15 Μαρτίου 2017

Eλληνική βόμβα θα τίναζε στον αέρα τον Β. Σόιμπλε: Γλίτωσε δυστυχώς από του χάρου τα δόντια τελευταία στιγμή ο δήμιος της Ελλάδας


Eλληνική βόμβα θα τίναζε στον αέρα τον Β. Σόιμπλε: Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια τελευταία στιγμή ο δήμιος της Ελλάδας

Ελληνική βόμβα θα τίναζε στον αέρα τον δήμιο της Ελλάδας Β. Σόιμπλε, καθώς σήμερα πρωί το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού όταν εντοπίστηκε πακέτο με ύποπτο περιεχόμενο.

Μετά από έρευνες πυροτεχνουργών και της γερμανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, το απόγευμα ανακοινώθηκε από τις Αρχές ότι το πακέτο περιείχε εκρηκτικό μίγμα, το οποίο ήταν ικανό «να βλάψει σοβαρά όποιον το άνοιγε».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Märkische Allgemeine Zeitung, το πακέτο είχε αποσταλεί προς τον Wolfgang Schaeuble προσωπικά, ενώ ο αποστολέας είχε ελληνική διεύθυνση.

Σύμφωνα με επίσημες αρχές που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα, το πακέτο είχε ταχυδρομηθεί από την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (dpa), το πακέτο παραδόθηκε στην αλληλογραφία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στις 10 π.μ. τοπική ώρα και περιείχε έναν ενεργό εκρηκτικό μηχανισμό.

Εκτός του ότι αναγραφόταν ελληνική διεύθυνση αποστολέα, το πακέτο έφερε επίσης ελληνική ταχυδρομική σφραγίδα, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα του γερμανικού πρακτορείου.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η γερμανική αστυνομία έχει ήδη επιβεβαιώσει το περιστατικό και διαβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

Μόλις οι πυροτεχνουργοί αντελήφθησαν ότι το πακέτο περιείχε όντως εκρηκτικές ύλες, το απομάκρυναν από το σημείο και προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή Grunewald, νοτιοδυτικά του Βερολίνου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το πακέτο περιείχε ένα «εκρηκτικό μείγμα», χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Σε περίπτωση που το δέμα είχε εκραγεί, τότε θα είχε προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Η αστυνομία απομάκρυνε όλο το προσωπικό από την ταχυδρομική υπηρεσία του υπουργείου και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω από αυτό όταν εντοπίστηκε το πακέτο, που οι δυνάμεις επιβολής της τάξης αρχικά χαρακτήρισαν «ύποπτο».

Μια ακτινογραφία του πακέτου δεν επέτρεψε να προσδιοριστεί το περιεχόμενό του και μεταφέρθηκε ως ασφαλή χώρο, όπου διαπιστώθηκε πως η ουσία που περιείχε ήταν πράγματι επικίνδυνη.

newsnea.com

Ετοιμάζουν κομματικό στρατό με μεθόδους Στάλιν Μισό εκατομμύριο υποψήφιους ψηφοφόρους θέλει να προετοιμάσει η κυβέρνηση και βαφτίζει αυτό το πλάνο, «Σχέδιο Ανάπτυξης»

ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ!» Ετοιμάζουν 500.000 διορισμούς

 



Ραγιά, τρέξε να ξεπουληθείς... τρέξε να πουλήσεις την ψήφο και την Πατρίδα σου στους Σταλινιστές.

Τρέξε να φιλήσεις τους πούστικους και λεσβιακούς τους κώλους, για μια θεσούλα της ξεφτίλας. 

Έτσι κι αλλιώς, οι λέξεις ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ, σου είναι άγνωστες.


Καλλιόπη Σουφλή


 
 
Harris Kodopoulos  
 
 
Ετοιμάζουν κομματικό στρατό με μεθόδους Στάλιν.

Μισό εκατομμύριο υποψήφιους ψηφοφόρους θέλει να προετοιμάσει η κυβέρνηση και βαφτίζει αυτό το πλάνο, «Σχέδιο Ανάπτυξης». 

Nα γιατί ο ράπερ Κουρουμπλής δηλώνει πως είναι κυβέρνηση 8ετίας!
 
 
Την ίδια στιγμή που οι τρεις στους δέκα έλληνες είναι άνεργοι και από όσους δουλεύουν περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν πλήρη απασχόληση, η υπόσχεση μιας θέσης στο δημόσιο είναι το «τυράκι» της κυβέρνησης ΣυριζΑΝΕΛ στους απελπισμένους.

Το επίκεντρο του … σχεδίου ανάπτυξης είναι η πρόσληψη προσωρινά απασχολούμενων στο δημόσιο: ούτε μόνιμες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα δημιουργούνται ούτε ανακόπτεται το brain drain, αλλά αυτό που σχεδιάζεται είναι να «φορτωθεί» το δημόσιο με άλλους 150.000 εργαζόμενους ετησίως μέσα από την υλοποίηση ενός τριετούς προγράμματος, έστω και αν αυτές οι θέσεις είναι προσωρινής απασχόλησης και προκαθορισμένου κατώτατου μισθού, με συνολικό κόστος 1,5% του ΑΕΠ σε βάθος τριετίας.

Η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό μέσω της δημιουργίας 500.000 περίπου νέων θέσεων εργασίας την επόμενη τετραετία ενώ όσο αφορά τα δάνεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι της τάξης των 5.000- 20.000 ευρώ ώστε μόνο για σουβλατζίδικα ή καφέ μπορούν να χρησιμεύσουν.


Μέσω :ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πηγή

Ελληνας έστειλε πακέτο με εκρηκτικά στον νέο Χίτλερ τον Σόϊμπλε ; χωρίς επιτυχία... δυστυχώς-Το αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Ελληνας έστειλε πακέτο με εκρηκτικά στον νέο Χίτλερ τον Σόϊμπλε ; χωρίς επιτυχία... δυστυχώς-Το  αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ





Φωτογραφία αρχείου: AP/ Holger Hollemann
Φωτογραφία αρχείου: AP/ Holger Hollemann

Μία διεύθυνση στην Ελλάδα αναφέρεται στη θέση του αποστολέα, στο πακέτο με εκρηκτικά που εντοπίστηκε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και σύμφωνα με πληροφορίες είχε παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το πακέτο εντοπίστηκε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το πρωί της Τετάρτης, κατά την τυπική διαδικασία ελέγχου της αλληλογραφίας. Η αστυνομία πέρασε από ακτίνες Χ το δέμα και διαπίστωσε το ύποπτο περιεχόμενό του.

Αποφασίστηκε να γίνει περαιτέρω έρευνα σε ασφαλές σημείο και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών που χρησιμοποιούνται στην πυροτεχνουργία. «Θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε όποιον το άνοιγε», ανέφερε η αστυνομία.

Οι εφημερίδες Märkische Allgemeine Zeitung και Wolfsburger Allgemeine, που επικαλούνται και πληροφορίες του DPA, έγραψαν ότι μία διεύθυνση στην Ελλάδα αναφέρεται στη θέση του αποστολέα του επικίνδυνου πακέτου. Σύμφωνα με το δεύτερο μέσο, το πακέτο φαινόταν σαν να είχε ταχυδρομηθεί κανονικά από την Ελλάδα. Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι αυτό το διάστημα έχει δοθεί εντολή σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες στη Γερμανία να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή όταν ανοίγουν επιστολές από την Ελλάδα.

Επικοινωνία Αθήνας-Βερολίνου

Μόλις έγιναν γνωστά τα γερμανικά δημοσιεύματα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επικοινώνησε με τις γερμανικές αρχές, προκειμένου να ενημερωθεί αν πράγματι ευσταθεί η πληροφορία ότι το πακέτο με τα εκρηκτικά έφερε ελληνική διεύθυνση στη θέση του αποστολέα. Η απάντηση που έλαβαν είναι ότι αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από τα έως τώρα στοιχεία.

Η Bild πρώτη μετέδωσε ότι το πακέτο είχε παραλήπτη τον ίδιο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.
Για την απομάκρυνση του πακέτου και τον έλεγχό του οι υπάλληλοι του υπουργείου απομακρύνθηκαν από το κτίριο, ενώ η επιχείρηση κράτησε αρκετές ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΒΙΝΤΕΟ:Εγκαινιάστηκε hot spot ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ στη Θήβα, για τους λαθροεισβολείς – Έχει 65 διαμερίσματα και διαθέτει μέχρι και γυναικολογική κλινική!!


 ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ



ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ?? 
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?
Ο Γιάννης Μουζάλας εγκαινίασε ένα καινούργιο υπερσύγχρονο hot spot για οικογένειες μεταναστών, στη Θήβα.
Το νέο hot spot της Θήβας αποτελείται από 65 διαμερίσματα και άλλα τόσα κοντέινερ, πλήρως εφοδιασμένα με κουκέτες, κουζίνα, ψυγείο και κλιματιστικά.
Σύμφωνα με το star, περίπου 700 αλλοδαποί θα μείνουν στο καινούργιο κέντρο φιλοξενίας στη Θήβα. Αναμένεται να φιλοξενήσει τις πρώτες οικογένειες προσφύγων και μεταναστών από το Ελληνικό καθώς πρόθεσή του υπουργείου είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση και η μετέπειτα εκκένωση των πρώην ολυμπιακών εγκαταστάσεων και της αίθουσας αφίξεων του παλαιού αερολιμένα.
Το ξενοδοχειακού επιπέδου hot spot περιλαμβάνει, χώρους διδασκαλίας, παιδότοπους, γυναικολογική και παθολογικοί κλινική αλλά και φαρμακείο.


IMG 4156
   .
Πηγή:hellasnow