19 Δεκεμβρίου 2016

Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν για την άνανδρη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις ρωσοτουρκικές σχέσεις μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.
Ο Αντρέι Καρλόφ έπεσε νεκρός από τα πυρά Τούρκου αστυνομικού ο οποίος κατά τη δολοφονική επίθεση φώναξε «Αλλάχου άκμπαρ» και «εκδίκηση για το Χαλέπι».
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενημερώθηκε άμεσα για τη δολοφονία και συγκάλεσε άμεσα το Συμβούλιο Ασφαλείας προκειμένου να τον ενημερώσουν πώς ακριβώς δολοφονήθηκε ο Ρώσος αξιωματούχος. Στη σύσκεψη είναι «παρών» τόσο ο ίδιος ο Βλάντιμιρ Πούτιν όσο και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ. 
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν φέρεται να ρώτησε επιμόνως «πώς είναι δυνατόν να έγινε μια τέτοια δολοφονική επίθεση σε μια εκδήλωση που υποτίθεται πως ήταν υπό την αιγίδα της τουρκικής διπλωματίας».
«Θα τιμωρηθούν αυτοί που κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του Αντρέι Καρλόφ», είπε με νόημα ο «τσάρος», στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Τούρκος αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη!!!



Σε τραγικά δύσκολη θέση το καθεστώς Ερντογάν! Ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα είναι αστυνομικός των Ειδικών Δυνάμεων!Λέγεται  Mert Altıntaş Κατάγεται από το Αϊδίνιο,γεννήθηκε το 1994 και μπήκε στην αστυνομία το 2014!
dolofonos
Από τη πρώτη στιγμή οι ειδικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άνθρωπο που γνωρίζει από όπλα.Ο τρόπος που πυροβόλησε έδειχνε ότι επρόκειτο για αστυνομικό.
dolofonos_russian_presvi
Η επιβεβαίωση της ταυτότητας του δράστη είναι προφανές ότι θα προκαλέσει θέμα στις σχέσεις Μόσχας-Άγκυρας αν και είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν θα κάνει και θα δώσει τα πάντα για να μην χαλάσει τις σχέσεις του με τον Πούτιν.Δεν του ΄χει απομείνει κανένας άλλος.

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ :ΕΚΤΑΚΤΟ:ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ… ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ;;; ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


fff

Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αγνώστου στην Άγκυρα, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Σύμφωνα με την αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας Hürriyet στο Διαδίκτυο, ο πρεσβευτής Αντρέι Καρλόφ δέχθηκε πυρά κατά τη διάρκεια έκθεσης φωτογραφίας για τη Ρωσία σε μια γκαλερί στην Άγκυρα.
Κατά τη Χουριέτ, η ρωσική πρεσβεία εκτίμησε πως πρόκειται για μια επίθεση που διέπραξε ισλαμιστής.
Η επίθεση διαπράχθηκε μία ημέρα πριν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου μεταβεί στη Μόσχα για συνομιλίες με τους ομολόγους του της Ρωσίας και του Ιράν για τη Συρία.
Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk, υπάρχουν πολλοί ακόμη τραυματίες από τα πυρά.
Η ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα, δεν έχει σχολιάσει το γεγονός. Το επεισόδιο αυτό είναι πολύ πιθανό να “σπρώξει” τις ρωσοτουρκικές σχέσεις, στο σημείο που βρέθηκαν και το Νοέμβριο του 2015, έπειτα από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, από τους Τούρκους.
Ο δράστης, σύμφωνα με την Hurriyet, είπε κάτι για το Χαλέπι και μετά ζήτησε από τον κόσμο να φύγει. Οσο οι παριστάμενοι έβγαιναν, πυροβόλησε ξανά το σώμα του πρέσβη. Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι μπήκε στην έκθεση δείχνοντας ταυτότητα αστυνομικού. Στην γκαλερί βρίσκονταν περίπου 100 άτομα και το κτίριο εκκενώθηκε αμέσως.
Η επίθεση εναντίον του Ρώσου πρέσβη έγινε μια ημέρα πριν την επίσκεψη του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Μόσχα για συζητήσεις με τον Ρώσο και τον Ιρανό ομόλογό του.
Στο ερασιτεχνικό video που ακολουθεί είναι η σύζυγος του ρώσου διπλωμάτης λίγα λεπτά μετά την επίθεση



Προηγούμενη ενημέρωση:
Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία, πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια έκθεσης στην Άγκυρα από αγνώστους.
Σε έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων” έλαβε χώρα η δολοφονική επίθεση. Aκούστηκαν 15-20 πυροβολισμοί. Ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις γύρω από το κτίριο. Οι πυροβολισμοί δεν έχουν σταματήσει ακόμη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλοι τρεις τραυματίες.
rosia
Η κατάσταση της υγείας του πρέσβη της Ρωσίας θεωρείται κρίσιμη.
5d254ca1ba2793789cf5ebb2ea1f843c
fff
Δείτε ζωντανή σύνδεση ΕΔΩ



.

Με πληροφορία βίντεο και ζωντανη μετάδοση μέσω του makeleio.gr

Μας δουλεύει «ψιλό γαζί» ο Τσίπρας: Μέχρι 31/12/2017 ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά


Μας δουλεύει «ψιλό γαζί» ο Τσίπρας: Μέχρι 31/12/2017 ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ, ΟΜΩΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ – ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ειδήσεις για τροπολογία ΦΠΑ: Ο πρωθυπουργός της ακατάσχετης «παροχολογίας» έκανε το θαύμα του για ακόμη μία φορά: έστειλε σήμερα, Δευτέρα (19/12/2016) στη Βουλή την τροπολογία, με την οποία υλοποιείται αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που έχουν επωμισθεί τον κύριο όγκο των προσφυγικών ροών, μόνο που η είδηση κρύβεται στα «ψιλά γράμματα».
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του είχε δεσμευτεί για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για αυτά τα νησιά, του Βόρειου και του Ανατολικού Αιγαίου αποφασίσαμε να αναστείλουμε, για όσο μαίνεται η προσφυγική κρίση, την αύξηση του ΦΠΑ».
Όμως, τελικά, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αφήσει... μισή τη δέσμευσή του. Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με την τροπολογία, διατηρείται μέχρι 31/12/2017 το καθεστώς μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου πλην της Ρόδου και της Καρπάθου. Δηλαδή θα εξακολουθούν να ισχύουν για το διάστημα αυτό οι μειωμένοι κατά 30% συντελεστές ΦΠΑ.
Εδώ, λοιπόν, εξετάζονται δύο ενδεχόμενα:
Α. Ο πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι θα έχει επιλύσει το προσφυγικό έως το τέλος της επόμενης χρονιάς, άρα μπορεί άνετα να αναιρέσει την τροπολογία αυτή από εκεί και πέρα.
Β. Ο κ. Τσίπρας είπε για ακόμη μία φορά ψέματα στους νησιώτες, επιχειρώντας να κατευνάσει – έστω προσωρινά – τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες τους μπροστά στα αιματηρά μέτρα που επιτάσσουν οι δανειστές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εξαγγέλλει από τη Νίσυρο ο Τσίπρας

Την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά εξαγγέλλει από τη Νίσυρο ο Τσίπρας

Τι προβλέπει ειδικότερα η τροπολογία

Κατά τα λοιπά, η επίμαχη τροπολογία κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης για το πτωχευτικό δίκαιο, το πλαστικό χρήμα και την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων που συζητείται από την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής και αργά απόψε ψηφίζεται.
Σύμφωνα, πάντα, με το κείμενο της τροπολογίας, το καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ ισχύει, εφόσον πρόκειται για αγαθά, τα οποία κατά το χρόνο που ο φόρος γίνεται απαιτητός:
  • βρίσκονται στα νησιά αυτά και παραδίδονται από υποκείμενο στο φόρο που είναι εγκαταστημένος στα νησιά αυτά
  • πωλούνται με προορισμό τα νησιά αυτά από υποκείμενο στο φόρο, εγκαταστημένο σε οποιοδήποτε μέρος του εσωτερικού της χώρας, προς αγοραστή υποκείμενο ή προς μη υποκείμενο στο φόρο νομικό πρόσωπο, εγκαταστημένο στα νησιά αυτά
  • αποστέλλονται ή μεταφέρονται προς υποκείμενο στο φόρο ή προς μη υποκείμενο.
Υπογραμμίζεται, τέλος, ότι το κόστος από την διατήρηση του καθεστώτος μειωμένου ΦΠΑ στα συγκεκριμένα νησιά για το 2017 εκτιμάται σε 50 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.




Φασισταριστερός Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: Τους απεχθάνομαι, τους έχω γραμμένους!


Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για πολύτεκνους: Τους απεχθάνομαι, τους έχω γραμμένους!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Εκφράσεις που μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης και μάλιστα μέσα στο Κοινοβούλιο.
Μιλώντας στην συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, επιτέθηκε με σκληρές και χυδαίες εκφράσεις κατά των πολυτέκνων.
Αφορμή στάθηκε η επιστολή που έστειλε η Συνομοσπονδία τους σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.
Απαντώντας σε έντονο ύφος είπε: «Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε.
Η έκρηξη του βουλευτή προκλήθηκε κατά την ανάγνωση από τον ίδιο αποσπάσματος της επιστολής των Πολυτέκνων, στην οποία καταγράφεται η αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο, γράφοντας παράλληλα σε μία αποστροφή ότι «η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ' αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους».
Η διατύπωση αυτή οδήγησε τον βουλευτή Δράμας να μιλήσει με τέτοιο τρόπο για τους Πολύτεκνους, σημειώνοντας επίσης στο ίδιο ύφος ότι: «Οι κύριοι αυτοί μετά από μια εβδομάδα μας καλούν να κάνουμε το ρουσφετάκι τους για το επίδομα γάμου. Οι κύριοι αυτοί είναι φορέας με τον οποίο εμείς θα συνδιαλλαγούμε».
Το κείμενο της ανακοίνωσης της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων:
Η ΑΣΠΕ διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο νομοσχέδιο του «Συμφώνου Συμβίωσης» του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».
Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας
Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».
Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.
Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους.
Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).
Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου.