24 Μαΐου 2018

Η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. στη Ραφήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ


Η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. στη Ραφήνα έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ 


Σάλο και πολιτικό θόρυβο έχει προκαλέσει η υπόθεση ρευματοκλοπής από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στη Ραφήνα, η οποία επιβεβαιώθηκε εμμέσως πλην σαφώς και από το Δήμο.
Την ώρα που τα γραφεία της ΝΔ λειτουργούν κανονικότατα (δηλ. τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές λειτουργούν κανονικά), όπως αναφέρει το irafina.gr, oι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου αποκαλύπτουν πως «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.
Και συνεχίζουν: «Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία έτερου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία.
Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά. Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».
Είναι φανερό πλέον από την απάντηση του Δήμου, ότι πέραν του ζητήματος με τον τρόπο ηλεκτροδότησης (πώς ηλεκτροδοτείται ένα ακίνητο επί 2 χρόνια με κομμένη παροχή, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του δήμου), ανακύπτουν και άλλα ζητήματα , όπως δημοτικά τέλη μη καταβληθέντα, αλλά και ζήτημα με την υδροδότηση του συγκεκριμένου ακινήτου.

Η απάντηση της προέδρου της Τοπικής: Άλλα λόγια…

Μετά το σάλο η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Δέσποινα Γκικάκη, επιχείρησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, χωρίς ωστόσο να μιλήσει για την… ταμπακιέρα.
Η κ. Γκικάκη ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ, μαζί με τα δημοτικά τέλη, τα οποία και κατεβλήθησαν όπως αναφέρει.
Όμως αποφεύγει επιμελώς να δώσει απαντήσεις για τον τρόπο που επί 2 χρόνια ηλεκτροδοτούνταν τα γραφεία της Τοπικής μέχρι 18 Μαϊου του 2018, αναφέροντας ότι ουδέποτε έλαβε ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο!!!
Αναλυτικά η κα. Γκικάκη αναφέρει στην ανακοίνωση της:
Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και σήμερα, ουδέποτε έλαβα ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.
Διαπιστώθηκε προσφάτως ότι υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών τελών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Το ποσό αυτό έχει ήδη καταβληθεί και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες άνευ οιασδήποτε πολιτικής σημασίας.
Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική ας επικεντρωθούν στα μείζονα και ας αφήσουν στην άκρη τη μικροπολιτική. Αν μπορούν…
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.
ΝΔ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
ΓΚΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ανακοίνωση σχετικά με το θέμα εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Ραφήνας-Πικερμίου:

Συνεργείο της ΔΕΗ προχώρησε χθες, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας (irafina.gr), στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας, αφού διαπίστωσε ότι ήταν παράνομη.

Ευχόμαστε να μην ισχύει, αλλά δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα! Διόλου περίεργο αν σκεφτεί κανείς πως η Νέα Δημοκρατία χρωστάει στη ΔΕΗ 566.516€ (καλά διαβάσατε) και δεν αποπληρώνει ούτε cent. Μάλλον λογικό ακούγεται να μη θέλουν να… αυξήσουν αυτό το χρέος οπότε γιατί να μην κλέψουν;

Η ρευματοκλοπή φαίνεται πως είναι μια πολύ καλή λύση, για ένα κόμμα που κατέκλεψε τον τόπο μέχρι που τον χρεοκόπησε. Άλλωστε, με βάση τις καθημερινες αποκαλύψεις, έχει πια γίνει ξεκάθαρο πως συνέχιζαν να τον λεηλατούν ακόμη και την περίοδο των μνημονίων όταν, για να μην κηρύξει επισήμως πτώχευση η χώρα, «φτωχοποιούσαν» τη μεσαία τάξη και διαμοίραζαν τα «ιμάτια» της στο Διευθυντήριο των δανειστών και στους εκλεκτούς του τύπου για να λειτουργούν ως… «λιβανιστήρια»!

Αλίμονο στον μεροκαματιάρη που χρωστά ρεύμα, κι αν δεν υπήρχε η κυβέρνηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΣΥΡΙΖΑ να νομοθετήσει δωρεάν ρεύμα στους άπορους και εκπτώσεις στους οικονομικά ασθενείς (όπως και ανοχή για χρέη στη ΔΕΗ μέχρι 1000€), θα έμενε στο «σκοτάδι». Όπως ευθαρσώς άλλωστε δήλωσε και η Κατερίνα Μάρκου της ΝΔ:
«Οι φτωχοί δεν πρέπει να έχουν δωρεάν ρεύμα, γιατί θα… ζητήσουν κι άλλοι»! Το ρεύμα στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ γιατί δεν το κόβουν άραγε, με μισό εκατομμύριο χρέος;
Θέλει θράσος όμως λίγες μέρες μετά από εσωκομματικές εκλογές -για ακόμη μια φορά- ίντριγκας, συνδιαλλαγής και νοθείας (όπως καταγγέλουν στελέχη τους από όλη τη χώρα), να εμφανίζονται ως «άσπιλες παρθένες» για να μας «σώσουν» από τα δεινά που αυτοί προκάλεσαν. Ας κοιτάξουν καλύτερα πρώτα, όσο κάποιοι άλλοι σηκώνουν όρθια τη χώρα από τα βράχια που αυτοί την έριξαν, να συμμαζέψουν λίγο το «μαγαζί» τους!

Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς τα 230.000.000€ που χρωστούν στις τράπεζες, τα 566.516€ που χρωστούν στη ΔΕΗ, τα χρέη σε νοίκια, τα χρέη προς εργαζόμενους τους και ασφαλιστικά ταμεία, τα 3.000.000€ προσωπικό χρέος του Μητσοτάκη για τα «θαλασσοδάνεια» του Κυρηκα Χανίων θα χρειαστούν κάπου… 353 χρόνια για να τα ξοφλήσουν.
Μετά ας ξαναζητήσουν την ψηφο των Ελλήνων που έριξαν στη φτώχεια και την κατήφεια κι αυτή τη στιγμή πληρώνουν ακόμη όλα αυτά τα δικά τους χρέη, αμέσως ή εμμέσως!
Τυχαίος βεβαίως ο αριθμός 353… Εμπνευσμένος από τους 353.000 Έλληνες που φονευθησαν κατά την Γενοκτονία των Ποντίων και σήμερα τιμούμε τη μνήμη τους.

Οι υπόλοιποι Έλληνες βεβαίως, γιατί αν κρίνουμε από την προχθεσινή ξεδιάντροπη προσβολή του κου Μητσοτάκη στους Ίμβριους, μάλλον η ΝΔ βλέπει πλέον στις μελανότερες σελίδες της ιστορίας μας μόνο… «συνωστισμούς»! «Υπόδειγμα ειρηνικής συμβίωσης Ελλήνων-Τούρκων» θεωρεί την Ιμβρο της Εθνοκάθαρσης από το «γιαταγάνι του Σουλτάνου» η ΝΔ του Μητσοτάκη. Όχι δεν είναι «λίγος», είναι επικίνδυνος!


tribune.gr

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ


 
 
Ουρές χιλιομέτρων και μεγάλη ταλαιπωρία για τους ταξιδεύοντες στην Εγνατία Οδό, μετά τον  αποκλεισμό του κόμβου της Εγνατίας με τη Συμμαχική οδό, στην οποία προχώρησαν μετανάστες που φιλοξενούνται στο πρώην στρατοπέδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά.
 
Περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν πορεία στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια κάθισαν στο οδόστρωμα αποκλείοντας τον κόμβο, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διαβίωσης στο Hot-spot των Διαβατών.
 
Στο σημείο επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο σε απόσταση 5 χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με την Αστυνομία να προχωράει σε εκτροπή της κυκλοφορίας. Λίγο πριν της 2.00 ο δρόμος προς Έδεσσα άνοιξε για 15 λεπτά ώστε να αποσυμφορηθεί η κίνηση.
 

Πετσάλνικος σε τροχονόμο: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»


ΠΗΓΗ

Πετσάλνικος σε τροχονόμο: «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»


  Ο τροχονόμος τον σταμάτησε για τυπικό έλεγχο και ο πρώην υπουργός και Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε τα στοιχεία του τροχονόμου με τον οποίο φέρεται να παρεξηγήθηκε. Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Παρεξήγηση έγινε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου και ενός τροχονόμου για …

  Ο τροχονόμος τον σταμάτησε για τυπικό έλεγχο και ο πρώην υπουργός και Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε τα στοιχεία του τροχονόμου με τον οποίο φέρεται να παρεξηγήθηκε. Η συνέχεια δόθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Παρεξήγηση έγινε μεταξύ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου και ενός τροχονόμου για έναν τυπικό τροχονομικό έλεγχο που έγινε το περασμένο Σάββατο.
Καθώς επέστρεφε οδικώς ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά, τον σταμάτησε τροχονόμος σε μπλόκο της Τροχαίας έξω από τα Γρεβενά, για έναν τυπικό έλεγχο.

Εκεί ο τροχονόμος ζήτησε τα στοιχεία του οδηγού που απάντησε πως ήταν αστυνομικός και έδειξε την ταυτότητά του και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής που ήταν συνοδηγός, ζήτησε με την σειρά του τα στοιχεία του τροχονόμου, καθώς φέρεται να ενοχλήθηκε που δεν τον αναγνώρισε ο τροχονόμος και θεώρησε την συμπεριφορά του απρεπή.

Ο τροχονόμος του απάντησε πως αν θέλει να τα μάθει θα πρέπει να τον ακολουθήσει στο Τμήμα της Τροχαίας, όπως και έγινε. Εκεί δόθηκαν εξηγήσεις από την μία και την άλλη πλευρά, όπως ότι δεν ήταν υποχρεωμένος ο τροχονόμος να γνωρίζει τον κ. Πετσάλνικο και ούτως ή άλλως αυτό δεν θα άλλαζε κάτι και ότι ο έλεγχος ήταν τυπικός και ίδιος προς όλους, λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε…
Σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προσαγωγή του Φίλιππου Πετσάλνικου στο Τμήμα, η Αστυνομία τα διαψεύδει και κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, στην οποία δόθηκε μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική.


Πηγή: news247
 ΠΗΓΗ
ΜΙΚΡΟ ΦΛΑΣ ΜΠΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ