24 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάλληλος του Τ.Σόρος η «Εθνική Συντονίστρια» για εγκατάσταση σε Ελλάδα των «ασυνόδευτων προσφυγόπουλων»!

Μια ανησυχητική εξέλιξη είχαμε πριν από μερικές ώρες, η οποία μάλιστα ανακοινώθηκε δια χειλέων του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: Η Ειρήνη Αγαπηδάκη, ψυχολόγος στο επάγγελμα η οποία ανακοινώθηκε ως «Εθνική Συντονίστρια» στο κυβερνητικό σχέδιο για τα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», βάσει των στοιχείων του βιογραφικού της, είναι υπάλληλος... του Τζορτζ Σόρος!

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο ανήκει σε fund, ιδιοκτησίας του Τζορτζ Σόρος! 
Το 2017 η μέχρι τότε ιδιοκτήτρια Laureate Education, Inc και η Galileo Global Education, εταιρεία υπό την αιγίδα της Providence Equity, μιας παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, υπέγραψαν συμφωνία πώλησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Laureate στην Ιταλία και την Κύπρο, έναντι €225 εκατ. ($263 εκατ.). Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018!

Κι εδώ αρχίζουν τα «ωραία»: Η Galileo ανήκει στην Providence Equity Partners, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στον κόσμο η οποία χειρίζεται επενδύσεις ύψους 50 δισ. δολαρίων και στην οποία μεγαλομέτοχος είναι ο... Τζορτζ Σόρος!

Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Galileo παρέχουν ακαδημαϊκά προγράμματα, όπως: τέχνη, κινούμενα σχέδια, βιντεοπαιχνίδια, σχεδιασμός γραφικών και κινουμένων σχεδίων, σχεδιασμός εσωτερικών χώρων, μόδα και επιχειρήσεις μόδας καθώς και επικοινωνία, κινηματογράφο και τηλεόραση, γαστρονομία, τουρισμός, διαχείριση.

Ολες αυτές οι δραστηριότητες κατευθύνονται και ελέγχονται από τον Τζορτζ Σόρος.
Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ψυχολόγος, όπως  είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Και τώρα από όλη την Ελλάδα επιλέχθηκε αυτή για να «συντονίσει» την εγκατάσταση στην χώρα 6.000 παιδιών μουσουλμάνων που μυστηριωδώς βρέθηκαν ασυνόδευτα στην Ελλάδα!

Θα διερωτηθεί κάποιος καλόπιστο εύλογα «Γιατί η συγκεκριμένη;». «Ήταν πολύ γνωστή στο... facebook» λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού!

Στη σελίδα της Ειρήνης Αγαπηδάκη θα δει κανείς να γράφει για τους πρόσφυγες αλλά και για τα παιδιά, «καυτηριάζοντας ρατσιστικές συμπεριφορές». 
Και μετά ήρθε η πρόσληψή της... στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου του Τ.Σόρος.

Εν συνεχεία, τελείως τυχαία προφανώς, ανέλαβε ένα απίστευτο, πρωτοφανές στα ελληνικά χρονικά, έργο: Τον συντονισμό της εγκατάστασης 6.000 παιδιών μουσουλμάνων στην Ελλάδα!
Να τονίσουμε ότι ο τίτλος της «Εθνικής Συντονίστριας» είναι ανώτερος από αυτόν του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ισότιμος με αυτόν υπουργού και όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα αναφέρεται κατ'ευθείαν στο πρωθυπουργικό γραφείο»! 

Δεν θέλουμε να είμαστε κακόπιστοι, αλλά μήπως όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η διείσδυση του Τζορτζ Σόρος φτάνει μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού;



pronews.gr

Η νέα Ελλάδα: Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα - Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση 6.000 παιδιών μουσουλμάνων



Η νέα Ελλάδα: Μουσουλμάνος 1 στα 4 παιδιά σήμερα - Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε την εγκατάσταση 6.000 παιδιών μουσουλμάνων

Ακρως αρνητικές είναι οι προβλέψεις για την επιβίωση του ελληνικού έθνους εντός των ορίων του ελληνικού κράτους τα επόμενα είκοσι χρόνια, λόγω της παράνομης μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). 

Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Η μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.

Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά.
Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι από γονείς μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με στοιχεία της μαιευτικής-γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι παιδιά μουσουλμάνων.

Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 μουσουλμάνων μεταναστών.
Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλαδή χάνεται μια μεσαία ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη μουσουλμανική πόλη σαν τα Χανιά.

Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 1,7 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι ήδη εγκατεστημένοι στη χώρα.

Τότε, το σύνολο των μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 3,6 εκατ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκατ. γερασμένων Ελλήνων, δηλαδή θα αποτελούν το 30% του πληθυσμού. Αν οι ροές των παράνομων μεταναστών παραμείνουν οι σημερινές. Αν αυξηθούν το ποσοστό θα αυξηθεί ανάλογα με την αύξηση της ρυθμού εποικισμού.

Για όσους απορούσαν για το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ» προ πενταετίας, όπου μια Ελληνίδα χωρισμένη με παιδιά παντρευόταν έναν Τούρκο επίσης χωρισμένο με παιδιά και όλοι μαζί δημιουργούσαν μια πολυθρησκευτική, πολυπολιτισμική οικογένεια, οι εξελίξεις δίνουν την απάντηση...

Στο μεταξύ συνολικό σχέδιο «για την προστασία και τη φροντίδα των ασυνόδευτων μουσουλμανόπουλων» που έχουν φτάσει στη χώρα μας μέσω των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών και ζουν υπό άθλιες συνθήκες ενεργοποιεί η κυβέρνηση.

Στόχος είναι η μεταφορά 2.500 ασυνόδευτων ανηλίκων που βρίσκονται σε καταυλισμούς όπως η Μόρια και άλλων 1.300 για εγκατάσταση σε άλλα κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας
Παράλληλα, το κράτος δρομολογεί ένα πλέγμα μέτρων ώστε να θωρακιστούν τα δικαιώματα των παιδιών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά τα κυκλώματα που τα εκμεταλλεύονται, εκθέτοντάς τα -μεταξύ άλλων- σε καταναγκαστική εργασία και σεξουαλική κακοποίηση.
Κάθε νέα δομή θα φιλοξενεί μικρό αριθμό ανηλίκων και θα καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών για στέγη, τροφή, εκπαίδευση, πρόσβαση σε φαρμακοϊατρική περίθαλψη, ψυχολογική στήριξη και στοργή.

Ήδη λειτουργούν περίπου 60 τέτοιου τύπου δομές στη χώρα μας και φιλοξενούν περίπου 1.200 παιδιά, κυρίως με πρωτοβουλία μη κυβερνητικών οργανώσεων ή του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.
Αρα 6.000 ασυνόδευτα παιδιά μουσουλμάνων που είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην χώρα, θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα...

Για «ένα πρόβλημα ευρωπαϊκό, που εκδηλώνεται στα ανατολικά όρια της ηπείρου μας», μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παρέμβασή του για τη φροντίδα των ασυνόδευτων παιδιών που μυστηριωδώς έφτασαν στην Ελλάδα από Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν κλπ. «Υπάρχει, ωστόσο, και μία πληγή του προσφυγικού που μπορούμε να κλείσουμε αμέσως και μόνοι μας. Μας το επιβάλλει ο πολιτισμός, η ανθρωπιά, η ευαισθησία, η ίδια η παράδοσή μας. Μιλώ για την προστασία των ανήλικων παιδιών που βρέθηκαν εδώ ασυνόδευτα. Χωρίς κανέναν δίπλα τους και χωρίς ελπίδα μπροστά τους. Δεν πρέπει να τα αφήσουμε να χαθούν μέσα στην εκμετάλλευση και στο έγκλημα», συνέχισε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Οι μικρές ψυχές του κόσμου δεν μπορεί να γίνονται θύματα των ενόχων του κόσμου. Γι' αυτό και αναλαμβάνω προσωπικά την υπόθεσή τους, συγκεντρώνοντας όλες τις σχετικές αρμοδιότητες στο Γραφείο του πρωθυπουργού».


pronews.gr

Οικογένεια μεταναστων 2 ατόμων θα λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ…. μέσω προγράμματος


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης για την ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω της προώθησης της αυτόνομης διαβίωσης. Με την καταβολή επιδόματος ενοικίου έως 12 μήνες και έως 630 ευρώ και εφάπαξ βοηθήματος έως 1.490 ευρώ το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα διευκολύνουν τους πρόσφυγες να ενταχθούν στην χώρα μας.
Πλέον, επωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι πρόσφυγες, στους οποίους γνωστοποιήθηκε μετά την 1η Οκτωβρίου 2019 ότι τους χορηγήθηκε διεθνής προστασία και είναι επίσημα εγγεγραμμένοι και διαμένουν σε κάποια ανοιχτή δομή φιλοξενίας, κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης, τοπικό συντονιστικό κέντρο διαχείρισης προσφυγικής κρίσης ή σε ξενοδοχείο του προγράμματος FILOXENIA.
Το HELIOS προωθεί την αυτόνομη διαβίωση των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω: α) υποστήριξης για εύρεση αυτόνομης κατοικίας β) μαθημάτων ένταξης γ) δραστηριοτήτων σχετικά με την εργασιακή απασχόληση με σκοπό την ενίσχυση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Στους δικαιούχους του προγράμματος προσφέρεται υποστήριξη για να βρουν ένα διαμέρισμα και να υπογράψουν στο όνομά τους ένα μισθωτήριο συμβόλαιο απευθείας με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Με την υπογραφή μισθωτηρίου συμβολαίου στο όνομά τους, οι δικαιούχοι λαμβάνουν επιδοτήσεις ενοικίου που καταβάλλονται στον προσωπικό τους τραπεζικό λογαριασμό.
Οι επιδοτήσεις ενοικίου αποτελούνται από: α)Συνεισφορά στην έναρξη ανεξάρτητης διαβίωσης, ένα καθορισμένο ποσό, το οποίο καταβάλλεται άπαξ και προβλέπεται να συμβάλει στην πληρωμή της εγγύησης ενοικίασης και τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης (π.χ. αγορά οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα) και β)Συνεισφορά στα έξοδα μίσθωσης, ένα καθορισμένο ποσό (βλέπε παρακάτω πίνακα) το οποίο καταβάλλεται σε μηνιαία βάση και συμβάλλει στην κάλυψη του κόστους μίσθωσης ενός σπιτιού και των δαπανών που συνδέονται με τα βασικά έξοδα κοινής ωφέλειας. Τα παραπάνω ποσά διαμορφώνονται ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας
Στο πλαίσιο αυτό ένας δικαιούχος διεθνούς προστασίας λαμβάνει 440 ευρώ βοήθημα και 162 ευρώ μηνιαίο επίδομα ενοικίου, το οποίο έχει διάρκεια έως 12 μήνες. Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται άπαξ με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου. Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Τέλος για τις οικογένειες με 6 ή περισσότερα μέλη η ενίσχυση διαμορφώνεται σε 1.490 ευρώ βοήθημα και 630 ευρώ επίδομα ενοικίου έως 12 μήνες.
Στο μεταξύ, το πρόγραμμα HELIOS περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα ένταξης, που πραγματοποιούνται σε Εκπαιδευτικά Κέντρα Ένταξης στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη. Κάθε κύκλος μαθημάτων αποτελείται από 360 ώρες διδασκαλίας για περίοδο 6 μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι δικαιούχοι παρακολουθούν τρεις 3 ώρες μαθημάτων την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα.
Τα μαθήματα αποτελούνται από τις ακόλουθες ενότητες: α)Ενότητα Ελληνικής Γλώσσας: Για συνολικά 280 ώρες, οι δικαιούχοι διδάσκονται τις βασικές γνώσεις ελληνικών από έμπειρους εκπαιδευτικούς χωρίς την παρουσία διερμηνέων. Οι τάξεις καθορίζονται λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό αλφαβητισμού των δικαιούχων. β)Ενότητα Ήπιων Δεξιοτήτων: Για συνολικά 80 ώρες, οι δικαιούχοι παρακολουθούν μαθήματα που σχετίζονται με τον Πολιτιστικό Προσανατολισμό, τις Δεξιότητες Ζωής και την Ετοιμότητα Εργασίας από έμπειρους εκπαιδευτικούς μαζί με πολιτιστικούς διαμεσολαβητές. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων διεξάγονται επίσης εξωτερικές δραστηριότητες (π.χ. επισκέψεις σε μουσεία), μέσω των οποίων οι δικαιούχοι έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις νεοαποκτηθείσες δεξιότητές τους.
Συγκεκριμένα, αυτή η Ενότητα αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:
1)Πολιτιστικός Προσανατολισμός: Έννοιες που αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την παράδοση και τα σύγχρονα έθιμα. 2)Ικανότητες ζωής: Μαθήματα αφιερωμένα στη βελτίωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας με άλλους, προσωπική και κοινωνική ευθύνη, ·πρακτικά ζητήματα που είναι απαραίτητα για την καθημερινή ζωή των δικαιούχων στην Ελλάδα (π.χ. πώς να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πώς να ανοίγουν έναν τραπεζικό λογαριασμό, σε ποια δημόσια υπηρεσία πρέπει να αναφέρονται για κάθε αναγκαία υπόθεση). 3)Εργασιακή Ετοιμότητα: Πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας από διαφορετικές πηγές, όπως ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), το Διαδίκτυο, μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή στην εφημερίδα, πρακτικά θέματα σχετικά με την προετοιμασία μιας αίτησης για δουλειά (π.χ. σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος, διεξαγωγή συνέντευξης εργασίας), δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, ομαδική εργασία και διαπροσωπικές δεξιότητες
Παράλληλα, οι δικαιούχοι του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την εργασιακή υποστήριξη, προκειμένου να εξοικειωθούν με την ελληνική αγορά εργασίας και με τους τρόπους αναζήτησης εργασίας και να αποκτήσουν αυξημένη επίγνωση του επαγγελματικού προφίλ τους. Σε αυτό το πλαίσιο, στους δικαιούχους του HELIOS προσφέρονται πέντε 5 ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες εργασίας διάρκειας μίας 1 ώρας η κάθε μία με συμβούλους εργασίας, που τους βοηθούν να αναπτύξουν ένα σχέδιο σταδιοδρομίας αξιολογώντας τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους και καθοδηγώντας τους μέσω πηγών πληροφόρησης και αναζήτησης εργασιακής καριέρας. Κατόπιν ανάγκης, οι δικαιούχοι ενημερώνονται επίσης για τη δυνατότητα να διευρύνουν το εκπαιδευτικό τους προφίλ.


aftodioikisi
 

Κλείσιμο συνόρων για λόγους εθνικής ασφαλείας




ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης όχι μόνο δεν λύνεται, αλλά στο υπόβαθρο φουντώνει: οι εικόνες των ανυπεράσπιστων ακτών που φτάνουν βάρκες, των ξενοδοχείων «φιλοξενίας» τεσσάρων αστέρων και των προπληρωμένων τραπεζικών καρτών που διαφημίζουν οι έμποροι του ανθρωπισμού προετοιμάζουν ένα τεράστιο τσουνάμι!

Γράφει ο Αναστάσιος Λαυρέντζος

Πρέπει άμεσα να γίνουν τουλάχιστον τα εξής:

1. Τα χρήματα που δίνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να διατίθενται απ’ ευθείας στην Ελλάδα και όχι στους λαθρομετανάστες.
2. Να σταματήσουν τα προγράμματα εγκατάστασης σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα να μπαίνουν απ’ ευθείας σε κλειστές δομές, με διαχωρισμό οικογενειών και μονήρων ατόμων.
3. Η κυβέρνηση να επικαλεσθεί το άρθρο 78-3 της Συνθήκης για την Ένωση της Ευρώπης και να κηρύξει τα νησιά σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης κλείνοντας τα σύνορα και στον Έβρο. Κλείσιμο συνόρων για λόγους εθνικής ασφαλείας σημαίνει ότι οποίος εισέρχεται παράνομα στη χώρα τίθεται σε κράτηση.
4. Να σταματήσουν οι μεταφορές λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Να μεταφέρονται σε δομές φιλοξενίας σε μη κατοικημένα νησιά, υπό ελληνική διοίκηση και διεθνή χρηματοδότηση.
5. Να απαγορευτεί η λειτουργία των ΜΚΟ που δεν παράγουν αποκλειστικά ανθρωπιστικό έργο και τα χρήματα τους να πάνε στο ελληνικό κράτος.


crashonline.gr

Δήμος Καστοριάς: Δείτε πότε συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

 – Δείτε τα θέματα

«Μάγος» έστηνε όργια με γυναίκες για να... ξανακερδίσουν τους άντρες τους! - Τον πλήρωναν για να τους κάνει σεξ!




«Μάγος» έστηνε όργια με γυναίκες για να... ξανακερδίσουν τους άντρες τους! - Τον πλήρωναν για να τους κάνει σeξ!


Ροζ σκάνδαλο ξέσπασε σε περιοχή της δυτικής Ελλάδας και περιλαμβάνει  ερωτικά όργια σε δάση υπό το φως της πανσελήνου, αλλά και πολλά χρήματα. 

Πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός Έλληνας ο οποίος παρουσιάζεται ως... μάγος που «βοηθά» γυναίκες να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους.

O μάγος «μαϊμού» με όπλο την πειθώ του ξεγελά κυρίες της περιοχής όπου διαμένει και τις μετατρέπει σε σκλάβες του σεξ, με το πρόσχημα ότι θα τους λύσει τα μάγια για να επιστρέψουν οι σύντροφοί τους, που τις έχουν παρατήσει! Τα θύματά του, που είναι στην πλειονότητά τους άνω των 50, θέλουν απεγνωσμένα πίσω στην αγκαλιά τους τους πρώην συντρόφους τους.
Ο απατεώνας που παριστάνει τον μάγο με τις υπερφυσικές ικανότητες τις πείθει ότι έχει τον τρόπο να κάνει τους άντρες τους να γυρίσουν στην κρεβατοκάμαρα που έχουν εγκαταλείψει.

Εκείνες όχι μόνο τον πιστεύουν και τον πληρώνουν αδρά για τις «συνεδρίες», αλλά δέχονται να κάνουν και σeξ μαζί του, αφού τους πουλάει το παραμύθι ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πέσουν στην αγκαλιά τους οι αγαπητικοί τους!
Μάλιστα, ο δήθεν μάγος δεν διστάζει να βιντεοσκοπεί τις εpωτικές πράξεις του με τις… πελάτισσες, ικανοποιώντας έτσι τα βίτσια του!

Ο ίδιος πουλάει τέτοιο παραμύθι, που πριν από λίγες μέρες (όταν είχαμε πανσέληνο) δεν δίστασε να προβεί σε όργια! Σε ένα από τα θύματά του είπε ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να γυρίσει γρήγορα ο σύντροφός της κι αυτός δεν ήταν άλλος από το… ομαδικό σeξ!

Συγκεκριμένα, της είπε ότι εκείνες τις μέρες θα ερχόταν να τον επισκεφθεί ένας μάγος από την Ινδία, ο οποίος είναι εξπέρ στο να λύνει μάγια που έχουν σχέση με πρώην εpωτικούς συντρόφους, και πως έχει να κάνει με απιστία.

Της τόνισε ότι το μόνο που έπρεπε να κάνει η ίδια (πέρα από το ποσό που θα του κατέβαλε) ήταν να δεχτεί να κάνει σeξ και με τους δύο… μάγους, όχι όμως σε κάποιο δωμάτιο, αλλά σε δασική περιοχή που θα της υποδείκνυαν, και μάλιστα τη νύχτα που το φεγγάρι θα ήταν γεμάτο, δηλαδή τη νύχτα που θα είχε πανσέληνο. Μόνο έτσι θα λύνονταν τα μάγια και θα επέστρεφε ο αγαπημένος της!

Η γυναίκα πείστηκε και δέχτηκε να κάνει ομαδικό σeξ μέσα στο δάσος με τον νεαρό απατεώνα και τον αλλοδαπό «μάγο», ο οποίος όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν Ινδός αλλά… Πακιστανός βοηθός φούρναρη στη μικρή πόλη όπου κατοικεί ο μέγας απατεώνας!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι μερικές μέρες αργότερα ο σύντροφος της κυρίας έτυχε να επιστρέψει, εντελώς συμπτωματικά, κοντά της κι εκείνη θεώρησε πως ήταν αποτέλεσμα της… θυσίας που είχε κάνει και όχι μια απλή συγκυρία!

Ο νεαρός όμως είναι τόσο ξεδιάντροπος, που το τυχαίο αυτό περιστατικό με την επιστροφή του… άσωτου συντρόφου έγινε ακόμα ένα επιχείρημα στην προσπάθειά του να ψαρεύει νέα θύμα





pronews.gr

Ειρωνεύτηκε τους Καστοριανούς ο αντικατασταθείς διοικητής του νοσοκομείου ;



 Φωτό από το facebook  (Βασίλη βάλαμε την καλύτερη σου φωτογραφία δεν έχεις παράπονο !!)


Μόλις έγινε γνωστή η αντικατάσταση του από τον Γρηγόρη Χάτσιο ως διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ο Βασίλης Αντωνιάδης θεώρησε σωστό να κάνει ειρωνική ανάρτηση προφανώς προς τους Καστοριανούς πολίτες στη προσωπική του σελίδα στο fakebook, την οποία καθ" όλη  την διάρκεια της θητείας του  την είχε μετατρέψει σε ένα είδους εφημερίδας υπέρ της προηγούμενης κυβέρνησης Τσίπρα, αναρτώντας  ανάλογα φιλικά προς αυτήν δημοσιεύματα, αλλά  και  προσωπικά  πολιτικά σχόλια του, όντας διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς.

Αναρτούσε  σε σχεδόν καθημερινή βάση, "πράγματα"υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος διαδικτυακός φίλος του σχολίαζε διαφορετικά "έτρωγε" διαγραφή.!! Εφάρμοζε το δόγμα του Αλέξη Τσίπρα " Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"



.


Το twitter, τον γλεντάει.....Βαρουφάκης: "Να δοθούν άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες!" Το twitter, τον πισογλεντάει...









Δείτε την ανάρτησή του








<<Ρε δεν κόβεις την πρωινή,..λεώ εγώ>>











































Αμύνταιο: Θρίλερ με το θάνατο παλαίμαχου ποδοσφαιριστή


sigaris

Ο ύποπτος θάνατος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο καβγάς στην παρέα που προηγήθηκε, η αυτοχειρία φίλου του που ακολούθησε και οι σοβαρές αντιφάσεις βασικών μαρτύρων 

Ο Θανάσης Σιγκάρης 50 χρόνων, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάιο σ’ ένα χωράφι στο Αμύνταιο Φλώρινας, ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή ενός φίλου του.

Τροχαίο δυστύχημα, αποφάνθηκε η τοπική αστυνομία και βιάστηκε να κλείσει την υπόθεση. Η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για να αποδείξουν το αντίθετο: ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Αμυνταίου, βρέθηκε σε ένα στημένο σκηνικό θανάτου.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη ταξίδεψε στον τόπο που διαδραματίστηκε αυτή η παράξενη ιστορία και έφερε στο φως σημαντικά στοιχεία που οδηγούν πλέον την έρευνα σε νέες κατευθύνσεις.

Ο τεχνικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαδιάς που όρισαν οι συγγενείς του θύματος, μετά την αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός εντόπισε ίχνη κόκκινης μπογιάς στη μηχανή που οδηγούσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός αυτό προκαλεί πολλά ερωτήματα, αφού ο ιδιοκτήτης της τόνισε πως όταν την δάνεισε στον άτυχο οικογενειάρχη τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν.

Σε αντιφάσεις έπεσαν στην κάμερα της εκπομπής, τα τελευταία άτομα που τον είδαν ζωντανό σε ένα καφενείο γειτονικού χωριού. Ο ένας απ’ αυτούς είχε λίγο καιρό πριν διαπληκτιστεί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, όταν εκείνος προσπάθησε να προστατεύσει το καφενείο ενός άλλου φίλου του που η «ζόρικη» παρέα είχε σπάσει.

Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως την επόμενη μέρα που ο Σιγκάρης βρέθηκε νεκρός, αυτοκτόνησε ένας στενός του φίλος αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πως θα πάει να τον συναντήσει…

Τι είπε στην κόρη του για τον «φίλο» που ήταν μαζί του…

Στο «Τούνελ» μίλησε και η κόρη του θύματος η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της λίγα λεπτά πριν το δυστύχημα, από το εξωτερικό όπου βρισκόταν.

Κατάλαβε ότι ο πατέρας της βρισκόταν παρέα με κάποιον άλλο που είχε μάλλον διαφορές, γιατί της είπε χαρακτηριστικά ότι «θα του φτιάξει τη γούνα…»

«Δε θέλω να κατηγορήσω κάποιον, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργος ο τρόπος που έγινε και θέλω να το ψάξω καλύτερα γιατί σίγουρα υπάρχουν ερωτήματα», είπε.
Τι είπε στην κόρη του για τον «φίλο» που ήταν μαζί του…




Ο καβγάς και οι απειλές…

Η σύζυγος του θύματος συγκινημένη και σοκαρισμένη από όλα αυτά που συνέβησαν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής δίνοντας λεπτομέρειες για τον καβγά που είχε προηγηθεί στο Αμύνταιο.

«Επειδή τους την έσπασε γιατί τους έδιωξε από το καφενείο του φίλου του, του είπαν ότι αυτό δε θα το αφήσουμε έτσι. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;»

Ο καβγάς και οι απειλές…




Τον χτύπησαν αλλού και τον μετέφεραν στο χωράφι;

Ο τεχνικός σύμβουλος και πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων που όρισε η οικογένεια, έκανε αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Θανάσης Σιγκάρης.

Μιλώντας στην κάμερα του «Τούνελ» ο Παναγιώτης Μαδιάς, ανέφερε πως το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν το ατύχημα να γίνει σε κάποια από τις προηγούμενες στροφές που είναι και πιο απότομες, απ’ ότι στο χώρο που φέρεται να εξετράπη.

Εντύπωση προκαλεί και το χωράφι όπου βρέθηκε η μηχανή του θύματος. Το έδαφος είναι αμμώδες και με το βάρος μηχανής και αναβάτη, οι ρόδες θα είχαν βουλιάξει και δε θα είχε διανύσει μια απόσταση 70 μέτρων στον ίδιο χώρο.

«Έχω κάνει αίτημα προς την επιληφθείσα αστυνομική Αρχή να στραφεί προς τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται τα εντυπώματα κόκκινης απόχρωσης που βρήκα στη μηχανή», είπε στο «Τούνελ».
Τον χτύπησαν αλλού και τον μετέφεραν στο χωράφι;



Αντιφάσεις μαρτύρων στην κάμερα του «Τούνελ»

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου ο Θανάσης Σιγκάρης βρισκόταν λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή του, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο απόγευμα, με ποιους συνομίλησε το θύμα στο μαγαζί, αλλά και το πότε αποχώρησε.

Ο μάρτυρας – «κλειδί» που βρισκόταν στο ίδιο καφενείο, αλλά και ο ιδιοκτήτης, έπεσαν σε αντιφάσεις σχετικά με το ποιος ήταν αυτός που έφυγε πρώτος από το χώρο. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε πως έφυγε εκείνος πριν από το θύμα, ενώ ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει πως πρώτα έφυγε ο Σιγκάρης και μισή ώρα αργότερα ο άλλος θαμώνας του μαγαζιού.

Σε αντίφαση έπεσε ξανά ο μάρτυρας που συζητούσε στο καφενείο με το θύμα λίγο πριν βρεθεί νεκρός. Οι δυο άντρες είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν, με τον μάρτυρα να ισχυρίζεται πως δεν το θυμόταν και πως εκείνο το βράδυ τον γνώρισε για πρώτη φορά. Μετά την επιμονή της δημοσιογράφου του «Τούνελ» απάντησε: «Τώρα θυμάμαι ότι μου ανέφερε τον καβγά που είχε γίνει παλιότερα. Ένταση όμως δεν υπήρχε ανάμεσα μας.»



«Δεν είδα ίχνη μηχανής στο δρόμο όταν τον βρήκα…»

Ο άνθρωπος που βρήκε το άτυχο θύμα πεσμένο στο χωράφι και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

«Εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στο δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί», είπε.

Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας που την είχε δανείσει στο θύμα και φίλο του, αναφέρεται στα κόκκινα σημάδια που βρέθηκαν στη μηχανή και που όπως ισχυρίζεται, δεν υπήρχαν πριν το ατύχημα.

«Όταν το έδωσα εγώ στον Σάκη, δεν είχε αυτές τις εκδορές το μηχανάκι. Τα χάσαμε όλοι. Πώς βρέθηκε εκεί, σε αυτό το σημείο; Το χτύπημα πρέπει να είναι από κάτι βαρύ πάνω του», είπε στο «Τούνελ».
Αντιφάσεις μαρτύρων στην κάμερα του «Τούνελ»




«Λένε ότι έγινε εδώ στο χωράφι, αλλά δε βρήκαμε ίχνη…»

Ο κουνιάδος του θύματος βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος λίγες ώρες μετά και από το ίδιο σημείο, έξι μήνες αργότερα, μίλησε στη δημοσιογράφο του «Τούνελ».

Ο ίδιος, συναισθηματικά φορτισμένος εντοπίζει τα κενά και δείχνει το χωράφι με το αμμώδες έδαφος «που δε θα μπορούσε να γίνει αιτία τέτοιου θανάσιμου τραυματισμού», όπως λέει.

«Εγώ όταν ήρθα τότε στον τόπο, δεν είδα ίχνη διέλευσης της μηχανής. Μπορεί να έγινε κάτι κάπου αλλού και να μεταφέρθηκε εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είδα ίχνη μηχανής στο δρόμο όταν τον βρήκα…»




«Ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του “Ερμή”»

Ο Λευτέρης Καραπαναγιωτίδης, τεχνικός Διευθυντής στην ποδοσφαιρική ομάδα «Ερμής» Αμυνταίου, όπου ο Θανάσης Σιγκάρης ήταν ενεργό μέλος στους παλαίμαχους, μιλάει στο «Τούνελ». Τον περιγράφει ως έναν ήσυχο άνθρωπο, πολύ καλό ποδοσφαιριστή που συμμετείχε και σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Άλλος συμπαίκτης του, μιλά για έναν ξεχωριστό άνθρωπο που κανείς δεν είχε να πει κακό λόγο.

Η κουμπάρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που τον είδε το ίδιο μεσημέρι, είπε στην εκπομπή:

«Μας φαίνεται περίεργο το να πέσει σε εκείνο το σημείο, να χτυπήσει μόνο στο κεφάλι και να πεθάνει ακαριαία. Πάθαμε όλοι σοκ».
.









 ΠΗΓΗ: anikolouli.gr
 
 
 
 
Δείτε επίσης