07 Νοεμβρίου 2016

(ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) :Το Ρωσικό υπερόπλο που τους έχει τρομάξει ΗΠΑ -Βρετανούς και Γερμανούς





Βρετανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών έχουν εκδώσει προειδοποίηση για μια νέα ρωσική «σούπερ δύναμη» που όπως  ισχυρίζονται είναι κατά πολύ ανώτερη από οτιδήποτε το οποίο είναι διαθέσιμο στο ΝΑΤΟ.
3A1C011B00000578-0-image-m-4_1478428125227
Το έγγραφο υποστηρίζει ότι κύρια δύναμη μάχη της Βρετανίας Challenger II θα μπορούσε να εξουδετερωθεί από το νέο τανκ Αρμάτας του Κρεμλίνου.  Μάλιστα όπως αναφέρει η Sunday Telegraph, αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η νέα ρωσική δύναμη είναι «επαναστατική» και κατηγορεί την κυβέρνηση για την αποτυχία της να παράσχει την κατάλληλη απάντηση.

...

Αστυνομικοί και επώνυμος της σόου μπιζ μπλεγμένοι στη συμμορία των Ρομά που ξάφρισαν 2.000 σπίτια


Αστυνομικοί και επώνυμος της σόου μπιζ μπλεγμένοι στη συμμορία των Ρομά που ξάφρισαν 2.000 σπίτια

  Εχουν συλληφθεί γύρω στα 40 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα 45, που επίσης ευθύνονται για περίπου 2.000 κλοπές σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιάννενα, Έβρο και πολλά άλλα μέρη της χώρας.

Αποκάλυψε ότι βρέθηκαν γύρω στο 1.000.000 ευρώ, περίπου 150 χρυσές λίρες, πάρα πολλά χρυσαφικά που καταμετρώνται και περίπου 60 πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών Ferrari και Porche. «Έπαιρναν το ρευστό, έπαιρναν χρυσαφικά. Και βέβαια είχαν στη διάθεσή τους κινητά με ξένους αριθμούς, πακιστανικούς, για να μην εντοπίζονται, μέχρι και κάποια όπλα. Χθες μάλιστα έγιναν κωμικοτραγικές σκηνές: προσπαθούσαν να κρύψουν από σπίτι σε σπίτι τα διάφορα κλοπιμαία και εκεί τους περίμενε βέβαια η Αστυνομία, στο επόμενο σπίτι. Μέχρι και πίσω από πλακάκια, πίσω από διάφορα μέρη του σπιτιού, είχαν κρύψει κλοπιμαία» περιέγραψε ο κ. Τόσκας.

Μίλησε για ληστές-διαρρήκτες που, με έδρα τη δυτική Αττική, ήταν «οργανωμένοι με μορφή μαφιόζικη, όπως βλέπουμε στα έργα, με τον 'γκάπο', τον αρχηγό της οικογένειας επικεφαλής και άλλα μέλη. Ήταν και Ρομά και άλλοι, οι οποίοι είχαν ξαφρίσει πάρα πολλά σπίτια, είχαν γίνει πληγή σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας» είπε.

Συμπλήρωσε ότι έχουν συλληφθεί και οι αρχηγοί της μαφίας, ενώ αναζητείται αυτός που χρηματοδοτούσε πληροφοριοδότες. «Δυστυχώς, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν και κάποιοι αστυνομικοί μπλεγμένοι μέσα, συνεχίζεται η έρευνα. Εμείς και η Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούμε σε κανέναν» ανέφερε.

Κατά πληροφορίες μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Α.Α. ο οποίος «κυκλοφορεί» με «έκπτωτα» μοντέλα, ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στο κύκλωμα των Ρομά.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
sougla.gr

Το καραβάνι…


Στάθης


Ανασχηματισμός. Πέταξε ορισμένους καμηλιέρηδες στα σκυλιά ο Τσίπρας, ανέβασε στη ράχη ημών των υποζυγίων ορισμένους άλλους και το καραβάνι συνέχισε την πορεία του όλο και πιο βαθειά στην έρημο. Με καρότο μπροστά από τις καμήλες τη διευθέτηση του χρέους, τα έρμα τα ζωντανά χώνονται όλο και πιο βαθειά στην έρημο ακολουθώντας έναν οδικό χάρτη προς την τελική εξάντληση. Καθ’ οδόν προς μιαν όαση (τη διευθέτηση του χρέους) που δεν είναι παρά έναν αντικατοπτρισμός, οι καμήλες προχωρούν από αξιολόγηση σε αξιολόγηση, χάνονται μία - μία, ενώ όλο και πιο πολλοί καμηλιέρηδες ανεβαίνουν πάνω τους, για να τις οδηγήσουν πιο σωστά, λέει, από τους προηγούμενους, φορτώνοντας στη πραγματικότητα τα δυστυχή ζώα με ακόμα περισσότερο βάρος.

Το νέο πουλαίν της κυβέρνησης. Ο κ. Δ. Παπαδημητρίου, σύζυγος της επίσης υπουργού κυρίας Αντωνοπούλου, νέος Υπουργός Ανάπτυξης και Οικονομίας. Επικεφαλής του Ινστιτούτου Λεβί, στο κλίμα ακραίων σιωνιστικών κύκλων, στο κλίμα Σόρος, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση μιας κυβέρνησης που έχει πουλήσει την ψυχή όσων έλεγε στον διάολο. Εκεί όπου ο άφιλος Τσίπρας έστειλε και τον κ. Φίλη, χάριν των ακροδεξιών δυνάμεων μέσα στην εκκλησία. Και ο μεν Φίλης στα σκυλιά, αλλά το καραβάνι προχωρά.

Στα σκυλιά και το έρμο το Τρύφων. Αποδιοπομπαίος τράγος αυτός. Τον πέταξαν τα τσακάλια στα σκυλιά, καθώς αιώνες τώρα συνηθίζεται για τους εθελοντές αχρείους. Φέτες έκοβες τον κόσμο, Τρύφων; Τώρα;

Το ίδιο και ο κ. Κατρούγκαλος. Φορτώθηκε πολύ ψέμα και πολύ έγκλημα. Δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί το ίδιο αποτελεσματικός. Τον πάρκαρε λοιπόν κάπου ήσυχα ο Τσίπρας, για να τον ξεφορτωθεί χωρίς θόρυβο αργότερα. Και τώρα,

Κατρούγκαλε, που για λίγους μήνες υπουργιλίκι πέταξες τη ζωή σου στα σκυλιά, πως νιώθεις; Χαρά για τη διάδοχό σου (και πρώην βοηθό σου)! Είμαι βέβαιος. Αυτό κι αν είναι πουλαίν! Θα διατάσσει θρήνο η Τρόικα και θα υπογράφει από κάτω το καλό αυτό κακό γατάκι με την πατουσίτσα του. Η κυρία Έφη Αχτσίογλου. Για να ολοκληρωθεί το πογκρόμ των συντάξεων και η εξαέρωση των συνταξιούχων. Για να τρώνε τα σκυλιά τους μισθούς και τους ανθρώπους, καθώς το καραβάνι θα προχωρά προς την υποσαχάρια Ελλάδα, με νοσοκομεία Ζιμπάμπουε και σκλάβους για πούλημα – ξέρουν απ’ αυτά Σταθάκης και Πιτσιόρλας. Καθώς και όσοι παρέμειναν σταθεροί στις επιτυχίες τους, όπως ο Πολάκης και αμείφθηκαν για αυτό. Τώρα, όποια κουφάλα κουνηθεί και δεν πεθάνει ήσυχα, έξι μέτρα κάτω απ’ τη γη! Ο νέος υπουργός Παιδείας, κ. Κωνστ. Γαβρόγρου, είναι ταυτοχρόνως, ή ήταν έως τώρα, και στο Ίδρυμα Λάτση. Προφανώς είναι πραγματογνώμων στην κατάτμηση αγροτεμαχίων (Ελληνικό) κατά μερίδια και μερίδες.

Δυστυχώς, παρ’ ότι απ’ την κυβέρνηση ξεπετάχθηκαν δύο πασοκογενείς, δεν μπήκαν νέοι. Νέους πασοκογενείς φιλοδοξεί να έχει ο Τσίπρας, προσεταιριζόμενος το ίδιο το ΠΑΣΟΚ σε μια μελλοντική κυβέρνηση «ευρέως πλέγματος» (και «Σιδερένιας Φτέρνας»).

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι γαζήδες του Τσίπρα. (σ.σ.: γαζής, ο Τούρκος αντίστοιχος των ιπποτών της Δύσης. Ένα είδος σπαχή και ευγενικά αφοσιωμένου πολεμιστή του Ισλάμ). Όπως ο ταλαντούχος κ. Παππάς και οι αναβαθμισμένοι Τζανακόπουλος, Λιάκος και Χαρίτσης.

Αν ο κ. Κρέτσος απέδειξε ότι είναι βλάξ (ζητώντας από τα Γραφεία Τύπου πρεσβειών στο εξωτερικό να «αξιοποιήσουν» άρθρα του εναντίον της αντιπολίτευσης), οι υπόλοιποι γαζήδες φαίνεται να διαθέτουν το αλάθητο το Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, της Αμερικανικής Πρεσβείας, της Κομαντατούρ Βερολίνου, του Ινστιτούτου Λεβί κι όλων όσων χρειάζεται σήμερα ένας «αριστερός» για να είναι ανδρείκελο της Τρόικας.

Έχει δίκιο ο Τσίπρας. Το καραβάνι προχωρά. Και καθ’ οδόν χάνεται κόσμος και κοσμάκης – τα σκυλιά δεν γαβγίζουν πια, τρώνε. Και το καραβάνι προχωρά – προς τα που; Που νομίζουν ότι θα φθάσουν οι γαζήδες που το οδηγούν; Εκεί που έφθασε ο κ. Κατρούγκαλος και το Τρύφων. Όταν θα τα έχουν πουλήσει όλα, θα πουλήσουν τους ίδιους για έναν παρά τα αφεντικά τους. Αν τα ανδρείκελα αυτά είναι τυχερά, θα αφεθούν να ξεχασθούν. Αν όχι, θα δοθούν βορά στις ανθρωποφαγικές διαθέσεις των επιγόνων τους.

Και δεν θα παίξει βλέφαρο.

Το δείγμα γραφής του ήθους αυτής της κυβέρνησης έχει δοθεί από καιρό. Αυτήν τη φορά το έδωσε ο κ. Σκουρλέτης. Με ένα υπουργείο, ξεχνιέται (και η επαναστατική ρητορική και οι κούφιες κουβέντες). Φαύλες κι αυτές…

Πηγές : enikos.gr
ΣΦΗΚΑ

Ο χειρότερος εχθρός που καταστρέφει τα οστά!! Μετά από αυτό δεν θα πιείτε ξανά αυτό το ρόφημα!!



Σε γενικές γραμμές, πολλοί δεν γνωρίζουν όλες τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στην υγεία μας αυτό το αναψυκτικό.  Το χειρότερο από όλα είναι ότι δίνεται, σε ένα μεγάλο ποσοστό, στα παιδιά, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες.


mdfghnnjj
Αυτό το "δηλητήριο" είναι τα ανθρακούχα αναψυκτικά!
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, να πώς λειτουργούν στο σώμα:
Τα πρώτα 10 λεπτά
Ένα φλιτζάνι περιέχει 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δηλαδή 100% της ημερήσιας επιτρεπόμενης δόσης. Στο σώμα εισέρχεται ως φώσφορος, ο οποίος ενισχύει τη γεύση.
Μετά από 20 λεπτά
Υπάρχει μια αύξηση της γλυκόζης και της ινσουλίνης, η οποία οδηγεί στην μετατροπή της ζάχαρης σε λίπος στο ήπαρ
Μετά από 40 λεπτά 
Η καφεΐνη στο ποτό απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 40 λεπτών. Αυξάνει τη ροή του αίματος και το συκώτι αρχίζει να παράγει περισσότερη ζάχαρη στο αίμα. Ο εγκέφαλος αρχίζει να μπλοκάρει τους υποδοχείς ορμονών αδενοσίνης, η οποία αποτρέπει το αίσθημα της κόπωσης.

Μετά από 45 λεπτά
Αυξάνεται  η έκκριση ντοπαμίνης, η οποία επηρεάζει σημαντικά στο να αισθανόμαστε καλά και αυτό το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό που δίνει η ηρωίνη.
Μετά από περίπου 60 λεπτά
Μαγνήσιο, φωσφορικό οξύ, ψευδάργυρο και ασβέστιο οδηγούν σε αυξημένη πέψη. Αυτό συνδέεται με τις μαζικές ποσότητες ζάχαρης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, οι οποίες περιορίζουν την απέκκριση του ασβεστίου μέσω των ούρων.
Μετά από 60 λεπτά
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης αρχίζουν να δρουν και όλα τα ανόργανα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των μαγνησίου, ασβεστίου και ψευδαργύρου, τα οποία είναι χρήσιμα για τα οστά, εκκρίνονται στα ούρα.
Μετά από λίγο περισσότερο από μία ώρα
Η διάδοση της ζάχαρης στο σώμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και μπορείτε να περιμένετε συχνές αλλαγές της διάθεσης.
Μαζί με τα αεριούχα ποτά, το σώμα χρησιμοποιεί όλα τα σωματίδια του νερού και των θρεπτικών ουσιών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του οργανισμού.
Τέλος, ο κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη αυξάνεται σημαντικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ