25 Απριλίου 2018

.....Kαι αυτός εισβολεολαθρολάγνος είναι- απο τους πρώτους όμως !! . ...ω ποία λαφαζανιά !!!!

 
Ποθεί σφόδρα και αυτός λαθρεοψήφους για το κόμμα του  που θα αλλειώσουν όμως τη βούληση του ελληνικού λαού ... Ποσός τον ενδιαφέρει !!

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού ο Σταμάτης Κριμιζής



 Δυστυχώς πολύ σύντομα μου έγινε σαφές ότι ο κ. Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει αναλάβει, υπό την ανοχή του κ. Υπουργού, το ρόλο του «Τσάρου του Διαστήματος» στην Ελλάδα, αν και δεν έχει καμία γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. 

Φαίνεται λοιπόν πως εγώ περισσεύω, εφόσον δεν δέχομαι να είμαι φερέφωνο κανενός.


 Όταν κλήθηκα να υπηρετήσω τη χώρα μου από μία θέση που γνωρίζω πολύ καλά, θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να δεχθώ.

 
Ο Δρ. Σταμάτης Κριμιζής έναν μήνα μετά την ορισμό του ΔΣ του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου. 

Σύμφωνα με τον κ. Κριμιζή υπήρχαν υπουργικές αποφάσεις που «πρακτικά ακύρωσαν το λόγο ύπαρξης του ΕΛΔΟ, καθιστώντας τον μια μη αξιόπιστη γραφειοκρατική δομή που θα μπορούσε να γίνει υποχείριο οποιουδήποτε πολιτικού προϊστάμενου».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει τον γενικό γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλη Μαγκλάρα, «Τσάρο του Διαστήματος», επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμία γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

«Πολύ σύντομα μου έγινε σαφές ότι ο κ. Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει αναλάβει, υπό την ανοχή του κ. Υπουργού, το ρόλο του «Τσάρου του Διαστήματος» στην Ελλάδα, αν και δεν έχει καμία γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. 
 
Φαίνεται λοιπόν πως εγώ περισσεύω, εφόσον δεν δέχομαι να είμαι φερέφωνο κανενός», ανέφερε στην επιστολή του ο κ. Κριμιζής.

Αναλυτικά η επιστολή:
 
 
«Υπό τη σκιά εξαιρετικά δυσάρεστων εξελίξεων σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του νεοϊδρυθέντος Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) και τη δική μου συμμετοχή ως Προέδρου, αισθάνομαι την ανάγκη να ανακοινώσω δημοσίως την παραίτησή μου από το εν λόγω αξίωμα και να ενημερώσω με την αρμόζουσα υπευθυνότητα για τους λόγους που την κατέστησαν αναγκαία.

Με επιστολή μου στον κ. Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης στις 16/4/2018 παραιτήθηκα από την Προεδρία του ΕΛΔΟ μετά από μόλις 4 εβδομάδες παραμονής και 3 συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι λόγοι που με οδήγησαν στη δυσάρεστη αυτή απόφαση εκτιμώ ότι είναι μάλλον εύκολο να γίνουν κατανοητοί.

 
Προτεραιότητα για εμένα ήταν και παραμένει το καλό της χώρας. Η ανάγκη ίδρυσης διαστημικής υπηρεσίας στην Ελλάδα ήταν επιτακτική τα τελευταία 30 χρόνια και η κυβερνητική πρωτοβουλία επικροτήθηκε από την επιστημονική και τεχνολογική κοινότητα, καθώς και τους φίλους της Ελλάδος στο εξωτερικό.

Ομολογουμένως, η δομή και οι αρχές λειτουργίας του ΕΛΔΟ που αρχικά προτείναμε (άνοιξη του 2017) με την άτυπη ομάδα εργασίας στην οποία ήμουν συντονιστής κατόπιν προσκλήσεως του κ. Υπουργού, ήταν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 
 
Κάποιες ατέλειες που είχαν επισημανθεί με σχετικό υπόμνημα στο νομοσχέδιο που τελικά απετέλεσε τον ιδρυτικό νόμο του ΕΛΔΟ (ν. 4508/2017), ήταν αντιμετωπίσιμες όπως με διαβεβαίωνε ο κ. Υπουργός. Ωστόσο, Υπουργικές Αποφάσεις που ακολούθησαν, (Υπ. Απ. 3095/2018, Αρ. ΦΕΚ 915, 15/3/2018) πρακτικά ακύρωσαν το λόγο ύπαρξης του ΕΛΔΟ, καθιστώντας τον μια μη αξιόπιστη γραφειοκρατική δομή που θα μπορούσε να γίνει υποχείριο οποιουδήποτε πολιτικού προϊστάμενου.
 
 
Δυστυχώς πολύ σύντομα μου έγινε σαφές ότι ο κ. Γ.Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων έχει αναλάβει, υπό την ανοχή του κ. Υπουργού, το ρόλο του «Τσάρου του Διαστήματος» στην Ελλάδα, αν και δεν έχει καμία γνώση και εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Φαίνεται λοιπόν πως εγώ περισσεύω, εφόσον δεν δέχομαι να είμαι φερέφωνο κανενός.

Το παρόν νομικό πλαίσιο, όπως εφαρμόστηκε με τις πρόσφατες Υπουργικές Αποφάσεις, ακρωτηρίασε τον ΕΛΔΟ, μεταφέροντας τις αρμοδιότητές του, όπως η εκπροσώπηση της χώρας στον Ευρωπαϊκό Διαστημικό Οργανισμό, σε μη ειδικούς υπαλλήλους του Υπουργείου. 
 
Δυστυχώς, έτσι δημιουργούνται συνθήκες που υπονομεύουν τα «3Α» όπως συνηθίζω να λέω, Αξιολόγηση, Αξιοκρατία, Αριστεία, και καθιστούν τη συμμετοχή μου αδύνατη.

Εκτίμησή μου είναι ότι γίνεται προσπάθεια καθαρής χειραγώγησης του ΕΛΔΟ προς προκαθορισμένες κατευθύνσεις. 
 
Διέκρινα ξεκάθαρη διάθεση και συχνά επιμονή να προωθηθούν δράσεις χωρίς αξιολόγηση, χωρίς αξιοκρατία, μακριά από τα διεθνή πρότυπα, να υπηρετηθούν προσωπικές ατζέντες και να υπάρχει πλήρης έλεγχος από τη Γενική Γραμματεία.

 
Η πιο δυσάρεστη όμως έκπληξη ήταν ότι ο ΕΛΔΟ αποκλείστηκε με Υπουργική Απόφαση (3095/2018, Αρ. ΦΕΚ 915, 15/3/2018) από την αξιολόγηση και τη διαχείριση (κατανομή χρηματοδότησης) όλων των Διαστημικών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Διαστημικού Οργανισμού (, περίπου 16 εκ. ευρώ), αρμοδιότητα η οποία πέρασε σε επιλεγμένους διοικητικούς υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου, αντίθετα σε κάθε διεθνή πρακτική και σε κάθε λογική. 
 
Η διαχείριση των προγραμμάτων του ΕΟΔ (ESA), στον οποίο η χώρα μας πληρώνει ετήσια εισφορά, ανήκει θεσμικά και ουσιαστικά στη Διαστημική Υπηρεσία κάθε χώρας. Η κρισιμότητα, η πολυπλοκότητα και το οικονομικό μέγεθος τέτοιων προγραμμάτων επιτάσσουν την ενασχόληση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού υψηλού κύρους, και γνώσεων.
 
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να υλοποιηθούν με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα πολύπλοκα προγράμματα που απαιτούν εξειδικευμένη γνώση. Κάθε παρέκκλιση καθίσταται ύποπτη καθώς δημιουργεί συνθήκες αδιαφάνειας. 
 
Και το δηλώνω έχοντας υπάρξει ο μόνος που ηγήθηκε υλοποίησης διαστημικού προγράμματος που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, συντομότερα και φθηνότερα του προβλεπόμενου, επιστρέφοντας μάλιστα χρήματα στη NASA.
Δυστυχώς, ο κ. Γ.Γ δεν περιορίσθηκε μόνο στη θεσμική απαξίωση του ΕΛΔΟ. 
 
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ενώ το «Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος» μας πρόσφερε αρχικά γραφειακό χώρο για τη στέγαση του ΕΛΔΟ, και σε βάθος χρόνου τη δυνατότητα επέκτασης σε ανεξάρτητο κτήριο, ο κ. Γ.Γ. διαφώνησε, επιμένοντας να μας στεγάσει σε ένα διάδρομο του Υπουργείου, δίπλα στο γραφείο του για λόγους που φαντάζομαι πως γίνονται αντιληπτοί. 
 
Φαντασθείτε την εικόνα και την εντύπωση που θα δημιουργούσε σε επισκέπτες, αξιωματούχους του ΕΟΔ και ηγέτες Διαστημικών Υπηρεσιών άλλων κρατών, η περιπλάνηση σε διαδρόμους και γραφεία ενός πολυώροφου κτηρίου ανάμεσα σε εργαζόμενους οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο του ΕΛΔΟ.

Αντιλαμβανόμενος ότι εγείρεται το εύλογο ερώτημα ύπαρξης πιθανών οικονομικών συμφερόντων, οφείλω να είμαι σαφής επ’αυτού. 
 
 
Όταν προαναγγέλλεται ένα πρόγραμμα 11 μικροδορυφόρων ύψους 23,9 εκατ. ευρώ (http://www.documentonews.gr/article/pappas-mikrodoryforoi-sthn-
yphresia-ths-dhmosias-dioikhshs), περιμένει κανείς ότι υπάρχουν μελέτες με τους σκοπούς, τις προδιαγραφές, το σχέδιο κατασκευής υποδομών, κάποιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, και κατάλληλο προσωπικό για την υλοποίησή του, ειδικά όταν συνοδεύεται από υποσχέσεις για ολοκλήρωση σε πολύ σύντομο χρόνο. 
 
Δυστυχώς αυτές οι συνθήκες δεν υπάρχουν, ενώ, όπως διαπίστωσα, ο ρόλος του ΕΛΔΟ στο πρόγραμμα, είναι τυπικός και προαποφασισμένος. Συμφέροντα οπωσδήποτε υπάρχουν στους εμπλεκόμενους οργανισμούς και εταιρίες, χωρίς αυτό να είναι κατ’ανάγκη κακό εφόσον τηρούνται οι συνθήκες διαφάνειας μιας ελεύθερης οικονομίας. Προϋπόθεση για την επιτυχία ενός τέτοιου προγράμματος είναι η διαφάνεια και αξιολόγηση από ειδικούς σε όλα τα στάδια υλοποίησης.
 
Όταν η αποκλειστική διοίκηση γίνεται από κάποια Γενική Γραμματεία και από προεπιλεγμένους κρατικούς υπαλλήλους, χωρίς καμιά εμπειρία σε διαστημικά προγράμματα, η προσπάθεια καθίσταται εξαρχής προβληματική, καθοριστικά αδιαφανής, με χωρίς ιδιαίτερη εμπιστοσύνη για την επιτυχή υλοποίηση ενός τέτοιου πολύπλοκου έργου.
 
Σημειώνω, ωστόσο, ότι δεν υπέπεσε κάτι ποινικά κολάσιμο στην αντίληψή μου, ούτε είναι δικός μου ρόλος να διερευνήσω κάτι τέτοιο. Θυμάμαι, όμως ότι στις ΗΠΑ, κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Watergate, η έκφραση που έγινε δημοφιλής ήταν το “follow the money”.

Κλείνοντας τη δυσάρεστη, πλην όμως επιβεβλημένη περιγραφή, θα ήταν παράληψή μου να μην ευχαριστήσω τα υπόλοιπα (παραιτηθέντα και συνεχίζοντα) μέλη του βραχύβιου πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΔΟ για τη σύντομη συνεργασία μας. Αισθάνομαι όμως και την ανάγκη να διευκρινίσω γιατί επέλεξα να εμπλακώ στην όλη διαδικασία. 
 
Η αλήθεια είναι ότι αρχικά συζήτησα αναλυτικά τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη σωστή λειτουργία του Οργανισμού, και μου δόθηκαν πολλαπλώς προσωπικές διαβεβαιώσεις για την αξιοκρατική και σοβαρή λειτουργία του. 
 
Όταν κλήθηκα να υπηρετήσω τη χώρα μου από μία θέση που γνωρίζω πολύ καλά, θεώρησα πατριωτικό μου καθήκον να δεχθώ.

 
Ζήτησα και πήρα τις διαβεβαιώσεις που έπρεπε από τον κ. Υπουργό, οι οποίες όμως τελικά δεν τηρήθηκαν. 
 
Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατόν, αξιοποιώντας τους καλύτερους. 
 
Δυστυχώς η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε. 
 
Τα τελευταία 13 χρόνια ταξιδεύω και δίνω ομιλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενθαρρύνοντας μαθητές, φοιτητές, νέους ανθρώπους αλλά και συνεργάτες που βλέπω κάθε πρωί, να συνεχίζουν να προσπαθούν παρά τις δυσκολίες. 
 
Δεν θα μπορούσα να τους απογοητεύσω αποτελώντας εξαίρεση, αρνούμενος να βοηθήσω όταν ζητήθηκε από εμένα. 
 
Έχω χρέος απέναντι σε όσους κοιτώ στα μάτια και τους ζητώ να προσπαθούν. 
 
Αυτό το χρέος με ώθησε να στρατευτώ, το ίδιο χρέος με οδήγησε σε παραίτηση."

https://attikanea.blogspot.gr
Πηγή

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟ! Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΝΗΣΗ για ηλεκτρονικούς πλειστηριαμούς...




Φρόσω Σκλαβάκη "Μπορούμε να αρνηθούμε ολοι μαζί οι εφοριακοί να πατήσουμε τα κουμπιά. Μπορει και η ΑΔΕΔΥ να μας καλύψει. 
Υπαρχουν τρόποι πολλοι. 
Ξερω ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει απίστευτος φόβος. 
Αλλα υπάρχουν χιλιάδες εφοριακοί που και οι ίδιοι χρωστανε και κινδυνεύουν να βγάζουν σε πληστηριασμο το ίδιο τους το σπίτι. Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το αποτρέψουμε."


Μια ΓΥΝΑΙΚΑ, ρε... Μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ ρε, μια ΚΡΗΤΙΚΙΑ, σηκώνει το ανάστημά της στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ  ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!
ΦΡΟΣΩ ΣΚΛΑΒΑΚΗ, ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΨΗΛΑ.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ!

Καλλιόπη Σουφλή



ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


ΑΡΝΟΥΜΑΙ  ΩΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣΝ Α ΓΙΝΩ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΕΦΑΛΩΝ
Φρόσω μου....πήρατε απόφαση. ...το "σηκωνεις" μόνο από άποψη θέση επιλογή. ..κ όταν θελήσεις γράψε μας ....Γ το θέμα να ενημερώσουμε όσους υπάρχουν γύρω μας....
Η αγάπη κ η εκτίμηση μου δεδομενα

Φρόσω Σκλαβάκη

Σοφία μου υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι μου που έχουν την ίδια αντίληψη με μένα και πρόκειται να βγεί κείμενο απο όλους αυτούς τους εργαζόμενους. 
Για να είμαι όμως εντελώς ειλικρινής δυστυχώς η Ομοσπονδία Εφοριακών στην τελευταία συνεδρίασή της που έγινε την προηγούμενη Τρίτη, με πλειοψηφία ΔΑΚΕ και συνδικαλιστικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είπε ούτε μισή λέξη. 
Δίνεται η μάχη και σε μας όπως σε όλη την κοινωνία.
Για να καταλάβω Φρόσω.
Εσύ σαν αριστερή λες ότι τελικά δεν είναι κακό να μην πληρώνονται οι φόροι. Αντίθετα είναι κακό η υποχρεωτική είσπραξη τους. Σωστά?

Φρόσω Σκλαβάκη

Απάντα μου εσύ πρώτα για ποιους "φόρους" μιλάμε. 
Μάλλον για σένα η υπερφορολόγηση και τα χαράτσια στα φτωχά στρώματα του λαού μας, η αρπαγή της Λαϊκής Κατοικίας απο τους μεγαλοκαρχαρίες τραπεζίτες, και κρατος, ήταν "δίκαια και έγιναν πράξη" 

Εγώ Φρόσω , διαβάζω ότι τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορεί να είναι η μεγάλη πλειοψηφία των οφειλετών στην εφορία, αλλά χρωστούν ποσά της τάξης των 2-3000 € μέσον όρο. 
Άρα δεν αναφερόμαστε σε αυτούς. 
Αναφερόμαστε σε κάποιους άλλους, αριθμητικά λιγότερους από τους πρώτους που χρωστούν από κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες έως κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια . 
Όλοι αυτοί θα μείνουν στο απυρόβλητο εάν οι συνάδελφοί σου ακούσουν την προτροπή σου.
Αυτό πως το χαρακτηρίζεις?
Οι πλειστηριασμοί της εφορίας και οι κατασχέσεις είναι για ποσά από 500 ευρώ και πάνω. 
Τα σπίτια των φτωχών θα περνούν και όχι αυτών που χρωστάνε εκατομμύρια. 

Αλωστε οι τραπεζίτες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν τα έχουν στο όνομα τους αλλά σε offshore Πόσο "φιλολαϊκή" είναι η σημερινή κυβέρνηση αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι αντικειμενικές αξίες ανέβηκαν στο Πέραμα στο Κερατσίνι και σε όλες τις περιοχές που ζουν φτωχά λαϊκά στρώματα. 
Στην Εκάλη μειώθηκαν. 
Όσοι συνάδελφοι μου ακούσουν την προτροπη μου απλά θα κάνουν το καθήκον τους απέναντι στο λαό στον οποίο και οι ίδιοι ανήκουν. 
Πες μας και συ από που ενημερώνεσαι για να δω πόσο "αντικειμενική" είναι η ενημέρωση σου.
Αριστερή, δεξιά δεν με αφορά είσαι Ελληνοψυχη κ μπράβο σου...ο θεος να σου δίνει δυναμη

1.000.000.000.000.000 Μπράβο

μαζι σου για οτι χρειαστει...

Σαρμάς Κωνσταντίνος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.


α'
Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
Θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
β'
Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας*) επτέρωσε
τον Ίκαρον· και αν έπεσεν
ο πτερωθείς κ' επνίγη
θαλασσωμένος·
γ'
Αφ' υψηλά όμως έπεσε,
και απέθανεν ελεύθερος.
Αν γένης σφάγιον άτιμον
ενός τυράννου, νόμιζε
φρικτόν τον τάφον.

Eν πρωτοις συγχαρητηρια και κατα δευτερο με ποια διαδικασια η αρνηση σας μπορει να κωλισιεργησει τους πλειστηριασμους ..... μηπως λειτουργουν αυτοματα και χωρις εσας ?..... προς ενημερωση του κοινου..
 
 
Μπορούμε να αρνηθούμε ολοι μαζί οι εφοριακοί να πατήσουμε τα κουμπιά. 
Μπορει και η ΑΔΕΔΥ να μας καλύψει. 
Υπαρχουν τρόποι πολλοι. 
Ξερω ότι είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχει απίστευτος φόβος. 
Αλλα υπάρχουν χιλιάδες εφοριακοί που και οι ίδιοι χρωστανε και κινδυνεύουν να βγάζουν σε πλειστηριασμο το ίδιο τους το σπίτι. 
Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να το αποτρέψουμε.

υπαρχει αντιστοιχη κινηση - κατευθυνση στις ταξεις των εφοριακων ..?
Υπαρχουν όπως έγραψα και παραπάνω πολλοί συνάδελφοι μου που έχουν την ίδια άποψη με μενα. Παλεύουμε να γινουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Εύγε



Πηγή

AYTOI EINAI oι 7 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Δυτ. Μακεδονίας που ψηφίζουν ξεπούλημα ΔΕΗ..


Βουλευτής Κοζάνης του Σύριζα (Μίμης Δημητριάδης):
-Με την πώληση μονάδων της ΔΕΗ επαναφέρουμε την επιχείρηση στον δημόσιο τομέα (πουλάει τρέλα).
-Υλοποιούμε αναγκαστικά δεσμεύσεις των προηγούμενων (πάντα φταίνε οι άλλοι).
-Δηλαδή δεν μπορεί η ΔΕΗ να πουλήσει 2-3 μονάδες και να αγοράσει (?) καλύτερες για την ανάβάθμιση της? (Η ΔΕΗ αποφασίζει).
-Είμαι περήφανος γιατί εφαρμόζουμε το πρόγραμμα του Σύριζα για έλεγχο της ενέργειας από το δημόσιο (εδώ...σάλταρε).
Δεν ξέρουν, πια, τι λένε.
Αραγε τα ίδια θα πει και στους εργαζόμενους της ΔΕΗ όταν θα πάει στην Κοζάνη και στην Πτολεμαϊδα να τους μιλήσει?
Αν βέβαια πάει...
ΥΓ: Για να θυμόμαστε. Οι 7 βουλευτές του Σύριζα της Δυτ. Μακεδονίας που ψηφίζουν το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Φρίξον ήλιε στέναξον γη! Διαβάστε Έλληνες τι υπέγραψε η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος!



 Όλα με τις ευλογίες του Ορθόδοξου Αντίχριστου Μωαμεθανικού ιερατείου της επίσημης Βασιλεύουσας εκκλησίας της Ελλάδος!!!!





Άντε βγάλτε τα ράσα ρε...
ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ.

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ;

ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;
ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ  ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΣΤΕ  ΣΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ;

ΠΑΝΑΘΛΙΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.... ΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ!



Καλλιόπη Σουφλή 
Πολιτικος Αναλυτης

Υ.Γ. Εκτός αν το παρόν κείμενο είναι προβοκάτσια...





Όλα με τις ευλογίες του Ορθόδοξου Αντίχριστου Μωαμεθανικού ιερατείου της επίσημης Βασιλεύουσας εκκλησίας της Ελλάδος!!!!

**************************************************************************
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πηγή

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν: Πανηγυρικό «άδειασμα» Καμμένου σε Κουβέλη για τις γαλλικές φρεγάτες (ΒΙΝΤΕΟ)



Ουσιαστικά ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα όσα είχε πει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας σχετικά με τη χρονομίσθωση γαλλικών φρεγατών. Ο υπουργός Άμυνας είπε πως η μόνη συνομιλία για τις γαλλικές φρεγάτες ήταν μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι μίλησαν μόνο για τη ναυπήγηση φρεγατών στην Ελλάδα.




Τους τρεις λαλημμένους, τους είδαμε... τους δυο που χορεύουν δεν βλέπουμε...
Όπως δεν βλέπουμε και την παραίτηση του κυρ Φανούρη... από τσίπα ρε παιδί μου... από φιλότιμο...
Αλλά πότε είχε ο Κουβέλης φιλότιμο και τσίπα, για να έχει τώρα στα γεράματα;;;

Καλλιόπη Σουφλή



Ο Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε διέψευσε πανηγυρικά τον Φώτη Κουβέλη, καθώς είπε πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τη Γαλλία για τις φρεγάτες.


«Σε επίπεδο συνομιλίας Μακρόν – Τσίπρα εξετάστηκε η πιθανότητα ποσό από τα χρήματα που οφείλουν οι ευρωπαϊκές χώρες από τη διαφορά των ομολόγων 8 δισ. που πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να υπάρξει συνέργεια για κατασκευή φρεγατών στην Ελλάδα. Αυτή ήταν και η μόνη συνομιλία που έγινε για τις φρεγάτες».


Με αυτά τα λόγια, ουσιαστικά ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τα όσα είχε πει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας σχετικά με τη χρονομίσθωση γαλλικών φρεγατών. Ο υπουργός Άμυνας είπε πως η μόνη συνομιλία για τις γαλλικές φρεγάτες ήταν μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι μίλησαν μόνο για τη ναυπήγηση φρεγατών στην Ελλάδα.


Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου



Ο κ. Καμμένος επιχείρησε να δώσει απαντήσεις για τα F-16 και το… αλαλούμ που έχει προκύψει με τις φρεγάτες σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στο ΥΕΘΑ.


Σε ό,τι αφορά στις φρεγάτες, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι υπήρχε ένα παλιό πρόγραμμα, επί υπουργίας Μεϊμαράκη, γιατί πράγματι το Πολεμικό Ναυτικό χρειάζεται νέα πλοία, αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν είχε προχωρήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

«Σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Μακρόν – Τσίπρα εξετάστηκε η πιθανότητα ποσό από τα χρήματα από τη διαφορά των 8 δισ. από τα ομόλογα που οφείλουν ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα, σε ό,τι αφορά το ποσοστό της Γαλλίας, να υπάρξει συνέργεια για την κατασκευή φρεγατών στην Ελλάδα»,είπε ο κ. Καμμένος.

Ακολούθως, ο υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι «σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρξει διερεύνηση όλων των πιθανών δυνατοτήτων, αρχής γενομένης από τον Τσίπρα με τον πρόεδρο Μακρόν».
«Αν και όταν έρθει η ώρα να αποφασιστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα, θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα. Ετσι έχουν τα πράγματα όσον αφορά τα εξοπλιστικά, υπήρχε μια συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλιστικών όπου λόγω της όξυνσης από την πλευρά της Τουρκίας, ζητήσαμε να διερευνηθεί η δυνατότητα αν χρειαστεί κάποια από τα προγράμματα που ήδη τρέχουν να προχωρήσουν και αυτό έγινε δεκτό από όλη την αντιπολίτευση», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.


Επιβεβάιωσε το οικονομικό ζήτημα για τα F-16


Στο ζήτημα αναβάθμισης των F-16 ο υπουργός Αμυνας επιβεβαίωσε πως υπάρχει ζήτημα με την καταβολή των χρημάτων προς τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος υπογράμμισε: «οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για κόστος 1,2 δις ευσταθούν αλλά υπάρχουν πάντοτε και σχετικές εκπτώσεις, οπότε το τελικό κόστος είναι στα συμφωνηθέντα πλαίσια του 1,1 δις. 

Το ζήτημα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τις καταβολές προς τις ΗΠΑ και εκεί είμαστε σε συζητήσεις με τους εταίρους μας καθώς κανένας δεν μπορεί να εκπονήσει εμπροσθοβαρές πρόγραμμα με την χώρα να έχει συγκεκριμένες δημοσιονομικές δεσμεύσεις μέχρι το 2021». 


Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως το πρόγραμμα αναβάθμισης των F 16 φτάνει μέχρι το 2028 και το πρώτο αεροσκάφος η χώρα μας σε περίπτωση συμφωνίας θα το παραλάβει σε δύο χρόνια.


Δείτε το βίντεο




Πηγή
.