05 Μαΐου 2024

Μήνυμα και ευχές για το Πάσχα από τον πολιτευτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Εμμανουήλ (Μανώλη) Μάνου υποψ. βουλευτή Καστοριάς


.

  <<Χριστός Ανέστη >> Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους τους πολίτες του νομού Καστοριάς. Καλή Ανάσταση και για την χώρα μας, μετά από τον Γολγοθά που ζούμε σήμερα ως πολίτες.

Το μήνυμα αυτό είναι το πλέον επίκαιρο με την σημερινή πρωτοφανή διπλάσια ακρίβεια στην Ελλάδα από αυτήν της Ε.Ε ο νομός Καστοριάς έχει την μεγαλύτερη ανεργία πέραν του 70% , και η χώρα είναι η δεύτερη φτωχότερη μετά την Βουλγαρία. Ενώ στο θέμα της ελευθερίας λόγου - τύπου είμαστε στην 107 θέση. . 

Στις ευρωεκλογές οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να σταματήσουν τον Γολγοθά τον μνημονίων που έζησαν με τα μνημονιακά  κόμματα, και που  ζούνε τα τελευταία πέντε χρόνια με την Νέα Δημοκρατία ψηφίζοντας ευρωβουλευτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ενός τίμιου πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος που πρωτίστως αγωνίζεται για την φτώχεια, και που δεν ψήφισε μνημόνια στην βουλή το 2019.

Στις Ευρωεκλογές ας κάνουμε τις προσδοκίες μας, για μια Ελληνική κοινωνία Συνοχής,   Αλληλεγγύης και Ευημερίας των πολιτών πραγματικότητα ψηφίζοντας ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, τον μόνο συνεπή και άφθαρτο πολιτικό φορέα, που είχε καθαρές θέσεις επίλυσης του Μεταναστευτικού, και στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ!!