13 Νοεμβρίου 2022

Εμβολιασμένη με βαρύτατες παρενέργειες : Η εισαγωγή μου ηταν σε διάδρομο του νοσοκομειου πεταμένη σαν σκουπίδι.

 

 13.11.2022 15:21μμ

Πώς τα εμβόλια mRNAκατέστρεψαν την υγεία και την ζωή μιας νέας κοπέλας 24 χρόνων.

Μία εμβολιασμένη νέα κοπέλα περιγράφει το μαρτύριο που ζει μετά τον εμβολιασμό της πρόκειται για την Χαρά Τρυφερή πριν έναν μήνα είχε δηλώσει σε ΜΜΕο,τι μετά τον εμβολιασμό της κατέστρεψε την ζωή της με την καταστροφή της υγείας της ήταν απόλυτα υγιής και από τότε τρέμει όλο το κορμί της, έχει παρενέργειες που έχουν και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα από τα εμβόλια.

Χθες όπως περιγράφει ζητούσε να την κάνουν εισαγωγή σε νοσοκομείο και αφού την απέφευγαν έντεχνα, τελικά μετα από απελπιστική επιμονή της κοπέλας την έκαναν εισαγωγή  που λέτε; ...σε ράντζο του διαδρόμου του νοσοκομείου, διαβάστε την περιγραφή της με τον δικό της τρόπο

Προχθες ημουν παρα πολυ χαλια... Ετσι πηρα τον φίλο μου τον Spiros Kalogirou .
Πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο. 
Μου καναν εξετασεις.Βγηκαν καλες μου ειπαν.. Τις μελανιές στα δάχτυλα μου. Κανενας λογος περί αυτου.. Να ποναει το κεφαλι μου. Να κανω σπασμους, Να μου έρχεται ταση για εμετο.. Να αγγελωνουν χερια ποδια.. Παρολου ταύτα δεν θέλανε να μου κανουν εισαγωγη.. Με τα πολλα πολλα. Η εισαγωγη εγινε.. 
Η εισαγωγη μου ηταν σε διαδρομο του νοσοκομειου πεταμενη σαν σκουπιδι.Λεγοντας δεν έχουμε δωματιο καθησε εκει. Χωρις φαγητο κ νερο..Μετα απο πολλες ωρες μου φεραν κατι να φαω.. ζαλιζομουν παρα πολυ.. Κρυονα παρα πολυ. Σκεπάζομουν με το μπουφάν μου.. Ζητησα να μου φέρουν κατι να σκεπαστω.Μετά απο ωρες μια πιτσιρικα ήλθε κ μου πέταξε ένα σεντόνι πανω μου.. κυριολεκτικα μου το πέταξε..Ειχε τα νεύρα της μάλλον το κοριτσι.. 
 
Έπειτα ερχεται ένας ιατρός του λεω την κατάσταση μου. Κ μου είπε να κλεισω ραντεβου να με δει ιατρος.. Με λιγα λογια να πάω σπιτι μου..Ετσι υπεγραψα κ εφυγα..Γιατι δεν αναλαμβανει κανεις την ευθυνη μου.. Για πιο λογο 😢Με ταλαιπωρουν τοσο καιρο. 
 
Μου έχουν κανει την ψυχολογία μου ράκος.. Βλέπουν σέρνω τα ποδια μου. Είμαι στην κατάσταση αυτη... Δεν ξερω πόσο θα αντεξω πραγματικα. Κουράστηκα.

Χαρά Τρυφερή


Η Παρέλαση για τα Ελευθέρια της Καστοριάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου




Η παρέλαση  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου2022,  στην παρέλαση  για τα Ελευθέρια της Καστοριάς, παραβρέθηκε  και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 Ο Νομός  Καστοριάς γιόρτασε τα 110α χρόνια της ελευθερίας της από τον Οθωμανικό ζυγό.
Την Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου  φέρετε να ήρθε στην Καστοριά με πρόσκληση του δημάρχου Καστοριάς, όπως αναφέρουν τα άλλα τοπικά σάϊτ. 

¨Αρα συμπερασματικά, δεν επισκέφτηκε την Καστοριά της ανεργίας του 80% με δικό της ενδιαφέρον. Κατά την  άφιξη της και την παρουσία της στην παρέλαση δεν υπήρξε καμιά αντίδραση αρνητική η θετική, "πέρασε" τελείως απαρατήρητη. 

Υπήρξε έντονη αστυνομική φύλαξη, με αστυνομικούς με στολή και πολιτική περιβολή παρά την ησυχία από τους πολίτες και καμιά αντίδραση με πανό και η κάτι ανάλογο, όπως συνέβει κατά την επίσκεψη του προκατόχου της τέως  ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott