08 Ιουνίου 2018

Μας Διαλύουν Εθνικά: 20 Βουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ Υπέρ Της Εισαγωγής Πισωγλέντες Τρανσέξουαλ Τραβέλια Στην ΕΛΑΣ και στον Στρατό

ΕΛΛΑΔΑ

Μας Διαλύουν Εθνικά: 20 Βουλευτές Του ΣΥΡΙΖΑ Υπέρ Της Εισαγωγής Τρανσέξουαλ Στην ΕΛΑΣ


Την εισαγωγή τρανσέξουαλ ατόμων στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ζητούν είκοσι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που...
Διαβάστε περισσότερα

Χαμός στη ΝΔ «για τα μάτια» του Μπουτάρη - Διαγραφή από τον Κούλη του νεοδημοκράτη δημάρχου του Άργους-Μυκηνών!



. ...«αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»Είχε πει την αλήθεια ο ανθρωπος και ο γιός του παλαι ποτέ γερμανοτσολιά Μητσοτακη ..ο Κούλης τον διεγραψε !!!
 http://fyllokaiftero1.blogspot.com

Χαμός στη ΝΔ «για τα μάτια» του Μπουτάρη - Διαγραφή από τον Κ.Μητσοτάκη του νεοδημοκράτη δημάρχου του Άργους-Μυκηνών!

Ένας πραγματικός χαμός γίνεται στη ΝΔ με τον πρόεδρό της Κ.Μητοστάκη να διαγράφει τον δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο για τα μάτια του... Μπουτάρη.

Πριν από λίγο ο δήμαρχος διαγράφηκε από τον κ.Κούλη Μητοστάκη

Ήδη στη ΝΔ τον είχαν στο «στόχαστρο» λόγω της ανάρτησης που είχε κάνει στο facebook και με την οποία αιτιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη όταν είχε γράψει χαρακτηριστικά: «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»

Ο κ. Καμπόσος επανήλθε λέγοντας πως ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι αρεστός των Εβραίων και... φοράει το καπελάκι (το γνωστό κιπά)
«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. 

Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.
Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», λέει χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους του δήμου Άργους-Μυκηνών, εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του κ. Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον «γέρο φουκαρά».
Με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος ο δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος.
«Oι σημερινές αναφορές του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Ένας άνθρωπος 90 χρονών είναι ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά. Έχει προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να δω τι θα κάνει ο λαός της Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές», λέει με στόμφο ο κ. Καμπόσος.
Υπενθυμίζεται, πως μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση και τον σάλο που προκλήθηκε, ο Δημήτρης
Καμπόσος δήλωσε πως δεν είχε κάνει ο ίδιος το συγκεκριμένο σχόλιο, άλλα κάποιος από τους πολλούς συνεργάτες του που διαχειρίζονται τους προσωπικούς του λογαριασμούς.


Pronews


ΤΣΙΠΡΑΣ ...Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ & ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !! ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΤΑΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ ...Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ & ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!
ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΤΑΧΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ
Ο άνθρωπος που ξεπούλησε τη πατρίδα του και τον εθνικό της πλούτο, αυτός ο αμετανόητος που κλέβει τις περιουσίες και τα σπίτια του πτωχευμένου πλέον λαού του προσφέροντας τα στους δανειστές εισβολείς και λεηλάτες μας, αυτός που κατάργησε κάθε κόκκινη εθνική γραμμή απεμπολώντας την Ιστορία μας, διαγράφοντας τις πλέον λαμπρές και ένδοξες σελίδες της!
Ένας αδίστακτος τύπος οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτικός δίχως αρχές, αξίες και εθνική κουλτούρα, θαμώνας των Εξαρχείων με καταβολές αναρχικές περασμένες πλέον στο DNA του, αφήνοντας τη χώρα να καίγεται στο έλεος ακραίων κι αναρχικών ομάδων, υπό την σκανδαλώδη ανοχή των γραφικών και γελοίων υπεύθυνων υπουργών του, με έναν λαό να ζει και να βιώνει καθημερινά το πιο άναρχο και επικίνδυνο καθεστώς που υπήρξε ποτέ στη χώρα!
Πρόκειται πραγματικά, περί ενός αρρωστημένου ψεύτη και διαπιστευμένου δοσίλογου που για να φτάσει από το 3,5% στο 37% και στην εξουσία, δεν δίστασε ποτέ έως σήμερα να δεχτεί να κάνει τα πάντα!
Είναι το κακό σπυρί και η κατάρα του τόπου και έτσι θα περάσει στην ιστορία!!!
Φίλοι μου, τον τελευταίο καιρό που προσπαθώ κάθε φορά να συντάξω ένα άρθρο, ειλικρινά πιστέψτε με πιάνει τρέλα! Με τα τόσα που βιώνουμε καθημερινά και που συμβαίνουν γύρω μας, με τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα και τα σύνορα μας, με μια οικονομία διαλυμένη δίχως ελπίδα ανάκαμψης κι ένα κράτος αφημένο να προασπίσει μόνο του την εθνική του κυριαρχία δίχως τη στήριξη των συμμάχων του, τελώντας πλέον υπό την κατοχή των δανειστών του έχοντας ως κυβέρνηση μια ομάδα αχρείων να ψεύδονται και να κοροϊδεύουν μονίμως τον λαό, μετά απ’ όλα αυτά αναρωτιέσαι πλέον ως ένας απλός νοήμων πολίτης, πως είναι δυνατόν να ζήσεις σ’ αυτόν τον τόπο!
Μιλάμε πραγματικά για μια απίστευτη και εξωπραγματική κατάσταση μη αντιμετωπίσιμη πλέον κι αυτό είναι ότι πιο επικίνδυνο για το μέλλον της χώρας μας έως και την ύπαρξη του Έθνους, γιατί όταν το όραμα χαθεί τα πάντα καταρρέουν!!!
Είναι τόσα πολλά αυτά που θα ‘θελα να πω, ωστόσο προς τι; Αναρωτιέμαι γι άλλη μια φορά που είναι ο λαός μας, τι κάνει και γιατί μένει ακόμα αμέτοχος και δεν αντιδρά! Πότε θα συμβεί αυτό, όταν θα ‘χουν χαθεί τα πάντα;
Αιγαίο, Θράκη και το ονοματολογικό της ‘’Μακεδονίας’ και σε δεύτερη φάση τα εδάφη της ή όταν χαθούν οι περιουσίες και τα σπίτια όλων μας από τους προδότες που μας κυβερνούν ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ;
Αδέλφια, γι άλλη μια φορά θυμηθείτε, ο Αρμαγεδδώνας δεν θα κάνει εξαιρέσεις, ο χρόνος τελειώνει και θα τελειώσει για όλους μας!!!
Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

Σοκάρει ο αριθμός των κατασχέσεων για το μήνα Απρίλιο…(Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο λαός είναι...) Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο λαός είναι: 1. ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.



 Μέχρι και τον Απρίλιο του 2018 έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε 1.117.530 οφειλέτες, από το σύνολο των 1.717.563 οφειλετών που έχουν χρέη άνω των 500 ευρώ και εις βάρος των οποίων μπορούν να επιβληθούν κατασχέσεις.





Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο λαός είναι:

1. ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ (ΤΟΛΥ ΚΩΛΟΥ) ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

2. ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ.


Καλλιόπη Σουφλή





Με αναγκαστικές εισπράξεις γεμίζει τα ταμεία του το Δημόσιο – Μόνο τον Απρίλιο δημιουργήθηκαν 599 εκατ. ευρώ νέα απλήρωτα χρέη.



Πάνω από μισό δισ. ευρώ αυξήθηκαν σε έναν μήνα τα απλήρωτα χρέη στην εφορία. 


Τα στοιχεία εισπράξεων για τον μήνα Απρίλιο που δημοσιοποίησε η ΑΑΔΕ δείχνουν ότι τα «φρέσκα» ληξιπρόθεσμα χρέη πολιτών και επιχειρήσεων αυξήθηκαν κατά 599 εκατ. ευρώ. 

Συνολικά από την αρχή του έτους, πριν καν αρχίσει η πληρωμή των νέων εκκαθαριστικών του φόρου εισοδήματος, τα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών στην εφορία είχαν φτάσει -ως τον Απρίλιο- στα 3,665 δισ. ευρώ, έναντι 3,309 δισ. τον Μάρτιο.

Συνολικά, μαζί με τα παλαιά χρέη πριν το 2018, ανέρχονται στα 105,738 δισ. ευρώ έναντι 105,196 δισ. ευρώ στο τέλος Μαρτίου. Δηλαδή αυξήθηκαν κατά 542 εκατ. ευρώ συνολικά.

Μέχρι και τον Απρίλιο του 2018 έχουν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε 1.117.530 οφειλέτες, από το σύνολο των 1.717.563 οφειλετών που έχουν χρέη άνω των 500 ευρώ και εις βάρος των οποίων μπορούν να επιβληθούν κατασχέσεις.

Μόνον τον μήνα Απρίλιο ασκήθηκαν μέτρα σε 7.559 άτομα, δηλαδή επιβάλλονται 300 κατασχέσεις κατά μέσο όρο κάθε εργάσιμη ημέρα του μήνα. 

Ο αριθμός των ατόμων με οφειλές έως και 500 ευρώ μειώθηκαν τον Απρίλιο κατά 3.127 άτομα (από τα 1.720.690 άτομα τον Μάρτιο στα 1.717.563 άτομα τον Απρίλιο) ενώ ο συνολικός αριθμός των οφειλετών του δημοσίου μειώθηκε κατά 41.965 άτομα (από τα 3.907.847 άτομα τον Μάρτιο στα 3.865.882 άτομα τον Απρίλιο).


Πηγή