07 Ιουνίου 2018

Μητροπολίτης Βέροιας για Καρανίκα: «Ανιστόρητος ή επικίνδυνος. Κακώς πληρώνεται από το ελληνικό κράτος»



Απάντηση στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα για τα «αμόρφωτα εθνίκια» έδωσε ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων σε ομιλία που.

Ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο για Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε χθες στη Βέροια υποστήριξε πως ο κ. Καρανίκας κακώς πληρώνεται από το ελληνικό κράτος. «Είτε είναι ανιστόρητος ή επικίνδυνος, πρέπει να φύγει», τόνισε

Ο κ. Παντελεήμων είπε:
«Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι γείτονές μας δείχνουν αυτήν την επιμονή και την εμμονή στα ιδεολογήματα πού τεχνηέντως καλλιέργησαν επί δεκαετίες εις βάρος μας, αλλά δυστυχώς βρίσκονται και Έλληνες πού υποστηρίζουν ανάλογες απόψεις και καθυβρίζουν όσους είναι αντίθετοι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, όπως συνέβη προ ημερών με τον συμπολίτη μας από την Αλεξάνδρεια, πού είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού της χώρας μας. Πώς μπορεί ένας ανιστόρητος να κατηγορεί με τόσο προσβλητικό τρόπο τούς συμπολίτες του, λέγοντας ότι ἡ περιοχή της Αλεξάνδρειας δεν έχει σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο και ότι η σχέση της με τον Μακεδόνα στρατηλάτη είναι ένας μύθος.
Ναι, μπορεί να ήταν βάλτος ἡ περιοχή, αλλά σε αυτόν τον βάλτο πολέμησε ο Ελληνισμός, πολέμησαν οι Μακεδόνες, οι Μακεδονομάχοι, όσοι είχαν ελληνική συνείδηση, έστω και αν μιλούσαν τη σλαβική γλώσσα ή τη βλάχικη, για να ελευθερώσουν τη Μακεδονία και από τους Τούρκους και από τους Βουλγάρους και τούς συνεργάτες τους. Και πολεμούσαν, γιατί είχαν απόλυτη συνείδηση και συναίσθηση της ελληνικότητάς τους. 

Γιατί με αυτή την ιστορία του τόπου τους, που ο κ. Καρανίκας χαρακτηρίζει μύθο, μεγάλωσαν και κρατήθηκαν Έλληνες. Γιατί δεν είναι μύθος η παρουσία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Μακεδόνων ούτε στην Ημαθία, ούτε στη Βεργίνα, εκεί όπου βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι και τα ανάκτορα των Μακεδόνων, αδιάψευστοι μάρτυρες της ελληνικότητας των Μακεδόνων, ούτε στη Μίεζα, όπου βρίσκεται η σχολή του Αριστοτέλη, όπου μαθήτευσε ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε βεβαίως στην Πέλλα και το Δίον. Και εάν όλα αυτά τα αγνοεί ο κ. Καρανίκας, τότε είναι ανιστόρητος και κακώς πληρώνεται από το ελληνικό κράτος ως σύμβουλος του πρωθυπουργού για να καθυβρίζει και να προσβάλλει τούς συμπολίτες του. Εάν πάλι δεν τα αγνοεί, αλλά σκόπιμα διατυπώνει αυτές τις απόψεις, διαστρεβλώνοντας την ιστορία, τότε είναι κυριολεκτικά επικίνδυνος για τα εθνικά μας συμφέροντα και δεν μπορεί  να είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού της χώρας μας».
 

newsthessaloniki.gr

Έκοψαν την Ε. Μαρούπα στον αέρα, για να μην ξυπνήσουν οι ραγιάδες... Το κήτος όμως που χαρακτήρισε "ΣΦΑΓΕΑ" τον Μέγα Αλέξανδρο, δεν του έκλεισαν το μικρόφωνο! (βίντεο)



«Δεν πρέπει να ξυπνήσουν οι ραγιάδες.. ταΐστε τους σανό με δακρύβρεχτα τουρκοσήριαλς και χαζαροαμερικανόφερτα τηλεσκουπίδια.. ενδιάμεσα να παρελαύνουν/ξεπλένονται νυχθημερόν τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δουλικά της κυνοβουλευτικής δωσιλογικής Μεταποληστευτικής (((κλίκας))) που υποθήκευσαν την χώρα για 99 χρόνια, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ισλαμικό χαλιφάτο και εξαθλιώνουν διαρκώς και ακατάπαυστα τους Έλληνες.. μέχρι να σβήσουν... 
μέχρι να μην μείνει κανείς.. και αν κάποιος μέχρι τότε αντιδρά να τον λέτε φασίστα..»




Στην φασιστική νεοταξίτικη ανθελληνική τηλεόραση, τα χαμερπή δημοσιογραφάκια της πληρωμένης πένας και του μικροφώνου,  διέκοψαν την κ. Μαρούπα, αλλά όχι τον καριόλη που αποκάλεσε "ΣΦΑΓΕΑ" ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Ε ρε... παλούκωμα που θέλετε, λαμόγια της δημοσιοπουστρογραφίας...


Καλλιόπη Σουφλή






Μετά από πολλαπλές διακοπές, ατελείωτη ειρωνεία και απίστευτη επίθεση εναντίον της, τελικά έκοψαν στον αέρα την ελληνόψυχη Ειρήνη Μαρούπα η οποία είναι μία από τις ελάχιστες φωνές που αποκαλύπτουν στον υπόδουλο Ελληνικό λαό αλήθειες που δεν αντέχουν οι "έγκριτοι" δημοσιογραφίσκοι/παπαγάλοι των (((ΜΜΕ))) και προπάντων τα αφεντικά τους...

«Δεν πρέπει να ξυπνήσουν οι ραγιάδες.. ταΐστε τους σανό με δακρύβρεχτα τουρκοσήριαλς και χαζαροαμερικανόφερτα τηλεσκουπίδια.. ενδιάμεσα να παρελαύνουν/ξεπλένονται νυχθημερόν τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δουλικά της κυνοβουλευτικής δωσιλογικής Μεταποληστευτικής (((κλίκας))) που υποθήκευσαν την χώρα για 99 χρόνια, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ισλαμικό χαλιφάτο και εξαθλιώνουν διαρκώς και ακατάπαυστα τους Έλληνες.. μέχρι να σβήσουν... 
μέχρι να μην μείνει κανείς.. και αν κάποιος μέχρι τότε αντιδρά να τον λέτε φασίστα..»

Μετά τα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας όπου λαοθάλασσες Ελλήνων διαδήλωσαν εναντίον του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, χιλιάδες Έλληνες διαδήλωσαν και χθες σε 23 πόλεις της Ελλάδας. 

Το μήνυμα είναι σαφές: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ! 

Με τρόμο τα δουλικά που ρήμαξαν την ένδοξη πατρίδα μας σε κάθε επίπεδο εδώ και δεκαετίες διαπιστώνουν πως οι Έλληνες δεν γονατίζουν, όσο και να το επιθυμούν οι εγχώριοι και ξένοι νταβατζήδες..

Άπειρα μπράβο στην Ειρήνη Μαρούπα που δεν διστάζει να λέει πάντοτε την αλήθεια. 

Έχω ανεβάσει ήδη μια ραδιοφωνική της εκπομπή - https://youtu.be/AmJBQ9311eA - αλλά μετά το σημερινό θα ανεβάζω διαρκώς.

ΥΓ. Αργά ή γρήγορα το γλέντι θα αρχίσει για τα καλά και θα χορέψουν άπαντες.. μέχρι τέλους.. η σπίθα λείπει..

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.-





.


Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΓΙΟΣ Ζαχαριάδης ! Ενοχλήθηκε επειδή αποκαλούμε τους Σκοπιανούς… «Σκοπιανούς»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βάλει στόχο να εξοργίσουν τον λαό και να μας πάνε σε εμφύλιο πόλεμο , δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά τα όσα λένε κάθε μέρα στα πάνελς


http://fyllokaiftero1.blogspot.com

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν βάλει στόχο να εξοργίσουν την κοινή γνώμη με τις απόψεις τους στο Σκοπιανό, δεν μπορούν να εξηγηθούν διαφορετικά τα όσα λένε κάθε μέρα στα πάνελς.Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...




Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.
 

Καμαρώστε τον αγράμματο μαστουρομενο σύμβουλο του Τσίπρα που δεν ξέρει την Ιστορία μας αλλά ούτε και την σέβεται.. Αρχιτεμπέλη Καρανίκα είσαι τελείως βλάκας απορω για πόσο ακόμα θα σε πληρώνουμε για να λες τέτοιες ''πατάτες''.....


 Μία νέα επίθεση κάνει ο Νίκος Καρανίκας προς τον λαό που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια μέσω μίας δημοσίευσής του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Εμμέσως ο Καρανίκας απευθύνεται προς τον κόσμο που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας ότι αυτά που λέει ο κόσμος και η υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας αποτελούν εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες.

Το κείμενο που ανάρτησε:

<<...και εμείς από την βόρεια Ελλάδα είμαστε, αλλά εθνικιστικές ανιστόρητες βλακείες δεν λέμε (διαβάζω τι γράφουν κάποιοι συγχωριανοί μου και στεναχωριέμαι για την κατάντια τους...)

Από το πουθενά δεν θα γίνουμε φασίστες ρατσιστές εθνικιστές με την γείτονα χώρα λόγω ονόματος.
Επίσης οι φασιστικές κορόνες που μιλάνε για πόλεμο ας κάνουν κράτη γιατί ως φασίστες πούλησαν όλη την χώρα... και ηττήθηκαν το '40.
Ας μην ξεχνάμε τι ρόλο έπαιξαν οι εθνικιστές και οι φασίστες στον πόλεμο του '40...
Τώρα, η επανεμφάνιση των φασιστών γίνεται στο όνομα της Μακεδονίας, της πατρίδας... για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να τσιμπήσουμε επειδή πατάνε στο συναίσθημα του πατριωτισμού.
Αντιθέτως θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι φασίστες και οι εθνικιστές με τους χειρισμούς τους οδηγησαν όλη την Ευρώπη και τον κόσμο να αποκαλούν την γείτονα χώρα σκέτο 'Μακεδονία'.
Η σημερινή κυβέρνηση έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό με την γείτονα χώρα και το κάνει με διεθνής όρους, με ευρωπαϊκή προοπτική και με σκοπό την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, την κοινη ιστορία και τον πολιτισμό της συνεργασιας.


Διαβάστε την συνεχια: ΕΔΩ


Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

«Ρουκέτες» Πάγκαλου: Ανόητος εθνικισμός τα συλλαλητήρια- Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας - δεν ήταν Μητέρα Τερέζα

«Ρουκέτες» Πάγκαλου: Ανόητος εθνικισμός τα συλλαλητήρια- Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Μητέρα Τερέζα
































Όταν μιλάει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωρίζεις εκ των προτέρων πως με τον αυθορμητισμό του θα πει ατάκες και οι δηλώσεις του θα είναι «φωτιά». Έτσι και τώρα που αναφέρθηκε στο Μακεδονικό και τα συλλαλητήρια.

Τη θέση του απέναντι στις πολιτικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο «Μακεδονικό» παρουσίασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αρχικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος εκδήλωσε την αντίθεσή του στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν εχθές σε 24 πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «ανόητο εθνικισμό που έχει προκληθεί, κυρίως από την αλητοειδή στάση των δημοσιογράφων που επηρεάζουν την κοινή γνώμη προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε όμως και στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος, όπως επεσήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, «δεν ήταν η Μητέρα Τερέζα των Αλβανών».

Καταλήγοντας, ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως θα ήταν λάθος να επιτρέψουμε τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας», κάτι που αναπόφευκτα θα γίνει αν αποτύχει η προσπάθεια επίλυσης του «Μακεδονικού». Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για μία λύση, δεδομένης της καλής κυβερνητικής συγκυρίας στη γειτονική χώρα των Σκοπίων. Όσον αφορά στο ζήτημα του αλυτρωτισμού, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως αυτό στην πραγματικότητα πρόκειται για μία τύποις διαχωριστική γραμμή που απλά χρησιμοποιείται προκειμένου να διακρίνεται η κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο της επιλογής της ονομασίας «Νέα Μακεδονία», αφού τη θεωρεί εντελώς λανθασμένη, δεδομένου πως στην περιοχή κατοικούν σλαβόφωνοι πληθυσμοί. Τέλος, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε εξίσου αφελείς τους πληθυσμούς αυτούς που θεωρούν εαυτούς απευθείας απογόνους των αρχαίων Μακεδόνων, με τους αντίστοιχους ελληνικούς που θεωρούν πως κατάγονται απευθείας από τους αρχαίους Έλληνες.

 CALLER'S CHOICE


Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Ε.Μαρούπα ΣΚΑΙ την έκοψαν στον αέρα και μετά... (Σκοπιανό 7-6-2018)

.




Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

"Ούτε καν διαπραγμάτευση για το όνομα Μακεδονία δεν έπρεπε να κάνουμε. Τίποτα απολύτως και εδώ σκεφτόμαστε το δημοψήφισμα;;;" Ένας διάλογος, που αξίζει να διαβαστεί από ΕΛΛΗΝΕΣ και να διαδοθεί. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ...!




 Δεν θα πούνε ότι απλά αυτοί όλοι είναι διεθνηστούληδες … αλλά κάποια/ες ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ !! … 

Με λίγο χρηματάκι, να θα ξεκινήσουν τα ουράνια τόξα και το ένα και το άλλο … και αντί ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ να ξεκινήσει απ’ ΈΞΩ θα ξεκινήσει από ΜΕΣΑ !! … 

Αντί να λένε οι Σκοπιανοί για αλύτρωτη Μακεδονία θα το φωνάζουν οι Κουκουδιαρέοι και τα άλλα εντόπια σούργελα … όπως γίνεται σήμερα στην Θράκη … έτσι θα γίνει για την Μακεδονία … για την Τσαμουριά … για … γιά …






Διαβάζοντας τα σχόλια στην ανάρτηση του εργδημεργ, θεώρησα υποχρέωσή μου να σας μεταφέρω έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα απλώσει τις απόψεις σε θέματα που ίσως δεν έχουμε σκεφθεί, στην περίπτωση που διοργανωθεί ένα δημοψήφισμα για το θέμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.,

Νομίζω πως αξίζει να διαβαστούν και να διαδοθούν....
Έχολυμε χρέος να διαφυλάξουμε όχι μόνον το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, αλλά και το προβοκατόρικο δημοψήφισμα, που θα αποτελέσει νέα ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Γι αυτό και χαρακτηρίζω ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... κι αναρωτιέμαι... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟ;;;

Και κάποιοι από τους... προτείνοντες, γλυκοβλέπουν και ... βουλευτικές έδρες...

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;


Καλλιόπη Σουφλή




 Κατερίνα Χατζηθεοδώρου,

Ιον. 05, 2018 @ 13:56:20 
 
Εργοδότα, η θέση (πολλών και δική σου) ότι το δημοψήφισμα για το Σκοπιανό είναι κάτι αρνητικό και πρέπει, αν προκηρυχτεί, να απέχουμε δεν με έχει πείσει.


Ώριμοι άνθρωποι είμαστε, ας κάνουμε μια διαλογική κουβέντα (λόγος-αντίλογος -συμπέρασμα) και μπαίνω σε αυτήν απροκατάληπτα ή να πειστώ ή να πείσω.

Αναφέρω, λοιπόν, μερικές θέσεις υπέρ της άλλης άποψης, που είναι και δική μου άποψη.

Αν το δημοψήφισμα θέτει το ερώτημα να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια (με οποιοδήποτε προσδιορισμό, αυτός δεν έχει καμιά σημασία) ή όχι, το δίλημμα δεν είναι κάτι αυτονόητο. 

Δεν μας τίθεται το ερώτημα : είναι Ελληνική και μόνον η Μακεδονία ή όχι; Αυτό, ναι, θα ήταν όχι μόνον αυτονόητο ως ερώτημα, αλλά απαράδεκτο!

Όλο αυτό είναι σαν ένας γείτονας να σου έκλεψε π.χ. το άλογο σου και κάποιοι “αρμόδιοι” έρχονται και σε ρωτάνε: αντί να τιμωρηθεί ο κλέφτης (και πρέπει οπωσδήποτε να τιμωρηθούν οι Σκοπιανοί “αλογοκλέφτες”) “μήπως θέλεις να του χαρίσεις το άλογο σου ή όχι;” Το ερώτημα αυτό, ενώ βέβαια έχει αυτονόητη απάντηση, δε βλέπω σε τι θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Το 80-85% ΟΧΙ της απάντησης του ελληνικού λαού οι “αρμόδιοι” δεν μπορούν να το κάνουν 48-49% με νοθεία. Είναι αδύνατον! Θα ξεσηκώσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο- και καλό θα είναι αυτό!

Τώρα ας υποθέσουμε ότι ο Τσίπρας αγνοεί παντελώς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Εδώ θα έλεγα, αν πρόκειται να αγνοήσει τη βούληση του ελληνικού λαού, είναι πολύ προτιμότερο να την αγνοήσει μετά από ένα δημοψήφισμα-δεύτερο φίδι που τον έφαγε και αυτή τη φορά ίσως θανατηφόρο!

Κι αν το “δάγκωμα» δεν είναι άμεσα θανατηφόρο, το δημοψήφισμα θα έχει μια δυναμική “ες αει” τόσο για τον Τσίπρα, όσο και διεθνώς στην υπόθεση των κλεφτοσκοπιανών.

Λες ότι το όνομα έχει δοθεί, (αλλά το δόσιμο μπορεί να ανασταλεί επ’ αόριστον και αυτό ευνοεί εμάς και όχι τα Σκόπια). Παρά τούτο, εγκρίνεις τα συλλαλητήρια -και πολύ σωστά! Για όλους τους λόγους που εκθέτεις και για το ότι στο μέλλον θα έχουν να που κάτι, όπως λες. Γιατί λοιπόν να μην έχει να πει κάτι και ένα δυνατό, καταγεγραμμένο ΟΧΙ του ελληνικού λαού;

Αναφέρεσαι και στο αιθερικό αποτύπωμα των συλλαλητηρίων. Μια μέρα “γιορτής” ενός βροντερού ΟΧΙ των Ελλήνων δε θα χάραζε κι αυτή ένα εξ ίσου δυνατό αιθερικό αποτύπωμα; Δε θα βγει ο λαός έξω σε δρόμους και πλατείες να το γιορτάσει; Σημαίες, κόρνες, “ζήτω η Ελλάδα”, “ζήτω η Μακεδονία” Και θαρρώ ο ενθουσιασμός αφήνει πιο θετικό αιθερικό αποτύπωμα από το φόβο και την οργή.

Ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω είναι λάθος, εγώ θα πήγαινα να ψηφίσω στο τυχόν δημοψήφισμα, έστω και με πιθανότητα 1: 1.000.000 να σώσω το όνομα. 

Κι ένα μόνον ένα με τρομάζει, αν γίνει δημοψήφισμα : η αποχή. 
Γιατί “οι αρμόδιοι” θα τη χρεώσουν ως αδιαφορία ή ότι “ο σιωπών δοκεί συναινείν”, δηλαδή ως συναίνεση.

Αν έχεις την καλοσύνη, απάντησε μου με λίγα λόγια, ακριβώς σε αυτά.

Για την Ελλάδα που υπεραγαπάμε, ενίοτε ας διαφωνούμε, πάντα με την αγαθή πρόθεση να προσεγγίσουμε την αλήθεια της εκάστοτε πραγματικότητας.





 ΕργΔημΕργ
Ιον. 06, 2018 @ 10:28:07
@Κατερίνα Χατζ. :

Θα σου απαντήσω – καί την απάντηση θα την προσαρτήσω στο κείμενο ως υστερόγραφο.
Δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο, γιά ν’ αντιληφθεί κανείς ότι από την ανάλυση παρέλειψα δύο παράγοντες: την (καθοδηγούμενη πεισματική πολιτική) βλακεία, καί τον διάβολο – δηλαδή, το χρήμα.

Αυτές τις παραμέτρους τις παρέλειψα επίτηδες, διότι: αφ’ ενός εύχομαι (ουτοπικώς, αν θέλετε) η πολιτική βλακεία να ΜΗΝ υπερβεί το πατριωτικό αίσθημα, αφ’ ετέρου πάγια θέση μου είναι πως το χρήμα δεν έχει θέση σε μιά διαμάχη κυρίως στο επίπεδο των ανωτέρων εννοιών κι αισθημάτων.

Εν πάσει περιπτώσει, η πραγματικότητα …διαφωνεί μαζί μου (μ’ αρέσει-δε μ’ αρέσει). Οπότε, εξηγώ.

(α) Πολιτική βλακεία των νεο-Ελλήνων.

Δυστυχώς, από το 1974 μέχρι σήμερα ελάχιστοι έδειξαν πως ξέρουν να φέρονται σωστά ως πολιτικά όντα. Η συντριπτική πλειονότητα ψηφίζει:
– «Επειδή έτσι». (Δηλ. επειδή ψηφίζουν οικογενειακώς το τάδε ή δείνα κόμμα.)

– Γιά τα ρουσφέτια. (Γιά να δείξουν «καλή κομματική συμπεριφορά», ώστε να τους κάνει το κόμμα τα χατήρια.)

– Από πείσμα, ψηφίζουν όχι τον άξιο, αλλά τα σκουπίδια – απλά γιά σπάσιμο στον αντίπαλο. (Κυρίως σε δημοτικές εκλογές.)

Απ’ αυτήν ακριβώς την τακτική φορτώθηκαν οι Αθηναίοι στην καμπούρα τους τη Δρακουλοκόρη καί τον Χαμίνη, κι οι Θεσσαλονικείς τον Μπουτάραγα. 

Καί μετά (αφού, δηλαδή, ψηφίσουν βλακωδώς) παραπονιούνται!… 
Ότι ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται γιά τα προβλήματα της πόλης, ότι το ταμείο του Δήμου έχει ελλείμματα (τα οποία δεν δημιουργήθηκαν από μόνα τους, φυσικά – κάποιοι έβαλαν τη μακριά χερούκλα τους καί βούτηξαν το παραδάκι), ότι ο δήμαρχος κάνει άγρια ρουσφέτια διορίζοντας άχρηστους στις υπηρεσίες, ότι… ότι… ότι…

Ειδικά το τρίτο είδος ψήφου, ο σοφός λαός μας το χαρακτηρίζει διά της αισχράς παροιμίας: «Θύμωσ’ ο αγάς, κι έκοψε τ’ αρχίδια τ’!» (Έχει καί συνέχεια: «…Καί μετά ρωτούσε το χωριό, αν στεναχωρέθ’καν!» )

Όπως καταλαβαίνεις, στο δημοψήφισμα υφίσταται μέγιστος κίνδυνος να κατέβουν τα κομματόσκυλα του (φιλο)κυβερνητικού εσμού (Σύριζες, Ποτάμια, μεταμφιεσμένοι Πασόκοι, φιλελέδες, «μενουμευρώπηδες», κτλ) ως συντεταγμένος λόχος, καί να πούν ναί, να δοθεί το Όνομα. Γιατί; Διότι όλοι όσοι λέμε «Όχι» είμαστε «φασίστες», κι αυτοί θα κατεβούν φουριόζοι «να τους δώσουν ένα μάθημα τους παλιοφασίστες!».

Άρα, έχουμε έναν μέγιστο κίνδυνο να σκάσει μύτη αμέσως-αμέσως ένα ποσοστό κάπου 35% (ου μην καί παραπάνω), έτσι, γιά σπάσιμο στους «φασίστες»! Κι όχι από τόοοοση πιά έλλειψη πατριωτισμού καί λατρεία της προδοσίας.

Συνεχίζω σε δεύτερο σχόλιο.


ΕργΔημΕργ
Ιον. 06, 2018 @ 11:00:53
@Κατερίνα Χατζ. :


Πάμε τώρα στον Ακατονόμαστο.

(β) Το χρήμα.

(β1) Σε τυχόν δημοψήφισμα γιά το Όνομα, δεν διακυβεύονται μονάχα αφηρημένες έννοιες, όπως η Ιστορία ή ο πολιτισμός.  

Διακυβεύονται μεγάλα χρηματικά συμφέροντα, κι αυτό οφείλουν να το καταλάβουν άπαντες.

Ήδη έσκασαν μύτη απόψεις, ότι χρειάζεται οπωσδήποτε μιά ομαλή σχέση με τα Σκόπια (δηλαδή, να τους κάνουμε όλα τα χατήρια), προκειμένου ν’ αποδώσουν χρήμα οι επενδύσεις παν-Ευρωπαϊκών εμπορικών μεταφορών στη νέα σιδηροδρομική γραμμή Πειραιάς-σύνορα.

Ήδη οι Κινέζοι, οι οποίοι έριξαν χοντρά λεφτά σε επενδύσεις εδώ (πχ Cosco), βλέπουν πρόωρες εκλογές

 Γιατί; 

Διότι, όταν έρθει προς συζήτηση στη Βουλή η συμφωνία γιά το Όνομα (που -μή σας μένει αμφιβολία- ήδη υπέγραψαν στα κρυφά το Αλεκσάκι με τη συμμορία του, καί τώρα προβληματίζονται απλά πώς θα την παρουσιάσουν «επικοινωνιακώς» στα ΜΜΕ), η κυβέρνηση θα πέσει. 

Νομοτελειακώς. 

Ωστόσο, οι Κινέζοι τη δουλειά τους την κάνανε – έχουν εξασφαλίσει απρόσκοπτη (οδική καί σιδηροδρομική) δίοδο προς το κέντρο της Ευρώπης γιά τουλάχιστον μιά εικοσαετία, άρα δεν θα πάνε τα λεφτά τους χαμένα. 

Κι όχι μόνο δεν θα πάνε χαμένα, αλλά θα τους αποδώσουν χοντρό κέρδος. (Το οποίο, αν δεν ξεπουλιόντουσαν από τους πωλητικούς η δημόσια περιουσία καί οι δημόσιες υποδομές, θα πήγαινε καθαρά στο δημόσιο ταμείο της Ελλάδας – κι όχι της Κίνας.)

Όμως, ποιός με βεβαιώνει εμένα ότι ΔΕΝ έσπρωξαν χρήμα στο να δοθεί το Όνομα «επισήμως»; 
Έ; Κι αυτοί, κι άλλοι ενδιαφερόμενοι…


(β2) Ο συντεταγμένος όχλος παλιανθρώπων, που θα πάει να ψηφίσει «ναί, να δοθεί το Όνομα», δεν θα πάει να το ψηφίσει αυτό γιά τις …ιδέες του, μή χέσω!

Θα πάει μεν να ψηφίσει, αλλά θα πάρει κι ένα χαρτζηλίκι!

Ποιός ξεχνάει το χρήμα, που κυκλοφόρησε γιά εξαγορά συνειδήσεων στην Κύπρονννν στο «ναί» στο σχέδιο Αυνάν; 

Λέτε οι ηπαπαραίοι, το ίδρυμα Σόρος, άλλα παρεμφερή ιδρύματα «φιλανθρώπων», καί (τελευταίες, αλλ’ όχι έσχατες) οι διάφορες «λέσχες» να κάτσουν τώρα με σταυρωμένα τα χέρια – καί να μή ρίξουν χοντρό χρήμα στην πιάτσα γιά προπαγάνδα κι εξαγορά ψήφων;

Σοβαρά μιλάτε;;;

Συνέλθετε, λοιπόν!

Εμείς, τώρα, οι καθαροί ιδεολόγοι πατριώτες Έλληνες, τί έχουμε ν’ αντιτάξουμε στο μαύρο χρήμα που διαφθείρει τους πάντες; 
Τα λουκούμια, που πάω εγώ δώρο στα φιλαράκια μου; 
Σοβαροί να είμαστε!


Ή, μήπως, θα πείσουμε με τη λογική κανέναν «δημοκράταρο», ότι η παράδοση του Ονόματος είναι εθνική αυτοκτονία; (Άρα, να μην ελπίζει ότι θα τη γλυτώσει αυτός, όταν οι άλλοι πεθάνουμε.) Σιγά μην πειστεί ο κάθε μαλάκας! Αφού αυτός έκανε το «αντιφασιστικό» χρέος του «ενάντια στον Ελληνικό εθνικισμό», τότε αυτός είναι μιά χαρά!

Συμπερασματικώς:

ΟΧΙ σε δημοψήφισμα γιά την παραχώρηση του Ονόματος. Κι αν αυτό προκηρυχθεί, το σαμποτάρουμε παντί τρόπωι.

Υγ: Μιά που ο λόγος γιά το χρήμα… 
Ελπίζω να τα τινάξει όλα στον αέρα το χρήμα των Ρώσσων, που ταΐζει την αδιαλλαξία της αντιπολίτευσης στα Σκόπια!
Αλλά σε δημοψήφισμα ΔΕΝ συναινώ.




  Παλαιός
Ιον. 06, 2018 @ 15:22:12
.
Γιατί πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί ένα Δημοψήφισμα για το ‘‘Μακεδονικό’’
.
Κατερίνα και λοιποί …
.
Την δικήν μου θέση την έχω εκθέσει ξεκάθαρα … απολύτως ΌΧΙ σε Δημοψήφισμα … και αν παρ’ ελπίδα προκηρυχθεί να γίνει κάτι (οτιδήποτε) ώστε να μην διεξαχθεί.
.
Όμως ας δούμε κάποιες σκοτεινές πλευρές αν όντως φτάσουμε εκεί … είτε κάποιοι προτείνουν αποχή είτε το Όχι.
.
Θα ήθελα εν πρώτης να ρωτήσω :
… νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με σοβαρούς, έντιμους και πατριώτες … ή με λαμόγια και προδότες ;;
… έχετε την εντύπωση ότι το ερώτημα θα είναι ξεκάθαρο και όχι αμφιλεγόμενο-διφορούμενο και αποπροσανατολιστικό ;; … έτσι που ότι και να ψηφήσετε να μην έχει νόημα ;;
.
.
Θυμόσαστε ποιό ήταν το ερώτημα του 2015 ;;
Εάν όχι δείτε το ξανά : http://www.skai.gr/news/politics/article/284593/etsi-tha-einai-to-psifodeltio-gia-to-dimopsifisma/
.
Τί ρωτάει ;;
«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους; Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond» («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού») και το δεύτερο «Preliminary Debt sustainability analysis» («Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»).»
.
Και ποιές ήταν οι επιλογές ;;
1). ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ
2). ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ
.
Και τι ψηφήσατε είπατε ;; 62% ΟΧΙ … ωραία … ωραία !!
.
Και ποιό ήταν το αποτέλεσμα ;; … παπάρια !!
.
Είπατε η κυβέρνηση αγνόησε το δημοψήφισμα !!
.
Πάτε καλά ;;
.
Σκεφτήκατε αν το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν Σωστό ;;
ΟΧΙ … δεν σκεφτήκατε !! … γιατί δεν σκέφτεστε … το κεφάλι το έχετε για διακόσμηση !!
.
Μήπως ακόμη και τώρα μετά από 3-τρία χρόνια το έχετε κάνει ;;
Όχι !! … ακόμα τίποτα … και δεν προβλέπεται να το κάνετε !!
.
Συνεχίζετε να λέτε «η κυβέρνηση αγνόησε το δημοψήφισμα και την απόφαση του Λαού» … έτσι δεν λέτε ;;
.
ΌΧΙ μανάρια μου δεν αγνόησε το δημοψήφισμα και την απόφαση του Λαού … απλά σας ενέπαιξε με ένα μη ξεκάθαρο αποπροσανατολιστικό ερώτημα.
.
Δεν ερώτησε ΕΑΝ θέλετε ή όχι κάποια (μιά οποιαδήποτε τέτοια ή παρόμοια ή και καθόλου κλπ.) Συμφωνία, αλλά αν θέλετε την συγκεκριμένη … και ‘σείς είπατε ΌΧΙ … έεεε και μετά υπέγραψε μία διαφορετική με χειρότερους όρους (νομίζω το γνωρίζετε) … έτσι δεν είναι ;;
.
Δεν έφερε-υπέγραψε την συγκεκριμένη που είπατε ΌΧΙ … αλλά μιάν άλλη !! … οπότε δεν αγνόησε το δημοψήφισμα … απλά σας κορόϊδεψε και σας δούλεψε ψιλό γαζί !!
.
Φανταστείτε λοιπόν να γίνει κάτι παρόμοιο για το ‘‘Μακεδονικό’’ … πέραν των άλλων προβλημάτων που φέρνει αυτό (εσωτερικές μειονότητες κλπ. κλπ.).
.
Να γιατί εκτός όλων των άλλων (που έχω αναλύσει σε παραπάνω άρθρο και σχόλια) δεν πρέπει να πάμε σε Δημοψήφισμα γι’ αυτό το Θέμα, και πρέπει πάσει θυσία ν’ αποφευχθεί κάτι τέτοιο !!
.
Αν γίνει λοιπόν πάλι κάτι τέτοιο (όχι αν … αλλά σίγουρα) … αυτοί θα λένε «εμείς καταφύγαμε στον Λαό», και ‘σείς θα λέτε «είπαμε Όχι», … αλλά και οι δύο θα λέτε μαλακίες !!! … και πάνω και πέρα απ’ όλα, το δυναμικό θα έχει ξεφουσκώσει (όπως εκείνο του ’15), και όλα θα συνεχίσουν καλά και ωραία ξεπουλημένα, και ο χαζολαός θα πηγαίνει όλο και πιό καλά και καλύτερα για τον πάτο του βόθρου !!




 Γιάννης301
Ιον. 06, 2018 @ 22:49:28

Μερικοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι θα παίξουν το παιχνίδι του οργανωμένου συστήματος και θα βγουν κερδισμένοι. Είναι δυνατόν να σκέφτονται ότι ένα δημοψήφισμα θα έχει θετικό πρόσημο για το θέμα της ονομασίας;

Είναι δυνατόν να παίζεις μέσα στο παιχνίδι του άλλου ,με τους δικούς του κανόνες και να κερδίσεις; 
Το παιχνίδι είναι στημένο για να χάσεις και μόνο. 
Τι νομίζουν μερικοί όταν πριν χρόνια ο Τσίπρας πήγε στο Τέξας , δεν υπέγραψε τι θα κάνει; Έτσι τυχαία τον κάνανε πρωθυπουργό;

Μάλλον κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να μην γίνει το δημοψήφισμα. Πιστευτέ ότι αυτά τα λαμόγια που περνούν εντολές από άλλου δεν έχουν και 2 και 3 σχέδιο αν κάτι δεν πάει καλά;

Αυτοί τα φτιάχνουν χρονιά πιο μπροστά. Θα έρθεις εσύ και ο κάθε εσύ να τους χαλάσεις τα σχεδία και μάλιστα στο δικό τους παιχνίδι μέσα; (ρητορικό ερώτημα)

Ούτε καν διαπραγμάτευση για το όνομα Μακεδονία δεν έπρεπε να κάνουμε. 
Τίποτα απολύτως και εδώ σκεφτόμαστε το δημοψήφισμα;

Υγ. Εδώ που φτάσαμε χρειαζόμαστε πολεμιστές, συμφωνώ με τον μαύρο αετό.




 Παλαιός
Ιον. 06, 2018 @ 23:36:00
.
Κατερίνα …
.
Αφήνω στην άκρη την όποια δική μου θέση επί του θέματος, και ας πάμε σε κάποια άλλα αθέατα εν πρώτης, που σέρνει πίσω του ένα τέτοιο Δημοψήφισμα.
.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι το ερώτημα είναι καθαρό από κάθε πλευρά.
και ο Λαός ψηφίζει ΌΧΙ … και επίσης ότι αυτό γίνεται σεβαστό και σταματάει η όλη διαδικασία.
.
Είμαστε εντάξει ;;
… ΌΧΙ δεν είμαστε !!
.
Και γιατί παρακαλώ αφού έγινε αυτό που θέλαμε;;
Επειδή πολύ απλά είμαστε χαϊβάνια και δεν βλέπουμε αυτό που χωρίς να το καταλάβουμε βοηθήσαμε να λάβει χώρα !!
.
Είσαι σοβαρός ρε Παλαιέ ;; … τι είναι αυτό δηλαδή που βοηθήσαμε να γίνει ;;

Καλά μου παιδιά … πόσο ελπίζετε ότι θα είναι το ποσοστό του ΌΧΙ ;; … 60 ;; … 70 … 80% ;; … εντάξει ;; … το υπόλοιπο όμως θα είναι ΝΑΙ έτσι ;; … και τι σημαίνει ή τι μπορεί να σημάνει αυτό το σκεφτήκατε ;; … μάλλον όχι, δεν το σκεφτήκατε !!

Αυτό σημαίνει ότι εκείνο το 20, 30 ή 40% κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως !!
.
Πώς δηλαδή ;;

Δεν θα πούνε ότι απλά αυτοί όλοι είναι διεθνηστούληδες … αλλά κάποια/ες ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ !! … με λίγο χρηματάκι να θα ξεκινήσουν τα ουράνια τόξα και το ένα και το άλλο … και αντί ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ να ξεκινήσει απ’ ΈΞΩ θα ξεκινήσει από ΜΕΣΑ !! … αντί να λένε οι Σκοπιανοί για αλύτρωτη Μακεδονία θα το φωνάζουν οι Κουκουδιαρέοι και τα άλλα εντόπια σούργελα … όπως γίνεται σήμερα στην Θράκη … έτσι θα γίνει για την Μακεδονία … για την Τσαμουριά … για … γιά …
.
Αυτό είναι το Μόνο μείον ;; … ΌΧΙ βέβαια, υπάρχουν και άλλα !! … αλλά ας τ’ αφήσουμε για την ώρα.
.
Είπαμε … σκέψη και πάλι σκέψη … να βλέπουμε πίσω από την μόστρα !! … αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε ποτέ εμπρός, αλλά πάντα κάτω και πιό κάτω !!

… γιατί σε κάποια πράγματα δεν υπολογίζεται-μετράει … το μας συγχωρείτε λάθος … λάθος ξελάθος το τρώς στην μάπα και τέρμα η υπόθεση.
https://attikanea.blogspot.com

Πηγή
 http://fyllokaiftero1.blogspot.com




Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού

Σάλος με την «εκρηκτική» δικηγόρο: «Θα πάρουμε τα όπλα, θα τιμωρήσουμε τους προδότες» Την έκοψε στον αέρα ο ΣΚΑΪ - Πάγκαλος: "Ποια είναι αυτή η κυρία;" (ΒΙΝΤΕΟ)



Ε. Μαρούπα : «Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας»
 
Θ. Πάγκαλος: «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»


 

Πάγκαλε, δεν σου είπα το όραμά μου... 
Το λοιπόν... είδα σε όραμα, εσένα και πολλά άλλα πολιτικά, δημοσιογραφικά, τραπεζικα, δικαστικά, στρατιωτικά, αστυνομικά και λοιπά υποκείμενα σαν και του λόγου σου (στο όραμά μου όλοι είστε  υποκείμενα της υποτεινούσης), να σας λιθοβολεί ο λαός, να σας κόβει σε μικρά κομματάκια... 

Κι εσένα Πάγκαλε, σε έβλεπα να εκλιπαρείς τη συγνώμη και το έλεος του λαού, ενώ από τις πατσοκοιλιές σου, έβγαιναν κόπρανα και αφόρητη δυσωδία... 

Στο όραμά μου, έβλεπα τον λαό, να σας αποκαλεί "ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ", ΚΑΘΙΚΙΑ", "ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ", "ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ", "ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ", "ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ", και να σας βρίζει με τα πιο σκληρά λόγια.

Τελικά, στο όραμά μου πάντα, σας κάψαμε όλους ζωντανούς, και τις στάχτες σας, τις ρίξαμε σε άριστα στεγανοποιημένους χώρους που ρίχνουν τα τοξικά απόβλητα και τα στείλαμε  σε ανάλογες δοσολογίες,  στην Γερμανία, στην Αγγλίτσα (CITY OF LONDON) και  στο Ισραέλι... γιατί όλοι εσείς, είστε δικές τους μαριονέτες και κάποια απ' αυτές, είναι η πραγματική σας πατρίδα... ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...

Έτσι είδα στα οράματά μου...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Καλλιόπη Σουφλή



«Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας» ήταν η φράση που είπε η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ»  με αφορμή τα χτεσινά συλλαλητήρια και άναψε το φιτίλι, με αποτέλεσμα να την κόψουν στον αέρα..


Στη συνέχεια καλεσμένος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»

Δείτε βίντεο με την αντίδραση του Πάγκαλου. Η αντίδραση από το 2ο λεπτό και μετά.


Πηγή

.



Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο
για την ψυχη και το σώμα
100 ml 4,90 ευρώ
βιολογικό - βουνού
Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.

Φωτογραφία του χρήστη Bioflorina Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα.