17 Μαΐου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ποιά "συμφέροντα" σταμάτησαν την σχολή μουσικών οργάνων που είχε ξεκινήσει να υλοποιείται σε νέες εγκαταστάσεις;


Ρεπορτάζ  του Μανώλη Μάνου

Υπήρχε σχολή μουσικών οργάνων στην πολη της Καστοριάς πριν λίγα χρονια και την εκλεισαν με διάφορες ανιαρές και αστείες δικαιολογίεςαφου πρίν δαπάνησαν χρήματα σημαντικά ποσά  των φορολογούμενων δημοτών και πολιτών της Καστοριάς για μελέτες κτηριακών ιδιόκτητων υποτίθεται εγκαταστάσεων της υποτιθέμενης σχολής που θα διπλασιάζαν σε μέγεθος στην περιοχη 4α σημείο"γλεντάδικο" οι μελέτες έμειναν σε κάποιο συρτάρι αν δεν έχουν ήδη πεταχτεί στους κάδους του Δήμου Καστοριάς .
Θα επανέλθουμε στο θέμα με εκτενέστερο ρεπορτάζ.

Καστοριά: Η " Αριστερή" κυβέρνηση έβαλε πρόστιμο 5.000 ευρω σε φτωχό αγρότη που πωλούσε φασόλια



Της Ε.Δ.Ο *

-΄Ενας φτωχός αγρότης μικροπώλητής ξεκίνησε απο την Καστοριά με μικρό φορτίο φασολιών και λαχανικών και καθ' οδόν προς το Ν. Ιωαννίνων  πωλούσε μισό κιλό πρός κιλό τα φασολια του. -Κάπου κοντά στα Γιάννενα τα αρμόδια όργανα της "αριστερής κυβέρνησης"- ψευτοαριστερής κυβέρνησης  του επέβαλλαν πρόστιμο 5.000 σύμφωνα με το ρεπορταζ και του κατέσχεσε επιπλέον και το φορτηγάκι μαζι με τα προιόντα του μόχθου όλης  της οικογένειας του φτωχού αγρότη.
-Να σημειώθεί οτι ο αγρότης είχε κανονικά άδεια η οποία όμως, είχε λήξει πριν  μόλις δύο ημέρες το περασμένο Σάββατο.!!

- Ο φτωχός αγρότης πληρώνει τώρα και δικηγόρο προκειμένου να προσπαθήσει να μειώσει ένδικα το ποσό του εγκληματικού προστίμου και ίσως να πάρει πίσω το κατεσχεμένο φορτηγό  αυτοκίνητο  τα  οποία προορίζονται ..και μάλλον θα καταλήξουν  στα ταμεία της γερμανικής τρόικας.
-Μόνο αν δεν πληρωθούν δεν θα συμβεί αυτό, οι ημέρες της γενοκτόνου κυβέρνησης Τσίπρα, και των Περιφερειακών Τσιπροφρουρών, αλλά  και των εν γένει ΤσιπροΚαμμένων  είναι λίγες.

Η υπόθεση βρίσκεται στα "χέρια" γνωστού δικηγόρου της Καστοριάς




*Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα Στείλτε μας καταγγελίες  και φωτογραφίες στο email:fyllokaiftero@gmail.com Εμείς είμαστε εσείς -γράφουμε  και ερευνούμε  σαν να είστε εσείς.

«Πως αλλάζουν οι καιροί» αλλά όχι οι Γερμανοί – Συγκλονιστική φωτογραφία

Ο ε.α. σμήναρχος Μανώλης Λουτσέτης ανέβασε μια φωτογραφία με εξαιρετικό ενδιαφέρον από την Ιεράπετρα. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα πολυβολείο των Γερμανών στην Ιεράπετρα της Κρήτης που πλέον δίπλα του κτίστηκε ένα σούπερ μάρκετ LIDL.
Φαίνεται όμως ότι 75 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης, όπως σημειώνει και στο σχόλιό του που δημοσιεύει το agonaskritis.gr,  αυτό που κάποτε πετύχαιναν με τα όπλα, τώρα το πετυχαίνουν αλλιώς.
Διαβάστε τι γράφει:
Το πολυβολείο των Γερμανών στη Κρήτη, που με τα χέρια των πατεράδων μας χτίστηκε για να είναι ασφαλείς οι Γερμανοί πολεμιστές. Μετά από λίγα χρόνια τέλειωσε ο πόλεμος, οι Γερμανοί έφυγαν, αλλά το πολυβολείο έμεινε στη θέση του.
Τώρα και λίγα χρόνια οι Γερμανοί επέστρεψαν με άλλο τρόπο. Έβαλαν το πολυβολείο στην άκρη για να μην εμποδίζει , και εμείς που δεν γνωρίζουμε ιστορία παρκάρουμε δίπλα, και στέλνουμε τα χρήματα μας στη Γερμανία.


tribune.gr

Ο Πάγκαλος το Αρχιλαμόγιο παραδέχεται οτι : Όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται, πλέον, στον Σύριζα…




Λαύρος κατά της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα, εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm υποστήριξε ότι όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σήμερα στον Σύριζα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ηθοποιός -παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμείται ακόμη και τη φωνή του.
«Είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει στον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή έχει ικανότητα να παριστάνει, είναι ηθοποιός, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε» υποστήριξε. «Τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…» 
Και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία» τόνισε και συμπλήρωσε «Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, (και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβέρνησης. Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα».


 ΠΗΓΗ

ΒΙΝΤΕΟ:Λασίθι:ΣΥΡΙΖΑίος προδότης γλύτωσε το ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ "παρά τρίχα"- προδότη του φώναζαν


Η παρουσία του πυροδότησε την έκρηξη πολιτών που ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να του επιτίθενται.


Τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, Δημήτρη Γιαννίδη, προπηλάκισαν το βράδυ της Δευτέρας εξαγριωμένοι πολίτες, στο δημαρχείο Ιεράπετρας.



Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα στη λειτουργία και στελέχωση του νοσοκομείο Ιεράπετρας.



Ωστόσο, η παρουσία ωστόσο του κ  Γιαννίδη στην αίθουσα πυροδότησε την έκρηξη πολιτών που ξεσηκώθηκαν και άρχισαν να του επιτίθενται αρχικά φραστικά με βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «προδότη». 



Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταβούν στο δημαρχείο αστυνομικοί προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση!



protothema.gr