείωση 2,9% τον Νοέμβριο 2017 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2016, ενώ σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2017 σημείωσε πτώση 3,8%.
Ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης όγκου σημείωσε μείωση 1,1% τον Νοέμβριο 2017 σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2017.

Ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών (κύκλος εργασιών σε τρέχουσες τιμές) σημείωσε παρουσίασε μείωση 1,7% τον Νοέμβριο 2017 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2016, ενώ σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2017 σημείωσε πτώση 4,8%.

Ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης κύκλου εργασιών σημείωσε μείωση 0,9% τον Νοέμβριο 2017 σε σχέση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2017.


 ΠΗΓΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι σκαπανείς της εξαθλίωσης οδηγούν την κατεχόμενη χώρα σε πλήρη διάλυση και εθνική τραγωδία





ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι σκαπανείς της εξαθλίωσης οδηγούν την κατεχόμενη χώρα σε πλήρη διάλυση και εθνική τραγωδία

 
Σήμερα είναι η επέτειος των Ιμίων.
Είναι η έναρξη των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο. Είναι τα μαύρα γενέθλια του Σημίτη και της παρέας του.
Ο Αμερικανός πρέσβης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για το ενδεχόμενο ατυχήματος στο Αιγαίο, αφού περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα μετά το άλλο. Η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ αποκαλύπτει σήμερα την επαίσχυντη συμφωνία Σημίτη – Χόλμπρουκ που είναι εγγεγραμμένη στα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Όπως όλοι θυμάστε, οι 3 όροι που είχαν συμφωνηθεί ήταν no ships, no flags, no troups – Όχι πλοία, όχι σημαίες, όχι στρατεύματα. Ο τέταρτος που είχε δεχθεί ο Σημίτης ήταν ότι δεν πρέπει να ξαναπατήσουμε ποτέ εκεί.

Αυτός ο όρος ήταν μέσα στη μυστική συμφωνία …Για αυτό ο φίλος μας ο κος Κοτζιάς είπε ότι συνεννοείται με τους Τούρκους να αποσυρθούν τα πλοία και να χαμηλώσουν οι τόνοι.
Όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε πλέον de facto τουρκικά χορικά ύδατα στην περιοχή και κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε με μια διαφορετική κατάσταση είτε λόγω ατυχήματος ( που φοβάται ο Αμερικανός Πρέσβης) είτε λόγω της διπλωματικής αδυναμίας που εμφανίζει πλέον η Αθήνα.
Ο κος Νίμιτς ήρθε στην Αθήνα και πάει και στα Σκόπια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρέχει τόσο πολύ το τρίδυμο της συμφοράς, οι σκαπανείς του Μαξίμου, όταν είναι τόσο αβέβαιη η πολιτική πορεία του κου Ζάεφ. Κατηγορείται για χρηματισμό, αναβλήθηκε το Δικαστήριο που επρόκειτο να γίνει. Πάει κάποιες ημέρες παρακάτω. Η αντιπολίτευση τρίζει τα δόντια. Και του λέει ότι τα έπαιρνε χοντρά όταν ήταν δήμαρχος.

Απορώ, γιατί ο κος Κοτζιάς και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ – πολιτικοί και εφημερίδες – τρέχουν να σπιλώσουν με διάφορα δημοσιεύματα είτε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, είτε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Διάβασα σήμερα ότι ο αείμνηστος εθνάρχης είχε δεχθεί ότι υπάρχει Μακεδονική Γλώσσα και ότι υπάρχουν έγγραφα της Διάσκεψης του ΟΗΕ στην Αθήνα του 1977. Είναι μια προσπάθεια των Σκαπανέων του Μαξίμου και του Καμμένου να σπιλώσουν τη μνήμη του Καραμανλή και να περάσουν την άποψη ότι η ΝΔ είχε τις ίδιες και χειρότερες θέσεις από αυτές του Αλέξη μας, του Πάνου μας και του Κοτζιά μας.

Δυστυχώς για αυτούς συγκρούονται με την κοινή λογική και εμφανίζονται και πλήρως ανιστόρητοι. 1ον Ο Καραμανλής ουσιαστικά στήριξε τον υπουργό Βορείου Ελλάδος Νίκο Μάρτη σε όλη την έρευνα που έκανε για τις πλαστογραφίες των Σκοπιανών 2ον το Συμβούλιο των Πολιτικών αρχηγών το 1992, ασφαλώς έτος μεταγενέστερο του 1977, ο αείμνηστος Πρόεδρος μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δαμανάκη πλειοψήφησαν και έδωσαν εντολή στο Μητσοτάκη να μην αναγνωριστούν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.

Οι Σκαπανείς των Αθηνών που κορύφωσαν τη δυστυχία και την πείνα του ελληνικού λαού, εμφανίζονται τώρα ως ιδανικοί διαπραγματευτές στα εθνικά μας θέματα.
Την ίδια ώρα, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι αντίθετη σε μία σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Ένα ποσοστό περίπου 60%, ενώ το 65% των ερωτηθέντων, εκατομμύρια άνθρωποι, αξιολογεί ως θετικά όλα τα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις για το Σκοπιανό. Ένα πολύ μικρό ποσοστό εμπιστεύεται τον Τσίπρα να διαχειριστεί τα πράγματα.

Την Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Πρέπει να είμαστε στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους, πρέπει να είμαστε περισσότεροι από 2 εκατομμύρια.
Πρέπει να καταληφθούν – όλη η Συγγρού, η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Μητροπόλεως, η Βασιλίσσης Σοφίας. Μια γιγαντιαία διαδήλωση με την ευλογία της εκκλησίας, που θα παραστεί σύσσωμη εκεί. Εκεί θα βρίσκονται οι Μητροπολίτες Δράμας, Παύλος και Χίου, Μάρκος.
Θα είναι εκεί όλοι οι μητροπολίτες και φυσικά ο αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος.
Ο κος Κοτζιάς τρέχει και δεν φτάνει για να αναγνωριστούν οι γείτονες και από την Ελλάδα με το όνομα Μακεδονία.
Σύμφωνα με όσα γράφονται επικρατέστερο είναι το Republica gorna Μακεντονίγια –
Παίζουν διάφορα ονόματα αλλά δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα διαπραγματεύσεων. Έτσι τουλάχιστον μας είπε ο ευτραφής υπουργός που θέλει να επισημοποιήσει τις πλαστογραφίες και αυθαιρεσίες των γειτόνων. Είπε δηλαδή ότι οι συνομιλίες μπορεί να συνεχιστούν και το 2019
Οι σκαπανείς της εξαθλίωσης οδηγούν την κατεχόμενη χώρα σε πλήρη διάλυση και εθνική τραγωδία. Υπηρετούν ως δούλοι τους Γερμανούς και τους δανειστές και πειραματίζονται για λογαριασμό τους, πάνω σε έναν ολόκληρο λαό.
Σύμφωνα με διεθνείς εκθέσεις ερχόμαστε δεύτεροι μετά τη Βενεζουέλα στη μεγαλύτερη μείωση πλούτου, σύμφωνα με την εταιρία ερευνών – Νιου Γουέλθ. Η Βενεζουέλα έχασε το 48% του πλούτου της, ενώ η Ελλάδα το 37%. Ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός των Capital Controls. Η αγωνία είναι διάχυτη σε όλο το τραπεζικό σύστημα. Από τους 32 -33.000 υπαλλήλους που απέμειναν, πρόκειται να απολύσουν 12.000, έστω και με αποζημιώσεις προκειμένου να αποκτήσουν κερδοφορία οι γύπες ξένοι ιδιοκτήτες τους. Τσακαλώτοι και Δραγασάκηδες πρέπει να ντρέπονται για την όλη κατάσταση. 12.000 άνθρωποι είτε βγουν με εθελούσια έξοδο, είτε απολυθούν απευθείας δεν ξέρουν που να πάνε. Την ίδια ώρα, οι σκαπανείς του Μαξίμου με ψυχολογία Απριλιανών καταστρέφουν το βιός εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και προχωρούν στους πλειστηριασμούς είτε πιέζοντας, είτε νομοθετώντας.
Το κράτος έχει διαλυθεί…
Πολύ καλά έκανε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ενθάρρυνε και εμψύχωσε τις ένοπλες δυνάμεις με δηλώσεις του.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον μουσικοσυνθέτη και φίλο Σταμάτη Σπανουδάκη που στήριξε με δηλώσεις του το συλλαλητήριο της Κυριακής.. Πρέπει να αναφέρω ότι το συλλαλητήριο της Κυριακής το στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το γκρουπ των Παραπολιτικών, η εφημερίδα Δημοκρατία του κου Φιλιππάκη, ο τηλεοπτικός σταθμός Βεργίνα του Στέλιου Καλόγερου, ο Μίκης Θεοδωράκης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και επώνυμοι. Πρέπει να σας πω ότι όπως μεταδίδεται από τα Σκόπια, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και κανείς δεν γνωρίζει και πόσο θα παραμείνει ο Ζάεφ επάνω. Χρειάζεται 80 βουλευτές, τους οποίους δεν έχει. Ενώ ήδη βάλλεται για σκάνδαλα.
Η ατμόσφαιρα έχει ψυχράνει μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων μετά τη συνέντευξη που πήγε και έδωσε ο κος Κοτζιάς στην ΕΡΤ. Μάλιστα έβγαλαν μία ανακοίνωση που δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική για τον υπουργό και την Ελλάδα. Μάλιστα οι Σκοπιανοί υπογράμμισαν ότι η δημόσια ανακοίνωση τελικών θέσεων μπορεί να μειώσει το περιθώριο για συνομιλίες.
 ΠΗΓΗ

Στέλιος Διονυσίου: Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό «Ένιωσα αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο»



7:59
31/01/2018
Στέλιος Διονυσίου: Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό


Εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έδωσε ο Στέλιος Διονυσίου βγαίνοντας από το τμήμα Αμπελοκήπων προκειμένου να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε τη νύχτα στο τμήμα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν έσκισε καμία κορδέλα και δεν παρέσυρε κανέναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.
«Ένιωσα αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο, τους το είπα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και τόνισε ότι «δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό».
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, χθες λίγο πριν από τις 17:00, ο τραγουδιστής έσκισε αστυνομική κορδέλα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Δορυλαίου, που είχε τοποθετηθεί στο σημείο επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.


newsbeast

Nέα πρόστιμα – «φωτιά» για ανασφάλιστα οχήματα – Για να κατασχέσουν και τα αυτοκίνητα -Δείτε πόσο πάει το «ραβασάκι»

Nέα πρόστιμα – «φωτιά» για ανασφάλιστα οχήματα – Για να κατασχέσουν και τα αυτοκίνητα η μέσω του χρέους του προστιμου το σπιτι  -Δείτε πόσο πάει το «ραβασάκι>> Αν δεν έχεις που δεν έχεις σου δημεύουν αυτοκινητο και σπίτι ως οφειλή στο δημόσιο. Τι δεν καταλαβαίνεις;;


Περισσότερα από 400.000 είναι τα οχήματα που έχουν ασφαλιστεί σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή, ωστόσο, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα ανασφάλιστα είναι περισσότερα από μισό εκατομμύριο. Έτσι περίπου 600.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μηχανών θα πληρώσουν πρόστιμα – φωτιά.
Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη νέα ηλεκτρονική διασταύρωση των δεδομένων με στόχο να αποφευχθούν τα παρατράγουδα που υπήρξαν πέρυσι όταν κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο ακόμη και οι ιδιοκτήτες κλεμμένων οχημάτων. Μέσα στο επόμενο διάστημα ο έλεγχος ωστόσο θα ολοκληρωθεί και έτσι θα αρχίσει η διαδικασία των προστίμων.
Υπολογίζεται ότι μετά το περυσινό σαφάρι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων έσπευσαν να τα ασφαλίσουν για να γλιτώσουν το πρόστιμο. Τα συμβόλαια αυτά σε λίγο καιρό λήγουν και υπάρχει φόβος να μην υπάρξει ανανέωση. Υπάρχει δηλαδή φόβος ο αριθμός των 600.000 ανασφάλιστων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.
Σε κάθε περίπτωση είναι εκατοντάδες χιλιάδες εκείνοι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα λάβουν το ραβασάκι του προστίμου το οποίο ανάλογα με τον κυβισμό και τον τύπο διαμορφώνεται από 100 ως 250 ευρώ.

Τα πρόστιμα για τις μηχανές
Μηχανή ώς 250 κυβικά              Πρόστιμο 100 ευρώ
Μηχανή άνω των 251 κυβικών   Πρόστιμο 150 ευρώ
Τα πρόστιμα για τα αυτοκίνητα
Αυτοκίνητο ως 1.00 κυβικά                    Πρόστιμο 200 ευρώ
Αυτοκίνητο από 1.001 κυβικά και άνω  Πρόστιμο 250 ευρώ