11 Ιανουαρίου 2022

Αποκάλυψη ιερωμένου: ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΡΗΣ:«Ένα εκατομμύριο ευρώ πήρε κάθε Μητρόπολη στην πρώτη καραντίνα»



 
12-1-2022 11:10μμ
 
 
 
Μια τρομερή καταγγελία για την σήψη της εκκλησίας ακούστηκε στον ραδιοσταθμό Focus FΜ 103,6 και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, από τον πατέρα Εμμανουήλ, Κρητικό ιερωμένο. Είπε λοιπόν ο καλός αυτός ποιμένας για το πέρασαν τα μέτρα της πολιτείας αδιαμαρτύρητα από την εκκλησία:

«Στην πρώτη καραντίνα, έκλεισαν τις εκκλησίες γιατί υπήρχε αντίτιμο. Από ό,τι γνωρίζω, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες. Πληρώθηκαν και ο κόσμος δεν έκανε Πάσχα. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία. Επίσης μετέφεραν στις εκκλησίες τα έσοδα από τα κοιμητηριακά τέλη. ‘Εχουν χρηματιστεί, έχει επικρατήσει η κερδοσκοπία. Έπρεπε η εκκλησία αν είχε τα κότσια, να πάρει αποφάσεις. Να μην επιτρέψει να παρθεί κανένα μέτρο μέσα στους ναούς. Και όχι να συμφωνήσει, να έχει δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση να κάνει το οτιδήποτε, αυτό δείχνει υποταγή».

Και συνέχισε απαντώντας σχετικά με τα μέτρα που εφαρμόστηκαν κατά τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων λέγοντας: «Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για όλα αυτά, διότι αν εσείς γνωρίζετε 100 πράγματα που γίνονται στην εκκλησία, εμείς που είμαστε μέσα στα σπλάχνα της εκκλησίας γνωρίζουμε χίλια πράγματα αρνητικά” ανέφερε για τα μέτρα που επιβλήθηκαν στα Θεοφάνεια.»

Στην συνέχεια ο π. Εμμανουήλ αναφέρθηκε στην διαφθορά της εκκλησίες λέγοντας τα εξής: «Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος μιλούσε περί διαφθοράς της ιεροσύνης πριν από 1.600 χρόνια και τώρα συζητάμε για το σήμερα. Το μόνο που περιμένουμε αυτή τη στιγμή των εσχάτων χρόνων, είναι ο Αντίχριστος. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει χαθεί η ευσέβεια, ο διάβολος έχει κάνει πολλά κακά μέσα στην εκκλησία, δεν έχει πειράξει τα δόγματα, έχει πειράξει το φρόνημα των Ορθοδόξων Χριστιανών και έτσι βλέπουμε τώρα τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα με τους αιρετικούς, με τους παπικούς, Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτόν τον γεράκο τον παππούλη, που πήγε στην Ιερά Σύνοδο και με θάρρος ρώτησε τον Πάπα εάν είναι αιρετικός. Έτσι έπρεπε να κάνει όλος ο κόσμος, αλλά δυστυχώς μένει ακατήχητος από τους ιερείς οι οποίοι φοβούνται να μιλήσουν, να πουν την αλήθεια. Δυστυχώς ο κόσμος κοιμάται σε μία αιρετίζουσα εκκλησία. Έχει γίνει μεγάλο κακό. Έχει τόσο πολύ κλονιστεί η πίστη των ανθρώπων. Και όλα αυτά είναι τα κατάλοιπα του ευρωπαϊκού διαφωτισμού. Βγάλαμε την πίστη και βάλαμε στη θέση του Θεού την επιστήμη. Από κει ξεκινάει όλο το μεγάλο κακό από κει και πέρα οι άνθρωποι έγιναν πιο άθεοι και νομίζουν ότι με την επιστήμη θα λύσουν όλα τα προβλήματα. Ο Πλάτωνας έλεγε κάθε επιστήμη που γίνεται χωρίς αρετή, όχι για το καλό της ανθρωπότητας, είναι πανουργία, είναι που διαβόλου. Που έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα, αυτός ο αυταρχισμός; Αυτό συμβαίνει μόνο στον παπισμό. Η εκκλησία δεν εξαναγκάζει κανέναν, δεν έχει δεσποτισμό, απλά διδάσκει και αφήνει τον καθένα να ακούσει μόνος του και να πιστέψει. Αυτά δεν είναι της εκκλησίας είναι από την αίρεση του παπισμού επηρεασμένη. Αρχίζουμε και γινόμαστε δυτικόφρονες. Για ποια πίστη μιλάμε; Αφού όλοι ακολουθούν αυτά που λένε οι επιστήμονες, οι ειδικοί. Ας γίνει ένας έλεγχος στους λογαριασμούς όλων αυτών, να δούμε αν τα ποσά δικαιολογούνται από το μισθό τους. Και στους πολιτικούς και στους δικαστές και στους δημοσιογράφους.»

Στην ερώτηση για το πως κρίνει τη στάση του Αρχιεπισκόπου και για το πως βλέπει το επόμενο βήμα στην ηγεσία απάντησε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να υπάρξει κάτι καλύτερο και ότι όποιος ακολουθήσει, θα είναι σίγουρα χειρότερος. Το μόνο που έχει μείνει να πει πια η εκκλησία στον κόσμο, είναι “πάρτε το τσιπάκι” και προσκυνήστε τον Αντίχριστο». 

  πηγή

Ο Ανδρουλάκης το αποκατασταθέν ορφανό του Σημίτη ζητά : Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους άνω των 50 και μέτρα για τους ανεμβολίαστους

 

 
 
Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους άνω των 50 και μέτρα για τους ανεμβολίαστους ζητά ο Ν. Ανδρουλάκης
Ξέχασε τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ; ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΣΟΚ από νωρίς καθώς ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του τάχθηκε υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους άνω των 50 ετών!

Συγκεκριμένα, συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε  ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της επέκτασης της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις μεγαλύτερες ηλικίες(η ερώτηση αφορούσε την ηλικιακή κατηγορία 50+).

Ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναβλητικότητα και αντιφατική στάση στο ζήτημα αυτό. Δηλαδή ουσιαστικά ο Νίκος Ανδουλάκης ζήτησε περισσότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους!

Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, το Κίνημα Αλλαγής έχει ήδη ταχθεί υπέρ της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους που συναλλάσσονται με πολίτες, όπως και στην εστίαση. 

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, «έγινε σε όλη την Ευρώπη, αλλά με πολύ αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα, ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, ζήτησε να υπάρχουν πολλά σημεία με δωρεάν  PCR, αλλά διευκρίνισε ότι η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δωρεάν διενέργεια των μοριακών τεστ «δεν υπάρχει σε καμία χώρα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Μιλώντας μάλιστα για το τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη , επεσήμανε ότι η μεταδοτικότητα της Omicron σημαίνει πολύ περισσότερα τεστ, πράγμα που οδηγεί τους πάντες στα rapid test. 

Τέλος, ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο ακριβώς εξαιτίας της μεταδοτικότητας της Όμικρον έχει ξεκινήσει μια συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο έχει πλέον να νόημα να συνεχίζεται η καταμέτρηση των κρουσμάτων και ενώ δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που μιλούν για έναν ενδημικό πλέον ιό, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιμένει να κάνει λόγο για «λάθος μήνυμα» που στέλνει η κυβέρνηση η όποιος άλλος μιλάει για το τέλος της πανδημίας.

Είναι σαφές ότι ο Ν. Ανδρουλάκης επιχειρεί να διεμβολίσει την ΝΔ μαζεύοντας ξανά κεντρώους και «εκσυγχρονιστές» ψηφοφόρους που τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν από το ΠΑΣΟΚ.

 
pronews.gr

Θεσσαλονίκη :Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, εξασφάλισε τιμή για PCR 27-29 ευρώ, εκθέτοντας την κυβέρνηση


” Ξεφτέλισε” Μητσοτάκη-Άδωνη ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών: Με διαγωνισμό πέτυχε τιμή για PCR 27-29 ευρώ, την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη μείωση στα 47!

Γκρέμισε τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης και τον αυτοθαυμασμό των κυβερνητικών στελεχών για την μείωση του πλαφόν στο μοριακό τεστ στα 47 ευρώ από τα 60 που ανακοινώθηκε πριν 4 ημέρες, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας τα γυαλιά στην κυβέρνηση και ειδικά τον Υπ. Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη

τ

Αναλυτικά η δήλωση παρέμβαση του Σίμου Δανιηλίδη έχει ως εξής:

,

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος γίνεται για το πλαφόν στην τιμή των μοριακών τεστ, θέλω να θέσω υπόψη της κοινωνίας, αλλά και της Πολιτείας, της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων που τοποθετούνται επί αυτού, την εμπειρία και τα δεδομένα του δικού μας δήμου, του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Από το καλοκαίρι του 2020 αρχίσαμε επίσημα, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες διατάξεις της νομοθεσίας, να διενεργούμε διαγωνισμούς-δημοπρασίες, τόσο ως δήμος όσο και ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Δ.Κ.Κ.Π.Α.).

»Αυτές οι δημοπρασίες επιφύλασσαν ευχάριστη έκπληξη. Όταν η ‘‘αγορά’’ και οι νόμοι του κέρδους, ίσως και της κερδοσκοπίας, το καλοκαίρι του 2020 έβγαζαν ως τιμή μονάδος τα 120 και 140 ευρώ για κάθε μοριακό τεστ, με την πρώτη δημοπρασία που κάναμε τον Οκτώβριο του 2020 η τιμή με τον ανταγωνισμό κατέβηκε στα 40 ευρώ/τεστ.

γ

»Το καλοκαίρι του 2021, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο μήνα, ο δήμος με τη δημοπρασία την οποία έκανε, και η οποία είναι σε ισχύ αυτή την στιγμή, εξασφάλισε τιμή κόστους τα 29 ευρώ/μ.τ. Το δε Ν.Π.Δ.Δ. (ΔΚΚΠΑ), στο οποίο υπάγονται τα ΚΑΠΗ και άλλες κοινωνικοπρονοιακές Υπηρεσίες, που έχουν σχέση με την Τρίτη Ηλικία και τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, στις 1 Σεπτεμβρίου 2021 η τιμή την οποία έβγαλε ο διαγωνισμός είναι τα 27 €/μ.τ.

»Από όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται κατ’ αρχήν πόσο χαμηλότερο είναι το κόστος αγοράς του μοριακού τεστ. Και βέβαια ο καθένας από μας μπορεί να υπολογίσει τα δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία ενθυλάκωσαν πολύ μεγάλα συμφέροντα που διακινούν τα μοριακά τεστ.

»Ως δήμαρχος, ως πολίτης, αλλά ως πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ, είχα καταγγείλει από την πρώτη στιγμή το όργιο κερδοσκοπίας το οποίο υπήρχε, και βέβαια είχα προτείνει συμφωνία του κράτους και του αρμόδιου υπουργείου με τους εισαγωγείς αυτών των υλικών των τεστ, αλλά και των Εργαστηρίων, έτσι ώστε να υπάρχει παραχώρηση, και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος.

»Και βέβαια το πλαφόν των 47 ευρώ, που εκ των υστέρων ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες, όπως διαπιστώνεται από τις τιμές τις οποίες έχει επιτύχει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, το ποσό των 47 ευρώ ανά μοριακό τεστ είναι υπέρογκο, τη στιγμή που εμείς ως δήμος αυτή τη στιγμή έχουμε σύμβαση με 27 ευρώ/τ.μ.

»Άρα η κυβέρνηση οφείλει άμεσα όχι μόνο να επανεξεταστεί την απόφασή της για τον ορισμό του πλαφόν στα 47 ευρώ/μ.τ. αλλά να κινηθεί αποφασιστικά σε τιμή πολύ χαμηλότερη των 40 ευρώ, και να βάλουν φρένο στον χορό των δισεκατομμυρίων ευρώ πατάσσοντας την κερδοσκοπία. Το ιδανικότερο, ωστόσο, σ’ αυτήν την κρισιμότατη φάση της εξάπλωσης της πανδημίας, θα ήταν να θεσπιστεί η δωρεάν παροχή του μοριακού τεστ, όπως συμβαίνει σε τόσες χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης».

 ΠΗΓΉ

Από xper
 

Το Facebook διέγραψε το κείμενο του Μ.Μυτακίδη για την δυστοπία και την κυβέρνηση: Τον κατηγορεί για «υποκίνηση σε βία»!


Το Facebook διέγραψε το κείμενο του Μ.Μυτακίδη για την δυστοπία και την κυβέρνηση: Τον κατηγορεί για «υποκίνηση σε βία»!

Ενοχλήθηκαν με το κείμενο του Μ.Μυτακίδη


Ο Μιχάλης Μυτακίδης (γνωστός και ως B.D.Foxmoor) των Active Member με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για την δυστοπία που έχει επιβάλει τα τελευταία δύο χρόνια με αφορμή τον Covid-19. 

Το κείμενο του Μ.Μυτακίδη διαγράφηκε από το Facebook, καθώς «παραβίαζε τους όρους της κοινότητας σε ό,τι αφορά τη βία και την υποκίνηση βίας»! 

«Οι φασίστες μάς κατέβασαν το κείμενο αλλά μας ανέβασαν το ηθικό...», αναφέρει σε νέα του ανάρτηση του συγκρότημα Active Member. 

 

 

Αναλυτικά όσα είχε γράψει: 

«Άκου ζαβό μετανθρωπάκι…

Είμαστε όλοι πια σίγουροι (πλην κάποιων παραχωρητών) πως την ιστορία αυτού του τόπου την έχεις διδαχθεί επιλεκτικά από τα βαμπίρια που είχες κι έχεις ως περιβάλλονΣου θυμίζω λοιπόν, μωρή ψωλοσπηλιά, ότι οι ήρωές μας αιώνες τώρα ήταν και θα είναι για πάντα όσοι γλεντούσαν τους ομοαίματούς σου.

Όσοι πέθαναν λεύτεροι κι άφησαν στην καταδικαστική και ντροπιαστική βολή τους υποταγμένους σαν κι εσένα να μαζεύουν απλά μέρες.

Επίσης σου θυμίζω (γιατί όσο και χαζό να είσαι,  δε μπορεί, θα το χεις καταλάβει) ότι όσες φορές κάποιοι σαν του λόγου σου βάλθηκαν να στερήσουν την ελευθερία απ΄ τους «τρελούς» αυτού του τόπου, η ιστορία τους φώλιασε δίπλα στ’ αμέτρητα κουφάρια εκεί στη σκοτεινή λακούβα της απολησμονιάς.

Εδώ λοιπόν στη σωπασιά του θανάτου που απλώνετε, εσύ και τα υπόλοιπα νεκροπούλια, απαιτώ να το βουλώσεις και ν’ ακούσεις των λεύτερων το βόγγο. Όταν θα μου αληθέψει τ’ όνειρο και συνέλθουμε που μας βρήκε μεσόστρατα ο δρόλαπας, θα γονατίσετε όλοι μπροστά στη λευτεριά τη Ρήγαινα και θα ικετεύετε για ένα σύντομο τέλος.

Πριν το απόλουσμα σας από τους μετανθρώπους ανάδοχούς σας θα υποστείτε την κρίση των ασύλητων. Τ΄ορκίζομαι στις μέρες που έρχονται και στης Αλκυόνας το θρήνο ότι ετούτο ονειρεύτηκα.

Ζω για να δω να σας ξεπροβοδίζουν οι νεκροί απ’ τα κυβερνητικά πορνεία και να σας σέρνουν μαζί με τα υπόλοιπα νεοταξικά ολογράμματα στη σκοτιά της κόλασης. Εδώ θα είμαστε, θα είναι όταν χιονίσει τέφρα και λίγο πριν ανθίσει η μοσχοκαρφιά.

Κρατείστε τα σημάδια και μη σέρνεστε άλλο γιατί σας ακούνε στον Άδη και ζηλεύουνε όλα τα καταχτόνια.
Θα είναι όταν οι δρίμες μέρες θα ρουφάνε στάλα και φορά, την ύπαρξη σας.

Τελευταίο θέρος λοιπόν. Δε θα ξανατρυγήσετε ποτέ.
Στο ληνό μας δε θα ξαναβάλετε τα πόδια σας.

Πόσο ανυπόστατοι είσαστε στο αύριο μπροστά.

Σαν κισσοί θα ζωστούμε πάνω σας μέχρι να σας πνίξουμε και σας πετάξουμε για πάντα στη στέρνα της λήθης για να τιμήσουμε τα γέρικα δέντρα που σκίστηκαν στα δυο από τους κεραυνούς σας.

Μπορεί να φαίνεται ότι μας φόρεσε τροκάνια ο τσοπάνης αλλά γελιέστε, γι άλλη μια φορά γελιέστε.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν και για κάτι, έτσι μη φανούμε αχάριστοι.

Μας θυμίσατε ότι ταξιδεύουμε στους αιώνες κι η τιμωρία μας είναι κάθε φορά η πρώτη ανάσα και λυτρωμός μας η στερνή. Όμως αυτή τη φορά ενώσατε όλους εμάς που τιμούμε το ενδιάμεσο γέννησης και θανάτου. Τη μαλακία αυτή θα την πληρώσετε ακριβά. Η αστραψιά στα μάτια μας θα σας συνοδεύει μέχρι και του περάτη τη βάρκα. Θα σας ψυθυρίζουμε στ’ αυτιά ότι ο ανθός κομμένου κλώνου δεν ανθίζει κι ότι πάει το ροδάμι σας χαμένο.

Επίσης σας ευχαριστούμε που η αντίπερα από μας όχθη έπαψε να ‘ναι αθέατη.
Λοιπόν μικρό, ζαβό, μετανθρωπάκι, όσο και αν περνιέσαι παζάρμπασης δε γλυτώνεις τη βούβαση πριν το βάχτι θα σε κάψουν της σκέψης μας οι λίβες.

Ήρθε η αραδαριά σου, όσο κι ανοιχτοπάτης να καμώνεσαι θα σε βρει το ανεμόχολο και θα φύγεις ανέορτος πριν αλλάξει η βάρδια. Θα κοιτάμε κι όλους τους υπόλοιπους εξωνημένους δούλους με λύπηση από τις στράτες του ήλιου κι από τα ξάγναντα μας.

Πρώτο μας ραντεβού στα «ανθεστήρια» εκεί στο τέρμα της ανηφοριάς.

Και μη ξεχνάς καθένας από μας είναι και μια λέξη που δε ξεστόμισες ποτέ.

Είμαστε ο δρόμος που ποτέ δεν πορεύτηκες κι αν μας τελειώσετε, οι ψυχές μας θα συναντήσουν τ΄άλλα χελιδόνια που υμνούν τη φλογάτη άνοιξη.

Εσύ παραμένεις ένας απομεθυσμένος από την εξουσία κατωβρακιάς στο μικρό καστέλι σου, στη χώρα που γιόμισε ίσκιους. Τα μάτια σου φράχτες γύρω σου.

Σ’ έχει χτυπήσει η Άτη και νυχτολαλούν γύρω σου οι κόρακες.

Είσαι ένας θερσίτης από το αποδιαλόγι της ντροπής που λυπημό δε θα βρει.

Μόνο οι αιματοσμίχτες και τα βρωμερά συγγενάδια σου θα πονέσουν για σένα.

Ας μου αληθέψει τ’ όνειρο λοιπόν κι ο άνομος πύρινος πόθος μου ας ξεδιψάσει όλα τα αγδίκιωτα. Αλλοιώς αν τη πουλέψω νωρίτερα θα ήθελα να με θρηνήσουνε ένα γλυκό βράδυ όπως σήμερα, μόνο οι στίχοι μου κι όχι οι φυλακισμένες σκιές από το μεσουράνι.

Γεμάτος σιχασιά και ντροπή για τους συγκαιρινούς μου παραχωρητές, ξαναφωνάζω πως: από τον τόπο που έρχομαι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πεθάνεις παρά μόνο πολεμώντας. Ετούτο δεν αλλάζει.

Να ‘χετε λοιπόν εσύ κι οι όμοιοι σου την κατάρα της μνημοσύνης του σύμπαντος.

Κάθε ανάσα να γιομίζει τα σπλάχνα σας με κυνικά καύματα και κανείς σας να μη βρει ποτέ θέση στην Αργώ μας.
Να μείνετε χωρίς αιθέρα κι αμάζευτοι στο κενό εις τους αιώνες.

Μιχάλης Μυτακίδης (B.D.Foxmoor) ένας Αλίβας που αποζητά να ξαναζήσει.
Ξημέρωμα Κυριακής  9/1/2022


ΥΓ. Με είδες το πήγα ποιητικά.
Πρώτη φόρα λέει κάποιος για σένα πάνω από δύο φράσεις χωρίς ούτε ένα «γαμιέσαι».»

 fyllokaiftero1.blogspot.com και pronews.gr  Mάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!!

 

 

 

Χορηγοί



   

 

 

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Κατά την Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας μάσκες φοράνε μόνο οι πιστοί [ΦΩΤΟ]

 

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας [ΦΩΤΟ]
11-1-2022 10:12πμ

 Φοράνε όμως  μάσκες οι πιστοί. Υπό την σπάθη του προστίμου!!

Την Κυριακή που μας πέρασε μετά την "φτωχική"  εορτή τῶν Θεοφανείων, 9 Ἰανουαρίου 2022, ο  Μητροπολίτης Καστορίας κ.Καλλίνικος, τέλεσε τήν Θεία Λειτουργία στον Ἱερό Ναό Ἁγίου Νικάνορος, στην περιοχή Χλόη Καστοριάς, έκπληκτοι ευχάριστα παρατηρούμε δημοσιογραφικά, ότι οι ιερείς και μητροπολίτης  δεν φοράνε μάσκα κάτι που κατά κόρων συμβαίνει στην Φλώρινα  με την διαφορά ο,τι στις εκκλησίες της Φλώρινας οι πιστοί δεν φοράνε μάσκα παρά μόνον οι "Θεούσες", όπως έχει δηλώσει και ο μητροπολίτης Θεόκλητος στον συνεργάτης μας .

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας [ΦΩΤΟ]

 Πηγή φωτογραφίας: Μητρόπολη Καστοριάς

 

Χορηγοί