Αμετανόητοι και προσκολλημένοι στις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις παραμένουν ακόμη οι ΣΥΡΙΖαίοι. Ο Ελληνικός λαός έχει δείξει περίτρανα πλέον, -το μήνυμα ήδη στάλθηκε μέσω της μαζικότητας των συλλαλητηρίων που έλαβαν χώρα για το Σκοπιανό- ότι δεν υπαναχωρεί.


Μπορεί οικονομικά να έχει εξαθλιωθεί, όμως ο πατριωτισμός και η φλόγα της αγάπης για την Μακεδονία μας δεν σβήνει. Είναι αναμφισβήτητο αυτό. Όμως κάποιοι, συνεχίζουν να προκαλούν και να ακουμπάνε τις ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων.
Η σημερινή συνέντευξη του κ. Τζαννακόπουλου ήταν πραγματικά απογοητευτική.
«Οι Παμμακεδονικές οργανώσεις είναι μορφώματα που λειτουργούν με ένα ακραίο τρόπο, δεν θεωρώ ότι εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται οι συγκεκριμένες οργανώσεις. Ο τρόπος που έχουν επιλέξει να τοποθετούνται μου είναι αδιάφορος», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.
Μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί. Εκφράζουν την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων που κατέβηκαν στις συγκεντρώσεις αυτό δείχνει. Αιδώς Αργείοι! Ισως ενοχλήθηκαν και από την χθεσινή μήνυση που κατατέθηκε κατά του κ. Κοτζιά για εσχάτη προδοσία .
Άδικη η κριτική στον Καμμένο
Πλήρη κάλυψη στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο
, παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στο ταξίδι που έκανε ο υπουργός Άμυνας στο Μονακό.
Ό κ. Τζανακόπουλος μάλιστα δικαιολόγησε απόλυτα και την αντίδραση του Πάνου Καμμένου μέσω Twitter.

Όπως είπε, μιλώντας στο κανάλι «Epsilon», «είναι δίκαιη η οργή του. Ο τρόπος που τοποθετείται είναι γνωστός. Του έχει ασκηθεί κατά την γνώμη μια άδικη κριτική και απαντά με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει και την οργή και την αγανάκτησή του. Ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατέβει από το σαλόνι στο αλώνι».

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε ότι «μέχρι να συμφωνηθούν όλα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει καμία συμφωνία αν δεν γίνει αποδεκτό το Erga Omnes.
Υπάρχουν οι πολιτικοί και κοινωνικοί συσχετισμοί για μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, όταν θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία για το ονοματολογικό, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε, επίσης, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί με καθαρότητα υπέρ μιας λύσης, με βάση τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η χώρα και όχι «να προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά», τονίζοντας ότι επέλεξε να συμμαχήσει με το ακροδεξιό τμήμα της ΝΔ, στο οποίο, όπως είπε, είναι εγκλωβισμένος.

Ερωτηθείς για τη στάση του υπουργού ‘Αμυνας, Πάνου Καμμένου, είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει θέμα δεδηλωμένης» και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αρραγής και συμπαγής.
Ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολίασε και την αντίδραση του Ιβάνοφ, λέγοντας ότι «αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει διαπραγματευτεί σωστά».
Δείτε το βίντεο – Το επίμαχο σημείο από το 9.35 και μετά:
Απίστευτη δήλωση Κατρούγκαλου
«Παύει να ισχύει το επιχείρημα της εκκλησίας για συμμετοχή στα συλλαλητήρια»

Με αφορμή, εξάλλου, το αίτημα της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων προς το Πατριαρχείο να ενταχθεί σε αυτό με το όνομα Αρχιεπισκοπή των Αχριδών ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι παύει πλέον να ισχύει το επιχείρημα της ελληνικής Εκκλησίας για συμμετοχή στα επικείμενα συλλαλητήρια γιατί «ζήτημα εκκλησιαστικό με τα Σκόπια πλέον δεν υφίσταται».

Κενοφανές και ψευδές επιχείρημα. Η Εκκλησία δεν συμμετείχε και δεν θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για το Σκοπιανό για την αρχιεπισκοπή των Αχριδών. Εδωσε και δίνει το παρών για την ελληνικόητα της Μακεδονίας. Απλά πράγματα.
Φοβούνται την οργή του λαού και της εκκλησίας. Η ιστορία θα μας κρίνει…

Δειτε το βίντεο στο pentapostagma.gr ΕΔΩ.