27 Δεκεμβρίου 2022

Εμβολιασμένη γυναίκα στο κέντρο της Καστοριάς κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο - Είναι η τρίτη περίπτωση σε έναν περίπου μήνα

     Πρώτη ενημέρωση 27.12.2022 3:00μμ

Εμβολιασμένη γυναίκα μπροστά στην τράπεζα eurobank Καστοριάς  περί την ώρα 12:00πμ   κατέρρευσε  στο πεζοδρόμιο παρουσία  του δημοσιογράφου του fyllokaiftero1.blogspot,com, παρουσία   πρώην δημάρχου, και ενός  πρώην Δημοτικού αστυνομικού, οι οποίοι περνούσαν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο. 

Η γυναίκα με καταγωγή από χωρίο του νομού Καστοριάς, δήλωσε ο,τι είναι τριτο-εμβολιασμένη στoν συντάκτη του fyllokaiftero1.blogspot,com.

¨Ηταν πεσμένη για αρκετά λεπτά στο πεζοδρόμιο και με τις πρώτη βοήθεια που τις προσφέρθηκε από άτομο περαστικό  με ιατρικές γνώσεις συνήλθε αρκετά ικανοποιητικά, όπως φαίνεται στην άνω εικόνα,  οι άνθρωποι που την βοήθησαν θέλησαν να καλέσουν ασθενοφόρο, εκείνη όμως παρακάλεσε να τηλεφωνήσουν στον σύζυγο της,  και όχι στο νοσοκομείο αν και είμαι εμβολιασμένη <<όχι όχι στο νοσοκομείο δήλωσε φωνάξτε τον άντρα μου>>

Να θυμίσουμε ότι μια εργαζόμενη στην τράπεζα, νέα γυναίκα 35χρονη απόλυτα υγιής αλλά εμβολιασμένη  κατέρρευσε ενώ εργαζόταν στην eurobank Καστοριάς. Καθώς επίσης και πριν ένα μήνα περίπου ένας άντρας κατέρρευσε καθώς βάδιζε μπροστά από από το πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη της Καστοριάς.

Και μόλις πριν δυο μήνες σε κατάστημα ρούχων κατέρρευσε 34χρονη γυναίκα εντελώς ξαφνικά. Για όλες τις περιπτώσεις  δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση του Κρατικού Νοσοκομείου Καστοριάς, για την "τύχη" όσων έγινε διακομιδή σε αυτό. 

Το παραμύθι με τα προσωπικά δεδομένα να το αφήσουν την στιγμή που ως νόμο τον έχουν καταπατήσει χιλιάδες φορές.

 



Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Ραντεβού για γιατρού παθολόγου στο Νοσοκομείο Καστοριάς ; μετά δυο μήνες θα σε δει ο γιατρός ...αν δεν σου έχουν κάνει τα 40ράντα στο μεταξύ!!!


 Πρώτη ενημέρωση 27.12.2022 9:34πμ

Ραντεβού για γιατρού παθολόγου στο νοσοκομείο Καστοριάς ; μετά δυο μήνες θα σε δει ο γιατρός ...αν δεν σου έχουν κάνει τα 40ράντα στο μεταξύ!!! 

Ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων: 2467350855. <<Να τηλεφωνήσετε αρχές Ιανουαρίου για παθολόγο για να κλείσετε ραντεβού για μετά της 20 Φεβρουαρίου>> λένε στους πολίτες ασθενείς στο τμήμα των ραντεβού για γιατρό.

Μήπως το ίδιο συμβαίνει και με  καρδιολόγους ; Δεν ήταν δυνατόν να συνομιλήσουμε δημοσιογραφικά σχετικά και γενικά με τον Διοικητή του Κρατικού Νοσοκομείου Καστοριάς  Γρηγόρη Χάτσιο, τον οποίο αναζητήσαμε επανειλημμένα το τελευταίο δεκαήμερο. 

Μήπως το ίδιο συμβαίνει και με  καρδιολόγους ; Το ερώτημα είναι ρητορικό!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Σε απόγνωση οι γονείς: Καταφεύγουν ακόμη και σε… ληγμένα φάρμακα – Σε έλλειψη περίπου 500 σκευάσματα


Οι ελλείψεις είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη χρονιά και η ακρίβεια «θερίζει»

Σε απόγνωση οι γονείς: Καταφεύγουν ακόμη και σε… ληγμένα φάρμακα – Σε έλλειψη περίπου 500 σκευάσματα