03 Νοεμβρίου 2022

Λάρισα : 25χρονος κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιά - Δεν είχε προβλήματα υγείας



Νεκρός έπεσε 25χρονος από τη Λάρισα σήμερα το πρωί μέσα στο διαμέρισμά του.

 

Το άτυχο αγόρι το βρήκε η μητέρα του καθώς επέστρεφε από ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

 

Άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δώσει κάποια βοήθεια αφού το αγόρι εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς.

 

Οι γονείς του σοκαρισμένοι αναρωτιόταν πώς έγινε αφού δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ενώ πριν λίγο καιρό είχε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να συμμετέχει σε τοπική ομάδα στο πρωτάθλημα ερασιτεχνών της Λάρισας.

 

Φίλοι και γνωστοί αναφέρουν ότι το αγόρι για να μπορέσει να επισκέπτεται τις καφετέριες και τα κλαμπ της περιοχής αναγκάστηκε το χειμώνα να τσιμπηθεί τρεις φορές με το σκεύασμα της Pfizer.


 



ΠΗΓΗ : karditsastakra.com

 

Περίεργο και Αδιανόητο: Εκαναν συνεδρίαση για τον απολογισμό του Δήμου Καστοριάς εκτός αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου


3.11.2022 10:21μμ

Σε   αίθουσα δομής του δήμου Καστοριάς συγκεκριμένα  του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς (Ενυδρείο), που δημιουργήθηκε για εκπαίδευση και για τουριστικού λόγους, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, σε ειδική συνεδρίαση, ο απολογισμός της δημοτικής αρχής Γ. Κορεντσίδη για τα 3 χρόνια που ανέλαβε το Δήμο.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Κοζατσάνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου Καστοριάς, απλοί πολίτες και εκπρόσωποι κάποιων μέσων μαζικής ενημέρωσης, (αυτών των επιχορηγούμενων με δημοτικές διαφημίσεις).

 Δεν παραβρέθηκε κανένας από αυτούς που ακούγονται ότι θέλουν να διεκδικήσουν το Δήμο Καστοριάς, στις επόμενες εκλογές, μάλλον επειδή γνώριζαν τι θα άκουγαν. Και δεν υπήρχαν  αμιγώς πολίτες, δηλαδή χωρίς πολιτική ιδιότητα η συγγένεια. 

     Είναι  Περίεργο και ίσως υπάρχει παραβίαση του κανονισμού περί δημοτικών συμβουλίων όταν γίνεται  συνεδρίαση για τον απολογισμό του Δήμου Καστοριάς εκτός αιθούσης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αξίζει να επισημανθεί ο,τι είναι η δεύτερη ίσως η τρίτη φορά που γίνεται αυτό.


Επόμενο άρθρο: Καστοριά: Κρατικές δομές και σχολεία χώροι ανάρτησης παράνομων διαφημίσεων επιχειρήσεων 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott