15 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟ: Ο ΚΥΡΙΟΣ.... ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ! Χωρίς Λόγια !!

...Απο το μακρυνό και σκοτεινο παρελθόν.

Οι σοσιαληστοσεξουαληστές

ΗΘΕΛΕ ΜΙΖΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜ, ΚΑΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!


ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΣ; Ερώτηση βόμβα Νικολόπουλου στη Βουλή.
Γιάννης Ντάσκας
Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Πάντα αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα, καθώς οι κυβερνήσεις ελέγχουν με πολλούς τρόπους τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης.
Κυρίως τις επιλογές των στελεχών,τις μεταθέσεις κλπ.
Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν τη χώρα δεκαετίες και στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια απέκτησαν δύναμη, μέσω των διαδικασιών αυτών,ενώ καίριας σημασίας είναι το γεγονός ότι στην ουσία, όποιο παιδί δικαστικού λειτουργού θελήσει να μπει στη Δικαιοσύνη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, έστω και αν είναι αγράμματο, ή κατώτατης ηθικής υποστάθμης, όπως εκείνος ο γόνος που είχε «συνήθειο» να κλειδώνει το γραφείο και να βιάζει, όποια είχε αντιρρήσεις στο σεξ μαζί του μέσα στο …δικαστικό μέγαρο!

Οι στημένες συνθέσεις δικαστηρίων έγιναν επιστήμη και καθεστώς από το 1981 και εντεύθεν και σήμερα κληρώσεις γίνονται μόνο για εκείνους που δεν έχουν τα «μέσα». Τα μεγάλα σκάνδαλα έχουν τους δικαστές τους μέσα από μια καλοστημένη διαδικασία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν κάποιοι γραμματείς…


Η συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.gr/2017/07/25_15.html




 ΠΗΓΗ

Ο γνωστός καστοριανός ποδηλάτης Κώστας Τσέτσας είχε σοβαρό ατύχημα πρίν την εκκίνηση ενός ποδηλατικού αγώνα

















Πρίν την εκκίνηση του πρώτου μπρέβετ της Καστοριάς, ο γνωστός και δυνατός ποδηλάτης Κώστας Τσέτσας  παρα την ηλικία του δεν κατάφερε να ολοκλήρωσει είχε πτώσης και σοβαρό  τραυματισμο στο 56 χιλιόμετρο στην κατάβαση προς την  Γέρμα Καστοριάς ,

Η ηλεκτρονική εφημερίδα μας του εύχεται περαστικά.

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. : Μόνον το 13% εμπιστεύεται την εγκληματική κυβέρνηση ΤσιπροΚαμμένων !

Η εγκληματική γενοκτόνα κυβέρνηση που έκοψε το ΕΚΑΣ και την ζωή των χαμηλοσυνταξιούχων

Η εγκληματικά ανίκανη κυβέρνηση που χάρησε μόλις πρόσφατα τα χρέοι του "Μαρινόπουλος" όσα είναι τα "εγκληματικά" έσοδα του κράτους απο το ΕΚΑΣ το οποίο ζει  οικογένειες νέων ανεργων.

Μανώλης Μάνου
 Δημοσιογράφος
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. : Μόνον το 13% εμπιστεύεται την κυβέρνηση!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ… ΧΙΛΗ!!!

Η θλιβερή ελληνική πραγματικότητα καταγράφεται σε όλες τις έρευνες κοινής γνώμης – Ο λαός δεν εμπιστεύεται ούτε στο ελάχιστο τις επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.
Kι όμως υπάρχει ακόμα ένα ποσοστό 13% των Ελλήνων που δηλώνει ότι εμπιστεύεται την κυβέρνηση.

Η είδηση μπορεί να «διαβαστεί» από δυο διαφορετικές πλευρές:
1. Ότι το ποσοστό αυτό δείχνει τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στη βάση της εκλογικής δεξαμενής και
2. Ότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες που έχουν την ψευδαίσθηση πως οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένους έχουν προσφέρει στον τόπο.

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος έχουν χάσει κάθε επαφή με τον ελληνικό λαό και την κοινωνία. Οι μόνοι που τους στηρίζουν είναι βεβαίως οι άνθρωποι του κομματικού στρατού που προφανώς έχουν βολευτεί σε κρατικές θέσεις και αξιώματα.
Μόνο το 13% των πολιτών στην Ελλάδα εμπιστεύονται τις υπηρεσίες που προσφέρει η παρούσα ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο ΟΟΣΑ για το 2016, με βάση στοιχεία στην Ελλάδα και σε σύγκριση με τα αντίστοιχα των μελών του Οργανισμού.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις 4 χώρες παγκοσμίως (μαζί με Χιλή, Φινλανδία και Σλοβενία) που η εμπιστοσύνη των πολιτών στις κυβερνήσεις έπεσε κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

Συνολικά στα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις κυβερνήσεις τους μειώθηκε στο 42% το 2016, από 45% που ήταν το 2007, με την Ελλάδα να είναι η μία από τις τέσσερις χώρες με τη μεγαλύτερη πτώση.

Ένα ακόμη ενδεικτικό στοιχείο της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό Δημόσιο και βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών που προσφέρει η κυβέρνηση μέσου του Κράτους, είναι ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων.

Στην Ελλάδα, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, παρά το τεράστιο κύμα συνταξιοδοτήσεων τα τελευταία χρόνια, που είναι πάνω από 55 ετών, ανέρχεται σε ποσοστό 27,1%. Στα υπόλοιπα μέλη του ΟΟΣΑ, τα οποία δεν υποχρεώθηκαν σε δομικές αλλαγές στη λειτουργία του κράτους, το αντίστοιχο ποσοστό ανέρχεται στο 24,9%.

Εξαιρετικά χαμηλά είναι και τα ποσοστά εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες Υγείας, καθώς μόλις 31% των Ελλήνων δείχνουν ικανοποιημένοι, έναντι του 70% που ισχύει σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
Οι τραγικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Υγείας έχουν κλονίσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Το μόνο παρήγορο είναι ότι η έρευνα καταγράφει αρκετά καλά ποσοστά εμπιστοσύνης στην Αστυνομία, καθώς στην Ελλάδα καταγράφηκε η θετική άποψη του 69% των πολιτών, έναντι 77% εκτός συνόρων.

Επίσης, πολύ χαμηλή είναι η εμπιστοσύνη των Ελλήνων τόσο στο δικαστικό σύστημα (42%), όσο και σύστημα Παιδείας (44%).