02 Δεκεμβρίου 2021

Βλέπωντας την αδιαφορία οι δημότες του Δήμου Καστοριάς φτιάχνουν οι ίδιοι τα κατεστραμένα πεζοδρόμια


 Δεκάδες πολίτες του Δήμου της Καστοριάς αναγκάζονται με τσιμέντο ανά χείρας  και μυστρί και πηλοφόρι να επισκευάσουν ξεκολλημένες πλάκες, τρύπες κ.α τα οποία δημιουργήθηκαν λόγο της φθοράς αλλά κυρίως της  εγκληματικής αδιαφορίας ως φαίνεται από το ρεπορτάζ και της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς.

Η ωραιοποίηση με εικόνες μέσω του fakebook , δεν πείθει μας λένε οι δημότες. Από την αντιπολίτευση του Δήμου Καστοριάς, δεν είδαμε καμιά σοβαρή παρέμβαση  τονίζουν στα e.mail  που λαμβάνουμε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 




 

Αδιανότητο: Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»


Αδιανότητο: Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»

Χωρίς σχόλιο...


Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.

Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.

Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.

Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Το που βρισκόμαστε τώρα... το είδαμε και στο έγγραφο της ΕΕ που ζητά να ξεγράψουμε μέχρι και τα Χριστούγεννα για να μην «ενοχλούνται» οι ΛΟΑΤΚΙ. 


gay-pride-salonica3


Θα πρέπει να σημειώσουμε ξανά ότι αυτή η ομιλία έγινε σε παιδιά δημοτικού, που ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει την προσωπικότητα τους. 

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 




 

Τουλάχιστον 30 αστυνομικοί στο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων – 320.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή τμήματος


Εκτός από τις συλλήψεις που έχουν γίνει, βρέθηκαν 320.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή τμήματος Ασφαλείας στην Δυτική Αττική, ο οποίος θεωρείται από τα βασικά στελέχη του κυκλώματος

toylachiston-30-astynomikoi-sto-kykloma-paranomon-ellinopoiiseon-320-000-eyro-sto-chrimatokivotio-dioikiti-tmimatos-561556276

Μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις που έχει χειριστεί μέχρι σήμερα η Υπηρεσία Εσωτερικών  

Υποθέσεων χαρακτηρίζεται -από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- η υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων από κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, που εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, εκτός από τις συλλήψεις που έχουν γίνει, βρέθηκαν 320.000 ευρώ στο χρηματοκιβώτιο διοικητή τμήματος Ασφαλείας στην Δυτική Αττική, ο οποίος θεωρείται από τα βασικά στελέχη του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν χθες στο γραφείο του τον πίεσαν να τους το δείξει και το άνοιξαν με τροχό, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον συνδυασμό, ενώ για το ποσό ισχυρίστηκε ότι ήταν συγγενικού προσώπου του και το είχε εκεί για ασφάλεια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε το πρωί τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της δικογραφίας, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πρόκειται για μία ογκωδέστατη δικογραφία που περιλαμβάνει δεκάδες άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον 30 είναι αστυνομικοί.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 20 άτομα, εκ των οποίων 10 είναι αστυνομικοί που υπηρετούν ως επί το πλείστον σε τμήματα ασφαλείας ή γραφεία διαβατηρίων κυρίως της Δυτικής Αττικής, αλλά έχουν γίνει έφοδοι και σε άλλα τμήματα της Αττικής.

Στους υπόλοιπους συλληφθέντες συμπεριλαμβάνονται ένας δικηγόρος, δύο υπάλληλοι τοπικής αυτοδιοίκησης και οι άλλοι ιδιώτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 kathimerini.gr 

 Ε.Δ.Ο fyllokaiftero.gr

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 




 

Υποχρεωτικό εμβόλιο για όλους και αλλαγές στα πιστοποιητικά νόσησης: Η κυβέρνηση (του 12% υπόλοιπο αποχής) φέρνει την απόλυτη δυστοπία, και ίσως τον εμφύλιο .


Υποχρεωτικό εμβόλιο για όλους και αλλαγές στα πιστοποιητικά νόσησης: Η κυβέρνηση φέρνει την απόλυτη δυστοπία

H κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά όλα τα όρια


«Το επόμενο που μας μένει είναι να πιάνουμε τον κόσμο και να τον εμβολιάζουμε με τη βία», είπε η καθηγήτρια Αθηνά Λινού. 

Πράγματι τα νέα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση είναι ένα βήμα πριν από το να παίρνουν τους πολίτες με τη βία, να τους βάζουν σε μια καρέκλα και να τους εμβολιάζουν. Η κυβέρνηση με το πρόσχημα το να «διασωθούν τα Χριστούγεννα» και το να μην «επιβληθούν μέτρα στους εμβολιασμένους» ετοιμάζεται να φέρει άκρως δυστοπικά μέτρα. 

Δεν αποκλείεται ακόμη και η περίπτωση της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «δεν αποκλείω κανένα άλλο μέτρο, πλην του καθολικού lockdown», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αν κριθεί απαραίτητο βάσει της εξέλιξης της πανδημίας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ακόμη και της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών για το σύνολο του πληθυσμού.

Δημοφιλή άρθραpronews.gr
Πανστρατιά συνταγματολόγων κατά κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: Αντιμέτωποι με νέα Δίκη της Νυρεμβέργης

Εισήγηση για πιστοποιητικό νόσησης μόνο με PCR στους ανεμβολίαστους

Ακόμη ένα ιδιαίτερα… τσουχτερό μέτρο που εξετάζεται, είναι και το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης μόνο με μοριακό τεστ (PCR), έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ειδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή λοιμωξιολόγων, για να λάβει κάποιος πιστοποιητικό νόσησης θα πρέπει να έχει διαγνωστεί με PCR test, κάτι που αν τελικά προχωρήσει θα είναι μεν πιο ακριβές, αλλά θα… πονέσει τη τσέπη των ανεμβολίαστων, καθώς κοστίζει 60 ευρώ. 

«Πόρτα» από τα Θεματικά Πάρκα των Χριστουγέννων στους ανεμβολίαστους

Εν όψει Χριστουγέννων, πάντα, η Επιτροπή «ειδικών» εξετάζει ακόμη ένα σκληρό μέτρο για τους ανεμβολίαστους, αφού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, υπάρχει εισήγηση για αποκλεισμό από τα Θεματικά Πάρκα των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ερωτηθείς για το αν υπάρχει εισήγηση για τα Θεματικά Πάρκα ώστε να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι και να είναι και οι εργαζόμενοι εμβολιασμένοι, το επιβεβαίωσε. «Εχουμε μια εποχική απασχόληση, άρα οι άνθρωποι θα πιάσουν τώρα δουλειά εκεί και με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι των παιδιών είναι ανεμβολίαστα και δεν προβλέπεται για αυτά εμβολιασμός και εφόσον θα κινηθούν με γονείς μέσα στα θεματικά πάρκα που προβλέπεται να είναι εμβολιασμένοι, είναι λογικό να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης», εξήγησε.

Η μετάλλαξη Ομικρον αλλάζει τα δεδομένα

Ερωτηθείς για το πιστοποιητικό νόσησης και αν θα διαρκεί λιγότερο, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως «έχει γίνει μια αρχική συζήτηση, χωρίς να έχουμε καταλήξει κάπου».

«Με την έλευση της παραλλαγής Ομικρον, οπωσδήποτε τα δεδομένα αλλάζουν και είναι πολύ πιθανόν να δούμε μια διαφοροποίηση σε ό,τι ισχύει τώρα, στο μέλλον» προσέθεσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, σημειώνοντας ότι «περιμένουμε τα δεδομένα για την Ομικρον. Μέχρι στιγμής, οι ερωτήσεις είναι πιο πολλές από τις απαντήσεις».

Οσο για το αν θα υπάρξουν άλλα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τόνισε: «Είχαμε συζητήσεις και αυτό που θα ανακοινωθεί είναι ότι εκείνοι που παίρνουν πιστοποίηση νόσου από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να έχουν PCR, δηλαδή δεν αρκεί το rapid test, καθώς είναι πολύ πιο αξιόπιστο».

Τρίτη δόση στους τέσσερις μήνες ζητά ο Κ.Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -εκτός των άλλων- είναι και γιατρός, έτσι είπε χθες ότι «έχω ζητήσει να εξεταστεί να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ 2ης και 3ης δόσης. Αν μπορούμε και το εγκρίνουν οι ειδικοί να ανοίξουμε την 3η δόση ενδεχομένως και στους 4 μήνες».


Αν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα γι' αυτό; Προφανώς όχι! Αλλά ποιος ενδιαφέρεται για τα επιστημονικά δεδομένα όταν μπορούν να αυξηθούν ραγδαία τα κέρδη της Pfizer; 

 

 pronews.gr

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί