01 Οκτωβρίου 2017

ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΜΑΣ! Τραβά την ανηφόρα η τιμή του πετρελαίου


petrelaio

«Έκρηξη» των νέων συνδέσεων φυσικού αερίου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία καταγράφουν οι Εταιρίες Διανομής (ΕΔΑ) καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η αύξηση, σε σύγκριση με πέρυσι, είναι της τάξης του 60 – 100%.

Βασική αιτία για την αύξηση της ζήτησης φυσικού αερίου είναι η σημαντική εξοικονόμηση πόρων για τα νοικοκυριά σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανση.

Οπως είναι γνωστό το πετρέλαιο θέρμανσης θα ξεκινήσει να διατίθεται από τις 15 Οκτωβρίου, σε τιμές που, σύμφωνα με πηγές της αγοράς και με βάση τα τωρινά δεδομένα των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας του δολαρίου, αναμένεται να κυμανθούν στα 95 – 99 λεπτά το λίτρο. Δηλαδή 3 – 5 λεπτά ακριβότερα από πέρυσι τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΔΑ Αττικής οι νέες συνδέσεις φυσικού αερίου στο 9μηνο ήταν εφέτος 17.500, αριθμός υπερδιπλάσιος σε σχέση με πέρυσι ενώ σε Θεσσαλονίκη – Θεσσαλία, στο εξάμηνο οι συνδέσεις ήταν 5.837 εφέτος από 3.642 πέρυσι (αύξηση 60%). Η αύξηση των συνδέσεων αποδίδεται στο χαμηλότερο κόστος θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο, ενώ στην Αττική εφαρμόστηκε επιπλέον πρόγραμμα επιδότησης για αντικατάσταση καυστήρων και τοποθέτηση εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, το οποίο ολοκληρώνεται στις 9 Οκτωβρίου (καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων) και θα προκηρυχθεί αργότερα νέο για το 2018.
Σύμφωνα με την ΕΔΑ Αττικής, με τις τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου που ίσχυαν κατά τη χειμερινή περίοδο 2016 – 2017 η εξοικονόμηση για μια πολυκατοικία δέκα διαμερισμάτων φθάνει στα 3.000 ευρώ ή 37%.

Η μετατόπιση των καταναλωτών από το πετρέλαιο στο φυσικό αέριο αλλά και η πλήρης απελευθέρωση της αγοράς αερίου από 1η Ιανουαρίου 2018 (από την ημερομηνία αυτή και οι οικιακοί καταναλωτές φυσικού αερίου αποκτούν τη δυνατότητα επιλογής προμηθευτή) έχει οδηγήσει σε αντίστοιχες ανακατατάξεις στην αγορά: πετρελαϊκές εταιρίες επιχειρούν διείσδυση στην αγορά φυσικού αερίου προκειμένου να καλύψουν τις απώλειες από το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας επιδιώκουν επίσης διείσδυση στην αγορά φυσικού αερίου προκειμένου να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχει η απελευθέρωση και να παράσχουν ενεργειακά «πακέτα» (ρεύμα και φυσικό αέριο) στους καταναλωτές.

“Αδειες προμήθειας φυσικού αερίου, σύμφωνα με το μητρώο της Ρυθμιστικής Αρχής διαθέτουν (πέρα από τη ΔΕΠΑ και τις τρεις ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας) άλλες 28 επιχειρήσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι Προμηθέας Gas (όμιλος Κοπελούζου), M&M (Μότορ Όιλ – Μυτιληναίος), Hellas Power (πρώην Aegean Power), Edison, ENIMEX, ΤΕΡΝΑ, Ήρων Θερμοηλεκτρική, Gunvor, Greek Environmental & Energy, GASELA, Hellas EDIL, Greensteel-Cedalion, Watt & Volt, NRG trading, Αφοί Σούρλα. Την τελευταία διετία (από το 2015 και μετά) επιπλέον απέκτησαν άδειες προμήθειας οι εταιρίες Μακιός, Ελινόιλ, Protergia, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Volterra, ΒΙΕΝΕΡ, CORAL, PNG, Αιγαίον Όιλ, Q Capital, Ρεβόιλ, Πετρογκάζ και SINTEZ. Αντίστροφα και η Φυσικό Αέριο Αττικής (πρώην ΕΠΑ Αττικής) πήρε άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και θα προσφέρει τους επόμενους μήνες ενεργειακά «πακέτα» στους πελάτες της.

Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης τα δεδομένα ενόψει της έναρξης της χειμερινής περιόδου έχουν ως εξής: η λιανική τιμή τον Οκτώβριο του 2016 διαμορφώθηκε στα 92 – 93 λεπτά το λίτρο και με βάση την τιμή διυλιστηρίου της περασμένης Πέμπτης η εφετινή τιμή καταναλωτή υπολογίζεται στα 95 – 99 λεπτά. Η τιμή που θα διαμορφωθεί στις 15 Οκτωβρίου, οπότε ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, εξαρτάται ωστόσο αφενός από τη διακύμανση των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου μέχρι τότε και αφετέρου από τη διαμόρφωση των περιθωρίων κέρδους εταιριών και πρατηριούχων τα οποία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Ενέργειας ήταν 7,64 λεπτά το λίτρο πέρυσι τον Οκτώβριο αλλά αυξήθηκαν στα 10,6 λεπτά τον Απρίλιο, στη λήξη της περιόδου θέρμανσης.

Σε ό,τι αφορά την κατανάλωση πετρελαίου, αυτή βαίνει μειούμενη τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της βαθμιαίας διείσδυσης του φυσικού αερίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώθηκε το 2016 σε 1.199.550 μετρικούς τόνους, έναντι 2.908.247 μ.τ. το 2010 ενώ το 2013 είχε υποχωρήσει και στους 959.233 μ.τ.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Μέσω: CRASHONLINE.GR

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΙΜΩΤΡΟΤο κείμενο είναι της λαϊκης συνέλευσης της πλατείας από τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2011, πριν πάρουν την καρέκλα της εξουσίας για να διαλύσουν τη Χώρα, αφού υπέστη σχετική επεξεργασία…)



Tens of thousands of protesters demonstrate in front of the Greek parliament in Athens, Greece on 5 June 2011. Protesters all over Greece gathered in central squares of their city for 12th straight day to oppose new heavy austerity measures. EPA/ORESTIS PANAGIOTOU EPA/ANA-MPA/ORESTIS PANAGIOTOU
Tens of thousands of protesters demonstrate in front of the Greek parliament in Athens, Greece on 5 June 2011. Protesters all over Greece gathered in central squares of their city for 12th straight day to oppose new heavy austerity measures. EPA/ORESTIS PANAGIOTOU EPA/ANA-MPA/ORESTIS PANAGIOTOU
Κανένας κανίβαλος δεν θα κοιμάται ήσυχος ! NO PASARAN !
Εγώ την δουλειά μου κάνω…

Ο μπάτσος που χτυπάει τους πολίτες, γέρους, παιδιά, τυφλούς σου λέει πως εκτελεί εντολές…
Τη δουλειά του κάνει…

Ο δημοτικός υπάλληλος, που με περισσό ζήλο, κατεβάζει πανό, τις σκηνές κ τις αφίσσες, σου λέει πως εκτελεί εντολές…
Τη δουλειά του κάνει…

Ο ελεγκτής στα λεωφορεία, που ξεφτιλίζει τους ανθρώπους για ενάμισι ευρώ… και τους πετάει έξω από το Λεωφορείο και τους σκοτώνει…
Τη δουλειά του κάνει…

Ο κλητήρας που σου παίρνει το σπίτι και σου κάνει έξωση…
Τη δουλειά του κάνει…

Οι καταμετρητές της Δ.Ε.Η και της Ε.Υ.Δ.Α.Π., που κόβουν το ρεύμα και το νερό στους φτωχούς…
Τη δουλειά τους κάνουν…

Ο δικαστικός που μοιράζει εκατόν τριάντα χρόνια φυλακή σε εικοσάχρονα παιδάκια… αλλά ξεπλένει αυτούς που κλέβουν τον κρατικό κορβανά..
Τη δουλειά του κάνει…

Ο στρατιωτικός που κάνει καψώνια στους φαντάρους… και δεν τηρεί το σύνταγμα που έδωσε όρκο ΠΟΥ καταπατάται από τους λακέδες πολιτικούς…
Τη δουλειά του κάνει…

Ο πολιτικός κι ο βουλευτής με τις μίζες, τα Βατοπέδια, τις SIEMENS, τα ρουσφέτια, τις φαγάνες, τις αρπαχτές,…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…

Ο δημοσιογράφος που λέει ψέματα και σου γεμίζει τονεγκέφαλο με κοπριά, που εξυπηρετεί τα μεγαλοσυμφέροντα…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…

Ο συνδικαλιστής που ξεπουλάει τους αγώνες των εργαζομένων…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…

Ο παπάς που εμπορεύεται τον «παράδεισο»…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…

Τα κόμματα που πέφτουν σαν αρπαχτικά εκεί που βλέπουν ψηφουλάκια…
Τη δουλειά τους κάνουν…

Ο πρωθυπουργός που ξεπουλάει τη χώρα και το λαό…
Κι αυτός τη δουλειά του κάνει…

Τελικά όλα δουλεύουνε ρολόι, το σύστημα καλά κρατεί και τη δουλειά του κάνει…
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

Στην πλατεία, στις πλατείες, στους δρόμους, στις πορείες…
Κι εμείς ΔΕΝ κάνουμε τη δουλειά τους…

Πρέπει να κατέβουμε ξανά στις πλατείες και στους δρόμους για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.
ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!
Πεμπτη 2 Μαρτίου 2017

(Υ.Γ.: Το κείμενο είναι της λαϊκης συνέλευσης της πλατείας από τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2011, πριν πάρουν την καρέκλα της εξουσίας για να διαλύσουν τη Χώρα, αφού υπέστη σχετική επεξεργασία…)
___________
http://wp.me/p8civZ-ox

Καθηγητής ντρόπιασε παλιά του μαθήτρια που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ!!!





Συνέβη σήμερα σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Πάτρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες μας, που μοιράστηκαν το περιστατικό μαζί μας και σας το μεταφέρουμε:

«Mε χαρά υπάλληλος αναγνωρίζει τον καθηγητή της από το σχολείο, τον οποίο εξυπηρετούσε και του λέει χαριτολογώντας: «αλλά κε καθηγητά μου βάλατε χαμηλό βαθμό…».

Με περισσό θράσος ο κατά τα άλλα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ γυρίζει και της λέει «γι’ αυτό είσαι εκεί» εννοώντας προφανώς ότι εργάζεται στο σούπερ μάρκετ που αυτός ψώνιζε και όχι στη ΝΑSA.
Και γεννάται ευλόγως το ερώτημα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ; Αλήθεια τι διδάσκει αυτός ο κατά τα άλλα «καθηγητής» στους μαθητές του, στα παιδιά μας

niwsitamea.gr

ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;»
Τι κι αν είχε δυο μέτρα μπόυ ο εν λόγω κύριος, είχε επίπεδο στο μείον άπειρον με «επιστημονικούς όρους».

«Κάτι τέτοιοι αισθάνομαι ότι μας κλέβουν το οξυγόνο και κυρίως ξεσκίζουν την ψυχολογία νέων ανθρώπων, που μπορεί να μην ήταν και οι πρώτοι μαθητές, αλλά είναι εργατικοί, τίμιοι, χαμογελαστοί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…
Αναρωτιέμαι πως μπορούμε όλους αυτούς τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ να τους εξολοθρεύσουμε», καταλήγει το μήνυμα αναγνώστριας!


patrisnews,madata

ΑΣΤΕΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΕΙ ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

"Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό" (Βίντεο) Doctors are Being Killed for Saving Your Children ~ Most Urgent!!!


Ανδημοσίευση απο την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 της πρωτοδημοσίευσης

Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.



Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις στα αυτιστικά παιδιά. Και την βάζουν στα εμβόλια μας !!

Αυτό εμποδίζει το σώμα να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη βιταμίνη D για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.

Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.

Η μείωση του πληθυσμού 101 προσθέτει δηλητήριο στα εμβόλια … και κάνει νόμο, όπου όλα τα παιδιά πρέπει να είναι εμβολιασμένα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Δηλαδή μια αργή μάθοδος θανάτωσης.

Ο Δρ Ted Broer αναφέρει τις ανωτέρω πληροφορίες (σχετικά με την nagalese) σε αυτό το βίντεο. Ο ίδιος τα εξηγεί πολύ καλύτερα. Το κλιπ είναι σύντομο (από συνέντευξή του στις 25 Ιουλίου στο Hagmann & Hagmann) και ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!



Τους πήρε μια ολόκληρη ώρα μόνο για να τον βγάλουν στον αέρα η τρίωρη εκπομπή τους ανατράπηκε και κάθε γραμμή που επιχειρούσαν να χρησιμοποιήσουν αποσυνδεόταν, ενώ στη συνέχεια οι διακομιστές ( servers ) έπεσαν. Ζήτησαν ένα πλήθος PPL για να ανταπεξέλθουν στην επίθεση και τελικά του τηλεφώνησαν από ασφαλή γραμμή. Αφού έχασαν έτσι μια ολόκληρη ώρα εκπομπής, ήταν τελικά πίσω στον αέρα για να συνδεθεί με τον Δρ Broer και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: » Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτόχειρας.»

Ήταν εξαιρετικά νευρικός επειδή είχε αυτές τις πληροφορίες … Φοβόταν ότι δεν θα μπορέσει να τις δώσει στον Hastings κι ότι θα χάσει την ευκαιρία να τις πει δημοσίως. Είναι ένα κλιπ 19 λεπτών, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες, εντός των πρώτων 10 λεπτών. Είναι μερικές από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που έχετε ακούσει ποτέ.

Και πρέπει να διαδοθούν. Και αν θέλετε να ακούσετε περισσότερα από τη συνέντευξή του αυτό το επόμενο βίντεο συνεχίζει εκεί από όπου το τελευταίο κλιπ σταμάτησε. Το πρώτο βίντεο είναι απλά ένα απόσπασμα από το πιο σημαντικό μέρος, αν έχετε χρόνο μόνο για να ακούσετε ένα μικρό κομμάτι από αυτό. Όμως ο Δρ Ted Broer συνεχίζει και εξηγεί γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί επιτίθενται σκόπιμα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αυτό το επόμενο κλιπ είναι συναρπαστικό. Ο Δρ Ted Broer συνεχίζει …






Πηγές:
anatropionline.gr
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Ριφιφί Εφορίας: 5.000 οι κατασχέσεις την ημέρα σε καταθέσεις – εισοδήματα

Τα νοικοκυριά έχουν φθάσει στο αμήν. Αδυνατούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις και αφήνουν απλήρωτες τις οφειλές τους στην Εφορία. Και όσο φουσκώνουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) πατάει ολοένα και παραπάνω το γκάζι των κατασχέσεων καταγράφοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Η ΑΑΔΕ, έχοντας τη δυνατότητα να επιβάλει αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε 1.678.160 οφειλέτες, έχει καταφέρει να επιβάλει κατασχέσεις και δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων στο 57,89%  ή σε 971.429 φορολογουμένους. Δηλαδή σχεδόν 6 στους 10 ένιωσαν τον εφιάλτη των κατασχέσεων. Το ποσοστό αυτό άρχισε από το 44,78% στο τέλος του 2015, αυξήθηκε 50,92% το 2016 για να φθάσει στο 57,42% στο τέλος Μαΐου.
Τα κατασχετήρια που φεύγουν καθημερινά από τις τράπεζες είναι περισσότερα από 5.000 (1.300 ανά τράπεζα) και ήδη η ΑΑΔΕ έχει ζητήσει την αύξηση των κατασχετηρίων σε τουλάχιστον 1.600 την ημέρα ανά τράπεζα.
Ομως, τι μπορεί να κατάσχει η Εφορία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων και από ποιο ύψος οφειλών και πάνω επιβάλλονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης;
1. Τραπεζικές καταθέσεις: Ο εισπρακτικός μηχανισμός της ΑΑΔΕ τρυπώνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του οφειλέτη για οποιοδήποτε ποσό ληξιπρόθεσμου χρέους που έχει ο φορολογούμενος και βάζει στο χέρι τα ποσά των καταθέσεων (εφόσον βέβαια υπάρχουν υπόλοιπα στους λογαριασμούς).  Από την κατάσχεση γλιτώνουν:
Μισθοί, συντάξεις και λοιπά βοηθήματα καταβαλλόμενα τακτικά από ασφαλιστικά ταμεία εφόσον έχουν κατατεθεί σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό μισθοδοσίας που έχει δηλωθεί ηλεκτρονικά από τον οφειλέτη στην ΑΑΔΕ. Στην περίπτωση αυτή ισχύει ακατάσχετο όριο 1.250 ευρώ.
– Ορισμένα κοινωνικά επιδόματα όπως το επίδομα ανεργίας  από τον ΟΑΕΔ, τα επιδόματα τέκνων και τα ειδικά επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων που καταβάλλονται από τον ΟΓΑ. Για να μην κατασχεθούν τα ποσά αυτά όταν βρίσκονται κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό του οφειλέτη θα πρέπει να μην υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ και ο λογαριασμός στον οποίο έχουν κατατεθεί να έχει δηλωθεί ηλεκτρονικά από τον οφειλέτη στην ΑΑΔΕ ως «ο ένας και μοναδικός λογαριασμός για τον οποίο ισχύει ακατάσχετο όριο καταθέσεων μέχρι 1.500 ευρώ».
– Οποιασδήποτε άλλης προέλευσης χρηματικό υπόλοιπο μέχρι 1.250 ευρώυπάρχει σε τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί από τον οφειλέτη ως ο «ένας και μοναδικός λογαριασμός για τον οποίο ισχύει ακατάσχετο όριο καταθέσεων μέχρι 1.250 ευρώ».
2. Ακίνητα: Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην ΑΑΔΕ να κατάσχει ακίνητο ακόμη και αν πρόκειται για πρώτη κατοικία του οφειλέτη για ληξιπρόθεσμο χρέος άνω των 500 ευρώ.  Ωστόσο το μέτρο επιβάλλεται για μεγάλες οφειλές.
3. Αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής: Ο εισπρακτικός μηχανισμός μπορεί να προχωρήσει σε κατάσχεση αυτοκινήτου, σκάφους ή οποιουδήποτε άλλου κινητού περιουσιακού στοιχείου για οφειλές άνω των 500 ευρώ.
4. Μισθοί, ενοίκια κ.λπ.: Ποσά που δικαιούται να εισπράξει ο οφειλέτης μπορεί να τα κατάσχει η ΑΑΔΕ ανεξάρτητα από το ύψος της ληξιπρόθεσμης οφειλής. Πιο συγκεκριμένα κατασχέσεις γίνονται:
α) Από ποσά μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων άνω των 1.000 και έως 1.500 ευρώ τον μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου ποσοστού 50% επί του τμήματος πάνω από τα 1.000 και μέχρι τα 1.500 ευρώ, ενώ από ποσά άνω των 1.500 ευρώ τον μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου του συνόλου του υπερβάλλοντος των 1.500 ευρώ.
β) Το 1/2 οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού βοηθήματος καταβάλλεται περιοδικά στον οφειλέτη εφόσον αυτό υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση το ποσό που απομένει μετά την κατάσχεση δεν μπορεί να είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ.
γ) Το 1/5 των καταβαλλόμενων ημερομισθίων.
δ) Το 50% του εφάπαξ που καταβάλλεται από οποιοδήποτε ασφαλιστικό ταμείο λόγω εξόδου από την υπηρεσία ή το επάγγελμα.
ε) Έως και το 100% των ενοικίων των οποίων επίκειται η είσπραξη εφόσον ο οφειλέτης δικαιούται να λαμβάνει τέτοια εισοδήματα.
στ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως αποζημιώσεων (π.χ. για απόλυση του οφειλέτη από την εργασία ή για ζημιά που υπέστη ασφαλισμένο περιουσιακό στοιχείο του κ.λπ.).
ζ) Έως και το 100% των πάσης φύσεως εισπράξεων από πωλήσεις προϊόντωνή οποιωνδήποτε άλλων πραγμάτων (π.χ. ακινήτων, ΙΧ αυτοκινήτων, σκαφών κ.λπ.).
ΟΔΟΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Έξαλλος με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου: Γίνεται από παπάς, Κατίνα, κουτσομπόλα,


Μιλησε στην εκπομπη Αποκαλυπτικά
 

Εξοργίστηκε με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο ο πατέρας της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Νίκος Αποστόλου άσκησε κριτική στην ενέργεια του Μητροπολίτη να δημοσιοποιήσει κείμενο για τη για τη ζωή της Γεωργίας Αποστόλου, στο οποίο έκανε λεπτομερείς αποκαλύψεις για τα προβλήματα που την απασχολούσαν.

Ο πατέρας της ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και τόνισε πως ο κ. Ιερόθεος δεν θα έπρεπε να γράψει αυτό το κείμενο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Μητροπολίτης δεν έπρεπε να πει τίποτα, υποτίθεται ότι εξομολογήθηκε, είναι σαν να ρουφιανεύεις κάποιον, εγώ για αυτό δεν πάω να εξομολογηθώ. Η εξομολόγηση είναι κάτι προσωπικότατο. Γίνεται από παπάς, Κατίνα, κουτσομπόλα, δεν έκανε καθόλου καλά, της έκανε κακό. Καλύτερα να μην τον βρω, γιατί θα του φερθώ και θα του μιλήσω άσχημα.»

ΒΙΝΤΕΟ: Καρατζαφέρης για Καμμένο -για το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο : "Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι τιμία"


ΒΙΝΤΕΟ: Καρατζαφέρης για Καμμένο -για το ταξίδι του
υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο : "Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι τιμία"



Πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Αφορμή αποτέλεσαν όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ταξίδι του
υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Λονδίνο, αλλά και η στάση που θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου.
"Ο κ. Καμμένος με αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων έχει παραδοθεί άνευ όρων στον κ. Τσίπρα, γνωρίζοντας ότι τελειώσει πολιτική του πορεία. 
Γιατί όταν ψηφίζει γι’ αυτά τα πράγματα μην περιμένει από τον συντηρητικό κόσμο στον οποίο απευθύνθηκε και εξαπάτησε ότι θα τον ξαναψηφίσει. 
Βλέπω η μόνη του ελπίδα είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει μια θέση στο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
"Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι τιμία" είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: "Θα δυσκολευτεί ο Τσίπρας να κρατήσει τον Καμμένο".


.

epilecta.com