05 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.



Σχολιασμός- Σύντομη ανάλυση: Μανώλης Μάνου

 Αυτός που θα έδειωχνε την τρόικα ο πολιτικός ψεύτης Α.Τσίπρας και η "αρίστερή'' κυβέρνηση του ,μια κυβέρνηση που παριστάνει την αριστερή, θέλει να βάλει μάθημα "φορολογικής συνείδησης " στα σχολεία, στην ουσία θα πρόκειται για μάθημα υποταγής (των Ελληνων μαθητών) στο κράτος κλέφτη-το κράτος της υπερφορολόγησης -της τραπεζοκρατίας -το κράτος της τροικας. Απίστευτη θρασύτητα - εγκληματική χωρίς προηγούμενο σε βάρος του λαού.

Greek Prime Minister Alexis Tsipras leaves the European Commission headquarters after a meeting with the European Commission, the International Monetary Fund (IMF), the European Central Bank (ECB) and the bloc's rescue fund in Brussels, Belgium June 24, 2015. Tsipras wrestled with creditors demanding changes to his proposed tax and reform plans on Wednesday in a last-minute race to clinch a deal to which euro zone finance ministers could agree. REUTERS/Yves Herman

  Γράφει :

Ο Πέτρος Χασάπης

Ο αριστερός κ. Αλεξιάδης ανακοίνωσε πως από τον επόμενο χρόνο θα μπει μάθημα φορολογικής συνείδησης στα σχολεία.

Το σάπιο ολιγαρχικό καθεστώς, αντί να δώσει πρώτο αυτό το καλό παράδειγμα στο λαό, με το να διαλύσει το κομματικό κράτος και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και αντί να μάθει τους Έλληνες πώς να γίνουν δυναμικοί πολίτες και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους από ένα πτωχευμένο, άδικο και βίαιο κράτος, αντίθετα θέλει να καταστήσει τα παιδιά μας φυτά και δουλοπρεπείς στις απαιτήσεις των δανειστών και στη φορολογική βία του απόλυτα υπεύθυνου κράτους.

 by Εξουσία

Σκάνδαλο μεγατόνων! Στο αρχείο οι δικογραφίες με τα δάνεια των κομμάτων



Το Βιντεο με την Αποκαλυψη-Βομβα Παπαγγελοπουλου «Εβαλαν στο αρχειο τα δανεια των κομματων»

 by Cassandra










Αθάνατος! Να γιατί δεν τον έπαιζαν τα μεγάλα κανάλια! Ο Κώστας Τσάκωνας τους τα λέει κατάμουτρα…ΠΡΟΔΟΤΕΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)




athanatos

Αθάνατος…




 makeleio.gr