06 Μαρτίου 2024

Καστοριά: Πρώτη φορά αγανακτισμένοι αγρότες έριξαν κοπριά σε πολιτικό γραφείο βουλευτού - Οπως έγινε με την βουλευτή της ΝΔ Μαρία Αντωνίου


Η βουλευτής της Καστοριάς της ΝΔ ειρωνεύτηκε τους αγρότες σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ μετά από το γεγονός. 
 
Σύμφωνα με τους αγρότες Καστοριάς. Η βουλευτής της Καστοριάς της ΝΔ ειρωνεύτηκε τους αγρότες σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ.
Είναι αυτή η οποία προεκλογικά έλεγε σε κανάλι <<Εγώ ξέρω να χτυπάω πόρτες στα υπουργεία, για να βοηθήσω τους πολίτες του νομού Καστοριάς>>
 
Η Μ. Αντωνίου απαντά στους αγρότες που έριξαν κοπριές στο γραφείο της |  Μπέτσκας

Εν αναμονή των μαζικών κινητοποιήσεων  των αγροτών  τον Φεβρουάριο 2024 ενάντια στην αδικαιολόγητη επιμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην ικανοποιεί τα -ζωτικά για την επιβίωσή τους- αιτήματά τους, με απόφαση όλως των αγροτών Καστοριάς που ήταν στα μπλόκα  προχώρησαν σε επιμέρους παρεμβάσεις διαμαρτυρίας.

Όπως, για παράδειγμα, η απόφαση ομάδας αγροτών στην Καστοριά να επισκεφτούν   το πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Αντωνίου, και να αφήσουν ποσότητα κοπριάς 6 σάκων πάνω στο γραφείο της.

 Συγκεκριμένα μετέφεραν έξι σακιά με κοπριά, μέρος της οποίας σκόρπισαν πάνω σε ένα γραφείο, μαζί με κάποια φασόλια, εκφράζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή τους για τα ελλιπή μέτρα της κυβέρνησης.

«Σήμερα επισκεφθήκαμε το πολιτικό γραφείο της κυρίας Μαρία Αντωνίου βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ, προσπαθήσαμε να την βρούμε στο γραφείο της αλλά μας είπαν ότι λείπει..>>

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


                    Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

Θλίψη στην Καλλιθέα Καστοριάς - Αλλος ένας 60χρονος μέσα σε λίγες ημέρες "έφυγε"από την ζωή




Σε ηλικία μόλις 64 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο Ιωάννης Μάνης. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00, στον Ι.Ν. Αγίων Κων/νου και Ελένης στην Καλλιθέα Καστοριάς. Καλό παράδεισο,  συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 

Σχετικά άρθρα:

Θλίψη σε ηλικία 67 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο επιχειρηματίας της Καστοριάς Ιωάννης Σουκαλόπουλος

Καστοριά - Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο 54χρονης σήμερα μετά τον θάνατο 61χρονου χθες