08 Σεπτεμβρίου 2021

Πολιτικός ανοιχτά κατά της διεθνούς ΧΟΥΝΤΑΣ των εμβολίων: ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! Συγκλονιστικά λόγια! ΒΙΝΤΕΟ

Καταπατώνται τα βασικά δικαιώματα του ανθρώπου και δεν κουνιέται φύλλο…

Ο Malcolm Ieuan Roberts, είναι γερουσιαστής στο Queensland της Αυστραλία και αποφάσισε να υψώσει την φωνή ενάντια στην χούντα των εμβολιολάγνων!

Στην Ελλάδα κανείς δεν βγαίνει, ούτε καν από την αντιπολίτευση με ουσιαστικό λόγο να δώσει «γροθιά» σε όσα συμβαίνουν στην χώρα! Μόνο «κορώνες» για ψήφους!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Εμβόλια στο σώμα μας: Πρέπει πάντοτε να έχουμε την ελευθερία επιλογής.

Τον Αύγουστο του 2020, ο πρωθυπουργός Scott Morrison είπε πως δεν θα ήταν υποχρεωτικό να κάνουμε το εμβόλιο.

Την Δευτέρα 28 Ιουνίου του 2021 αναθεώρησε τα λόγια του και δήλωσε πως θα είναι υποχρεωτικό για όλους τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας να κάνουν το εμβόλιο (σ.σ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ τα ίδια συμβαίνουν και στην Ελλάδα, όπου στην αρχή δήλωναν πως το υποχρεωτικό εμβόλιο είναι αντισυνταγματικό και μετά το επέβαλλαν – ΕΔΩ).

Το γραφείο μου δημοσίευσε ένα κάλεσμα στο Facebook, ώστε οι εργαζόμενοι σε οίκους ευγηρίας να επικοινωνήσουν μαζί μας αν έχουν ανησυχίες για το εμβόλιο.

Πλημμυρίσαμε από τηλεφωνήματα και εκατοντάδες e-mails σε λίγες μόνο ώρες. Περιληπτικά, υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι απελπισμένοι, αγχωμένοι και τρομοκρατημένοι μήπως εξαναγκαστούν να κάνουν το εμβόλιο.

Αυτοί οι φόβοι προέρχονται από φόβους για τις γνωστές και άγνωστες παρενέργειες.

Μάλιστα, όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο παρενοχλούνται και εκφοβίζονται από συναδέλφους….

Είχαμε ανθρώπους που έκλαιγαν με αναφιλητά στο τηλέφωνο.

Η νόμιμη ελευθερία επιλογής σε σχέση με τον εμβολιασμό αφαιρέθηκε απ’ τους εργαζόμενους των οίκων ευγηρίας απ’ τον πρωθυπουργό!!

Οι εργαζόμενοι των οίκων ευγηρίας χάνουν τα θεμελιώδη εργασιακά και ανθρώπινα δικαιώματά τους!!!».

Δείτε το βίντεο που αφορά κάλλιστα και την Ελλάδα:

Δημοσιογραφός οπαδός του πειραματικού εμβολιασμού, εμβολιασμένος... μας κοιτάει απο τον ουρανό


 

Αυτοί δεν αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ για τους ασθενείς;;; Χαμός από θετικά κρούσματα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ προσωπικού στο ΑΧΕΠΑ


Αλλά οι αναστολές...αναστολές!

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ», στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας συρροής κρουσμάτων σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThessToday.gr, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκαν επτά θετικά κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους εργαζόμενους, εκ των οποίων το ένα αφορά σε γιατρό του νοσοκομείου και τα υπόλοιπα έξι σε νοσηλεύτριες.

Οι επτά εργαζόμενοι εμφάνισαν συμπτώματα κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Λοιμώξεων, όπου και προχώρησαν σε PCR test, το οποίο σε όλες τις περιπτώσεις, βγήκε θετικό. Άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και οι επτά εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, ο οποίος αποκάλυψε ότι τα κρούσματα ίσως είναι και περισσότερα από επτά.

«Είναι αλήθεια. Βρέθηκαν επτά θετικά κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες και ίσως να είναι και περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοροξενός.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ εξήγησε στο ThessToday.gr ότι όταν οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι εμφανίσουν συμπτώματα κορωνοϊού, ή έχουν έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα, τότε οδηγούνται στο Τμήμα Λοιμώξεων και υποβάλλονται σε PCR test. Αν διαπιστωθεί ότι είναι θετικοί, απομακρύνονται από το χώρο της εργασίας τους και ενημερώνεται άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον τους.

Και με γνώμονα την αλλαγή καθεστώτος στα νοσοκομεία και τη λειτουργία τους μόνο με εμβολιασμένο προσωπικό, ο Χαράλαμπος Κοροξενός σημείωσε ότι «δεν γίνεται πλέον καμία απολύμανση -αυτό ίσχυε όταν υπήρχαν και ανεμβολίαστοι-, απλά, τα άτομα που έχουν έρθει σε στενή επαφή, υποβάλλονται σε τεστ και γενικώς τους ενημερώνουν να βρίσκονται σε εγρήγορση».

(πηγή: thesstoday.gr – φωτο: eurokinissi)

 Μέσω el.gr

Λαοθάλασσα: Εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού


Λαοθάλασσα: Εκατοντάδες χιλιάδες Γάλλοι διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (βίντεο)

Για όγδοο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο


Για όγδοο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο στους δρόμους του Παρισιού κι άλλων μεγάλων γαλλικών πόλεων, χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του πιστοποιητικού υγείας, της γαλλικής έκδοσης του «πράσινου πιστοποιητικού».

Μόνο στο Παρίσι διοργανώθηκαν πέντε διαφορετικές πορείες διαμαρτυρίας, στις οποίες εκτιμάται ότι συμμετείχαν περίπου 18.500 πολίτες, ενώ στις περίπου 200 κινητοποιήσεις που έγιναν σε εθνικό επίπεδο έδωσαν το «παρών» πάνω από 140.000 άνθρωποι.

Στις 7 το απόγευμα το υπουργείο Εσωτερικών έκανε γνωστό ότι έγιναν συνολικά 215 συγκεντρώσεις, εκ των οποίων οι πέντε στην πρωτεύουσα. Ανάμεσα σε αυτές η μια συγκέντρωση έγινε από το κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, ενώ μια άλλη είχε για καθοδηγητή τον πρώην στενό συνεργάτη Μαρίν Λεπέν στο Εθνικό Μέτωπο και νυν ηγέτη των «Πατριωτών», Φλοριάν Φιλιπό.

Οι εικόνες από τις διαδηλώσεις είναι συγκλονιστικές: