17 Μαρτίου 2017

ΘΕΕ μου τι ζουμε ..οι προδοτες πολιτικοι εφεραν τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε απογνωση και στην ψυχοπαθεια!!! ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Σκότωσε το σπλάχνο του γιατί δεν είχε να το μεγαλώσει! – Τι λένε γείτονες και συγγενείς



Messhnia_EgklhmaΔιαφορετικές εκδοχές για το αίτιο που όπλισε το χέρι του πατέρα να σκοτώσει την 10χρονη κορούλα του, τη μικρούλα Βαλεντίνη και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, βλέπουν το φως της ..
δημοσιότητας από τις μαρτυρίες γειτόνων και συγγενών της οικογένειας.
Σύμφωνα με το foninews.gr ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του παιδιού του, γιατί δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.
Ο άνδρας ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη σύζυγό του από σοβαρή ασθένεια, πριν από περίπου 3 χρόνια. Το 10χρονο παιδί ήταν το μοναδικό που είχε κάνει με τη σύζυγό του.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη εικόνα που έχουν ο 59χρονος αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν επιδεινωθεί λόγω της κακής οικονομικής του κατάστασης. Ο ίδιος εργαζόταν περιστασιακά με 8μηνες συμβάσεις στον Δήμο, πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως αυτή την περίοδο δεν εργάζονταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.
Οι δάσκαλοι και συμμαθητές της 10χρονης μιλούν για μια άριστη μαθήτρια, ενώ έλεγαν για τον πατέρα της πως έδειχνε να την υπεραγαπά.
Συγγενής από την οικογένεια του θείου της άτυχης 10χρονης αποκαλύπτει στο protothema: «Το κορίτσι ήταν η ζωή του, η ψυχή του, τα μάτια του, το φως του, τα πάντα του».
Ο αδερφός της μητέρας της 10χρονης που έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια χτυπημένη από καρκίνο είχε την ανιψιά του σαν κόρη του. Ο ίδιος δεν έχει οικογένεια και όλη του η ζωή ήταν η μικρούλα Βαλεντίνη.
Όπως αποκαλύπτει στο protothema η κυρία Σοφία, συγγενής της οικογένειας: «Είχαν δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνουν το παιδί. Η μαμά για αυτό τον λόγο πέθανε από καρκίνο, από τις πολλές εξωσωματικές».
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Από τον θάνατο της συζύγου του, ο πατέρας που εκτέλεσε το παιδί του, λέγεται ότι είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει.
 
"Φωνακλάς"

Δεν πληρώνει κανείς -Τα 1,6 δισ. ευρώ έφτασαν τα νέα χρέη των φορολογούμενων σε ένα μήνα! -ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΗΣΤΙΚΑ;

ΑΛΛΟΙ 13.000 ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS

Πηγή:   iefimerida.gr

Απίστευτη προσβολή Τραμπ σε Μέρκελ: Την αγνόησε όταν τον ρώτησε για να κάνουν χειραψία [βίντεο]


Η ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ


Πολύ καλά της έκανε της καριόλας...
΄Ετσι κι αλλιώς, πρόεδρος μιας ... εταρείας, είναι η Μέρκελ... γιατί Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ... ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
 Δημοσιογράφος 
Εκανε πολύ καλά, ο Ν.Τράμπ  δεν ξέχασε την ροφιάνα, που τον κατέβριζε πρίν μόλις τρείς μήνες, όπως και ο Α.Τσίπρας και η παρέα του.
     
                       Μανώλης Μάνου 
        Δημοσιογράφος - Πολιτικός Αναλυτής
 


Απίστευτη προσβολή Τραμπ σε Μέρκελ: Την αγνόησε όταν τον ρώτησε για να κάνουν χειραψία [βίντεο]

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε όταν ο Ντόναλντ Τραμπ με την Ανγκελα Μέρκελ κάθισαν απέναντι στους φωτογράφους πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο.


Οι δυό τους κάθονταν δίπλα δίπλα στις αναπαυτικές καρέκλες του Οβάλ Γραφείου. Ενας φωτογράφος ρώτησε αν θα κάνουν χειραψία για να βγουν και οι απαραίτητες φωτογραφίες για την επίσημη συνάντηση. 

«Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια» ακούστηκε να ρωτά η Μέρκελ τον Τραμπ, σκύβοντας ελαφρώς προς το μέρος του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όχι μόνο δεν της απάντησε, κοιτάζοντας ανέκφραστος διαρκώς προς τους φωτογράφους και τις κάμερες, αλλά την απαξίωσε πλήρως, χωρίς καν να γυρίσει το κεφάλι του προς την πλευρά της Καγκελαρίου.

Η Μέρκελ, αμήχανη, έκανε μια γκριμάτσα και έγειρε στην πλάτη της πολυθρόνας.

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο: εδώ

Πηγή

Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ (Αν αυτές τις εντολές, τις έδωσε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τότε, ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)


Οχι πως διατηρούσα και ποτέ θετική εντύπωση για τις ηγεσίες των ΑΟ-ΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ των τελευταίων σαράντα χρόνων... αλλά τέτοια ξεφτίλα... ουτε στους χειρότερους εφιάλτες μου.

Μήπως για γόβα στιλλέτο, διχτυωτή κάλτσα και ζαρτιέρες δείχνουν...;;;;

Δηλαδή ρε μανταμίτσες,  (εάν αυτά ισχύουν) δίνετε οδηγίες στους στρατιωτικούς, να κάτσουν να τους μαμήσουν τα λαθροτζιχάντια;

Δηλαδή κοπελλούδια μου (εάν αυτά ισχύουν), στην ουσία, δίνετε εντολή Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ, ΑΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ;

ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

Ρε, άντε πάρτε μια πίπα (magic) στους λάθρο, γιατί η διοίκηση του ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ! ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


      Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος- Αναλυτής
       ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υ.Γ.1. Τετοια ξεφτίλα στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως αυτή δείχνει να είναι επί συγκυβέρνησης κατσαπλιάδων και υπουργίας Καμμένου του τελείως καμμένου στον εγκέφαλο), δεν έχει ματαπεράσει.

Υ.Γ.2. Τα εντός παρανθέσεως στον τίτλο είναι δικά μου.

Υ.Γ.3. Στην περίπτωση που όλες αυτές οι εντολές, είναι ανυπόστατες, ζητώ συγνώμη και δεν ισχύει το σχόλιό μου.

Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση απο λαθροκακοποιούς !!!



Τις ίδιες οδηγίες που δίνουν στα κοριτσάκια και σε μαθητούδια σε άλλες χώρες, δίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας !!!
  Προδότες με σφραγίδα και υπογραφή !!!
 
(Το http://www.militaire.gr, κατέβασε την
 εικόνα του στρατιωτικού εγγράφου αλλά πρόλαβα και το κράτησα )

Ntina Lapathioti – Facebook





https://antifimotro.wordpress.com

Πηγή

Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία για οικονομικούς λόγους: Σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

 Οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσηνία για οικονομικούς λόγους: Σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε




Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη – Πατέρας σκότωσε με καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο – Το τραγικό περιστατικό που έχει σοκάρει το πανελλήνιο σημειώθηκε μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ένας 59χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την κόρη του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής (17/03/2017) μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Το άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού και του πάτερα του βρήκε συγγενής της τραγικής οικογένειας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση.

Την ίδια στιγμή φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις έρευνες της Αστυνομίας.

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Οι τελευταίες πληροφορίες  απο τις έρευνες αναφέρουν 08:00μ.μ  οτι είναι καθαρά οικονομικοί οι λόγοι που  οδήγησαν τον πατέρα στην απελπιστική κατασταση,... ώστε να φθάσει στο απότελεσμα αυτό .
fyllokaiftero1.blogspot.com