26 Απριλίου 2018

Ο Κάρολος στην Ελλάδα για να επιτηρήσει αν συμπεριφερόμαστε καλά στους «μετανάστες» -...Γιά γέλια...αυτοί που είχαν σκλάβους και υπηρέτες όλες τις φυλές τής γής

Ο Κάρολος

Γιά γέλια...αυτοί που είχαν σκλάβους και υπηρέτες όλες τις φυλές τής γής


Ο πρίγκηπας της Ουαλίας και διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου Κάρολος

και η Δούκισσα του Κόρνγουελ, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, θα επισκεφθούν την Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα, η Κρήτη θα είναι ο τελευταίος σταθός του ταξιδιού τους αφού θα ταξιδέψουν στη Γαλλία και θα επισκεφθούν και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το ταξίδι τους θα διαρκέσει από 7 έως 11 Μαϊου ενώ την τελευταία ημέρα θα ταξιδέψουν στην Κρήτη. Εκεί, θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού ενώ θα παρευρεθούν σε φιλανθρωπική δράση υπέρ οικογενειών μεταναστών που βοηθούν στην ένταξή τους στην τοπική κοινωνία.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το cretalive.gr, μετά την επίσκεψη του στις Αρχαιότητες της Κνωσού, ο Κάρολος θα μεταβεί στις Αρχάνες και στα γραφεία της Αναπτυξιακής, όπου θα ενημερωθεί από τη Διοίκηση της για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους πρόσφυγες, ενώ ο διάδοχος του θρόνου θα δει και εργαζόμενους που ασχολούνται με την φροντίδα και την διαχείριση των προσφύγων.
 Βάρος στις συναντήσεις αυτές θα δοθεί στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό των προσφύγων και στη συνέχεια, μαζί με την Καμήλα θα έχει στο χώρο του παλαιού σχολείου των Αρχανών συνάντηση 6 διαφορετικών ομάδων προσφύγων, 6 ατόμων η καθεμία που θα τους δει για περίπου 6- 7 λεπτά την καθεμία.
EL.GR

Ας γελάσουμε και λίγο με τα ... "σούργελα"... - Πώς λέμε: "Και γαμώ το σχόλιο"!... για την Αυλωνίτου. Την γλεντάει το διαδίκτυο!


Αυλωνίτου: Εχω τον συνδυασμό που σκοτώνει, ωραία, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο







 Το δήλωσε δημόσια η ΣΥΡΙΖΑία βολευτής... το έγραψαν όλα τα διαδικτυακά ΜΜΕ.
Προσωπικά, στάθηκα στα σχόλια που έγιναν για τις  ... " βαρυσήμαντες πολιτικές" δηλώσεις της και πέθανα στα γέλια...

Κι έτσι, σας μεταφέρω από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, τα σχόλια που έγιναν για την ... ωραία... την πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο μανδαμ...

Το καλλίτερο, κατά την άποψή μου σχόλιο, το άφησα για το τέλος.

Ας γελάσουμε και λίγο με τα ... "σούργελα"...

Καλλιόπη Σουφλή

Image result for Αυλωνίτου: Είμαι ωραία γυναίκα, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο
 
 
...
Αυτα να τα πεις στους σημερινους μορφωμενους νεους που μεταναστευουν στο εξωτερικο για 3 και 60!
Τα ρασα δεν κανουν τον παπα. Το οτι σπουδασε δεν σημαινει οτι ειναι και αξιολογη πολιτικος. Καλυτερα να ειναι κανεις αμορφωτος και συνεπης στα πιστευω του παρα μορφωμενος και... συριζαιος!


ΠΜ
Αυτά αφήνουμε άλλους να τα πουν ... Πάντως όντως είναι από τους λίγους παλαιους πρωταθλητες που εκαναν αξιοσημειωτη ερευνητικη καρριερα (για τα ελληνικα δεδομενα τουλάχιστον). Τώρα το 'διδακτορικό' στην Ελλαδα έχει γίνει... μόδα. Τοτε πηγε Αμερικη σε εξαιρετικό εργαστήριο. Τσαγανο και μυαλο λοιπον τα ειχε σιγουρα. Τώρα γιατί είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο θέμα.


John
Μα καλά τοοοοοοσο καψούλι είσαι ;; Το χαλί σου έχεις σε όλους τους τομείς Τίποτα δεν πήρες χαμπάρι ;;; Και εμείς οι μαλακες σε πληρώνουμε . Θα πρέπει να είσαι και γεροντοκόρη


κοσμας
για δεσιμο και οχι μονο σουργελο για γελεια και για κλαματα

...
Τι σούργελο είναι αυτό ρε


Karletos
Μνημιο κενοδοξιας...χωρις ιχνος αυτογνωσιας....και αυτοκριτικης....

Είναι απλά μια μέτρια MILF
Απλά της την έπεσε ο Λαζόπουλος, γιατί ξερογλύφεται για αυτήνα. Τί δεν καταλαβένετε;


Ωραία
Τι είσαι, ωραία; Α χα χα χα.... Άι μαρή


Αδικια
Αυτα ειναι ανισα πραγματα........Κατι ριχνουν στο ποτο τουs και φτιαχνουν "κατασταση" ...............Και σε μαs δεν λενε τιποτα...Ατιμη κενωνια


gio
είσαι αποκρουστική ανόητη και χρειάζεσαι ψυχίατρο


τί πίνουν και δεν μας δίνουν;
Εκεί στον σύριζα σίγουρα παίρνουν ληγμένα. Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτά που λένε και κάνουν!


Βοριος
ΨΩΝΑΡΑ ΜΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Φευγατε να φεγουμε

...
Ξέχασε να αναφέρει και πόσο μετριόφρων είναι!



Γεροντόφιλος
Προσωπικά, μου αρέσει !


σε γ@μησε εσένα αντρας?
εχεις τον συνδυασμό που σκοτώνει, εισαι πατσαβούρα, κουμμουνιστρια, λοατκι


Πακης
Ρε .... ΤΙ ΖΟΥΜΕ ;;;!!!


Δημοκράτης
Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι το "ηθικό πλεονέκτημα του Αριστερού" δεν είναι τίποτα άλλο παρά η υπεροψία, ο ναρκισσισμός και το αλάθητο (που νομίζουν ότι έχουν). Για αυτό άλλωστε όσοι δεν ακολουθούν την ιδεολογία τους, αυτομάτως τους βάζουν την ταμπέλα του φασίστα, νεοφιλελέ, κτλ ξεχνώντας ότι η ίδια τους η συμπεριφορά τους είναι η πιο ακραία μορφή ΦΑΣΙΣΜΟΥ.


Μητσάρας. Δ
Κ-Αυλωνίτου πως σε λένε, καθρέφτη έχεις;


dim
αχ τι μωρό είναι αυτό. σφεντόνα τον έχω κάνει για πάρτη της


jan
ρε κωστόπουλε, αυτή πως σου ξέφυγε και δεν την ξεβλάχεψες?


ΛΕΝΑ
ΤΙ ΖΩΗ Κ ΑΥΤΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ!!!

JON
Α ΒΡΕ ΓΙΔΙ ΧΑΣΟΥ


Μετανάστης στην Ολλανδία
Ε όχι και γίδι... Φίδια είναι αυτοί που την ψήφισαν και μας έστειλαν μετανάστες.


Ιάσων
Ναι μεν παρακαλάμε να παραιτηθείτε να γλιτώσουμε από την λαίλαπα της κυβέρνησής σας που το μόνο που ξέρει είναι να διορίζει ροζ παιδιά, να κόβει συντάξεις και να αυξάνει φόρους... Αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι που θα ξαναβρούμε τέτοια σούργελα να γελάμε και λίγο.

saki1
όσο για σούργελα σε αυτήν την χώρα μην στεναχωριέσαι και δεν θα πλήξεις ποτέ.


Βεροιώτης
Κατέβα στις εκλογές και βλέπουμε θα γελάσει και το παρδαλό Κατσίκι

ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΕΝΑΣ.. Η ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ
τσιμπαει δεκαχιλιαρα!! ξυπνηστε ωρε ραγιαδες!!!!!

loucas
Δε μου λες θειτσούλα.........πάρκινγκ για το καλάμι βρίσκεις εύκολα???


ET phone home....
Το χρησιμοποίησε η nasa το διδακτορικό της για να μελετήσει τα UFO και τα βλήματα .


@ET phone home
Κλαίω!!!!


VVV
Σας γλεντάει η αριστερου...Βεντούζα λεμε...ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ


Παναγιώτης
Εφιαλτόφατσα με βασανιστική φωνή, πρέπει να είσαι ανώμαλος για να την βάλεις στην κατηγορία των ερωτεύσιμων γυναικών.


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑ:)
χαχα τρολαρει η γιαγιακουλα..καθεστε και ασχλειστε με ενα ..τιποτα..ερχονται εκλογες και τελος το καθε νουμερο του συριζα..ελαχιστοι θα κανουν επανεμφανιση..στην επομενη βουλη..


ηνιοχος 2018
εχεις τον συνδυασμο που σκοτωνει,αναιδης διακοπτεις τον συνομλητη σου οταν μιλαει χωρις ευγενεια. και απο τροπους σκιζεις. 


Τι φταίει
η γυναικούλα ρε παιδιά ; Λογικό δεν είναι να έχει αυτή την άποψη για τον εαυτό της, όταν ένα τσούρμο ανεγκέφαλοι μπαγλαμάδες την ψήφισαν για εκπρόσωπό τους στη βουλή ;

Και πολύ ψωνάρα η κυρία!
Όποτε τη βλέπω στην τηλεόραση να τσιρίζει ασταμάτητα, με τη μαγκιά της εξουσίας , μούρχεται να της χώσω μια εφημερίδα στο στόμα! Κάποιος πρέπει να της πει ότι είναι και σπαστική και άσχημη και ο πολιτικός της λόγος είναι για το Δελφινάριο ! Απορώ γιατί μας βασανίζουν τόσο τα κανάλια με την κυρά Παλάβω αφού όλοι αλλάζουμε κανάλι μόλις τη δούμε !


Γιάπης
Πεντάμορφη, παραμορφωμένη και με πολιτικό άλογο το οποίο καβαλάω τακτικά όταν δε βρίσκω το καλάμι.


Γεωργιος
Αυτα που λες για τον εαυτο σου Ελενιτσα απεχουν της πραγματικοτητος ετη φωτος!!!!.Αν θελεις την αληθεια ρωτησε την πλειονοτητα των υγιως σκεπτομενων Ελληνων να σου πουν τι γνωμη εχουν για σενα.Φυσικα και δεν ξεχναμε την τσιριχτη φωνη και τα "μαργαριταρια"σου που εκστομιζες σε διαφορες εκπομπες που σε καλουσαν για να σπασουν πλακα.


vp
Ξεπέρασε την Άντζελα, ειδικά στην ανάλυση που έκανε στην ΕΡΤ για το φυσικό αέριο και την μεταφορά του, συνδυάζοντας θυρωρό, βυτιοφόρο, διαχειριστή πολυκατοικίας κλπ. Είμαστε για κλάματα με τα σούργελα που το παίζουν πολιτικοί ταγοί ...

thanos
H ''Ωραία'' των Αθηνών .....και όπως έλεγε και ο Αυλωνίτης στην Βασιλειάδου ....ρε που μάμε ρε ... ρε που πάμε !!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!

Στυλιανός Παπαδόπουλος
Μας σκότωσες Ελενίτσα! Να υποθέσω ότι ξεκίνησε νέο τσουνάμι αυταπατών στην Ροζ Αριστερά; 



Σολομων
Το αποφθεγμα που θα αναφερω το ειχα ακουσει για πρωτη φορα ισως και δευτερη αλλα τοτε μου ειχε εντυπωθει απο εναν σοφο ανθρωπο στο Ισραηλ..Η πρωτη κατηγορια ηλιθιων ειναι τα ανθρωπακια που συνδυαζουν αγνοια με τρομερη αυτοπεποιθεση,Το ανθρωπακι λοιπον αυτο αυτοπροσδιοριζεται ως ριζοσπαστρια αριστερη.Κανονικα εδω τελειωνει η κουβεντα και ενας λογικος ανθρωπος χτυπα την κεφαλα του στον τοιχο.Επειδη ομως εδω μεσα οι περισσοτεροι ειστε χρυσες μετριοτητες το συνεχιζω.Πριν εκλεγει ηταν αυτη που ελεγε οτι θα καταργουσε τα μνημονια με ενα αρθρο και με ενα νομο που το επαιζε αντιμνημονιακη ηταν εναντιον του ΝΑΤΟ ελεγε οτι δεν θα κοπουν οι συνταξεις κλπ κλπ κλπ...Εκανε κατι απο αυτα??δεν θα απαντησω.Την γνωριζετε την απαντηση.Γιατι ομως αντι να ντραπει και να κρυφτει σε καμια τρυπα συνεχιζει να ειναι ξεδιαντροπη??Μα φιλοι μου το ανθρωπακι αυτο το πληρωνουμε επτα χιλιαδες ευρω το μηνα του δινουμε σωματοφυλακες να το προστατευουν και γενικα ζει αυτο που ουτε στα πιο τρελα ονειρα της δεν μπορουσε να ονειρευτει.Περιττο να πω οτι βγαινουν και απωθημενα αλλα και με το βουλευτικι η καημενουλα κρυβει την μιζερη και δυστυχη ζωη της.Και κατι ακομα..Οσοι ακομα δικαιολογειται τα σκουπιδια αυτα πραγματικα ντρεπομαι για εσας.Και περισσοτερο λυπαμαι αυτους που σας θεωρουν φιλους σας.Μακαρι να μπορουσα να τους προειδοποιησω.Να τους πω να προσεχουν γιατι τα ποιοτικα χαρακτηριστικα οσον αφορα το ΗΘΟΣ εχουν πιασει πατο.Αν δικαιολογειται ανθρωπακια που αλλα λεγανε και αλλα κανουνε μονο και μονο για να γευτουν την δυναμη της καρεκλας και τον υλικο πλουτο...αν πραγματικα τους δινετε εστω και ενα ελαφρυντικο λεγοντας καλα ξηγηθηκαν και εγω το ιδιο θα εκανα ...τοτε....δεν το συνεχιζω γιατι παιζει να πω λεξεις και το μηνυμα δεν θα περασει.ΥΓ-για πρωτη φορα ευχομαι αυτο το ανθρωπακι να μπει στο πρωτο θεμα και να διαβασει τι λενε για αυτην.Δεν θα το κανει ομως διοτι ειναι σκληροπετση


φίλε
θα το κάνει θα το κάνει, ενδιαφέρεται αφάνταστα για την εικόνα της όπως κάθε ανθρωπάκι, αλλιώς δεν θα τα έβαζε με τον Λαζόπουλο ούτε θα αυτοηδονιζόταν με το είδωλο της


Αριστερός όμορφος ερωτευμένος
Την ζηλευετε επειδή ειναι μιά κουκλάρα και εχει ένα σώμα ηφαίστειο! Το διδακτορικό της, το θαύμασαν όλοι στην ΝΑΣΑ. Το έχει μαζί του πάντα ο κάθε αστροναύτης και το διαβάζει στο διάστημα. Αχχ .... Αχ Κούλα .... Αχχ ..... 


κουτοπόνηρα, ύπουλα, πούστικα, συριζαίικα
ο σύντροφος Λαζόπουλος, γλοιώδης όπως όλοι οι αριστεροί προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι ασκεί κριτική ακόμη και σε συριζαιους, κάνει πνεύμα εις βάρος μια συντρόφισσας που εμφανώς μπάζει. έτσι καλύπτει τους λοιπούς συντρόφους, όχι λιγότερο σούργελα από την Αυλωνίτου, που το παίζουν σοβαροφανείς κρατώντας τους στο απυροβολητο. 


όποιον πάρει ο χάρος
όντως έχει το συνδυασμό που σκοτώνει. Όταν εμφανίζεται στην TV και δε βρίσκω το τηλεχειριστήριο για να το αλλάξω σκέφτομαι να αυτοκτονήσω...


Yianmar
Την ψώνισε η θειά...έβγαλε ένα γράμμα και έγινε θεά!!


χαρντ ροκ
λάλησαν τα καημένα τα συριζάκια


Απόδημος
Σκοτώνει, σκοτώνει. Η Ελλάδα είναι νεκρή - το κηδειόχαρτο μένει να κολληθεί και θα το κάνουν τα ταξικά αδέρφια όταν πιάσουν 2-3 εκατομμύρια και ότι Έλληνας μπορεί και αξίζει την έχει κοπανήσει για αλλού γιατί τον σκοτώνει ο συνδυασμός σου.

 
Montazieros
Αυλωνίτου: "Εχω τον συνδυασμό που σκοτώνει, ωραία, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο." Και δεν είναι μόνο αυτό! Εχω και προίκα! Εχω στο χωριό ένα αγροτεμάχιο, με πέντε κότες αλανιάρες( οι τρεις κάνουν και αυγά), δυο κουνέλια και τον σκύλο μου τον Φλόξ. Επίσης ένα τρίκυκλο του παππού που μου το άφησε αλλά θέλει φτιάξιμο ο κινητήρας και δέκα ρίζες ελιές. Ο κόσμος με αγαπάει, οι άντρες λιώνουν και ο γιατρός είπε να μου λέτε σε όλα ναι. 


jan
κομμάτι του διδακτορικού της έχει χρησιμοποιηθεί και στις τουαλέτες της NASA.


Γιαννης
Και μονο για το αριστο διδακτορικο σου που βρισκεται στην Washington DC και οχι τοσο για την αδιαμφισβητητη ομορφια σου σε ερωτευομαι.

Μου αρεσει επισης που εισαι εξυπνη και αριστερη και συριζαια. 
Αμα εισαι και παρθενα, τοτε εισαι και η πρωτη!!!

Ο Λακης απλως ζηλευει που δεν μπορει να σε εχει για τις ορεξεις του. 

Ειναι ο τυπος fake aristeros. 

Μην ακους τι σου σερνουν τα σουργελα των σχολιων. 

Εσυ ως θεα ξανθια συνεχισε να μας διασκεδαζεις. 

Αν επαιρνες και καμια π1π@ στα ορθια θα σε ψηφιζαμε κι ολας για τον πολιτικο σου λογο. 

Συνεχισε ετσι... βγαλε και καμια φωτο στο ινσταγκραμ αλλα αδελφες γκαρντασιαν με τον κ@1o εξω να εκτιμησουμε καλυτερα τον πολιτικο σου λογο. 


Πηγή

Κατά της Ελλάδας για τους μετανάστες ψήφισε η Τασία Χριστοδουλοπούλου

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Φωτογραφία: Intime News
Φωτογραφία: Intime News

Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου, που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο. Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογός του τού επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που κατακεραύνωνε την Ελλάδα για τον τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν, οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.

Πηγή: | iefimerida.gr

Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας κλείνει ελληνικούς λογαριασμούς στο twitter - Δείτε τα έγγραφα

Με την ελληνική " κυβέρνηση " γιουσουφάκι τούρκων σκοπιανών αλβανών αμερικανών τι 'αλλο θα μας συμβεί;

Το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας κλείνει ελληνικούς λογαριασμούς στο twitter - Δείτε τα έγγραφα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Τουρκικές προκλήσεις: Απίστευτα πράγματα - Το καθεστώς Ερντογάν, εκτός από την συνεχιζόμενη προπαγάνδα, επιχειρεί να φιμώσει και να κλείσει ελληνικές ιστοσελίδες. 
Το καθεστώς Ερντογάν επεκτείνει τα μέτρα λογοκρισίας του και στην Ελλάδα!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιστοσελίδας e-amyna.com:
Στις 21 Μαρτίου 2018 εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ. 2018/2443 απόφαση του 4ου Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου της Άγκυρας, μετά από σχετικό αίτημα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, με την οποία ζητείται η επιβολή λογοκρισίας στο λογαριασμό Τwitter της ιστοσελίδας e-Amyna.com με πρόσχημα τη δημοσιογραφική καταγραφή των απωλειών του τουρκικού στρατιωτικού προσωπικού κατά την διάρκεια της Επιχείρησης ΚΛΑΔΟΣ ΕΛΑΙΑΣ στην Συρία.
amyna 2
Πρόκειται για την πρώτη στα χρονικά απόπειρα φίμωσης Ελληνικού δημοσιογραφικού μέσου με δικαστική εντολή κατ΄απαίτηση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η «ανεξάρτητη» τουρκική Δικαιοσύνη λειτούργησε τάχιστα καθώς εξέτασε, αποδέχτηκε το αίτημα και εξέδωσε αυθημερόν την σχετική απόφαση σε αντίθεση με την υπόθεση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών (Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και ΕΠΟΠ Λοχία Δημητρίου Κούκλατζη), οι οποίοι κρατούνται επί 56 ημέρες χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Η απόπειρα φίμωσης, με νομικό προκάλυμμα, ενός ανεξάρτητου μέσου επιβεβαιώνει τη θέση πως η Τουρκία υιοθετεί τακτικές υβριδικού πολέμου κατά της Ελλάδας, ακόμη και με τη χρήση του δικαίου ως όπλου, ιδίως με το νομικό ένδυμα της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας».

Δείτε την απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου στη gallery του Newsbomb.gr 

Το γεγονός καθ’ εαυτό δεν είναι πρωτοφανές, αναφέρει το e-amyna.com και συνεχίζει γράφοντας:
«Τα 466 από τα συνολικά 513 αιτήματα που υποβλήθηκαν στο Twitter μεταξύ Ιουνίου – Δεκεμβρίου 2017 για αφαίρεση περιεχομένου και κατάργηση λογαριασμών χρηστών προήλθαν από την Τουρκία ενώ
υπό την ηγεσία του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan, o οποίος είχε χαρακτηρίσει το Twitter ως τη «μεγαλύτερη απειλή για την κοινωνία», υποβλήθηκαν 3.828 αιτήματα με δικαστικές αποφάσεις για αφαίρεση περιεχομένου από τις συνολικά 6.138.
Πρόκειται όμως, εξ όσων γνωρίζουμε, για την πρώτη απόπειρα φίμωσης Ελληνικού δημοσιογραφικού μέσου από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο με δικαστική εντολή, στόχος της οποίας, πέραν της αφαίρεσης περιεχομένου και του αποκλεισμού πρόσβασης, ενδέχεται να είναι και η απόκτηση πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα των διαχειριστών όπως η διεύθυνση IP».
Διαβάστε επίσης:
 

<<Να αναλάβει ο στρατός την διακυβέρνηση της χώρας»

<<Να αναλάβει ο στρατός την διακυβέρνηση της χώρας»


Σάλος από την πρόταση δημοτικού συμβούλου (Φωτο)

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόταση του δημοτικού συμβούλου να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο
οποίο βρίσκεται.
Σύμφωνα με το rethnea.gr, πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Ρεθύμνου της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή», Κωστή Πολοπετράκη, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση του νεοσύστατου Κινήματος «Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών» που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Ρέθυμνο, ανέφερε:
«Πρέπει ν” απομονώσουμε το πολιτικό σύστημα. Όπως λειτουργεί σήμερα το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσει.
Σκέφτομαι ότι θα πρέπει ν” αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο στρατός.
Δεν αναφέρομαι σε χρήση βίας και ακραίων επιλογών. Διαδικασίες προβλέπονται από το Σύνταγμα σε σχετικά άρθρα.
Πώς θα γίνει αυτό;
Θα γίνει με τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης προς την κατεύθυνση αυτή.
Αυτό είναι έργο του πανελλήνιου απελευθερωτικού κινήματος Κρητών».



Ο δημοτικός σύμβουλος θεωρώντας μάλιστα ότι η πρόταση του θα επικροτηθεί και θα χειροκροτηθεί από τον ελληνικό λαό, πρόσθεσε:
«Φανταστείτε, βάλτε τη φαντασία σας να λειτουργήσει αν ακουστεί και ακούγεται επανειλημμένως, ότι το Κίνημα Κρητών εζήτησε τον στρατό εζήτησε τον στρατό να βγάλει από το αδιέξοδο τη χώρα».

Τον διέγραψε ο επικεφαλής της παράταξης

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά όσα ανέφερε ο κ. Πολοπετράκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή» Μιχάλης Ανδρουλάκης, καταδίκασε τη θέση του δημοτικού συμβούλου τονίζοντας ότι δεν εκφράζει τον ίδιο και την παράταξη και ότι θέτει εκτός παράταξης τον κ. Πολοπετράκη.

Τη διαγραφή του Κώστα Πολοπετράκη από την παράταξη Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη -Ανατροπή, ανακοίνωσε χθες και επίσημα στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου.

«Εμένα προσωπικά αλλά και την παράταξη μου, με την οποία συζήτησα το θέμα, τα όσα είπε ο κ. Πολοπετράκης δεν μας εκφράζουν.
Όταν εδώ παλεύουμε, αγωνιζόμαστε για ζητήματα δημοκρατίας, ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης με την απλή αναλογική για να μπορούν οι κοινωνίες να εκφραστούν όσο γίνεται περισσότερο, όταν αυτό που πιστεύουμε και το δείχνουμε, είναι η εμπιστοσύνη μας στη δημοκρατία και τη διεύρυνση της, δεν μπορεί να “ρχεται ο Κώστας Πολοπετράκης και να λέει ότι την πολιτική λύση στην Ελλάδα θα τη φέρει ο στρατός.
 
Άκουσα πρώτα τη δήλωση του, γιατί δεν είχα υπόψη μου και αμέσως μίλησα με τους συμβούλους της παράταξης μας και πήραμε απόφαση ότι εφόσον πιστεύει αυτή τη θέση βγαίνει εκτός της παράταξης «Ρέθυμνο-Αλληλεγγύη-Ανατροπή.
 
Τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο», δήλωσε ο Μιχάλης Ανδρουλάκης στο rethnea.gr.
 
 
 
epilekta.com

Τα άρρωστα μυαλά του Σύριζα και τα πρόθυμα πολιτικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ


Στο καθεστωτικό έγκλημα συμμετέχει και το Ποτάμι που έγινε ρυάκι
Για μια ακόμη φορά δύο μικρά κόμματα πολιτικών καιροσκόπων που τους έχει ξεβράσει η κοινωνία έρχονται να στηρίξουν τους τυχοδιωκτισμούς των καθεστωτικών συριζαίων: To Ποτάμι που έγινε σταγόνα αλλά και η Δημοκρατική Συμπαράταξη-μια χούφτα πρεφαδόροι παλαιάς κοπής-ετοιμάζονται υποδυόμενοι δήθεν τους προοδευτικούς να στηρίξουν ένα ακόμη τερατούργημα του Σύριζα και να ψηφίσουν την αναδοχή των παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Την στιγμή που γι΄αυτό το θέμα η ΚΟ του Σύριζα μοιάζει καζάνι που βράζει έρχονται τα πρόθυμα πολιτικά ρετάλια δύο ξοφλημένων αποκομμάτων να δώσουν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση των σατυροβαρκάρηδων.
Η κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, που δεν βάζει γλώσσα μέσα, μας είπε ότι το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι θεσμικά κατοχυρωμένο και αφορά και ομόφυλα ζευγάρια. Διερωτήθη δε αν δεν θα κατέπιπτε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οποιαδήποτε εξαίρεση με βάση το φύλο. Ο δε Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι, δήλωσε ότι ο νομοθέτης πρέπει να παρεμβαίνει με την αίσθηση της ανάγκης και να προωθεί την κοινωνία. Διαβεβαίωσε ότι η  θέση του Ποταμιού θα είναι θετική!

Ο Θέμος Αναστασιάδης έρχεται να αποδώσει την πραγματική διάσταση της κτηνωδίας με άρθρο του στo protothema.gr>
Ξέρω τι από τα δυο είναι πιο ανατριχιαστικό, απάνθρωπο και κτηνώδες: Το έγκλημα μιας διαταραγμένης ή μη 22χρονης  φοιτήτριας Μήδειας που πέταξε το νεογέννητό της να πεθάνει από το κρύο, ωχριά σε σχέση με την οργανωμένη πολιτική και ανθρωπιστική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ που παίζει με τα παιδιά και τα ορφανά γενικά   πετώντας τα στην κομματική αρένα της ψηφοθηρίας με αφορμή πρόσχημα την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.

Το ομολογούν κυνικά από μόνοι τους ότι ένα τόσο ευαίσθητο θέμα οριοθετεί, κατά την αρρωστημένη αντίληψή τους, τους προοδευτικούς από τους… ακροδεξιούς και μπορεί μάλιστα να λειτουργήσει για τον επανασυσχετισμο των πολιτικών ισορροπιών!! Oπως είχαν κάνει και με την αλλαγή φύλου στα 15 χρόνια, αλλά τώρα ακόμη χειρότερα!

Πιάνουν τα ανήλικα και τα απροστάτευτα από τους παιδικούς σταθμούς ή τα όποια ιδρύματα και τα ρίχνουν στο πολιτικάντικο μαγειρείο τους εκμεταλλευόμενοι και τις μικρές αθώες ψυχές και την αγωνία τόσων ζευγαριών, ετεροφύλων και μη, να αποκτήσουν ένα παιδί. Ας μην κοροϊδεύουν κανένα, το θέμα τους δεν είναι αν τα ορφανά ή εγκαταλελειμμένα παιδιά θα βρουν σπίτι και θαλπωρή, αλλά ούτε τα δικαιώματα και η ισότητα για τα γκαίη ζευγάρια, που είναι άσχετο με την μανία που τους έπιασε ξαφνικά.

Παίζουν άρρωστα παιχνίδια στις πλάτες και των μεν και των δε, και δεν το κρύβουν κιόλας, έχοντας χάσει κάθε μέτρο πολιτισμού και ευαισθησίας. Από πού κι ως πού μπορεί να κάνετε πολιτικό εμπόριο μωρών, ανθρωπόμορφα τέρατα;

Η αναδοχή και η υιοθεσία που ακολουθεί στο βάθος είναι πολύ σοβαρά θέματα για να τα χειρίζεται το… Μαξίμου και να λασπολογούν ακόμη και κατά συντρόφων τους τα κομματόσκυλα, ή οι πολιτικές θεραπαινίδες τύπου Αχτσιόγλου, που καλά θα κάνει να κοιτά τα του -όποιου- οίκου της. Ντροπή να παίζει με παιδιά και γονείς, ειδικά αυτή και ξέρει καλά το γιατί. Δυστυχώς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί αδίστακτα, για λογαριασμό των προστατών της. Όμως αυτή είναι το εργαλείο, η κυβέρνηση είναι το συνεργείο, που προσπαθεί με τέτοια θέματα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη απ’ τα εθνικά ζητήματα, τη δήθεν καθαρή έξοδο, το μπάχαλο με τις φρεγάτες, όπου παντού τα έχει κάνει θάλασσα.
 Μόνο ειδικοί επιστήμονες και μετά από πολύ προβληματισμό και έρευνα μπορούν να εισηγηθούν για να αναμορφωθεί η νομοθεσία για αναδοχή και υιοθεσία, αυτά δεν γίνονται με μια τροπολογία για… να ψαρέψουμε ψήφους ομόφυλων ζευγαριών που έχουν ένα απλό σύμφωνο συμβίωσης!! Ε, και; Εδώ κανονικά παντρεμένοι ετερόφυλοι με πολύ ισχυρότερες νομικές δεσμεύσεις και προϋποθέσεις και περνάν τα χίλια μύρια για να πάρουν ένα παιδί, και θα το δίνει η Πολιτεία σε ζευγάρια με πολύ λιγότερες εγγυήσεις; Μόνο και μόνο για λόγους ισότητας… των γκαίη; Μα ουδεμία σχέση έχει…
 
Προηγούνται τα δικαιώματα των ανυπεράσπιστων παιδιών, της ισότητας των ενηλίκων, είτε μπορεί να σταθεί κοινωνικά και ψυχολογικά, είτε όχι!! Κι αν ένα ζεύγος γκαίη πχ κάνει την αναδοχή, και μετά αποδειχθεί ακατάλληλο, όπως συμβαίνει και με ετερόφυλα παντρεμένα ζευγάρια, πώς θα του πάρουν το παιδί, χωρίς να κατηγορηθούν οι αρχές για… ρατσισμό; Και τι θα γίνει μετά, θα πηγαίνει το ανήλικο από την μια ομόφυλη οικογένεια, στην άλλη την ετερόφυλη  και ακολούθως σε τρίτη που ‘χουν κάνει και οι δυο αλλαγή φύλου, μέχρι να το τρελάνουμε τελείως το παιδί;
Σίγουρα στις εποχές μας κανείς δεν είναι πια και τόσο νορμάλ, όταν πατεράδες δολοφονούν τα παιδιά τους για να εκδικηθούν την μάνα, ή μητέρες εκδίδουν τις κορούλες τους από παιδική ηλικία. Άρα δεν είναι θέμα ποιος είναι νόμιμος, ποιος καθώς πρέπει και ποιος όχι, αλλά ούτε και ζήτημα ισότητας μεταξύ των… τόσων φύλων!

Προέχουν τα δικαιώματα του ανηλίκου για προστασία από την Πολιτεία και προσεκτική αναδοχή, με φροντίδα μετά από τους κοινωνικούς λειτουργούς που… δεν υπάρχουν ελλείψει πόρων!! Και σίγουρα τα παιδάκια δεν είναι για αισχρά πολιτικά παιχνιδάκια από Συριζαίους κτηνανθρώπους οι οποίοι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Πώς δεν είπαν ακόμα να γίνονται ανάδοχοι γονείς και οι Ρομά, και λόγω ισότητας και επειδή λόγω lifestyle ξέρουν να βολεύουν ένα τσούρμο παιδιά; Ντροπή ανώμαλα ψεύτο αριστερά μυαλά!! Δεν σέβεστε ούτε τους γονείς, ούτε τους γκαίη τελικά, ούτε τα ορφανά!

 
Πηγή