07 Μαΐου 2023

Εγκαινιάστηκε προεκλογικά το Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς – ΦΩΤΟ

Τέσσερα άτομα έκοψαν την ίδια κορδέλα εγκαινίων.

Εγκαινιάστηκε το Αστυνομικό Μέγαρο - ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκαν προεκλογικά  σήμερα Κυριακή 7 Μαϊου 2023, τα εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου,     Τέσσερα άτομα έκοψαν την ίδια κορδέλα εγκαινίων.


¨Εσπευσαν προεκλογικά  να παραβρεθούν , ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Σπυρίδων Διόγκαρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς Νίκος Έξαρχος, εκπρόσωποι Αστυνομίας, Στρατού, Πυροσβεστικής, παραβρέθηκαν ως είναι φυσικό. 

Να θυμίσουμε το έργο ξεκίνησε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ κατακρίθηκε από πολικούς άλλων κομμάτων, και από τους πολίτες,  για μια δαπάνη κοντά στα 6 εκατ. ευρώ  σε χρόνια μνημονίων και απόλυτης φτώχειας του λαού, αν και υπήρχε πραγματικά  η ανάγκη της δημιουργίας του αστυνομικού  κτηρίου, οι διχογνωμίες υπήρξαν και  για τον χώρο που επιλέχτηκε.