16 Αυγούστου 2022

Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Εχουν τρελάνει τον κόσμο οι "ειδικοί" και οι " άριστοι" της κυβέρνησης


 

ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ συνέχεια! 45χρονος ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ μπροστά σε λουόμενους σε παραλία

 


ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ!!

Αναστάτωση επικράτησε στις 15:30 ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, όταν εντοπίστηκε ένας άντρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα λουόμενοι ενημέρωσαν τον ναυαγοσώστη της παραλίας, ο οποίος έσπευσε και προσπάθησε να επαναφέρει τον άντρα με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Τις πρώτες βοήθειες προσέφερε και γιατρός που βρισκόταν στην παραλία, ενώ στο μεταξύ στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο άντρας δεν έγινε δυνατό να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 45χρονο Έλληνα, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στα Χανιά.

Η ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται να προκύψει από την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Πηγή: flashnews.gr – ΦΩΤΟ:pixabayad vertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ:

Συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας παιδοχειρουργού για εμβόλια κατά COVID-19: «Κάνουν ζελέ τους ιστούς των παιδιών»!



Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!


Ιταλός γιατρός: «Δεν είχαμε το θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι 160 θάνατοι την ημέρα ήταν σε εμβολιασμένους»!

Ο διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβας Andrea Crisanti, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στην ιταλική τηλεόραση προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία «συντάραξε τα νερά».


Ειδικότερα, τόνισε μεταξύ άλλων πως γίνονταν 160 θάνατοι την ημέρα σε εμβολιασμένους και όχι σε ανεμβολίαστους.

Έγινε πολύ γνωστός τις πρώτες εβδομάδες της πανδημίας κορωνοϊού στην Ιταλία, εφόσον τον Μάρτιο του 2020 διεξήγαγε ανάλυση των πολιτών στο χωριό Vo Euganeo όπου και διαπίστωσε πως τα περισσότερα μολυσμένα άτομα ήταν ασυμπτωματικοί φορείς.

Αυτό, ενώ η Περιφέρεια του Βένετο ήταν με πολύ λίγα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ η γειτονική Λομβαρδία μετρούσε χιλιάδες νεκρούς.

Ο Crisanti, είναι γνωστός και για τις επικρίσεις του κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) όσον αφορά τη διαχείρηση της πανδημίας, ενώ βρέθηκε πολύ συχνά σε διαμάχες με άλλους λοιμωξιολόγους για τις απόψεις του.

Γιατρός στην ιταλική τηλεόραση. "Δεν είχαμε το θάρρος να πούμε,πως οι 160 θάνατοι/ημέρα δεν ήταν σε ανεμβολίαστους,αλλά σε εμβολιασμένους ευπαθείς". Άρχισαν να μιλάνε. Είναι αργά πια. Η Νυρεμβέργη 2 έρχεται... #εμβολια #Nuremberg2 #γιατι_ψηφιζω_Μητσοτακη
🇫🇷. Or-well
@GillesWell
Malaise sur le plateau de la TV italienne après que le médecin Andrea Crisanti explique : "Nous n'avons pas eu le courage de dire dès le départ que les 160 décès par jour n'étaient pas dus aux non-vaccinés, mais aux personnes vaccinées et fragiles…"
Ενσωματωμένο βίντεο

Ξέσπασε το Twitter για την ανάρτηση του ΑΘΕΟΥ Τσίπρα για την Παναγία


Έντονες αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην άθεου κατά δήλωση του τότε  πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου

Ξέσπασε το Twitter για την ανάρτηση Τσίπρα για την Παναγία | tanea.gr
 

Έντονες αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, αφού πολλοί θεώρησαν πως είναι αρκετά πιο… φιλική προς την εκκλησία από ό,τι θα «άρμοζε» σε ένα αριστερό, ριζοσπαστικό κόμμα, του οποίου ο αρχηγός είναι άθεος.

Φυσικά από όλο αυτό το… γλέντι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Twitter, το οποίο για μια ακόμα φορά σχολίασε με τον δικό του -μοναδικό- τρόπο τα τεκταινόμενα στη χώρα μας.

Ευτυχώς και αυτή τη φορά τα χιουμοριστικά σχόλια ήταν αυτά που επικράτησαν, αφήνοντας στην άκρη ακραίες «φωνές» από κάθε πλευρά!

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

 

Με πληροφορία από τα TANEA

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084