19 Ιουνίου 2018

Χαμός... "Κυνηγάνε" Αντιεισαγγελέα που χαρακτήρισε μειοδότες τους Τσίπρα και Παυλόπουλό!!

 

Πειθαρχική έρευνα παρήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής για τον αντεισαγγελέα Εφετών Ανδρέα Καραφλό, ο οποίος, με αναρτήσεις του στο facebook, καταφερόταν σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου,  με αφορμή την υπόθεση των Σκοπίων με περιφρονητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Εκτός όμως από την πειθαρχική διατάχθηκε και ποινική έρευνα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, η οποία διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν διαπραχθεί και αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.


Ο κ. Καραφλός, ο οποίος είναι εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών, στις αναρτήσεις του, χαρακτηρίζει «εθνικό μειοδότη» τον Αλέξη Τσίπρα και κάνει λόγο για "κομμούνια" από τα οποία "καταστράφηκε η χώρα" και πρέπει "να φύγουν", ενώ ζητεί την παραίτηση ακόμη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και την παραίτηση του Πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί "εθνικό μειοδότη" .

Σε μία μάλιστα ανάρτησή του, απεικονίζει τον Πρωθυπουργό να κάνει μία άσεμνη χειρονομία, απαντώντας έτσι δήθεν στο αίτημα του ελληνικού λαού για το όνομα.

Οι αναρτήσεις του κ. Καραφλού προκάλεσαν αίσθηση, με αποτέλεσμα ο υπουργός Δικαιοσύνης να παραγγείλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου, τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από τον Αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».


Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις του αντεισαγγελέα Εφετών Ανδρέα Καραφλού στο facebook: 



MATI GR






" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα
 

Αν δεν υπήρχε ο Μπαρμπαρούσης, θα τον είχαν εφεύρει!

  

Προβοκάτσια, λέξη που είναι βέβαιο ότι οι κυβερνώντες έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στα αριστερά τους νιάτα, θα σήμαινε ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι βαλτός.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αρκεί ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι «βολικός». 




Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ...

Καλλιόπη Σουφλή




«Αν δεν υπήρχε η πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, θα έπρεπε να την εφεύρουμε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάθεση της πρότασης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 



Λίγες ώρες αργότερα, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή, εμπνεόμενοι από τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου μπορούμε να συμπεράνουμε ότι, αν δεν υπήρχε ο Μπαρμπαρούσης, σίγουρα θα τον είχαν εφεύρει.
Η άμεση αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το παραλήρημα μίσους του Χρυσαυγίτη βουλευτή ήταν αποκαλυπτική. 

Ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος χρέωσε ευθέως στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη ρητορική Μπαρμπαρούση υποστηρίζοντας ότι «ακραίες ιδεολογίες που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κ. Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας».
Μια σύντομη αριστερή ανάλυση των διαδοχικών δηλώσεων Μπαρμπαρούση - Τζανακόπουλου θα μπορούσε εύκολα να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα της προβοκάτσιας. 


Επιτίθεται ο Χρυσαυγίτης στον ΠτΔ, στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας για να δώσει αφορμή να ταυτίσει η κυβέρνηση μαζί του όλο το πατριωτικό μέτωπο που στέκεται απέναντι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. 

Προβοκάτσια, λέξη που είναι βέβαιο ότι οι κυβερνώντες έχουν χρησιμοποιήσει κατά κόρον στα αριστερά τους νιάτα, θα σήμαινε ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι βαλτός.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αρκεί ότι ο Μπαρμπαρούσης είναι «βολικός». 

Την ώρα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει απέναντί της τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης για τη συμφωνία που υπογράφει στις Πρέσπες (όπως φαίνεται από το γκάλοπ της Marc που δημοσιεύει σήμερα το «ΘΕΜΑ»), την ώρα που συγκροτείται ένα κοινοβουλευτικό πατριωτικό μέτωπο κατά της λύσης από τις δυνάμεις που οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λοιδορούσαν ως... ενδοτικούς - Γερμανοτσολιάδες (Ν.Δ. - ΔΗ.ΣΥ.), την ώρα λοιπόν που οι «Μένουμε Ευρώπη» λένε «όχι» στο Σκοπιανό, τι πιο βολικό να τους ταυτίσουν με την Ακροδεξιά!
Βολικό αλλά συγχρόνως κωμικό. Ακροδεξιός ο Μητσοτάκης, ακροδεξιά η Φώφη, δημοκράτες ο Τσίπρας και ασφαλώς και ο Καμμένος γιατί έπεσε θύμα του μίσους Μπαρμπαρούση!

Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι οι λωτοφάγοι λιγοστεύουν. Ειδικά όταν παίρνεις το ρίσκο -που πήρε για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα ο Τσίπρας- να απευθυνθείς στη μειοψηφία αγνοώντας την πλειοψηφία, δεν σε σώζουν ούτε 40 παλικάρια Μπαρμπαρούσηδες...
Μέχρι τώρα ο Αλέξης Τσίπρας είτε με ψέματα είτε με μισές αλήθειες απευθυνόταν σε πλειοψηφίες: Φτωχοί κατά πλουσίων, αδιάφθοροι κατά διεφθαρμένων, το «νέο» κατά του παλιού», αδικημένοι Ελληνες κατά ξένων ανάλγητων δανειστών.
 

Και τώρα; Ενας Τσίπρας που υποδύεται τον «Μητσοτατικό» και εγκαλεί τον Κυριάκο και την Ντόρα ότι δεν σέβονται την... οικογενειακή τους παράδοση για λύση του Σκοπιανού! 

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αν δεν ήταν τόσο εθνικά ταπεινωτικό και επιζήμιο.
Για την ιστορία και για να μην ξεχνιόμαστε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις ενός εκάστου με την Ακροδεξιά και τη ρητορική της, ας θυμηθούμε μερικά πρόσφατα γεγονότα προτού παραδώσουμε στον Μπαρμπαρούση τον πατριωτισμό μας.
✓ Η Χ.Α. μπήκε φυλακή επί κυβέρνησης Σαμαρά.
✓ Επί Τσίπρα περιμένουμε ακόμη να ολοκληρωθεί η δίκη της.

✓ Οι πρόωρες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 προκλήθηκαν από τη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. και Χ.Α. για τη μη εκλογή ΠτΔ.

Οσο δε για τον ρόλο του Στρατού και πώς... τον φαντάζεται ο καθένας, υπενθυμίζω τη δήλωση Καμμένου, ενώπιον Τσίπρα, στο Πεντάγωνο στις 2 Ιουλίου του 2015:

«Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τόπος οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό της. Ενας δημοκρατικός Στρατός και οι δημοκρατικές Ενοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να διαφυλάσσουν με την αποστολή τους την εικόνα της χώρας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Γιώργος Κουβαράς
Πρώτο Θέμα

Σχόλιο ιστολογίων: Το ερώτημα που θέτουν, πλέον όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες είναι: Μήπως τελικά εφηύραν τον Μπαρμπαρούση;
 
https://attikanea.blogspot.com
http://fyllokaiftero1.blogspot.com
Πηγή




" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Ομολογία Μητσοτάκη σε Ευρωπαίους: Δεν θα ακυρώσω τη συμφωνία, τα λέω για να μη διαλυθεί το κόμμα μου






Σε αποκαλύψεις για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις δεσμεύσεις που έχει πάρει για το θέμα της συμφωνίας στο Μακεδονικό προχωρά η γερμανική εφημερίδα FAZ. Όπως αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από το Βερολίνο, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα έχει δεσμευτεί επανειλημμένως πως δεν πρόκειται να ακυρώσει τη συμφωνία και ανέφερε πως «πρέπει να επιδείξει αντιπαλότητα, προκειμένου να μη χάσει τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του αλλά και για να αποτρέψει τη δημιουργία νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ».

Η διγλωσσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μακεδονικό έχει καταγραφεί επανειλημμένως τόσο με τις επίσημες θέσεις της ΝΔ για το ονοματολογικό και με τις δηλώσεις του, μόλις πριν από λίγους μήνες, που ζητούσε λύση με σύνθετη ονομασία erga omnes, όσο και με τις διαπραγματεύσεις που έκανε η ΝΔ ως κυβέρνηση και τα απόρρητα έγγραφα του υπ. Εξωτερικών, τα οποία αποχαρακτηρίστηκαν. Οι αποκαλύψεις της FAZ έρχονται να προστεθούν στους επικίνδυνους για τη χώρα τακτικισμούς του προέδρου της ΝΔ, που αρέσκεται να μιλάει για «υπεύθυνη αντιπολίτευση».
newsthessaloniki






" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα
 

Τελικά ειναι Έλληνας και όχι Ρουμάνος ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της ΕΛΑΣ που έδρασε στο Πισοδέρι εναντίον των διαδηλωτών ..!!! ; ;;


Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε να ακούτε και να ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ηλιθίων ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ....! Έλληνας και όχι Ρουμάνος ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της ΕΛΑΣ που έδρασε στο Πισοδέρι εναντίον των διαδηλωτών ..!!!



Ξεκίνησε από γνωστούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ προβοκάτορες που πραγματικά δεν ξέρουμε πιά αν είναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ή αν παίζουν κάποιον άλλο ρόλο ότι ο εικονιζόμενος Αξιωματικός είναι Ρουμάνος μιάς ξένης Δύναμης που εδρεύει στον Τύρναβο.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… SEEBRIG H BLACK WATER… -Τα στοιχεια του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ Ελλαδα...

ΕΚΤΑΚΤΟ......ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΑΛΙΑ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ SEEBRING ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ρουμάνοι, Τούρκοι και Βούλγαροι έδερναν τους διαδηλωτές στις Πρέσπες...ΔΕΙΤΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ G9 ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ

ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΔΩ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ...
|Τα στοιχεια του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ Ελλαδα...SEEBRIG HQ CAMP SCHINA 2nd km TYRNAVOS-LARISSA PO 40100, TYRNAVOS Tel: +302410-932311 Fax: +302410-932600
Πρόκειται για μια αποκάλυψη η οποία αιτιολογεί πλήρως τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι Έλληνες διαδηλωτές.

ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… SEEBRIG H BLACK WATER…
Η South-Eastern European Brigade έχει έδρα το στρατόπεδο Σχοινά τού Τυρνάβου…

Το “ΟΚ” για να εγκατασταθεί αυτή η Ταξιαρχία στον Τύρναβο, το έδωσε από το 2009 ο πρώην Α/ΓΕΣ Βούλγαρης και τον διαδέχθηκε ο Φράγκος. Η Ταξιαρχία αυτή, ήρθε στον Τύρναβο το 2011, από την Κωνσταντινούπολη. Αποτελείται από στρατεύματα επτά χωρών. Από την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τα Σκόπια, την Αλβανία, την Ελλάδα και την Ιταλία (η τελευταία αποχώρησε).
Από το 2017, διοικητής είναι ο Ρουμάνος ταξίαρχος Tudorica Petrache που διαδέχτηκε τον Τούρκο Faruk Metin..
Όταν πρωτοήρθε στη χώρα μας η SEEBRIG από την Κωνσταντινούπολη, τέλη τού 2010, διοικητής ήταν Αλβανός.
Όσο βρίσκεται στην Ελλάδα, διοικητές της έχουν αναλάβει ένας Σκοπιανός, ένας Αλβανός και δύο Τούρκοι.

BINTEΟ:Γιουχαϊσματα στον Κοντονή-Κοντονής: Οσοι με αποδοκιμάζουν είναι φασίστες και χιτλερικοί

,


“Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς” δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονήςσε  σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ στην Έδεσσα, ύστερα από τις επαφές του με φορείς της Δικαιοσύνης σε Γιαννιτσά και Έδεσσα.


Αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες από ομάδα ατόμων κατά την έξοδό του από το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, ο κ. Κοντονής είπε χαρακτηριστικά:
“Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά”, συμπληρώνοντας ότι “είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει”.
Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, “πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας”, κάτι που απέδωσε στη “μεγάλη ταραχή” όπως είπε, που “βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης”. Για την ανοικοδόμηση νέου δικαστικού μεγάρου στα Γιαννιτσά, είπε ότι “προκαλεί μεγάλη ταραχή στην τοπική Νέα Δημοκρατία” και πρόσθεσε “Τους καταλαβαίνω τους ανθρώπους, έχουν τα προβλήματά τους, θα τα πολλαπλασιάσει η κυβέρνηση γιατί θα λάβει όλα εκείνα τα μέτρα υπέρ του λαού του νομού και των δύο πόλεων, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών και να ξέρουν ότι ο φαύλος κύκλος και ο κατήφορος του εθνικισμού δεν βοήθησε ποτέ κανέναν”.

Τέλος, ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε, ανεύθυνη τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ονοματολογικό, καθώς, όπως είπε, “είχε διεκδικήσει όταν ήταν στη θέση της διαπραγμάτευσης πολύ λιγότερα από αυτά που πέτυχε η κυβέρνηση”.

Ας γίνει αυτή η Σημαία η ματωμένη ελληνική σημαία του δικού μας «πολυτεχνείου»




Ο λαός μας δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα των ξένων εισβολέων αν δεν λύσει πρώτα το πρόβλημα των πολιτικών κομμάτων. 
Είμαστε μόνοι. 
Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτήν την ιδέα, ότι ανάμεσα στον Θεό και εμάς δεν υπάρχει κανένας να μας βοηθήσει».




Η αριστερά είναι ειδική στο να δημιουργεί «μάρτυρες» ή να εκμεταλλεύεται θύματα και καταστάσεις, φορώντας πάντα το προσωπείο του «θύματος της βίας», πλάθοντας μια ψεύτικη εικόνα και κερδίζοντας έτσι την συμπάθεια του λαού. 
Βαρέθηκα να ακούω το «είναι αυτοί αριστεροί»; «Μα κάνουν τέτοια πράγματα οι αριστεροί»; 
Λες και οι αριστεροί είναι οι μητέρες τερέζες και οι αδελφές του ελέους. 
Είναι ώρα να σταματήσει αυτό το παραμύθι και οι εικόνες με την κρατική και παρακρατική βία κατά των Ελλήνων που σε πείσμα των καιρών ακόμα αντιστέκονται, να παραμείνουν ζωντανές. 
Είναι στο χέρι του καθενός, είτε οργανωμένα είτε μόνος του, να περάσει στην αντεπίθεση και να μην αφήσει πλέον χώρο στο ψέμα, στην παραπληροφόρηση ή στην θλιβερή «επιστροφή στην καθημερινότητα». 
Επίσης, θέλω να πω ότι υπάρχει και ζωή έξω από τα social media
Ας μην εξαντλείται ο θυμός μας ή η φαντασία μας εκεί. 
Αν δεν είμαστε στους δρόμους ο λαός δεν μας βλέπει, έλεγε ένας από τους ηγέτες της Γενιάς της Ταυτότητας. 
Και επιτέλους δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με τις διάφορες επιστολές διαμαρτυρίας προς τον «αξιότιμον» κύριο πρόεδρο της δημοκρατίας «που δεν κάνει κάτι» ή προς τον «κύριον υπουργόν» που δεν ξέρει ιστορία και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το «κόλλημα» με τον στρατό, την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, και το ατέρμονο παράπονο του «γιατί δεν κάνουν κάτι» ή του «γιατί τα κάνουν αυτά» και την διαπίστωση (!) ότι τελικά υπηρετούν το κράτος και την κυβέρνηση και όχι το έθνος και τον λαό. 
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά ναι, είναι κράτος. 
Είναι υπάλληλοι του κράτους. 
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν πατριώτες και ευσυνείδητοι άνθρωποι και εκεί. 
Φυσικά και υπάρχουν. 
Όπως υπάρχουν και παντού. 
Γιατί πρέπει όμως να γίνει «έκκληση» στον στρατό ή στην αστυνομία ή στους δικαστές ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιους άλλους, να επέμβουν και να «σώσουν την χώρα»; 
Γιατί να μην γίνει έκκληση και σε κάποιον άλλον φορέα του δημοσίου ή σε κάποιους άλλους δημοσίους υπαλλήλους; 
Συγκίνηση πάντως και σεβασμός για όσους Έλληνες και Ελληνίδες βρέθηκαν με μια ελληνική σημαία και με την δύναμη της ψυχής τους και της φωνής τους στο Σύνταγμα και στις Πρέσπες. 
Έχω την εντύπωση (ή την ελπίδα) ότι σχηματίζεται μια καλή μαγιά. 
Για να δούμε μια εθνική κυβέρνηση θέλει δουλειά πολλή. 
Στο βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριούς μου» ο Κορνήλιος Κοντρεάνου γράφει και για την λύσσα του κράτους και των μηχανισμών του εναντίον του εθνικιστικού χριστιανικού κινήματός του και ακόμα και την βία των αστυνομικών. 
Δεν έπεσε από τα σύννεφα ποτέ. 
Ούτε κοίταξε να τους καλοπιάσει . Εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν ο λαός. 
Η ανάσταση του λαού και του έθνους. «Πρέπει να οργανώσουμε ολόκληρη τη νέα γενιά», έγραφε, «να την ανυψώσουμε και να της εμφυσήσουμε το ηρωικό ήθος. 
Πρέπει να απομονώσουμε το πολιτικό σύστημα ώστε η νεολαία μας να μην περνά στις τάξεις του. 
Μόνο με μία εθνικιστική κυβέρνηση που θα εκφράζει την εθνική μας συνείδηση, δύναμη και υγεία θα προστατεύσουμε τον λαό μας και θα σταματήσουμε την εισβολή των ξένων. 
Ο λαός μας δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα των ξένων εισβολέων αν δεν λύσει πρώτα το πρόβλημα των πολιτικών κομμάτων. 
Είμαστε μόνοι. 
Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτήν την ιδέα, ότι ανάμεσα στον Θεό και εμάς δεν υπάρχει κανένας να μας βοηθήσει». 

ΚΟ

Πηγή





" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

«ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ»: ΖΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Χαρακτηρίζει ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας»

Δύο μέρες μετά την συμφωνία για το ονοματολογικό, το Σλαβόφωνο πολιτικό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» ζητά αναγνώριση «εθνικής μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, μέσω ανακοίνωσής του.

Χαρακτηρίζει ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» στη χώρα μας.

Το πολιτικό κόμμα με έδρα την Φλώρινα χαρακτηρίζει ως θετικό το γεγονός ότι «για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική ταυτότητα» στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ουράνιου Τόξου»:

Με αφορμή την χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας στην Πρέσπα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, η ΕΕΣ- «Ουράνιο Τόξο» έχει να παρατηρήσει τα ακόλουθα:

- Έχουμε επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους διακηρύξει ότι είμαστε και παραμένουμε εναντίον της αλλαγής του συνταγματικού ονόματος της Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Κανένας στυγνός εκβιασμός δεν είναι δυνατόν να αλλοιώνει την δημοκρατική βούληση του μακεδονικού λαού που πριν 27 χρόνια αποφάσισε ότι αυτό είναι το όνομα της χώρας του.

Είμαστε ευτυχείς που και πάλι οι πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας θα έχουν τον τελευταίο λόγο μέσω δημοψηφίσματος. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι η προτεινόμενη λύση δεν είναι η καλύτερη για κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη, καθώς παραπέμπει ανοικτά σε λογικές διαίρεσης και αλυτρωτισμού. Αυτές ακριβώς που θα έπρεπε να αποτρέπει. Είναι μια ημιτελής συμφωνία γιατί μεταξύ άλλων είναι γνωστό ότι γεωγραφικά προθέματα σε επίσημες ονομασίες κρατών ανά τον πλανήτη χρησιμοποιούνται ως "οχήματα" σε εθνικιστική ρητορεία και ανάλογες καταστροφικές πολιτικές.
- Είναι αναμφισβήτητα θετικό ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική ταυτότητα στην γειτονική χώρα αλλά είναι θλιβερό που πάσχισε μέχρι την τελευταία στιγμή να το αποφύγει για τη δική της επικράτεια, χρησιμοποιώντας φθηνά κόλπα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται η νέα αλλαγή άρθρων του μακεδονικού συντάγματος στην απέλπιδα προσπάθεια να αποσυνδεθούν οι εθνικά Μακεδόνες εντός συνόρων από εκείνους στη Δημοκρατία της Μακεδονίας και η διαρκής επίκληση της αρχαιότητας, με την οποία οι σημερινοί Έλληνες έχουν ακριβώς την ίδια σχέση με αυτή που έχουν οι σύγχρονοι Μακεδόνες. Απολύτως καμία.

- Από την αρχή της πολιτικής της δραστηριότητας, η ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο έχει αποκηρύξει τις λογικές των "μητέρων-πατρίδων". Ενεργούμε ως Έλληνες πολίτες που επιδιώκουν μέσω των μειονοτικών δικαιωμάτων που μας στερεί το ελληνικό κράτος, να συμβάλλουμε στον εκδημοκρατισμό του. Ένα από τα βασικά, αν όχι το βασικότερο βήμα, είναι η ειλικρινής και πλήρης- άνευ αστερίσκων και κωμικοτραγικών δηλώσεων- αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας.

Μόνο τότε θα μπορέσει η χώρα μας να γίνει μια ευρωπαϊκή δημοκρατία. Μόνο τότε η εν λόγω συμφωνία θα είναι ολοκληρωμένη και θα έχει επιτελέσει το στόχο της. Μέχρις ότου συμβεί αυτό, η εθνική Μακεδονική μειονότητα θα συνεχίσει τον αγώνα της μαζί με τις άλλες μειονότητες και τους, ευτυχώς διαρκώς αυξανόμενους, πραγματικούς δημοκράτες στη χώρα”.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/ouranio-toxo-anagnorisi-makedonikis-mionotitas-stin-ellada

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ : Αρχίζει απο σήμερα να ξεσπά η οργή των Ελλήνων... και για αρχή, «Προδότες» φώναζαν τον Κοντονή και στην Τζάκρη, στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες». 
Ο Κοντονής από πλευράς του απλά χαμογέλασε.




Για αρχή, είναι οι λεκτικές εκφράσεις... 
Μόλις όμως πέσει η πρώτη τουφεκιά... το πρώτο καθίκι στο δρόμο, τότε θ' αρχίσει η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Διαφορετικά θα ηττηθούμε...
Θα κατεβάσουν τις ταξιαρχίες του SEEBRIG και την BLACKWATER, να διαλύσουν τον λαό.

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΔΥΣΣΕΙΣ...



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Αλήθεια, τι θέλουν στους εισαγγελείς;
Μήπως να τους ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


Υ.Γ.2.  Ακόμα δεν ξεκουμπίστηκαν από την Ελλάδα, οι ψηφοφόροι τους;;; 

Υ.Γ.3. Κοντονή, ξέρεις τι ωραία θα νοιώσει ο λαός, όταν ... σας κοπούν τα γελάκια;;;;


 



Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.


Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες». 
Ο Κοντονής από πλευράς του απλά χαμογέλασε.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο του δημοσιογράφου Αμιτζόγλου Λύσανδρου, όπου διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι.

Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής και η κ. Τζάκρη θα επισκεφθούν την Έδεσσα, όπου θα έχουν συνάντηση με δικαστικούς. 

Και στις δύο πόλεις πάντως έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.




\.

 Πηγή

ΒΟΜΒΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ .ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ .. Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30 ΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης  αναμεταδίδουν τι συμβαινει στην δυτικη Ελλάδα σήμερα . Μια ημέρα μετα την προδοσία της Μακεδονίας - της Ελλάδας
ΑΠΟ Ελένη Βνάτσιου
ΒΟΜΒΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ .ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ..
Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30 ΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1640739649367713&set=a.112030638905296.17168.100002950815621&type=3&ifg=1
Spiros Karaboikis

ΒΟΜΒΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΝΕΦΩΝ
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ .ΠΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ..
Η ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30 ΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛ

Είδηση βόμβα: Ο ξένος τύπος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Δ.Καμμένου – Αντάλλαξαν το χρέος με το όνομα και το έδαφος της Μακεδονίας (;)


Όπως διαβάσατε σε άρθρο μας στο el , ο Δημήτρης Καμμένος αποκάλυψε ότι έγινε εισήγηση ώστε να υπάρξει αντάλλαγμα του χρέους, με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αμέσως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έσπευσε να διαψεύσει τα λεγόμενα του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ο ξένος τύπος όμως, υποστηρίζει ακριβώς αυτά που υποστήριξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα: Με την επίτευξη της συμφωνίας με τα Σκόπια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται να ενίσχυσε τις πιθανότητες να πείσει τους πιστωτές της Ελλάδας να συμφωνήσουν στην ελάφρυνση του χρέους, υποστηρίζει σε ανάλυσή του το πρακτορείο Reuters.
Με τη συμφωνία αυτή δίνεται η ευκαιρία να τερματιστεί μια διαμάχη 27 ετών που δυσκόλευε την επέκταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τα ανατολικά. Ελπίζεται επίσης ότι ο νέος πολιτικός αέρας θα χαρίσει στην Αθήνα μια θερμότερη από το σύνηθες υποδοχή στο Eurogroup της Πέμπτης, όταν οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα χαράξουν τα νέα βήματα της Ελλάδας για την έξοδό της από το πρόγραμμα, σύμφωνα με Έλληνες και Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Σ’ αυτό περιλαμβάνεται και η πιθανή ελάφρυνση του χρέους.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει παραδεχτεί ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ξεχωριστό θέμα από την ελάφρυνση του χρέους.
«Αισθάνομαι σαν τον σκακιστή που παίζει ταυτόχρονα σε δυο σκακιέρες επειδή υπάρχουν ταυτόχρονα οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό και οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του χρέους», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ. Αλλά πρόσθεσε:
«Ελπίζω, καθώς είχαμε μια πρόοδο χθες (σ.σ. στο ζήτημα του ονοματολογικού) να έχουμε το ίδιο και την επόμενη εβδομάδα, ίσως το πιο κρίσιμο για τη χώρα μετά από οκτώ δύσκολα χρόνια».
Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία για το ότι η επίλυση του ονοματολογικού θα έχει θετικές ψυχολογικές επιπτώσεις και σε άλλα θέματα.
«Πιστεύω ότι η συμφωνία θα βοηθήσει (την Ελλάδα) στις συνομιλίες για την ελάφρυνση του χρέους. Η κυβέρνηση θα πάει στις συνομιλίες με διαφορετικό ηθικό», είπε ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του. Διευκρίνισε όμως ταυτόχρονα ότι η συμφωνία ουδέποτε συνδέθηκε με τις συνομιλίες για το ελληνικό πρόγραμμα.

Η συμφωνία με τα Σκόπια χαιρετίστηκε τόσο από την ΕΕ όσο και από τις ΗΠΑ.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο, δεδομένου ότι η Ελλάδα εμφανίζεται ως μια δύναμη που επιλύει αντί να δημιουργεί προβλήματα», σχολίασε ένας Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος, απορρίπτοντας όμως οποιοδήποτε ισχυρισμό ότι η ελάφρυνση του χρέους συνδέεται με το ονοματολογικό και τη λύση του. «Ουδέποτε ζητήθηκε από τους Ευρωπαίους πιστωτές, δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο παζάρι», τόνισε.

Ένα άλλο πρόσωπο που συμμετείχε στο παρελθόν σε συζητήσεις για το ελληνικό πρόγραμμα εμφανίστηκε επιφυλακτικό επισημαίνοντας ότι η γερμανική κυβέρνηση, η υποστήριξη της οποίας είναι ζωτικής σημασίας για να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους, είναι μάλλον απίθανο να επιδείξει μεγαλύτερη γενναιοδωρία, δεδομένου ότι επί του παρόντος αντιμετωπίζει μια εσωτερική διένεξη με αφορμή τη μεταναστευτική πολιτική της.


el.gr 



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά) (πρών Τούρκος ) σήμερα είναι ο γνωστός Ρουμάνος της Βιγλας Διοικητής της Ταξιαρχίας SEEBRIG στη Λάρισα (φωτό). Γιατί τον κρύβουν; Ποιά η αποστολή του;

ΑΥΤΗ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΕΚΡΗ ΣΤΗΝ ΒΙΓΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 5000 ΤΟΥΡΚΟΣΚΟΠΙΑΝΟΑΛΒΑΝΩΝΒΟΥΛΓΑΡΩΝ.... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ .

 Brigadier General Hakan ESER (2013 - ...)
Απο το 2011 έχει εγκατασταθεί στον Τύρναβο της Λάρισας (περιοχή Σχίνα) η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern European Brigade) που αριθμεί 5000 άνδρες, απο 7 κράτη της Βαλκανικής : Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Τουρκία, Ιταλία, Ρουμανία και Ελλάδα.

 

Ο Διοικητής της SEEBRIG είναι Σκοπιανός , ο Ταξίαρχος Zdravgo Popovski . To θέμα αυτό είχε αναδείξει το ιστολόγιο Εσχατη Γραμμή Ανασχέσεως απο τον Αύγουστο του 2010 !..




Στην φωτογραφία άνω, βλέπουμε το ΣΚΟΠΙΑΝΟ διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG Zdavko Popovski (δεξιά). Περιττό να περιγράψουμε την ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Θριαμβολογία των Σκοπιανών εφημερίδων και ιστοσελίδων όταν ο Σκοπιανός ανέλαβε Διοικητής στη Λάρισα το 2011… Για παράδειγμα, τοΣκοπιανό 


«Πρακτορείο» Ειδήσεων ΜΙΝΑ έγραφε τότε:
 

“Συνταρακτικά Νέα: Η “Μακεδονία” αναλαμβάνει τη Διοίκηση της SEEBRIG στην Ελλάδα”
 

(To ίδιο πρακτορείο σήμερα υβρίζει τον Αβραμόπουλο για το “μάθημα” που έδωσε σε Σκοπιανό Δημοσιογράφο) 
Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…
 

Στο Ιστολόγιο της SEEBRIG διαβάζουμε ότι «απο το 2008 έως το 2010, η Ταξιαρχία SEEBRIG βρισκόταν στην Τουρκία, (και συγκεκριμένα, στην Κωνσταντινούπολη) ενώ το 2010 Μετακόμισε στον Τύρναβο της Λάρισας», εδώ, στην Ελλάδα! Δημιουργούνται ορισμένα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα. :
 

Γιατί βρισκόταν η Ταξιαρχία SEEBRIG στην Κωνσταντινούπολη το 2008; 
Την απάντηση εντοπίσαμε σε πρόσφατη συνέντευξη του 

Στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή :
 

«Πρώτα απ’ όλα θέλουν να δημιουργήσουν το Kράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό…. …είχε σχεδιαστεί να τεμαχιστεί η Ελλάδα αρχικά σε δύο κράτη. Μαζί με την Τουρκία, η χώρα μας είχε σχεδιαστεί το 2008 να διασπαστεί σε 2 κράτη, αλλά τα σχέδιά τους δεν καρποφόρησαν διότι το ίδιο διάστημα ο Ερντογάν συνέλαβε αξιωματικούς για το πραξικόπημα «Βαριοπούλα». 

Το σχέδιό τους στην Ελλάδα περιελάμβανε τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διότι ήθελαν αίμα για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, να καεί η Αθήνα όπως κι έγινε. Δεν τους βγήκε όμως το σενάριο στην Τουρκία.»
 

Προφανώς η SΕΕΒRIG βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να «βοηθήσει» στις εξελίξεις που ΔΕΝ έγιναν….
 

Γιατί όμως η Ταξιαρχία SEEBRIG «μετακόμισε» στην Ελλάδα, και γιατί ΕΙΔΙΚΑ στη Λάρισα;
 

Την απάντηση βρίσκουμε ξανά στην πρόσφατη συνέντευξη του Στρατηγού Αϋφαντή:

«Αφού η Θράκη, όπως σας είπα θα αποκοπεί από την Ελλάδα και θα πάει στο κράτος της Κωνσταντινούπολης, το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος θα ενταχτεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω ότι στη Θεσσαλονίκη από το 1985 δώσανε μία επέκταση πόλεως εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Όλες οι πόλεις πασχίζουν να πάρουν μία μικρή επέκταση σχεδίου και η Θεσσαλονίκη έχει πολύ περισσότερο απ’ όσο της χρειάζεται. Θέλετε το γιατί; Γιατί εκεί έχουν αγοράσει οι κατακτητές, οι κοσμοκράτορες. Σε αυτό λοιπόν το νέο κράτος ετοιμάζουν να φέρουν περίπου 1.000.000 νέο κόσμο…. η Ελλάδα θα συρρικνωθεί από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Τα Δωδεκάνησα μάλλον τα αφήνουν σε μας. Την Κρήτη όμως την έχουν κόψει από την Ελλάδα και την εντάσσουν στο μεγάλο Ισραήλ. Αυτό το σχέδιο είναι του Εβραίου Ιωσήφ Νάζη το 1571. Εκείνος οραματίστηκε το Μεγάλο Ισραήλ που τελειώνει στη Βαγδάτη.»
 

Η Ελλάδα θα συρρικνωθεί απο τον Όλυμπο και κάτω… Γι αυτό βρίσκεται η SEEBRIG στον Τύρναβο, στα “Νέα Σύνορα” της Ελλάδας προς Βορρά….



Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ας δούμε το πρώτο απο τα δύο Oργανογράμματα στο ιστολόγιο της Ταξιαρχίας SEEBRIG:



Στο πρώτο οργανόγραμμα βλέπουμε τις σημαίες των συμμετεχόντων κρατών, αλλά όχι τα ονόματά τους! Με αυτό τον τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ η ονομασία των Σκοπίων. Δεν αναφέρεται ούτε ως Σκόπια (που θα δυσαρεστούσε τους Σκοπιανούς) , ούτε ως Μακεδονία (που θα δυσαρεστούσε τους Έλληνες). Τα Σκόπια αναφέρονται ως «Nation 5» δηλαδή «Κράτος 5».
 

Επίσης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ Διοικητή! Μόνο το όνομά του. Για μετάφραση στα Ελληνικά, ούτε λόγος! Για 4 Ολόκληρα χρόνια τους φιλοξενεί αυτός ο ΛΑΟΣ, δεν έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξέρει «απο ΠΟΥ κρατάει η σκούφια τους»;;; 
Προφανώς, η Σύνθεση της Ταξιαρχίας SEEBRIG και η Εθνικότητα του Διοικητή της, ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ να περάσουν απαρατήρητα απο τα μάτια των «εφησυχασμένων Ελλήνων».
 

Το δεύτερο Οργανόγραμμα θα το μελετήσουμε σε επόμενο άρθρο, που θα είναι αφιερωμένο στον Νέο Τούρκο Διοικητή της Ταξιαρχίας SEEBRIG. Ο νέος ΤΟΥΡΚΟΣ διοικητής, θα αναλάβει καθήκοντα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ…. Είναι ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ!
 

Οι εγκαταστάσεις στην Λάρισα ετοιμάζονταν ήδη απο το 2008, απο τον τότε Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Δ.Βούλγαρη και επί Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη….
 

Συνέλληνες, επισκεφθήτε το ιστολόγιο της SEEBRIG και «παρατηρήστε» φυσιογνωμίες. Διότι δεν αποκλείεται καθόλου, να τους δείτε ΜΠΡΟΣΤΑ σας ξαφνικά, μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο!

Ε. Παπαδάκης  

ΠΗΓΗ
 http://erevnw.blogspot.gr/2013/10/seebrig-5000.html?spref=fb

Περασμένα ξεχασμένα για την Καίτη Γαρμπή της διέγραψαν 900.000 ευρώ πρόστιμο που χρωστούσε στην εφορία!!!!!!


Αν είναι δυνατόν της διέγραψαν ενα τόσο μεγάλο ποσό η εφορία !!!!!
Και εσυ μ@λ@κ@ Ελληνα τρεχεις να πληρώσεις για να μην σου πάρουν το σπίτι ;;;;;;;;
Τόσα λεφτα εχει !!!!!!  Επρεπε να πληρωσει !!!!!!! 

Πρόστιμο ύψους 900.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στην Καίτη Γαρμπή, διέγραψε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, διέγραψε το πρόστιμο καθώς κάποια χρέη είχαν παραγραφεί και κάποια άλλα ήταν άδικα.

«900.000 ευρώ είναι το ποσό που της είχε επιβληθεί από την εφορία για φοροδιαφυγή και διαγράφηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Η απόφαση εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά λέει ότι όλα τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στη γνωστή τραγουδίστρια ήταν μερικά άδικα και ορισμένα είχαν παραγραφεί. Η Εφορία δεν μπορεί να ελέγχει τον φορολογούμενο σε βάθος δεκαετίας ή δεκαπενταετίας, στην πενταετία θα πρέπει να παραγράφονται. Ως εκ τούτου, επειδή ο φορολογικός έλεγχος για την τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει από το 2000, όλα τα πρόστιμα μέχρι το 2008 διαγράφηκαν και για τα υπόλοιπα αποδείχθηκε ότι δεν έχει έτσι η υπόθεση»,










iefimerida.gr

«Κ@@@@@α Κουντουρά» – Επεισόδια στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά



Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά με συγκεντρωμένους να υβρίζουν την Έλενα Κουντουρά. 
Συγκεκριμένα, τα επεισόδια προκάλεσε ομάδα ατόμων που ήταν έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στην οδό Κριάρη, όσο ήταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια των νέων γραφείων, παρουσία της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά.


Η ένταση δημιουργήθηκε όταν πολίτες άρχισαν να καταφέρονται εναντίον της κας Κουντουρά, με αφορμή την χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων.