19 Νοεμβρίου 2022

Της ήρθε "καλούπι " της Δόμνας Μιχαηλίδου η υπόθεση με την Κιβωτό και τον παπά Αντώνιο, να κλείσει την δομή όπως επιχείρησε με το "Χαμόγελο του Παιδιού"


 19.11.2022 19:34μμ  

Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

 του Μανώλη Μάνου

Της  ήρθε "καλούπι" της Δόμνας Μιχαηλίδου της Υπουργού στο Υπουργείο Εργασίας η υπόθεση με την Κιβωτό και τον παπά Αντώνιο, να κλείσει την δομή όπως επιχείρησε με το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Σπεύδει ταχέως στα συστημικά  κανάλια να κατηγορεί όλες τις δομές, και τα ιδρύματα; προστασίας των παιδιών. Ποια οικονομικά διαπλεκόμενα εξυπηρετεί η κ.Δόμνα Μηχαηλίδου ; στο  ερώτημα έχει δοθεί απάντηση από τον κ.Γιαννόπουλος του "Χαμόγελου του Παιδιού" πριν τρεις περίπου μήνες "

 Υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα τα οποία θέλουν να πάρουν τα ιδρύματα, αφού τα κλείσουν πρώτα" είχε τονίσει με έμφαση στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στoν ANTENA ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού κ. Γιαννόπουλος.

Και βέβαια υπάρχει σοβαρό θέμα με την Κιβωτό του Κόσμου, όμως δεν είναι θέμα της Υπουργού η νομική πλευρά της υπόθεσης,  της κακοποίησης των παιδιών, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας, δεν είναι δικαστής, η κ. Δόμνα Μηχαηλίδου, και σε λίγους μήνες δεν θα υφίσταται καμιά ιδιότητα της που να έχει σχέση με το κράτος, όπως δείχνουν οι μετρήσεις.

Το  περίεργο είναι ο,τι πριν 6 μήνες η ίδια είχε δηλώσει στα ΜΜΕ  μετά από επίσκεψη της  παρουσία του π. Αντωνίου : Ολα είναι μια χαρά ", και έπλεξε το εγκώμιο του ιδρύματος.

Το “όλα βαίνουν καλώς”, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα!

Μήπως πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις; ...Και στην Δικαιοσύνη από την Υπουργό.

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 




Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Θανάσης Διαμαντίδης: Η Δ. Μακεδονία μαραζώνει & ο περιφερειάρχης κοιμάται τον «ύπνο του δικαίου» – ΒΙΝΤΕΟ


.