27 Μαρτίου 2016

Ποιά είναι Τα 6 χαρακτηριστικά των γοητευτικών ανθρώπων..;


Η γοητεία δεν έχει να κάνει με κάποιο ταλέντο ή φυσική ομορφιά, αλλά με στυλ, καταρχήν εσωτερικό αλλά και στυλ στην εξωτερική εμφάνιση

Οι γοητευτικοί ή χαρισματικοί άνθρωποι είναι άτομα που ‘λάμπουν’ με την παρουσία τους, είτε προέρχονται από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, της πολιτικής, ή χωρίς να είναι διάσημοι έχουν αυτό το ‘κάτι’ που λειτουργεί σαν μαγνήτης και προσελκύει τους άλλους.
Γεννιόμαστε ή γινόμαστε γοητευτικοί και χαρισματικοί;

Οι ειδικοί μας διαβεβαιώνουν ότι το να είναι κανείς χαρισματικός άνθρωπος ή να έχει γοητεία είναι κάτι το οποίο μπορεί να το καλλιεργήσει και να το πετύχει με προσπάθεια.

Η γοητεία και το στοιχείο του χαρισματικού ανθρώπου δεν έχει να κάνει με κάποιο ταλέντο ή φυσική ομορφιά, αλλά με στυλ, καταρχήν εσωτερικό αλλά και στυλ στην εξωτερική εμφάνιση.

Τα 6 στοιχεία που μοιράζονται οι γοητευτικοί και χαρισματικοί άνθρωποι
1. Εμπιστοσύνη στον εαυτό.
Για να μπορεί κανείς να γοητεύσει τους άλλους θα πρέπει να έχει καλλιεργήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του- και όχι μόνο να το αισθάνεται, αλλά και να το δείχνει.  Θα μου πείτε ‘και πώς καλλιεργούμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας;’.

Απλούστατα, ξεκινώντας από το να μας αρέσει ο εαυτός μας, να τον αγαπάμε και να τον φροντίζουμε.  Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας και των σχέσεών μας.

Επίσης, αυτό σημαίνει ότι κανείς θα πρέπει να νιώθει άνετα με το ποιος είναι και να του αρέσει η προσωπική του ταυτότητα.  Και αν δεν του αρέσει, αντί να γκρινιάζει και να διαμαρτύρεται, καλό θα είναι να ανασκουμπωθεί και να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί.

2. Θετική στάση ζωής.
Για να είναι κανείς χαρισματικός και γοητευτικός και να τραβάει με θετικό τρόπο την προσοχή των άλλων, θα πρέπει και ο ίδιος να είναι πηγή θετικής ενέργειας για τους γύρω του.

Χρειάζεται να έχει θετική στάση ζωής, να είναι αισιόδοξος, να βλέπει λύσεις και όχι προβλήματα και να έχει μια γερή δόση ενθουσιασμού.  Στη θετική στάση ζωής συμπεριλαμβάνεται και το να δέχεται κανείς το πώς είναι, τις επιλογές του και τον δρόμο που χαράζει, χωρίς να προσπαθεί να γίνει ή να δείξει κάτι άλλο από αυτό που είναι.

Τέλος, το άτομο με θετική στάση ζωής δεν μεταφέρει τα προβλήματα και την κακή του διάθεση όπου πάει.  Φυσικά και θα έχει δυσκολίες ή ζητήματα προς επίλυση στη ζωή του, δεν τα φορτώνει όμως στους άλλους, ούτε τα διαφημίζει, αλλά τα κρατάει σε μια άκρη του μυαλού του για να τα συζητήσει με τους οικοιους του.
 Πηγή


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ωρα 10 βράδυ εικόνες ΣΟΚ μιάς έρημης πόλης - το "φάντασμα" μιάς άλλοτε πλούσιας πόλης της Μακεδονίας


Φωτορεπορτάζ: Μανώλης Μάνου 

Κυριακή 27/3/2016 ώρα 10:00 μ.μ έως 10:50 μ.μ

























ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ E.MAI : fyllokaiftero@gmail.com


Γελάει ο κόσμος με τους προσκυνημένους! Γελοίες δικαιολογίες από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: "Aφαίρεσα τον Σταυρό για να δείξω απλότητα όταν επισκέφθηκα πρόσφυγες και λάθρο"


από GPapado
Σε ανακοίνωση προέβη η Αρχιεπισκοπή Αθηνών με αφορμή την δημοσίευση πληροφοριών ότι Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος "επέλεξε να μη φέρει σταυρό και εγκόλπιο για να μη θίξει το θρησκευτικό συναίσθημα των μουσουλμάνων’’ στο πλαίσιο της επίσκεψης αγάπης και διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που πραγματοποίησε πρόσφατα στον Πειραιά.

Στην ανακοίνωση παραδέχεται ότι όντως δεν φορούσε σταυρό και εγκόλπιο, αλλά το δικαιολογεί λέγοντας ότι "Η ποιμαντική, άλλωστε, του Ορθόδοξου παπά προς τον άνθρωπο που δοκιμάζεται, απαιτεί απλότητα και διάκριση".

Σχετικά, διευκρινίζονται τα ακόλουθα στην ανακοίνωση

- Είναι λυπηρό και θλιβερό ταυτόχρονα να διακινούνται με τέτοια ευκολία ως ειδήσεις επικίνδυνες και νοσηρές φαντασιώσεις και εικασίες αρρωστημένων και σκοτεινών εγκεφάλων, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον Χριστιανισμό και την Εκκλησία μας.

- Σε τέτοιες μάλιστα τραγικές για κάθε εμπερίστατο και χειμαζόμενο συνάνθρωπό μας περιστάσεις, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος βαθύτατα πιστεύει ότι η παρουσία του με το απλό ράσο του Ορθόδοξου κληρικού αρκεί για να δώσει ξεκάθαρη μαρτυρία Χριστού και Εκκλησίας.

Η ποιμαντική, άλλωστε, του Ορθόδοξου παπά προς τον άνθρωπο που δοκιμάζεται, απαιτεί απλότητα και διάκριση και δεν πραγματοποιείται με την επίδειξη σε τόπους δυστυχίας των διακριτικών του αξιώματός του.

- Κατά τα λοιπά, όπως ο Αρχιεπίσκοπος επισήμανε στο πλαίσιο της προσφώνησής του προς την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας, η σύμφωνα με την αποστολή της Εκκλησίας και τη διδασκαλία του Χριστού αρωγή προς τον εμπερίστατο πρόσφυγα συνάνθρωπό μας, ούτε καταργεί ούτε μετακινεί στο ελάχιστο την «κόκκινη γραμμή» που είναι η πρόασπιση της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτισμικής ταυτότητας της πατρίδας μας.

Ιδού και οι φωτό από την επίσκεψη, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία εμφανίστηκε Αρχιεπίσκοπος της Ελλαδικής Εκκλησίας χωρίς να φέρει Σταυρό!


Έλευσις Ελλήνων



ΒΙΝΤΕΟ:ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ: ”Υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας”









Μητροπολιτής Ευστάθιος – ”Υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας”

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημειώνει πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε συνδέοντας την αμνησία σε θρησκευτικά και εθνικά θέματα με την πτώση και την απώλεια. Τονίζει μάλιστα ιδιαίτερα ότι οι Ήρωες του 1821 είχαν διττή προσωπικότητα, εθνική και θρησκευτική και ως τέτοιους πρέπει να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε.
Ο κ. Ευστάθιος μιλά και για την οικονομική κρίση εκτιμώντας πως δεν θα αργήσει κάτι που ο ίδιος φοβάται από χρόνια: μια κοινωνική αναστάτωση με ρίζα στην δολερή διχόνοια που γεννά η τεράστια ανεργία κυρίως των νέων ανθρώπων. Θεωρώντας περίπου βέβαιη αυτήν την εξέλιξη καθηλώνει όταν εύχεται «τουλάχιστον ας είναι αναίμακτη».




                                            .

(Βίντεο) Να βγάλει τον σταυρό απαίτησαν οι λάθρο απο Μητροπολίτη που πήγε να τους βοηθήσει






ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, (βίντεο)

ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης











Ορίστε που καταντήσαμε!


Μετά το σκάνδαλο του Αρχιεπισκόπου που πήγε σε καταυλισμό λαθρό χωρίς τον ιερό Σταυρό του τώρα έχουμε και δεύτερο πιο σκανδαλώδες επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεβασμιότατος Σεραφείμ πήγε να δει τους συγκεντρωμένους λαθρό και τότε κάποιος επενέβη με έντονο τρόπο απαιτώντας να βγάλει αμέσως τον σταυρό από πάνω του, που ? μέσα στα όρια της μητρόπολης του.
Φυσικά και δεν ικανοποιήθηκε αυτή η πρωτοφανής απαίτηση. Αλλά το ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη που έγινε εκ των υστέρων ότι ο κύριος αυτός ήταν… πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας.

Ορίστε! Αύριο θα απαιτήσουν και όλες οι προοδευτικές κυρίες που σκούζουν υπέρ των δικαιωμάτων των προσφύγων, να βάλλουν τσαντόρ και να… φορέσουν φερετζέ! Τι λέτε σας αρέσει ?
Και μη χειρότερα!





                                               .


nikosxeiladakis