05 Ιανουαρίου 2017

Έντονη χιονόπτωση στην Φλώρινα αυτή την στιγμή (φώτο)

Φωτοδημοσιογραφία: fyllokaiftero1.blogspot.com

 
Χωρίς σχόλια

Έντονη χιονόπτωση με αέρα αυτή την στιγμή στην Φλώρινα και με θερμοκρασία που κυμαίνεται στους 0 βαθμούς Κελσίου και με την πάροδο της ώρας αναμένεται να κατέβει έως και τους -10 τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ η χιονόπτωση θα συνεχιστεί και την αυριανή μέρα σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ.




ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ .....και θα σκάσουν "μύτη" οι πολιτικάντηδες προς άγραν ψήφων -Ιδιαίτερα οι πρώην ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ και γενικά οι αποτυχημένοι

 Της Ε.Δ.Ο
Στους δρόμους της Καστοριάς είδαμε πρώην δημάρχους και πρώην αντιπεριφερειάρχη. αυτοί κυρίως που ΄εμειναν στα "κρύα του εκλογικού κέντρου, των προηγούμενων εκλογών,  ανάμεσα στον κόσμο στα καταστήματα και έξω απο αυτά, καθώς  και σε καφετέριες τίς γιορτές να μοιράζουν χειραψίες αλλά και προφανώς θέσεις εργασίες αν θα εκλεγούν στίς ερχόμενες εκλογές βουλευτικές και δημοτικές "ξέρουν αυτοί απο προηγούμενες πρακτικές που τους "κάθησαν"

Το ερώτημα είναι αν ο κόσμος ξυπνησε η όχι έτσι ώστε να μην δέχεται παρομοια πολιτικα παραμύθια και να  την ξαναπατήσει, δεν είναι τελείως αναπάντητο.

Στα γνωστά Καστοριανά καρναβάλια Ραγκουτσάρια  το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί Κορυφαίοι πολιτικάντηδες  στο θέμα αυτο με ιδιαιτερο ταλέντο είναι γνωστοί κυρίως απο τους χώρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ

Οι ΣΥΡΙΖΑιοι δεν τολμούν για τους γνωστούς λόγους -εκτος αν συνοδεύονται απο τα ΜΑΤ όπως μας είπε ένας συνταξιούχος του ΤΕΒΕ πρώην γουνοποίος μικροεπιχειρηματίας.

Νέο ρουσφέτι στους δημόσιους υπάλληλους, τινάζει τα ταμεία


Δεν έχεις τα απαιτούμενα χρόνια και έσοδα για να βγεις στη σύνταξη; Μην ανησυχείς. Η κυβέρνηση «των πιο αδύναμων» θα σου αναγνωρίσει πλασματικά χρόνια για να βγεις νωρίτερα, πληρώνοντας λιγότερα, ιδίως αν είσαι δημόσιος υπάλληλος! Γιατί αν δεν είσαι θα πληρώνεις περισσότερα. Κορόιδο!
Κι όταν θα βγεις, θα έρθει η τότε κυβέρνηση και θα σού πει «πάρε 100 ευρώ ελεημοσύνη και πολύ σου είναι, που νόμιζες ότι με 50 και 100 ευρώ το μήνα θα εξαγόραζες σύνταξη».
Η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας προβλέπει παράθυρα για σύνταξη από τα 58 με κρυφά (!) μπόνους από τα πλασματικά έτη, αλλά… Αλλά, οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί το κόστος αναγνώρισης θα είναι πολύ φθηνότερο από τους άλλους ασφαλισμένους, για ίδια χρόνια και ποσά!
Κατ αρχήν, από την εγκύκλιο καταλαβαίνουμε ότι το κλεφτοκράτος που έχει φάει όλα τα λεφτά των ταμείων με 500 τρόπους, σπρώχνει στη σύνταξη κι άλλους εργαζόμενους με ταμεία που δεν έχουν φράγκο! Προφανώς για να πάρει φθηνότερους εργαζόμενους και να δημιουργήσει φτωχότερους συνταξιούχους.
Δεύτερον, το αθάνατο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος, υπό τη διακυβέρνηση του συριζα «όλων των Ελλήνων» προβλέπει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα καταβάλουν με αίτηση μέσα στο 2017 το 10% του μισθού τους για κάθε μήνα που εξαγοράζουν, ενώ οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι θα εξαγοράζουν το μήνα καταβάλλοντας το 20% του μισθού!
Το μαγικό έγινε δυνατό, γιατί με εγκύκλιο του κατά τα άλλα έντιμου αριστερού κ Τσακαλώτου η εισφορά του κράτους- εργοδότη από το 2017 δεν θα είναι 13,3% , αλλά 3,3%! Και αφού πληρώσουν με ψίχουλα το τιναγμένο ελλειμματικό κοινό ασφαλιστικό ταμείο οι δημόσιοι υπάλληλοι για να εξασφαλίσουν σύνταξη από τα λεφτά που θα έχουν πληρώσει όλα τα άλλα κορόιδα, θα αυξηθεί το 2020 πάλι το τίμημα εξαγοράς τους στο 13,3%! Τότε που οι άλλοι θα πληρώνουν 30% για να αιματοδοτηθεί η τρύπα του ΕΦΚΑ!

Ο κοινωνικός αυτοματισμός ή εμφύλιος;

Όποιος νομίζει ότι στη χώρα υπάρχει ζηλοφθονία και διαπάλη μεταξύ επαγγελμάτων μάλλον δε βλέπει την αρρώστια. Η κομματική αριστερά, που είναι μάγισσα στη λάσπη και στην ονοματοδοσία αντιπάλων και φαινομένων ανακάλυψε τον «κοινωνικό αυτοματισμό» για να περιγράψει τη διαμαρτυρία επαγγελματιών εναντίον άλλων, όταν θίγεται η ισονομία. Η ίση μεταχείριση.
Δεν μας έχει πει η κομματική αριστερά του συριζα πώς λέγεται η σκανδαλώδης εύνοια του κράτους προς μια τάξη εργαζόμενων σε βάρος άλλων τάξεων.
Δε μας έχει πει, ας πούμε, πώς λέγεται η ευνοιοκρατία προς τους διορισμένους στη ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΣΕ, τις συγκοινωνίες, και τις άλλες 30 δημόσιες επιχειρήσεις, που προστατεύονται μισθολογικά, ασφαλιστικά και εργασιακά την ώρα που έχουν αφεθεί στα νύχια των εργοδοτικών ατομικών συμβάσεων και στη σφαγή των αποδοχών 3.500.000 εργαζόμενοι.
Δεν μας έχει πει πώς λέγεται η ευνοιοκρατία προς τους διορισμένους στο δημόσιο, που έχουν υποστεί την ελάχιστη μείωση αποδοχών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους υπάλληλους, που έχουν αφεθεί βορά στα νύχια της πιο εκβιαστικής και ασύδοτης εργοδοσίας, που ενθαρρύνεται και από τους νόμους της τάχα αριστερής κυβέρνησης. Χωρίς να έχουν και το προνόμιο της μονιμότητας!
Δεν μας έχει πει πώς λέγεται η ευνοιοκρατία προς τους κάθε είδους εργολάβους και «επαγγελματίες» του ελληνικού δημοσίου που εξακολουθούν και  κλέβουν νόμιμα (!) στις αναλήψεις και διεκπεραιώσεις έργων, χωρίς να έχουν θιγεί σημαντικά τα εργασιακά, εργοδοτικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, σε αντίθεση με όοοολους τους άλλους επαγγελματίες της χώρας, που καλούνται σε φορολογικές εκτελέσεις ή σε διαρκή φοροκλοπή κράτους και πολιτών με τους ηλίθιους και εγκληματικούς νόμους της τάχατες αριστεράς.
Δεν μας έχει πει πώς λέγεται η ευνοιοκρατία προς κάθε είδος συνδικαλιστών κάθε τομέα σε σκανδαλώδεις αποδοχές, αργίες, αποζημιώσεις, προστασίες, σε αντίθεση με όλους τους άλλους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους.
Δεν μας έχει πει πώς λέγεται η ευνοιοκρατία πολιτικών, δημάρχων, περιφερειαρχών, συμβούλων, γραμματέων και φαρισαίων που ξεκοκαλίζουν τον κρατικό κορβανά με αποζημιώσεις εφάπαξ, συντάξεις και άπειρες ευκαιρίες για λοβιτούρες μέσα στη βρώμα της διεφθαρμένης διοίκησης και αυτοδιοίκησης, την ώρα που οι υπήκοοι και οι περιουσίες τους κυνηγιώνται ανελέητα μόνο και μόνο για να ταϊσουν όλο αυτό το ανίκανο και διεφθαρμένο κράτος.
Δεν υπάρχει κοινωνικός αυτοματισμός. Υπάρχει πραγματική βουβαμάρα και μοιρολατρική παράδοση των Ελλήνων εργαζόμενων σε μια διεφθαρμένη δημοσιοϋπαλληλία με συγκεκριμένη νοοτροπία κράτους εν κράτει και σε μια πολιτική διακομματική συμμορία, η οποία ταϊζει έναν εμφύλιο εδώ και χρόνια. Όχι ταξικό, αλλά επαγγελματικό με καθαρά ψηφοθηρικά και ρουσφετολογικά κριτήρια.
Το κράτος διαφθείρει την υπαλληλία, δεν διαφθείρεται από μόνη της. Το κράτος διαφθείρει τους πολίτες, δεν διαφθείρονται από μόνοι τους. Το κράτος κρατάει την εργασία, την καταστολή και τους νόμους στα χέρια του. Το κράτος εκβιάζει μ αυτά τα εργαλεία τους πιο αδύνατους και πιο αμόρφωτους και πιο ευάλωτους πολίτες. Το ελληνικό κομματοκράτος.
Η Ελλάδα είναι χωρισμένη σε ευνοούμενους των κομματικών μηχανισμών και σε αποπαίδια. Κι αυτός είναι ο πραγματικός κοινωνικός αυτοματισμός. Που δεν προέρχεται από τους πολίτες, αλλά που έχουν χτίσει, ταϊζουν και διαιωνίζουν όλα τα κόμματα μέχρι σήμερα. Αλλά, μόνο ο συριζα είχε το θράσος να τον ονοματοδοτήσει κι όλας και να ρίξει λάσπη και ενοχές σ εκείνους από τα αποπαίδια που αντιδρούν.
Προφανώς για να μπορεί να σπέρνει ανενόχλητος τον εμφύλιό του ανάμεσα στους Έλληνες, στην εναγώνια προσπάθειά του να φτιάξει μια εκλογική βάση. Σφάζοντας τους πραγματικά αδύνατους!
Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

Δείτε τι λένε οι Βορειοελλαδίτες χρήστες του fakebοok για τον Α. Τσίπρα: Μην δείχνετε συνέχεια αυτό το κωλοπαιδο βάζεται στη θέση του ενα .....

Δείτε τι λένε οι Βορειοελλαδίτες χρήστες του fakebοok για τον Α. Τσίπρα: Μην δείχνετε συνέχεια αυτό το κωλοπαιδο βάζεται στη θέση του ενα .....
Αν είναι δυνατόν!!!. Δεν μπορω να πιστεψω οτι οι Βορειοελλαδιτες δεν έχουν ίχνος συμπόνιας και καταφέρονται με ωμότητα ενάντια σε εναν "παραπληγικό" Τσπρα λεγοντας του "ουστ! Παλιοκουφαλα, που είναι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης?" "Πήγαινε στην Σιβηρία γαμημενε παλιοπουστα"


Κώστας Σίμος ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΣΧΟΙΝΗ ΔΙΑΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΗ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ,
Gewrgios Filippou
Gewrgios Filippou Μην δείχνετε συνεχεια αυτο το κολοπαιδο βαζεται στη θέση του ενα βόθρο
Αρσένιος Μπαλάσκας
Αρσένιος Μπαλάσκας Τη έχει πάρει και είναι έτσι,

Γράψτε ένα σχόλιο...

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Ντάσκα, ΚΑΙΝΕ τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας! (βιντεο)

"Ανθρωποι των Γερμανών στα Ελληνικά ΜΜΕ φιλτράρουν τις ειδήσεις" ΓιάννηΝτασκας ...





Οδοστρωτήρας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, αποκαλύπτει, πως στα ΜΜΕ, υπάρχουν "άνθρωποι των Γερμανών", που φιλτράρουν τις ειδήσεις...!

ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ!

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί τούτου...
ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Δυό στρέμματα στον Υμηττό, είναι... 


Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος



Δειτε το βίντεο...


Επιτροπή Αιρέσεων καλεί η Ιερά Σύνοδος για τον Σώρα –5 χρόνια κάνατε το... παπί... τώρα το θυμηθήκατε, ρε ρασοτραγόπαπποι;;;


Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.



 Σαν τον... μακαριστό Χριστόδουλο, που διάβαζε και δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι είχε επιβληθει η χουντα...

ΡΕ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;;;;;

Πέντε χρόνια που οργιάζει ο απατεώνας Σώρρας, κάνατε το... παπί... τώρα το θυμηθήκατε, ρε ρασοτραγόπαπποι;;;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ... ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ... (ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ).


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μετά, να συνεδριάσετε για την άλλη αίρεση... αυτή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, που είστε χωμένοι μέχρι τα μπούνια οι περισσότεροι τραγοπαππάδες...



synodos
Ρατσιστικό λόγο και αρχαιολατρικό, αντιεκκλησιαστικό και εθνικιστικό χαρακτήρα έχει η οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσης» σύμφωνα με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η μη κυβερνητική οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει στον γνωστό στο πανελλήνιο Αρτέμη Σώρρα ο οποίος υποσχόταν μέσω τηλεοράσεων ότι είχε στα χέρια του επιταγές ομογενών οι οποίες θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της Ελλάδος!
Όταν αποκαλύφθηκε πως οι επιταγές ήταν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα, ο Αρτέμης Σώρρας σύστησε τη ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».
Η Ιερά Σύνοδος, σύμφωνα με επιστολή που έχει στα χέρια της αποκλειστικά η Romfea.gr, καταδικάζει τη συγκεκριμένη οργάνωση μετά από σύσταση της επιτροπής αιρέσεων της Εκκλησίας.
Η οργάνωση, κατά την Ιερά Σύνοδο, έχει εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολατρικό χαρακτήρα και ρατσιστικό λόγο.
Ως εκ τούτου οι πιστοί και οι Μητροπολίτες καλούνται να μην ενθαρρύνουν ή να υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη ή παρόμοιες πρωτοβουλίες, αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.
Μέσω ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 
Πηγή: iefimerida


Πηγή

Οπώς τα λές κυρία Μ.Αντωνίου βουλευτή Καστοριάς (Ν.Δ): Αυτοί οι "δημοσιογράφοι " μεταφέρουν την είδηση στους πολίτες"...που τους δίνεις εσύ και καλα έκανες που τους "γλυκο-τραπέζωσες"


Εξ αριστερών η Μαρία Αντωνίου βουλευτής της Δεξιάς Ν.Δ μπαίνει στην θυσία... να κόψει πίτα για τους "δημοσιογράφους"
 Η ηλικιωμένη κυρία εξ αριστερών στα 50ντα της χρόνια περίπου δεν ήταν δημοσιογράφος, τώρα εργάζεται σε εφημερίδα (αν και είναι λογικά θα έπρεπε να είναι συνταξιούχος) που ιδιοκτήτης της είναι πρώην αντιδήμαρχος  της Νέας Δημοκρατίας επι δημαρχίας Μανώλη Χατζησυμεωνίδη λογιστής στο επάγγελμα.

΄Εχετε ξαναδεί βολευτής να κόβει πίτα σε "δημοσιογράφους" ;

Βγάλατε τα συμπεράσματα σας ;
Διαβάζουμε στο τοπικό "συνάδελφο"  σάιτ  του Αντώνη Παραρά alphafm.gr( ιδιοκτήτης τριών Μ.Μ.Ε  :

Μ.Αντωνίου » Κάλεσα σήμερα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Οφείλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για να μεταφέρουν την είδηση στους πολίτες.

Το λειτούργημα του δημοσιογράφου είναι δύσκολο αλλά σημαντικό.

 Γι’αυτό τους συγχαίρω και τους εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση και με την ίδια δύναμη και μαχητικότητα να ενημερώνουν την τοπική μας κοινωνία, με γνώμονα πάντα την Αλήθεια »



Πηγή Φώτο: Τις φωτογραφίες  αναγκαστικά τις πήραμε απο το ένα απο τα τρία  Μ.Μ.Ε του Αντώνη Παραρά, γιατι εμείς 25χρόνια στο δημοσιογραφικό χώρο δεν έχουμε προσβαση στα γραφεία των Καστοριανών βουλευτών επιδη προφανώς  δεν τους αρέσει να γράφουμε αυτά που βλέπουμε.

Αλλα και εμεις δεν μπορούμε να γράφουμε χωρίς να βλέπουμε. Και βέβαια θα μας καθόταν στο λαιμό αν τρώγαμε αυτά που μας προσφέρουν η πολιτική και κυρίως οι μνημονιακοί.