06 Σεπτεμβρίου 2021

Έτσι λαέ σε κοροϊδεύουν! Ιδού ποιος έκανε το εμβόλιο! Έστειλε μάλιστα και SMS με την εικόνα – ΧΑΜΟΣ με την ΒΙΝΤΕΑΡΑ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό, προκειμένου να βγει μπροστά η πραγματική επιστήμη!!!

«Βόμβα» έριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίο ωρύεται κατά των εν λόγω εμβολίων και ζητά μονοκλωνικά αντισώματα, είναι πλέον… εμβολιασμένος ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον εμβολιασμό!

Απαντώντας μάλιστα σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Τσίπρας είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει να προσπαθεί να πείσει τους πολίτες για να εμβολιαστούν. Όλα τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι. Κάνετε λάθος ότι ο κ. Πολάκης δεν έχει εμβολιαστεί. Έχει εμβολιαστεί. Είχε πει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και εμβολιάστηκε τις προηγούμενες μέρες».

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως πολιτικοί εντός Βουλής που λένε πως δεν εμβολιάζονται, είτε το έχουν κάνει και απλά δεν το διαφημίζουν είτε δεν ασκούν ουσιαστική πίεση για να γίνει, προκειμένου να μπουν οι έγκυροι επιστήμονες στην συζήτηση κα ιόχι οι γυρολόγοι!

Συνεχίζοντας το θέμα με τον κ. Πολάκη, ο οποίος εμφανίζεται πολλές φορές να είναι αντίθετος με τη γραμμή του κόμματος, ο κ. Τσίπρας τόνισε:

«Υπενθύμισα στον κ. Πολάκη ότι έχει κάνει μία δημόσια δήλωση, ότι θα εμβολιαστεί το Σεπτέμβριο και μου είπε ότι θα μείνω σε αυτή τη δήλωση που έχω κάνει. Χθες το απόγευμα μου έστειλε με SMS την εικόνα από τον εμβολιασμό, ότι έκανε την υπόσχεσή του πράξη, λέγοντας ότι εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης. Είναι θεμιτό, αλλά επίσης θεμιτό να είναι ξεκάθαρη η θέση του κόμματος. Διότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Δεν θα μοιραστούμε ευθύνες που δεν έχουμε, είμαστε σαφείς ως προς αυτό».

ΕΔΩ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:

Δείτε τι έλεγε, προφανώς για ψήφους…

 

Αντιστέκονται οι Έλληνες γονείς! Η συντριπτική πλειοψηφία απορρίπτει τα εμβόλια για τα παιδιά


Παρά τις μεγάλες προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των παιδιάτρων να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 τα παιδιά και οι έφηβοι ηλικίας από 12 έως 17 ετών, τα ποσοστά στην Ελλάδα παραμένουν χαμηλά, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Πολύ δύσπιστοι για την ασφάλεια του εμβολίου αποδεικνύονται οι Έλληνες γονείς, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Εμβολιασμένα με τουλάχιστον μία δόση ή με προγραμματισμένο ραντεβού είναι στην Ελλάδα σχεδόν το ένα στα 10 παιδιά, ηλικίας από 12 έως 14 ετών (11%) και λίγο πάνω από τους 2 στους 10 έφηβους, από 15 έως 17 ετών (23%).

Από τα μέσα Ιουλίου -οπότε άνοιξε η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό των ραντεβού- και μέχρι σήμερα οι ρυθμοί ήταν εξαιρετικά αργοί, και λόγω των διακοπών, αλλά κυρίως εξαιτίας της επιφυλακτικότητας των γονιών απέναντι στο εμβόλιο κατά της Covid-19.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο σύνολο των παιδιών κάτω των 18 ετών, τα εμβολιαστικά ποσοστά με την πρώτη δόση του εμβολίου αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με το ζόρι ξεπερνούν το 5%, ενώ στην Πορτογαλία πλησιάζουν σχεδόν το 30%, στο Βέλγιο βρίσκονται στο 24,5%, στην Ισπανία στο 23,9%, στη Μάλτα στο 23,7% και στην Φινλανδία στο 22,8%.

Δείτε τα επίσημα στοιχεία από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC):

Πηγές πληροφοριών: iatropedia. gr el.gr

ΕudraVigilance: 23.252 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην ΕΕ μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού! - Πόσοι στην Ελλάδα

 


ΕudraVigilance: 23.252 άνθρωποι έχουν πεθάνει στην ΕΕ μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού! - Πόσοι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 28 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.076.917.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος. Ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 28 Αυγούστου του 2021

Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.266 θάνατοι και 900.032 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 4.991 θάνατοι και 965.095 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 966 θάνατοι και 69.762 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα περιστατικά αφορούν παρενέργειες και θανάτους που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό και για τα οποία έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών. 

Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι. 


Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι Ελλήνων πολιτών, μετά από εμβολιασμό, για τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να είχε δηλωθεί κίτρινη κάρτα, ακόμη και εάν στη συνέχεια αποδειχθεί πως δεν οφείλονται στο εμβόλιο οι θάνατοι τους. 

  pronews.gr

Γι’ αυτό ΜΙΣΟΥΝ τους επιστήμονες που λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Ανάρτηση «ΦΩΤΙΑ», τα ίδια γίνονται με τα εμβόλια;;;


Διαβάστε οπωσδήποτε όσα ακολουθούν! Τα συμπεράσματα είναι «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος καλείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατόπιν της εισαγγελικής παραγγελίας για διερεύνηση του… αδικήματος που του αποδίδεται, αυτού της διασποράς ψευδών ειδήσεων, επειδή εξέφρασε την εμπεριστατωμένη επιστημονική του άποψη, έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση που δείχνει ποια είναι η καθεστηκυία τάξη πραγμάτων στην επιστήμη και γιατί μισούν όσους μιλούν σήμερα για τα εμβόλια του COVID.

Γράφει ο κ. Κούβελας:

Για να καταλάβουν κάποιοι, κάποιον από τους λόγους, που κάνει κάποιους να ΜΙΣΟΥΝ τον Γιάννη Ιωαννίδη:

Σήμερα ξεκινά στην Αμερική η δίκη της μεγαλύτερης εταιρικής απάτης του 21ου αιώνα, της Theranos και της προέδρου της Elizabeth Holmes. Η απάτη ξεσκεπάστηκε επιστημονικά από τον κορυφαίο επιδημιολόγο Γιάννη Ιωαννίδη, ενώ η Holmes φιγουράριζε στο πλευρό του τέως πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα, με τον τιμητικό τίτλο της «προεδρικής πρέσβειρας παγκόσμιας επιχειρηματικότητας» και την ιατρική έγκριση των επισήμων φορέων των ΗΠΑ ήδη στην κατοχή της.

Η εταιρεία Theranos για 12 χρόνια στις ΗΠΑ υποσχόταν ότι θα δημιουργήσει μία μικρή συσκευή, που μόνο με μία σταγόνα αίμα θα μπορούσε να εντοπίσει περισσότερες από 200 ασθένειες. Χιλιάδες επενδυτές συμμετείχαν και η υπεύθυνη της εταιρείας έβγαινε σε συνεντεύξεις με την έμμεση και άμεση στήριξη γνωστών πολιτικών και επιχειρηματιών. Δημοσιογράφοι, ΜΜΕ και πλήθος από όλο τον κόσμο παρουσίαζαν το «θαύμα» της Theranos. Η συσκευή πήρε την έγκριση των αμερικανικών υγειονομικών αρχών, μπήκε στα φαρμακεία της Walgreens και η CEO Elizabeth Holmes δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Forbes ως μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Το μέγεθος της εταιρείας έφτασε τα 9 δις δολάρια και οι επενδυτικές εταιρείες της Wall Street μιλούσαν για το «χρυσωρυχείο του αιώνα».

Ο πρώτος «τρελός» επιστήμονας παγκοσμίως που τόλμησε να αμφισβητήσει την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της Theranos ήταν ο γνωστός μας καθηγητής ιατρικής Γιάννης Ιωαννίδης του Stanford (ναι αυτός ο τύπος με το λευκό κοστούμι που τολμά να αμφισβητεί και την εγκυρότητα των τυφλών μέτρων καραντίνας της ελληνικής κυβέρνησης). Όταν κοινοποίησε το άρθρο του στην επιστημονική κοινότητα, η εταιρεία απάντησε ότι έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους ιατρικούς οργανισμούς και ότι η οποιαδήποτε αμφισβήτηση είναι απαράδεκτη. Ταυτόχρονα κάλεσε τον Ιωαννίδη να αποσύρει το άρθρο του και να αναθεωρήσει τις απόψεις του, πράγμα που φυσικά δεν έγινε.

Η δημοσίευση του Ιωαννίδη πυροδότησε εξελίξεις και το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση. Η κατάληξη; Η εταιρεία κατέρρευσε και η παγκόσμια ψευδαίσθηση χάθηκε για πάντα. Στην Elizabeth Holmes απαγγέλθηκαν 11 διαφορετικές κατηγορίες για απάτη, κινδυνεύοντας να καταδικαστεί έως και με 20 χρόνια φυλάκιση. Στην πραγματικότητα, η Theranos διενεργούσε μόνο 12 εξετάσεις χρησιμοποιώντας τη δική της τεχνολογία η οποία μάλιστα ήταν και αναξιόπιστη, ενώ η πλειονότητα των αναλύσεων γίνονταν σε ανησυχητικά χαλαρές εργαστηριακές συνθήκες.

Η Theranos είναι πλέον γνωστή ως η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα και ο «τρελός» Γιάννης Ιωαννίδης συνεχίζει τις έρευνές του σε κάποιο «ανήλιαγο μπουντρούμι» του Stanford χωρίς να ενδιαφέρεται για την άποψη της πλειοψηφίας, τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη την ιστορία σε ένα όμορφο άρθρο εδώ: https://www.forbes.com/…/theranos-9-billion…/

Και εδώ τη δημοσίευση Ιωαννίδη στο Journal of the American Medical Association https://jamanetwork.com/jou…/jama/article-abstract/2110977

Και εδώ ένα σχετικό άρθρο της Washington post της εποχής σχετικά με το κατόρθωμα Ιωαννίδη. Στο εν λόγω άρθρο χαρακτηρίζεται ως «ο επιστήμονας με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» https://www.washingtonpost.com/…/the-insanely…/

 

Με πληροφορίες από το el.gr

 

C.Perrone: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων - Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας»


C.Perrone: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων - Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας»

«Μετά βίας έχει καταγραφεί το 10% των παρενεργειών και των θανάτων»


Ο Christian Perronne είναι Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε ομιλία του καταγγέλλει ότι όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από την ιεραρχία τους να μην καταγράφουν τα εγκεφαλικά τις θρομβώσεις τα εμφράγματα κι όποια άλλη παρενέργεια από το εμβόλιο. 

«Εγώ έχω μια παλιά φοιτήτρια της κλινικής μου, μου τηλεφώνησε τις προάλλες, είναι γενική γιατρός σε μια πόλη στην Γαλλία και μου είπε ”Είμαι σοκαρισμένη κάθε μέρα.”

Δεν εμβολιάζει η ίδια επειδή είναι κατά αλλά βλέπει ανθρώπους που είναι μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα και μου λέει: "Δεν σταματάω να βλέπω καρδιολογικά προβλήματα, υπέρταση, ΑΕΕ (αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια) κτλ. κι αυτό αγγίζει όλες τις ηλικίες"», σημειώνει μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

«Μετά βίας έχει δηλωθεί μόλις το 10% όλων αυτών των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια», συμπληρώνει κι απευθύνει μήνυμα σε υγειονομικούς αλλά και πολίτες: «Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε πρόβατα».

Ενώ πρόσθεσε πως: «Ακόμη πιο σοβαρό είναι αυτό που λένε όλοι οι πολίτες που υποφέρουν από σοβαρά θέματα υγείας μετά τον εμβολιασμό όταν απευθύνονται στον οικογενειακό τους γιατρό κι ζητάνε να καταγραφούν τα δεδομένα αυτά εκείνοι αρνούνται για έκδοση οποιουδήποτε διάγνωσης συσχέτισης με εμβόλιο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα επίσημα στατιστικά δεν είναι αληθινά θα τολμούσα να τα χαρακτηρίσω ως και γελοία…Υπάρχει από ιδιώτες γιατρούς άρνηση να καταγράψουν ως αιτία θανάτου επιπλοκή εμβολίου.

Στη Γαλλία η Φαρμακοεπαγρύπνιση έχει καταγράψει μόλις 700 θανάτους είναι πολύ μεγαλύτερος όμως ο πραγματικός αριθμός. Αλλά ακόμη κι γι αυτούς δεν θ΄ ακούσετε να μιλάνε ποτέ στα ΜΜΕ ενώ για την περίπτωση πριν από χρόνια φάρμακο που μόλυνε με σταφυλόκοκκο 10 παιδιά τα ΜΜΕ μιλούσαν 24/24ώρες κι ο υπεύθυνος της φαρμακευτικής βρίσκεται ακόμη στη φυλακή. Για 8 μέρες μιλούσαν συνέχεια τότε ενώ τώρα μπορούν να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας».

 

 

 

 pronews.gr

 

 

18χρονη στη Χαλκίδα αιμορραγεί μετά το εμβόλιο: Οι δηλώσεις της μητέρας της



Χαλκίδα: 18χρονη με αιμορραγία μετά το εμβόλιο

Χαλκίδα: Με την πρώτη δόση εμβολίου, έπαθε εσωτερική αιμορραγία

Χαλκίδα: «Το δικό μου το παιδί, ήθελε να εμβολιαστεί για να πάει στο πανεπιστήμιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του 18χρονου κοριτσιού.

Χαλκίδα: 18χρονη με αιμορραγία μετά το εμβόλιο

Η δηλώσεις της μητέρας του κοριτσιού από την περιοχή της Χαλκίδα.

«Με την πρώτη δόση εμβολίου που κάναμε, μέσα σε τέσσερις μέρες έπαθε εσωτερική αιμορραγία. Ρώτησα στο νοσοκομείο και μου είπαν μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση. Δεν παθαίνει τίποτα», αλλά κανείς δεν υπογράφει.

Το περιστατικό της κόρης μου δεν έχει καταγραφεί. Δεν καταγράφονται πουθενά οι πιθανές παρενέργειες. Κανείς δεν διερευνά τίποτα. Το παιδί μου τώρα νοσηλεύεται μετά από δύσκολο χειρουργείο, με 36 αιματοκρίτη, φτάσαμε 25-28».


.