14 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ!!!


 «Με παράλληλες καταλήψεις, παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. 


Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. 

Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.





Είναι η μόνη λύση σωτηρίας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ  ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !

Θα πέσει όλο τα σάπιο πολιτικό σύστημα.

Της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΘΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΕΙΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!


Καλλιόπη Σουφλή





Στον Διόδοτο έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η δοτή αυτή κυβέρνηση έχει, ήδη οριστικά και αμετάκλητα, κανονισμένη την παραχώρηση του συνθετικού "Μακεδονία" στα Σκόπια. 
Οι συναντήσεις και βόλτες πέρα δώθε Τσίπρα και Κοτζιά και οι δήθεν επιστάμενες διαπραγματεύσεις είναι δούλεμα για τον ελληνικό λαό. 
Απλώς, έχει σκαλώσει το πράγμα στις αντιδράσεις των Αλβανών και των Βουλγάρων. Αντιδράσεις καθόλου αμελητέες, εφόσον μπορεί να οξυνθούν έως σημείου μεγίστης και μη αντιστρέψιμης εσωτερικής κρίσης στα Σκόπια και διάλυσής τους...


Κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργον για εμάς και είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που οι δυο αυτές χώρες επιδιώκουν κάτι που είναι προς συμφέρον μας. Ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου. Ναι, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε να μας σώσουν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι.

Θα μου πείτε...οι Σκοπιανοί όμως είναι οι πραγματικοί εχθροί μας;...Όχι φυσικά...Τα σιωνιστικά συμφέροντα εν είδη ΝΑΤΟ και Γερμανίας είναι οι πραγματικοί μας εχθροί. Έχουν βάλει και τον μπαμπούλα Τουρκία ανατολικά μας να προκαλεί και μας παίζουν μπάλλα.

Η Τουρκία δεν θα μας επιτεθεί τώρα..σύντομα. ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ (12-14 Φεβρ.). Όπως και με το σκάνδαλο της Novartis από την επομένη του Συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Την Τουρκία αυτή τη στιγμή και όσο κι αν θέλουν να μας πείσουν οι Τούρκοι "και άλλοι"..."δεν την παίρνει" "με την καμία" να μας επιτεθεί με απόβαση σε νησίδα ή νησί ή εσκεμμένο χτύπημα σε πολεμικό μας πλοίο. Αν μη τί άλλο, ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ.
Όμως ο ρόλος της Τουρκίας -και το συμφέρον της προς στιγμήν- είναι μόνο τού Μπαμπούλα". Η αποστολή που της έχει δοθεί -από ποιούς...άστο για την ώρα- είναι τώρα...να απειλεί και να προκαλεί. Και των "δικών" μας να την μαλώνουν. Υπογείως βέβαια, έχει ξεκινήσει το εγχώριο ξενοκίνητο σύστημα να την παρουσιάζει πιο δυνατή από εμάς -που δεν είναι, αλλά αυτό θα μας το εξηγούσε καλύτερα ένας σχετικός αναλυτής σαν τον δρ. Κων/νο Γρίβα-
 
Από πολύ καιρό, σε συστημικά ΜΜΕ (Πρώτο Θέμα, Τα Νέα, Το Βήμα, enikos.gr, ski.gr κ.ά..) παρουσιάζεται η Τουρκία ως υπερδύναμη που είναι στο πλευρό των Σκοπίων για το θέμα της ονομασίας. Δοκώ πως αυτό θα ενταθεί το επόμενο διάστημα από όλο το σύστημα και την ίδια την κυβέρνηση, ως μοχλός-εκβιασμός προς τον ελληνικό λαό, για να υποχωρήσει στις αντιστάσεις του υπό το φόβο του πολέμου.
Το "γκριζάρισμα" (βλ. Ίμια) γίνεται στην ονομασία των Σκοπίων, αργά και μεθοδικά. Σημίτης και Τσίπρας, οι Εφιάλτες του "Εδαφικού", ο ΓΑΠ ήταν του "Οικονομικού, της "οικονομικής κατοχής".
Για την ώρα, από την Κυβέρνηση και τον Στρατό, ακούμε "ψευτοπατριωτικές" κορώνες προς την Τουρκία και μάλωμα, όπως χαστουκίζουν με ένα φτερό οι κυρίες τους δον-ζουάν, για το θέμα των προκλήσεων στα Ίμια και της ολοφάνερης επίθεσης στο Γαύδος. 
Και να σημειώσω εδώ πως από τον Στρατό ειδικά...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΜΊΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Ή ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 
ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. Ακόμα και η Δικτατορία των Συνταγματαρχών το 1967, άσχετα αν εξελίχτηκε σε πατριωτική που πήγε να κάνει τα δικά της, τοποθετήθηκε από τους Αμερικανούς.
Ο μοναδικός εχθρός των Δυτικών σχεδίων και των υπαλλήλων τους (βλ. ελληνική κυβέρνηση) είναι ο Ελληνικός Λαός. Και είναι μόνος του χωρίς ηγέτη που να αποπνέει εμπιστοσύνη, ή έστω έναν φορέα που θα πρωτοστατούσε στο να δυναμώσει τις αντιδράσεις του και να έριχνε την κυβέρνηση.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ! 
Είναι η μοναδική κυβέρνηση που θα μπορούσε να τολμήσει τέτοια προδοσία. Γι αυτό και μας την φορέσανε με ένα κάρο πονηρούς τρόπους.

Επειδή βέβαια είναι ολωσδιόλου άχρηστη, ακολουθεί πιστά ΜΟΝΟ οδηγίες. 
Πού και πού κάνουν και καμιά μ@L@kiα, όπως συνέβει με τον Μπουτάρη που πάνω στη μέθη του είδε τον Γκάλη για αεροδρόμιο και βγήκε και ο ομόλογός του προδότης λαθροκαμίνης να του συμπαρασταθεί. 
Οι Θεσσαλονικείς πατριώτες έχουν βάλει μπροστά να τον ξηλώσουν, διατυμπανίζοντας "θα ξεκινήσουμε από αυτόν και θα έρθει και η σειρά της κυβέρνησης", αλλά τελικά να δείτε που θα μείνει στη θέση του. 
Ο διασυρμός που υφίσταται αυτή την στιγμή, και από τα συστημικά κανάλια δήθεν, είναι το μάλωμα που του κάνουν οι ξένες κατοχικές δυνάμεις για να προσέξει "τον μπεκρο-στόμα" του. Ότι "δεν είναι αναντικατάστατος". 
Έλα όμως που είναι όντως αναντικατάστατος! Με έναν τσιτωμένο ελληνικό λαό κανείς σαν αυτόν δεν θα ήθελε να συνεχίσει το "έργο" του.  
Οι κατοχικές δυνάμεις, δεκαετίες ολόκληρες προετοιμάζονταν για τους 4 καλύτερους Εφιάλτες όλων των εποχών (ΓΑΠ, Τσίπρα, Καμίνη, Μπουτάρη, με Εργοδηγό τους τον Τζορτζ Σόρος) και τώρα που -νομίζουν πως- πλησιάζει η νίκη τους, θα τους πετάξουν;..



Η μοναδικές λύσεις από το Κάκιστο αυτό όνειρο ever που ζει η Ελλάδα μας, είναι:
1. Να στραβώσουν, όπως είπαμε, τα πράγματα στην γείτονα χώρα Σκόπια, λόγω Αλβανών και Βουλγάρων, επιπροσθέτων αντιδράσεων της αντιπολίτευσής τους και άρνησης αναθεώρησης του Συντάγματός τους...
..και τα Σκόπια να διαλυθούν.

 
Μέχρι κι ο Τσίπρας κρυφά μέσα του επιθυμεί κάτι τέτοιο, μετά τα 2 εκατομμύρια Έλληνες στα δύο συλλαλητήρια.
2. Να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ανελέητα τις αντιδράσεις, με στόχο την παραίτηση/πτώση της προδοτικής μας κυβέρνησης.

Αυτό βέβαια απαιτεί και έναν μπροστάρη, γιατί ο ελληνικός λαός μόνος του δεν έχει δυνατότητα, αλλά ούτε και ικανότητα να αυτο-οργανωθεί και να αυτο-διοικηθεί.
 
Κι εφόσον δεν υπάρχει ούτε ο Ελληνικός Στρατός στο σύνολό του, ως μπροστάρης...

..να ηγηθεί των κινητοποιήσεων ένας ΦΟΡΕΑΣ, όπως ας πούμε ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ,
εάν υπάρχουν ακόμη τέτοιοι (γιατί ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ είναι τελειωμένη ιστορία).

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΚΑ ΡΙΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ (όπως λέει και η Μαίρη Καρά εδώ):
«Με παράλληλες καταλήψεις, παράλυση των συγκοινωνιών, της αγοράς και γενικώς κάθε κίνησης στην ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές, νοικοκυρές, μαθητές αφήνουν στην άκρη τις υποχρεώσεις τους και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ταυτόχρονα δημόσιους χώρους και κτίρια, Δημόσιες Υπηρεσίες, Υπουργεία, Εφορίες, Τράπεζες, Κανάλια, εργασιακούς χώρους, Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτήρια, Νοσοκομεία, Σχολεία, Σταθμούς Μετρό, κεντρικές πλατείες, Εθνικές Οδοί, βασικές ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ακινητοποιούνται τα πάντα σ’ όλη την Ελλάδα για λίγα εικοσιτετράωρα. Οποιαδήποτε κυβέρνηση βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ της Εξουσίας εντός λίγων ωρών, το πολύ μερικών ημερών. Και είναι υποχρεωμένη, διότι για να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει να έχει λαό να κυβερνήσει και εν προκειμένω ο λαός αποφασίζει, πως δεν την αναγνωρίζει ως νόμιμη ΕΞΟΥΣΙΑ.

Επρεπε να φροντίζει να παράγεται Εθνικό Προϊόν (εν προκειμένω με δική της ευθύνη δεν θα παράγεται) κι επομένως δεν θα έχει και φορολογητέα ύλη. Μα αυτήν δεν θα έχει χρόνο να την φορολογήσει. Πρέπει το Δίκαιό της να είναι όχι απλώς εφαρμοστέο αλλά και εφαρμόσιμο. Η Νομοθεσία σε συνθήκες γενικευμένης ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ δοκιμάζεται και επιβεβαιώνεται μόνο απ' την ίδια την πράξη, απ' την οποία άλλωστε μπορεί πάντα να ακυρώνεται και πρέπει να έχει ΣΤΡΑΤΟ και ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».


Βρέθηκαν κάποιοι "φίλοι" να με κατηγορήσουν πως έχω κολλήσει με το "Μακεδονικό". Αυτό το λένε γιατί "βλέπουν μόνο το δέντρο και όχι όλο το δάσος". 
Δεν βλέπουν την συνολική εικόνα, πως όλα τα θέματα σχετίζονται μεταξύ τους, και τα Εθνικά και η επιβίωση της ίδιας μας της φυλής στη συνέχεια της Ιστορίας.
ΟΧΙ, δεν θα αφήσουμε στην άκρη το θέμα των Συλλαλητηρίων για την Μακεδονία μας και γενικώς για την εδαφική ακεραιότητα όλης της χώρας μας. 
Ξύπνησαν έναν Γίγαντα που θα σηκωθεί και θα τους γκρεμίσει!
Ο χρόνος στον Διόδοτο κόλλησε στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και θα τριτώσει πολύ δυσάρεστα για τους προδότες της χώρας!
Επαγρυπνούμε κι Οργανωνόμαστε!!!
 
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ            

 
Πηγή
  Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα-σπιτικές μαρμελάδες γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ- ρακόμελο       για παραγγελίες  ΕΔΩ

Αστυνομικοί σε ρόλο φύλακα - Φύλαξη κτιρίων και αφύλακτοι πολίτες


Αστυνομικοί σε ρόλο φύλακα  - Φύλαξη κτιρίων και αφύλακτοι πολίτες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 14.2.2018 

ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΟΛΑΔΑ || maria_samolada@yahoo.gr



Μετά από αμέτρητα ρεπορτάζ για την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της ελλιπούς αστυνόμευσης, το ενδιαφέρον στρέφεται στους υπάρχοντες αστυνομικούς και πού υπηρετούν.
Την ίδια στιγμή που καταγράφονται σοβαρές ελλείψεις, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή, το 10% από τους περίπου 5000 αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης φυλάνε «ντουβάρια».

Φύλαξη στόχων
Μπορεί από τη Γενική Διεύθυνση Επισήμων να αποδεσμεύτηκαν πέρυσι τέτοια περίοδο περίπου 1000 αστυνομικοί παίρνοντας φύλλο πορείας από τη φύλαξη προσώπων προς κάποιο αστυνομικό τμήμα ή τμήμα ασφαλείας, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει στη φύλαξη στόχων, δηλαδή κυρίως κτιρίων.
Στη Θεσσαλονίκη φυλάσσονται 92 στόχοι, δηλαδή 92 σημεία – ακίνητα – κτίρια, όπως και αν τα χαρακτηρίσεις είναι εγκαταστάσεις και όχι πρόσωπα, τα οποία αφενός δεν αποτελούν πλέον όλα στόχους, αφετέρου «ακινητοποιούν» αστυνομικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να προστατεύουν τους πολίτες και γενικότερα την πόλη.
Επιπλέον, την υπηρεσία που παρέχουν οι περίπου 500 αστυνομικοί σε αυτά τα σημεία θα μπορούσε να την αντικαταστήσει πολύ καλύτερα και πιο σύγχρονα ένα σύστημα ασφαλείας σε συνδυασμό με μια ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, όπως κάνουν σοβαρές εταιρείες ακόμη και στην Ελλάδα.

Προστασία άδειων κτηρίων
Ακόμη προκύπτει το ερώτημα πώς μπορεί ένας αστυνομικός μόνος του είτε σε ένα περιπολικό, είτε σε ένα φυλάκιο, είτε ακόμη και στο ίδιο το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, να προστατεύσει ένα κτίριο από επίθεση ή βανδαλισμό αλλά και πώς μπορεί ο ίδιος να προστατευτεί.
Όπως προβλέπεται, στην αρμοδιότητα κάθε Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι η φύλαξη των εν λόγω στόχων διαθέτοντας αστυνομικούς από τις επί μέρους διευθύνσεις, πλήττοντας κυρίως εκείνη της Διεύθυνσης Ασφαλείας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και της Άμεσης Δράσης, ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνει όλα τα αστυνομικά τμήματα αλλά και τα τμήματα ασφαλείας των κατά τόπους περιοχών.
Οι αστυνομικοί που «φυλάνε» τους στόχους κανονικά υπηρετούν στα τμήματα της περιοχής που ανήκουν χωροταξικά τα κτίρια – στόχοι.
Το μεγαλύτερο, ωστόσο, πρόβλημα καταγράφεται στην απουσία επανεξέτασης των «στόχων» και αν εξακολουθούν να αποτελούν «στόχο» επίθεσης, όπως είναι άδειες δομές φιλοξενίας προσφύγων οι οποίες έχουν μόνο υλικά και όχι ανθρώπους…

Διαφωνούν οι αστυνομικοί
Την ίδια στιγμή 9 αστυνομικοί έχουν τεθεί στην προστασία τριών φυσικών προσώπων στη Θεσσαλονίκη, με γνωστό επιχειρηματία – επενδυτή της πόλης να είναι μεταξύ αυτών.
«Το τελευταίο ειδικά χρονικό διάστημα εκατοντάδες αστυνομικοί απασχολούνται στη φύλαξη σταθερών στόχων (οικίες, προξενεία, ΜΜΕ κλπ).Αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες απασχολούνται καθημερινά στη φύλαξη στόχων, με αποτέλεσμα να υπάρχει αποπροσανατολισμός όλων των συναδέλφων από τους κύριους σκοπούς των υπηρεσιών που υπηρετούν.Επακόλουθο είναι να μειώνονται οι περιπολίες και οι αστυνομικοί που απασχολούνται στην αστυνόμευση της πόλης και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ακόμα και πληρώματα περιπολικών μένουν ακίνητα στη φύλαξη σταθερών στόχων. Ακόμα και η ΟΠΚΕ, που η συμβολή της στην καταπολέμηση της βαριάς εγκληματικότητας είναι τεράστια, απασχολείται στη φύλαξη στόχων. Εμείς ως Ένωση διαφωνούμε κάθετα με τη νοοτροπία ακίνητων αστυνομικών σε στόχους, κάτι το οποίο δεν το βλέπεις σε καμία προηγμένη ευρωπαϊκή αστυνομία. Και επιχειρηματολογούμε πάνω σε αυτό λέγοντας ότι ένας ακίνητος αστυνομικός χάνει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, το οποίο έχει όταν εκτελεί περιπολία με όχημα που αποκτούν οι επίδοξοι δράστες. Άλλωστε ένας αστυνομικός δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις ώστε να αντιμετωπίσει επιθέσεις 10-20 ατόμων. Αντιθέτως εκτίθεται σε κίνδυνο και μάλιστα υπάρχουν και περιστατικά στο παρελθόν όπου συνάδελφοί μας έχασαν τη ζωή τους από τρομοκρατικές επιθέσεις, όταν απασχολούνταν στη φύλαξη στόχων», υπογραμμίζει στην ThessΝews ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, κ. Θ. Τσαϊρίδης.
 
  Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα-σπιτικές μαρμελάδες γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ- ρακόμελο       για παραγγελίες  ΕΔΩ


Στο εδώλιο 13 υπάλληλοι ασφαλιστικών ταμείων για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης






Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου ακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται 13 υπάλληλοι τριών ασφαλιστικών ταμείων στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Είναι κατηγορούμενοι για απιστία στην υπηρεσία, πράξη που συνδέεται με την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης, το διάστημα 1999-2007.

Πρόκειται όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην πλειονότητα για άλλοτε προϊσταμένους διευθύνσεων και τμημάτων του ΤΣΜΕΔΕ, του ΤΥΔΚΥ και του ΤΑΔΚΥ, εις βάρος των οποίων το Συμβούλιο

Εφετών Θεσσαλονίκης, αποδίδει ευθύνες για εισφορές εκατομμυρίων ευρώ που χάθηκαν την περίοδο του πολύκροτου οικονομικού σκανδάλου.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, οι κατηγορούμενοι δεν μερίμνησαν για την αναζήτηση και είσπραξη των οφειλόμενων ασφαλιστικών εισφορών και κρατήσεων από τις αποδοχές των εργαζομένων στον δήμο Θεσσαλονίκης. Ανάλογα με την περίοδο που υπηρέτησαν στις θέσεις τους, το βούλευμα περιγράφει ξεχωριστά για κάθε κατηγορούμενο το ποσό της ζημιάς στα επίμαχα ταμεία.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε υπάλληλοι του Ταμείου Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων παραπέμπονται για ανείσπρακτες εισφορές ύψους 241.481 ευρώ, ενώ δύο υπάλληλοι του Ταμείου Ασφαλίσεως Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (εκ των οποίων μία πρώην διευθύντρια κι ένας άλλοτε αναπληρωτής διευθυντής) κατηγορούνται για απώλειες εισφορών ύψους 1.773.425,96 ευρώ, ενώ μία συνάδελφός τους για εισφορές 120.544,75 ευρώ.
Τη μεγαλύτερη ζημιά φαίνεται πως υπέστη το Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, όπου τρεις υπάλληλοι φέρονται ως υπεύθυνοι για εισφορές ύψους 5.135.327,87 ευρώ κι άλλοι δύο για εισφορές -αντιστοίχως- 2.315.818,10 και 2.819.509,77 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπεξαίρεση-«μαμούθ» καταδικάστηκαν ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο επί των ημερών του γενικός γραμματέας του δήμου Μιχάλης Λεμούσιας, ο πρώην δημοτικός ταμίας (υπεύθυνος για την απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών) Παναγιώτης Σαξώνης, όπως επίσης δύο πρώην διευθυντές οικονομικών υπηρεσιών. Οι τρεις πρώτοι τιμωρήθηκαν τον Ιούλιο του 2014 από το Εφετείο με ποινές κάθειρξης (έχουν ήδη αποφυλακιστεί, ως ανάπηρος ο Παπαγεωργόπουλος και με έκτιση των 2/5 της ποινής τους οι Λεμούσιας-Σαξώνης), ενώ οι δύο υπάλληλοι με ποινές φυλάκισης που ανεστάλησαν.


 THESSNEWS-DESK

 Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα-σπιτικές μαρμελάδες γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ- ρακόμελο       για παραγγελίες  ΕΔΩ

Στο αρχείο η μήνυση κατά του Documento -Η Εισαγγελία Εφετών αρχειοθέτησε τη μήνυση, υποστηρίζοντας το δικαίωμα του δημοσιογράφου να σχολιάζει ακόμα και με καυστικό τρόπο κακώς κείμενα



Η Άννα Παναγιωταρέα εν… τάφω και στα δικαστήρια



Με ένα σκεπτικό που είναι κόλαφος για την Άννα Παναγιωταρέα η Εισαγγελία Εφετών απέρριψε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει κατά της εφημερίδας Documento για το άρθρο «Aννα του τάφου σιωπή» που είχε δημοσιευθεί στη στήλη Commedia dell'arte.

Η Εισαγγελία Εφετών αρχειοθέτησε τη μήνυση, υποστηρίζοντας τόσο το δικαίωμα του δημοσιογράφου να σχολιάζει ακόμα και με καυστικό τρόπο κακώς κείμενα, αλλά κυρίως επιβεβαιώνοντας ότι όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ που είχαν χρησιμοποιηθεί στο κείμενο ήταν αληθή. Στοιχεία όπως οι υπέρογκες αμοιβές της από το «Ερρίκος Ντυνάν» καθώς και οι αντιδράσεις της πανεπιστημιακής κοινότητας όταν έγινε αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με «ανυπαρξία μεταπτυχιακού, διδακτορικό άσχετο με το αντικείμενο διδασκαλίας και ανύπαρκτες δημοσιεύσεις σε περιοδικά του εξωτερικού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση που είχε καταθέσει κατά του Documento η Άννα Παναγιωταρέα, είχε μπει στο αρχείο και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Όμως, η κ. Παναγιωταρέα, επέλεξε να κάνει προσφυγή, με αποτέλεσμα και η Εισαγγελία Εφετών να αρχειοθετήσει τη μήνυσή της.

  Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα-σπιτικές μαρμελάδες γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ- ρακόμελο       για παραγγελίες  ΕΔΩ

Συγκέντρωση δυνάμεων στην ΑΟΖ της Κύπρου: Ρωσικά και ιταλικά πλοία- Οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τον τουρκικο στόλο




Συγκέντρωση δυνάμεων στην ΑΟΖ της Κύπρου: Ρωσικά και ιταλικά πλοία- Οι Ισραηλινοί παρακολουθούν τον τουρκικό Στόλο

Μεγάλη είναι συγκέντρωση ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων στην κυπριακή ΑΟΖ εν μέσω της τουρκικής ναυτικής άσκησης στο τεμάχιο 3 της κυπριακής ΑΟΖ όπου εμποδίζεται η κίνηση του πλωτού γεωτρύπανου Saipem 12000 προς τον στόχο "Σουπιά", προκειμένου να πραγματοποιήσει δοκιμαστικές γεωτρήσεις.
Με Navtex που εξέδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεσμεύτηκε περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης της Δημοκρατίας που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.
Την ίδια ώρα το Ισραήλ με το αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών εδάφους/επιφανείας G550 SEMA πρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις του τουρκικού Στόλου που βρίσκεται στην περιοχή. 
Διαθέτει εξοπλισμό ραντάρ που καταγράφει τις θέσεις και κινήσεις πλοίων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων, με ακρίβεια και με δυνατότητες αποφυγής των «κόλπων» ηλεκτρονικού πολέμου που παραπλανούν τα ραντάρ για τις θέσεις πολεμικών πλοίων, μια τακτική που φαίνεται ότι εφαρμόζει η Τουρκία στην περιοχή του τεμαχίου «3» αυτές τις μέρες.
Το ύψος αυτό του επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος κάλυψης των ραντάρ που διαθέτει, που λαμβάνουν σήμα σε 360 μοίρες γύρω από το αεροσκάφος. Η εικόνα των ραντάρ τυγχάνει επεξεργασίας εντός του αεροσκάφους από εξειδικευμένο πλήρωμα, ενώ αποστέλλεται μέσω δορυφόρου αλλά και απευθείας στους ειδικούς σταθμούς στο Ισραήλ.
Η Κυπριακή Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται στον τομέα εναέριας κυκλοφορίας με τις Αρχές του Ισραήλ, για τις δοκιμαστικές πτήσεις βελτίωσης των αεροπλάνων αυτών (που αναπτύσσονται από την Israel Aerospace Industries και την Elta Electronics Industries), με πτήσεις κυρίως δυτικά της Πάφου και επίσης σε υψόμετρο που δεν επηρεάζει την εναέρια κυκλοφορία.
Ρωσική ανησυχία για τις τουρκικές κινήσεις στην Κύπρο
«H Ρωσία παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της κατάστασης στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας και καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αποφύγουν κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε περαιτέρω κορύφωση της έντασης", μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Agi.
Απαντώντας σε σχετική γραπτή ερώτηση του Agi, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών, τονίζει:
«Θεωρούμε ότι τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να μην προχωρήσουν σε κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση των εντάσεων που ήδη υφίστανται στην ανατολική Μεσόγειο, περιπλέκοντας την κατάσταση στην περιοχή. Ελπίζουμε οι ενδιαφερόμενες χώρες να δράσουν σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου. Ζητάμε από όλες τις εμπλεκόμενες χώρες να αναζητήσουν αποκλειστικά και μόνον ειρηνικά μέσα για την επίλυση των διαφορών τους».
Οι ασκήσεις ρωσικών και ιταλικών σκαφών
Οι NAVTEX που εξέδωσε η Λευκωσία αφορούν δύο περιοχές βόρεια και νότια του τεμαχίου 3 της ΑΟΖ, στις οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
Πιο συγκεκριμένα η περιοχή που δεσμεύτηκε αφορά έκταση περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης της Δημοκρατίας που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά για αύριο 15 Φεβρουαρίου, κατά τις απογευματινές ώρες.
Πρόκειται για περιοχή που εφάπτεται της ζώνης που «δέσμευσε» η Τουρκία για ασκήσεις μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και με επίκληση της οποίας προκάλεσε την διακοπή της πορείας του Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Navtex της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν είναι άσχετη με τις πληροφορίες για την παρουσία ιταλικής φρεγάτας στην περιοχή, που αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι συμμετείχε προ δεκαημέρου σε κοινή άσκηση έρευνας και διάσωσης με την Κύπρο στην περιοχή του στόχου «Σουπιά».
«Σύμφωνα με την ακολουθούμενη διαδικασία, έχουν υποβάλει αίτημα στην Κυπριακή Δημοκρατία ως την αρμόδια αρχή για να δεσμεύσει περιοχές. Πρόκειται για συνήθη διαδικασία», είπε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται διπλωματικές προσπάθειες σε σχέση με το τεμάχιο 3 της κυπριακής ΑΟΖ, μετά την παρεμπόδιση της πορείας του πλοίου-γεωτρύπανου της ΕΝΙ να φτάσει στον στόχο «Σουπιά».
Το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων στην περιοχή αναμένεται επίσης να τεθεί αύριο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη κατά τη συνάντηση που θα έχει με την Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.
Ο  Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι υπάρχουν διπλωματικές προσπάθειες σε εξέλιξη και να αναμένουμε τα αποτελέσματα.
Χάρτης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»

1: Η περιοχή που δέσμευσε με Navtex η Κυπριακή Δημοκρατία για ασκήσεις με πραγματικά πυρά για το απόγευμα της Πέμπτης.
2:Η περιοχή της πειρατικής Navtex της Τουρκίας για ασκήσεις του πολεμικού της ναυτικού μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, μέσω της οποίας παρεμποδίζει την κίνηση του γεωτρύπανου Saipem 12000 προς τον στόχο «Σουπιά».
3: Το σημείο που βρίσκεται ο στόχος «σουπιά στο τεμάχιο 3 της Κυπριακής ΑΟΖ.
4: Το σημείο που βρίσκεται ακινητοποιημένο από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το γεωτρύπανο Saipem 12000.
5: Θαλάσσια ζώνη γύρω από την Κύπρο, όπου σύμφωνα με άλλη τουρκική Navtex, πολεμικό της πλοίο μεταφέρει υποθαλάσσια συσκευή.
6: Περιοχή την οποία δέσμευσε το πολεμικό ναυτικό της Τουρκάις μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας για ασκήσεις με πραγματικά πυρά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Πηγη:pronews.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Τσίπρας στον Αυτιά 9/2/2013 για το "χαράτσι" ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ <<< ΖΩ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ >>.

ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ -ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;












Πρώτη ενημέρωση14/2/2018- 8:30 π.μ



Ο εμβολισμός του ελληνικού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό πραγματοποιήθηκε βάση σχεδίου...;



του Μανώλη Μάνου




EUROKINISSI

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ -ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
Για την ακρίβεια άλλο ένα κόλπο, μετά την NOVALTIS
Ενα υπαρκτό σκάνδαλο μέν αλλά διεγραμμένο.

Ολα δείχνουν οτι ο  φερόμενος ως Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας  έχει συνενοηθεί με τον τούρκο πρόεδρο να δημιουργήσει ένα μικρό περιστατικό για να ανακόψει την αντίδραση του λαού που προς το παρόν εκδηλώνεται με ένα  εκατοτομμύριο του λαού ( πάνω απο ένα με ενάμισο στην Αθήνα )

Ενα κόλπο κατα το κοινός λεγόμενο, ο Ερντογάν  έχει πολλαπλά κέρδη και οφέλη 1) κάνει μάγκα τον Τσίπρα 2) φαίνεται μάγκας ο ίδιος και η Τουρκία σε αντίθεση με την Ελλάδα, της ρίχνει "τα αυτιά"
και ο Α. Τσίπρα, παίρνει αυτό που θέλουν και οι δυο, να πάρουν τα σκόπια το ονομα Μακεδονία της ελληνικής Μακεδονίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους η αντίδραση τόσο των ΗΠΑ αμερικανών όσο και των ευρωπαίων γερμανών της γερμανικής  ΕΕ ήταν χλιαρές.

Για όλους αυτούς του λόγους η "κυβέρνηση" απάντησε  για το περιστατικό στην Τουρκία μετα απο δεκαπέντε όλοκληρες  ώρες. 

Τα κανάλια το χθεσινό περιστατικό στα ΄Ιμια το παρουσιάζουν ως ένα μεγάλο γεγονός προκειμένου να συμβάλλουν σε αυτό που θέλει ο Τσίπρας στον εκφοβισμό του λαού και στην διοχέτευση  της πατριωτικής αγάπης μόνο πρός το σημειο των Ιμίων.Ενω καθημερινα η Τουρκία μπαινοβγαίνει όποτε θέλει ανένοχλητη.

Ο Τσίπρας βολεύεται με την επιθετικότητα της Τουρκίας για να παραμείνει στην εξουσία η οποία κλονίστηκε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας που πραγματοποιούν μαζι με την παρέ του Μαξίμου . Και το πρόσφατο φτιαχτό" επεισόδιο" στα Ιμια ηταν "δώρο" του Ερντογάν και γνώριζε οτι θα του δοθεί εν όψη του Σκοπιανού και προφανώς το γνώριζε και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου  των Σκοπίων Ζ.Ζαεφ που πρόσφατα,... όχι τυχαία,  συναντησε στην Τουρκία τον Ερντογάν, αφου λίγες μέρες πριν συναντησε τον Τσίπρα στην Αθήνα.

Πολιτικοί και στρατιωτικοί κύκλοι γνωρίζουν "πράγματα" που όμως  έχουν τους "λόγους" τους να μην τα αποκαλύπτουν.

Ο εμβολισμός του ελληνικού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό πραγματοποιήθηκε βάση σχεδίου. Δεν έγινε απο λάθος φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδικτυο ότι έγινε σε ευθεία  χτύπημα με υπολογισμό έτσι ώστε η ζημία να είναι σχετικά μικρή τόσο όσο να προξενήσει φόβο στούς έλληνες πολίτες

Ενας  εσκεμμένος φόβος ότι μπορεί να σημειωθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι κάτι που γνώριζε και που το διατύπωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, - φαίνεται ως ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο οπου οι ΗΠΑ το γνώριζαν εδώ και αρκετές μέρες βάσει τον αμερικανικών υποκλοπών στην Τουρκία, αλλά δεν (ενημέρωσαν την Ελλάδα γιατι  ; μήπως επειδή γνωριζαν οτι και η ελληνική κυβέρνηση ήταν μέρος του σχεδίου; ), παρά περιορίστηκαν σε αόριστες εκτιμήσεις, οτι ίσως μπορεί να σημειωθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο! !!!
 
Είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο, οτι οι εφαρμογές τέτοιων σχεδίων θα συνεχιστούν και για την περιπτωση της Αλβανίας με τις "διεκδικήσεις" περι τσάμηδων, τώρα βρήκαν την πλέον υποχωρητική κατα άλλους ανθελληνική κυβέρνηση ανικάνων μεχρι γελοιότητας.

 http://fyllokaiftero1.blogspot.com





 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα σπιτικές μαρμελάδες -γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ       για παραγγελίες  ΕΔΩ