Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Αυστριακή εφημερίδα η Die Presse αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο του Γιάννη Στουρνάρα σε βάρος της ελληνικής οικονομίαςΟ Γιάννης Στουρνάρας
«Ο Στουρνάρας, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών επί Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 έως το 2014, ήταν ακριβώς εκείνος ο οποίος είχε εκδώσει τον Απρίλιο του 2014 το τελευταίο πενταετές ομόλογο με επιτόκιο 4,95%, ενώ περαιτέρω εκδόσεις μέσα στο 2014 απέτυχαν» αναφέρει η εφημερίδα

Η δοκιμαστική έξοδος της Ελλάδας στις αγορές κεφαλαίου, με την έκδοση ενός πενταετούς κρατικού ομολόγου για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2014, έγινε θετικά αποδεκτή και τη χαιρέτισε ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπογραμμίζει σε εκτενή ανταπόκρισή της από την Αθήνα, η έγκυρη αυστριακή συντηρητική εφημερίδα Die Presse.
Ωστόσο, όπως προσθέτει, υπάρχουν και αντίπαλοι της έκδοσης του ομολόγου, κυρίως στην ίδια την Ελλάδα και όχι μόνον από την αντιπολίτευση, η οποία επέκρινε την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα για δύο "χαμένα χρόνια", αλλά προ πάντων ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας.
Η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα στην κυβέρνηση πως θεωρεί ως "πρόωρη" την επιστροφή στις αγορές- «μία προβοκάτσια για μία κυβέρνηση στη φάση της προετοιμασίας μίας δύσκολης χρηματοπιστωτικής συναλλαγής», κατά την οποία η Ελλάδα άντλησε την Τρίτη τρία δισεκατομμύρια ευρώ με επιτόκιο 4,625%.

«Ενόψει του γενικότερα χαμηλού επιπέδου των επιτοκίων, αυτό το επιτόκιο είναι υψηλό, αλλά ενόψει των δυσκολιών της χώρας- έλεγχοι κεφαλαίων, πρόγραμμα διάσωσης και χρέος στο 180% του ΑΕΠ- αποτελεί μία σημαντική πρόοδο», σημειώνει.

Στην ανταπόκριση αναφέρεται πως ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά την επιτυχημένη έκδοση του ομολόγου, κυρίως για την «ποιότητα και τον αριθμό» των εν δυνάμει επενδυτών, ανακοινώνοντας την έκδοση και άλλων ομολόγων εφέτος.

Στόχος είναι η οριστική επιστροφή στις αγορές έπειτα από τη λήξη του ελληνικού προγράμματος βοήθειας τέλη Αυγούστου 2018. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση θέλει να έχει μία "σιγουριά" για τους πρώτους μήνες έπειτα από τη λήξη του προγράμματος, κάτι που δημιουργεί εμπιστοσύνη στους επενδυτές.

Αντίθετα, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας διαμήνυσε στην κυβέρνηση, με μία συνέντευξή του, πως θα ήταν πλεονεκτικότερο για μία βιώσιμη επιστροφή στις αγορές, εάν αυτή προχωρούσε σε "δύο, τρεις ιδιωτικοποιήσεις με συμβολικό χαρακτήρα" και εξέδιδε κατόπιν το πρώτο ομόλογο προς το τέλος του χρόνου, ενώ ο ίδιος ανέφερε και άλλες υποχρεώσεις της κυβέρνησης πριν από την επιστροφή στις αγορές: την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων, όπως επίσης δομικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με την Die Presse, «ο κεντρικός τραπεζίτης, ο οποίος είχε διοριστεί από την προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση, είναι για πολλούς στην ελληνική αριστερή κυβέρνηση ένα κόκκινο πανί, έχοντας αντιταχθεί κυρίως στο πρώτο εξάμηνο του 2016, όταν η κυβέρνηση Τσίπρα βρισκόταν σε αντιπαράθεση με τους πιστωτές».

«Ο Στουρνάρας, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών επί Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 έως το 2014, ήταν ακριβώς εκείνος ο οποίος είχε εκδώσει τον Απρίλιο του 2014 το τελευταίο πενταετές ομόλογο με επιτόκιο 4,95%, ενώ περαιτέρω εκδόσεις μέσα στο 2014 απέτυχαν» αναφέρει η εφημερίδα.

 Η ανταπόκριση της Die Presse από την Αθήνα καταλήγει με τη διαπίστωση πως «αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι ευκολότερα για την κυβέρνηση Τσίπρα: τα στοιχεία του προϋπολογισμού είναι καλά, για παράδειγμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο το πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή το πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, ανερχόταν, χωρίς πληρωμή τόκων, σε πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ».


Die Presse

ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ "ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ" ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΜΑΜΟΥΘ – Δείτε τι αποκάλυψαν οι έλεγχοι πόθεν έσχες!

εφοριακός
Εφοριακοί και τελωνειακοί με περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν εντοπίσθηκαν στη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων
στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των υπαλλήλων της πρώην Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων- νυν της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Στο σύνολο των 188 ελέγχων που έγιναν έως τώρα, διαπιστώθηκαν εννέα περιπτώσεις εφοριακών και τελωνειακών που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία τα οποία ανέρχονται σε ορισμένες περιπτώσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ειδικότερα, βρέθηκαν:
-ένας υπάλληλος (εφοριακός) με απόκλιση 577.000 ευρώ, (στοχευόμενος έλεγχος)
-ένας υπάλληλος (εφοριακός) μαζί με τη σύζυγο του – υπάλληλο εφοριακό, με απόκλιση 568.000 ευρώ, (εντολή ολοκλήρωσης της Δ/νσης Επιθ/σης Υπηρεσιών)
-ένας υπάλληλος (τελωνειακός) με απόκλιση 167.000 ευρώ, (πορισματική έκθεση)
- ένας υπάλληλος (εφοριακός) με απόκλιση 78.000 ευρώ, (στοχευόμενος έλεγχος)
-ένας υπάλληλος (εφοριακός) με απόκλιση 58.000 ευρώ, (από καταγγελία)
-ένας υπάλληλος (τελωνειακός) με απόκλιση 57.000 ευρώ, (από καταγγελία)
-ένας υπάλληλος (εφοριακός) με απόκλιση 55.000 ευρώ, (εισαγγελική παραγγελία)
-ένας υπάλληλος (τελωνειακός) με απόκλιση 24.000 ευρώ, (από καταγγελία)
Τα σχετικά πορίσματα στάλθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο (για καταλογισμό υπέρ του Δημοσίου) και στον Εισαγγελέα (για ποινική αξιολόγηση).


Crash Magazine OnlineΣΩΣΤΕ... ΚΡΥΨΤΕ... ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΣΠΟΡΟΥΣ !!!Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.
 Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με...
κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.

Με τον ίδιο τρόπο που μέσα σε μόλις 3-4 δεκαετίες οι φυσικές τροφές ξεχάστηκαν σχεδόν εντελώς και μπήκαν στο περιθώριο και οι άνθρωποι πλέον τρέφονται με επεξεργασμένες τροφές γεμάτες κάθε είδους δηλητήρια, με αντίστοιχο τρόπο προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων.

Το σχέδιο έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί (5 εταιρείες ελέγχουν το εμπόριο σπόρων) και προωθείται με συντονισμένη εκστρατεία των εταιρειών βιοτεχνολογίας, των διεθνών νεοταξικών οργανισμών (με τα ολοκληρωτικά τους νομοθετήματα codex alimentarious, agenda 21) και των κυβερνήσεων πιόνια τους (με νόμους όπως ο S.510 στις ΗΠΑ).

Η νέα τάξη δείχνει μια πρωτοφανή εμμονή να....
επιβάλλει τους γενετικά τροποποιημένους (GMO) σπόρους και οργανισμούς με κάθε τρόπο, σε σημείο πλέον οι «ανθρωπιστικές» της επεμβάσεις να γίνονται με αυτόν ως έναν από τους κυρίαρχους λόγους.

Γνωρίζουμε ότι στο Ιράκ ένας από τους πρώτους νόμους που πέρασε το κατοχικό καθεστώς ήταν η απαγόρευση στους αγρότες να διατηρούν σπόρους για να ξανασπείρουν την νέα σοδειά, όπως γινόταν για χιλιετίες.

Και όταν αυτό αφορά την περιοχή της αρχαίας Μεσοποταμίας από όπου ξεκίνησε η γεωργία πριν 10 χιλιάδες χρόνια, τότε μια τέτοια ενέργεια είναι πολύ περισσότερο μια ξεκάθαρη δήλωση της νέας τάξης για το τέλος της γεωργίας και της τροφής όπως την ξέραμε.

Μέσα από την επιθετική και παραπλανητική δράση των εταιρειών βιοτεχνολογίας, οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες έχουν τώρα εξαπλωθεί σε πάνω από 25 χώρες, έναντι μόλις 3 χωρών (ΗΠΑ, Καναδάς, Αργεντινή) μέχρι πριν λίγα χρόνια. Χαρακτηριστικό και τραγικό παράδειγμα η Ινδία, όπου μέσω της εξαπάτησης των μικρών αγροτών για μεγαλύτερες σοδειές, αυτοί χρεώθηκαν για να αγοράσουν γενετικά τροποποιημένους σπόρους οι οποίοι όμως είχαν πολύ χειρότερη απόδοση από τις δικές τους ντόπιες ποικιλίες.

Το αποτέλεσμα είναι οι χιλιάδες αυτοκτονίες αυτών των αγροτών. Και η ΕΕ, το άλλοτε «ισχυρό» προπύργιο ενάντια στα μεταλλαγμένα, τώρα φαίνεται καθαρά τι ρόλο έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια, αφού με συγκεκριμένα νομοθετήματα υποσκάπτει πλέον ενεργά την σταθερή αποστροφή των Ευρωπαίων πολιτών απέναντι στους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ένα ακόμη ύποπτο στοιχείο είναι ότι οι ίδιες οι εταιρείες που προσπαθούν με απόλυτη μανία να μας επιβάλλουν τα μεταλλαγμένα, φέρονται να έχουν χρηματοδοτήσει την παγκόσμια κιβωτό των σπόρων στο Σβαρμπαλντ της Νορβηγίας. Γιατί άραγε θα πρέπει να ταϊστεί η ανθρωπότητα με μεταλλαγμένα, με κάτι δηλαδή αφύσικο το οποίο δεν είναι τροφή, ενώ οι φυσικοί σπόροι θα είναι όλοι μαζεμένοι και υπό τον έλεγχο τους;

Τι άραγε σχεδιάζουν και τι διακυβεύεται με την τροφή μας και την επιβίωση μας; Όμως ας επανέλθουμε στην Ελλάδα, για την οποία ακούμε συνήθως να λέγεται ότι όλα αυτά που τώρα υφίσταται, είναι ένα μεγάλο πείραμα της νέας τάξης, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί και αλλού αν πετύχει. Τίποτε δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα από όσο αυτή η άποψη. Και αυτό γιατί στην Ελλάδα δεν γίνεται κανένα πείραμα.

Στην Ελλάδα εφαρμόζεται η δοκιμασμένη λύση σε πάνω από 30 χώρες στον κόσμο με συμβολικότερη περίπτωση αυτήν της Αργεντινής. Αν θέλουμε να σώσουμε ότι μπορεί να σωθεί, ας μελετήσουμε προσεκτικά τι έγινε εκεί και πως η Αργεντινή από πλούσια και αυτάρκης χώρα βρέθηκε να πεινάει, να έχει ιδιωτικοποιηθεί ο πλούτος της και το νερό της και να τρώει μεταλλαγμένα.
Αυτή είναι η κληρονομιά του ΔΝΤ και εκεί σκοπεύουν να οδηγήσουν κι εμάς αν δεν μπλοκαριστούν από έξυπνες δικές μας πρωτοβουλίες, οι οποίες έχουν ήδη εμφανιστεί σε τοπικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να επεκταθούν σε κάθε πλευρά της ζωής μας και πρώτιστα στον έλεγχο της τροφής.

Ας μην γελιόμαστε η τροφή μας είναι ήδη σοβαρότατα αλλοιωμένη και τα μεταλλαγμένα είναι ήδη εδώ σε κάποιο ποσοστό: στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές που δίνονται στα ζώα, στην γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη, η οποία προέρχεται από μεταλλαγμένο βακτήριο και είναι τοξική, και ποιος ξέρει που αλλού, αφού δεν υπάρχει σήμανση και έλεγχος. Η κατάσταση είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρή και ανεξάρτητα από το αν το έχουμε αντιληφθεί ή όχι, το πρώτο βήμα άλωσης της τροφής μας έχει γίνει.

Αν αύριο έκαναν το τελικό βήμα και προσπαθούσαν να μας επιβάλλουν την καλλιέργεια μεταλλαγμένων σπόρων, θα υπήρχε άραγε η απαιτούμενη γενική κατακραυγή και ενεργοποίηση ή θα πέρναγε κι αυτό όπως όλη η μέχρι τώρα κομπίνα του ψευδοχρέους;

Το ζήτημα της τροφής είναι κορυφαίας και ζωτικής σημασίας και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο ζήτημα, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για δήθεν άλλες προτεραιότητες. Είναι το πρωτεύον γιατί έχει να κάνει με την υγεία και την επιβίωση, και ειδικά για την Ελλάδα, έχει να κάνει με την αυτάρκεια μέσω της βιοποικιλότητας, και την διατροφική ασφάλεια μας με φρέσκια, αγνή, φυσική τροφή.

Επίσης είναι το πρωτεύον γιατί τελικά η τροφή έχει να κάνει με τον έλεγχο του μυαλού μας, αφού ουσιαστικά μέσω αυτής επιχειρούν και καταφέρνουν να μας κάνουν να συναινέσουμε με το δικό τους σκεπτικό αντίληψης των πραγμάτων, το οποίο όμως αντανακλά τα δικά τους και μόνο συμφέροντα.

Με την «πράσινη επανάσταση» μας έκαναν να συναινέσουμε και να αποδεχθούμε ότι αυτό που θα τρώμε θα περιέχει δηλητήρια (φυτοφάρμακα). Με την βιομηχανική εκμετάλλευση των ζώων μας έκαναν να συναινέσουμε στην καταπίεση των άλλων αισθανόμενων όντων του πλανήτη και έτσι τελικά και εμάς των ίδιων. Τώρα με την «επανάσταση της βιοτεχνολογίας» μας παραπλανούν να συναινέσουμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, στο ίδιο το τέλος της ζωής, πάντα μέσα από τις γνωστές, απατηλές κενολογίες περί ασφάλειας, αντιμετώπισης της πείνας, κλπ.

Με απλά λόγια λοιπόν, το κεφάλαιο των σπόρων είναι το τελικό και απόλυτα θεμελιώδες πεδίο αναμέτρησης, γιατί πάνω από όλα είναι ένα ιδεολογικό πεδίο, όπου θα πρέπει να χτυπηθεί μια για πάντα η αντίληψη ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι δηλαδή με το πρόσχημα της παραγωγής τροφής μπορούν να επιδοθούν κάποιοι στην καταστροφή του οικοσυστήματος και στην καταπίεση της πλειοψηφίας των ανθρώπων και όλων των ζώων.

Η τρέχουσα συγκυρία επιθετικής προώθησης των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και οργανισμών δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ουρανοκατέβατη, αλλά πατάει σε μια πολλή γερή βάση: στην ιδεολογική χειραγώγηση της ανθρωπότητας ότι είναι «φυσιολογικό» να δηλητηριάζουμε αυτό που θα φάμε, ύστερα από τις 5 και πλέον δεκαετίες συμβατικής, χημικής γεωργίας.

Αφού απέσπασαν την αποδοχή μας στο πρώτο κακό, αφού δηλαδή δεχθήκαμε τον τρόπο παραγωγής τους ο οποίος γεμίζει την τροφή μας με δηλητήρια, τώρα θεωρούν ότι είναι πλέον ανοιχτός ο δρόμος να επεκτείνουν αυτό το κακό εκθετικά, διατηρώντας τα δηλητηριώδη φυτοφάρμακα και επιπλέον προσθέτοντας μια κακόβουλη γενετική μετάλλαξη του DNA, η οποία δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ στην φύση. Επιμένουν δηλαδή στην απόλυτη ανωμαλία, η οποία αποδείχθηκε τραγικά αδιέξοδη, μη αειφόρος και καταστροφική, και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο, ενώ αποσιωπούν με κάθε τρόπο τις πραγματικά αειφόρες και φιλικές μορφές καλλιέργειας, όπως η περμακουλτούρα, η φυσική καλλιέργεια, και η βιολογική veganic καλλιέργεια, οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να διασφαλίσουν αυτό που πραγματικά θα αξίζει να αποκαλείται τροφή.

Το τελευταίο ύπουλο επιχείρημά τους είναι αυτό της δήθεν «συνύπαρξης» των μεταλλαγμένων και φυσικών σπόρων. Όμως, όπως πολύ εύστοχα είπε κάποιος, «δεν μπορεί να συνυπάρχει η εγκυμοσύνη με την παρθενία», και οι μεταλλαγμένοι σπόροι θα αλλοιώσουν και θα εξαφανίσουν τους φυσικούς σπόρους, με αποτέλεσμα να χαθεί η βιοποικιλότητα.

Κι ενώ όλα τα άλλα ξαναγίνονται, και τα ψευδοχρέη πχ διαγράφονται, η βιοποικιλότητα που θα χαθεί, δεν επανέρχεται. Αν μας πάρουν τους σπόρους, μας παίρνουν και τον τελευταίο έλεγχο στην ίδια μας την ζωή και τότε θα μιλάμε για την πλήρη μετάλλαξή μας, σε ένα άλλο, απόλυτα διαχειρίσιμο και αναλώσιμο είδος, έρμαιο στα κακόβουλα σχέδια της νέας τάξης.

Αν όμως ανατρέψουμε το σκεπτικό τους στο βασικό πεδίο της τροφής και τους αφαιρέσουμε κάθε νομιμότητα να μας ελέγχουν με το δήθεν πρόσχημα ότι παράγουν την τροφή μας, τότε ανοίγει ο δρόμος να τους αμφισβητήσουμε και στον έλεγχο της υγείας και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας και τότε φυσικά τα ψέματα θα έχουν τελειώσει για το ανοσιούργημα και την ανωμαλία που λέγεται σύστημα της νέας τάξης.

Πηγή: lalipouli.blogspot.com

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ!
Αναφερθήκαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση στην εμφανέστατη χειραγώγ«αλληλέγγυους» κάποιων εκ των κατηγορουμένων για τον διπλό εμπρησμό του hot spot της Μόριας Λέσβου, αλλά και των γύρω κτημάτων των αγροτών της Λέσβου, να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των αστυνομικών που τους συνέλαβαν, γιατί δεν τήρησαν το… savoir vivre. Δηλαδή, δεν τους είπαν «έχετε την καλοσύνη να καθίσετε να σας συλλάβουμε;» και δεν τους προσέφεραν… σοκολάτες και… καραμέλες μετά την σύλληψή τους.

Αμ δεν είναι μόνο οι «αλληλέγγυοι», αλλά και οι μισοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ομοίως ζητούν την τιμωρία των αστυνομικών, με ερώτησή τους προς τους υπουργούς Εσωτερικών και

Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης)!

Μάλιστα, για την τιμωρία των αστυνομικών επικαλούνται και το ότι «χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα στο κέντρο κράτησης μάνες με τα μωρά τους και μέλη των ΜΚΟ».
Περιμένατε τίποτα καλύτερο από τα τσιράκια του Σόρος που μας κυβερνούν;

newsthessalonikh.gr

Ε; ΤΙ; ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ; ; ; Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ;

Ε; ΤΙ; ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ; ; ;
("ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΝ"; Ή "ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΝ";)
Εθελοντική εργασία στην Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου νοσοκομείου (...) προσφέρει το τελευταίο διάστημα η σύζυγος τού πρωθυπουργού κ.Περιστέρα Μπαζιάνα. 
Με την σύμφωνη γνώμη τού καθηγητού Ψυχιατρικής κ.Δημητρίου Δικαίου και τού διευθυντού τής Α' Ψυχιατρικής Κλινικής κ.Χαραλάμπους Παπαγεωργίου, η κυρία Μπαζιάνα έγινε δεκτή, για να παράσχει εθελοντικές υπηρεσίες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. 


Σχετική εικόνα
Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο τού Αιγινητείου, το διοικητικό συμβούλιο τού νοσοκομείου αποδέχθηκε ομόφωνα (!!!;;;) την εισήγηση και ομόφωνα (!) αποφάσισε «την εθελοντική εργασία στη Μονάδα Μελέτης Ύπνου τής Ψυχιατρικής Κλινικής τού Νοσοκομείου μας, της κ. Περιστέρας Μπαζιάνα για το χρονικό διάστημα από 1/5/2017 έως 30/11/2017, χωρίς αμοιβή»..................

Πλέον, η σύντροφος τού πρωθυπουργού, η οποία προ διμήνου μετατάχθηκε από καθηγήτρια Πληροφορικής στο διοικητικό προσωπικό τού Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, δραστηριοποιείται στο κέντρο το οποίο ειδικεύεται στην διάγνωση και στην θεραπευτική προσέγγιση  α σ θ ε ν ώ ν (...), που πάσχουν από το σύνολο των ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ τού ύπνου (όπως α ϋ π ν ί ε ς,  ε φ ι ά λ τ ε ς,  υ π ν ο β α σ ί α,  κ ρ ί σ ε ι ς στον ύπνο). 

Σχετική εικόνα
Ψυχίατροι νευρολόγοι και πνευμονολόγοι τής μονάδος παρέχουν υπηρεσίες αντιμετωπίσεως των διαταραχών τής αναπνοής κατά τον ύπνο (αποφρακτική άπνοια), καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από έντονη υπνηλία κατά την ημέρα, διαταραχών με παθολογική, βίαιη ή άλλη παράδοξη συμπεριφορά κατά τον ύπνο, ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί ιατρείο, τόσο τού συνδρόμου ανήσυχων άκρων (;) όσο και τής ναρκοληψίας, κάνοντας παράλληλα μελέτες, σε αυτά τα επιστημονικά πεδία...
[Ρεπορτάζ Μανώλη Γαλάνη, εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αρ. φ. 648, σελ. 25 (Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017)]

ΔΕΙΤΕ TA ΚΤΗΝΗ…Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της μητέρας και των τριών ανδρών που βίαζαν δύο ανήλικα αγόρια -ΦΩΤΟ
Τα ονόματα και τις φωτογραφίες τεσσάρων ατων οιοοίοι εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και κακοποίησης
-επί τετραετία- δύο αγοριών, 11 και 9 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
     

Για την υπόθεση, που ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2016, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της 37χρονης μητέρας των ανήλικων, του 44χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενός 42χρονου ημεδαπού, ήδη κρατούμενου σε Κατάστημα Κράτησης και τεσσάρων ακόμη ατόμων για τα -κατά περίσταση- αδικήματα του «βιασμού», της «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη», της «προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με παθόντα νεότερο των δώδεκα ετών», της «ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος», της «παράνομης βίας» και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το 2011 έως και τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα.
Μηνάς Τσιζίρογλου του Δημητρίου
Αγγελική- Δέσποινα Μιχαλά του Ιωάννη
Ηλίας Κοτατζής του Χρήστου
Διονύσης Πεϊναλης του Νικολάου
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έως τις 20 Οκτωβρίου 2017.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
ΠΗΓΗ

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Τρελό πανηγύρι στο Twitter με την ατάκα του Τσίπρα (ΦΩΤΟ) Το Twitter έχει διαφορετική εικόνα και το σχολίασε εκτενώς.

Ναι ρε σταλινικό αρχίδι...
Όπως τα λες είναι...
Κάτι τσόλια στυλ ΜΑΛΑΚΑ Καρανίκα, γελάνε, γιατί λαδώθηκε το αντεράκι τους...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ, ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ...

ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.
 

Καλλιόπη Σουφλή


Clipboard

O πρωθυπουργός, στην τηλεοπτική παρέμβασή του στο κανάλι Alpha, την Τετάρτη 26 Ιουλίου, είπε μεταξύ άλλων «Αν πας μια βόλτα στην Αθήνα βλέπεις παντού χαμογελαστά πρόσωπα».Κάλεσε μάλιστα τον παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ να κάνουν μαζί μια βόλτα.

Το Twitter έχει διαφορετική εικόνα και το σχολίασε εκτενώς:

Εγώ παντού στην Αθήνα, βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα #Alpha


hamog2


όπου κοιτάει ο αλέξης βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα


hamogb

ας πει κάποιος στο τσίπρα ότι χαμογελάμε επειδή έμειναν μόνο άλλα δύο χρόνια να κυβερνάει #Χαμογελαστά_Πρόσωπα


Ο #Τσιπρας βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα για τον απλούστατο λογο οτι ολοι τον βλέπουν ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ.


Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων! Για τον Αλέξη: Alice in wonderland.

hamog3

Τσιπρας «Αν βγεις βόλτα στην Αθηνα, βλέπεις μονο χαμογελαστά πρόσωπα» .Alex εσύ, πότε βγαίνεις βόλτα στην Αθηνα είπαμε!


hamog4

Ο Τσίπρας περπατάει στο δρόμο και βλέπει χαρούμενα πρόσωπα. Μάλλον περπατάει στα Εξάρχεια και όχι στην Ερμού…

Τόλμησε ο Άλεξ χθές να πει ότι δεν υπάρχουνε πια οδοφράγματα κ φασαρίες στους δρόμους τ Αθήνας οπως το ´13 και το ´14 κ δεν απαντα κανεις?


ο τσίπρας βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα


donald-trump-proedros hamoga

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;»(ύμνος δικτατόρων).
Ρώτησε τον Τσίπρα παιδί μου.Αυτός μόνο γνωρίζει.


Τον Αλ6 τον χαρακτηρίζει αυτολεξεί η παροιμία:»Λέγε,λέγε το κοπέλι,κάνει τη γριά και…θέλει» Εντάξει, το έχει ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ! #syriza_xeftilesΠρόεδρε! Μην μας σώζεις άλλο. Καλά είμαστε #Tsipras #Alphatvτσίπρας: «αν βγεις βόλτα στην αθήνα βλέπεις μόνο χαμογελαστά πρόσωπα»

 #Χαμογελαστά_Πρόσωπα
hamog1
Τι παίρνει; Θέλω κι εγώ!!!! #tsipras


Πηγή

Δεν απολύεται η δημόσια υπάλληλος που ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΝΩ απουσίασε 163 μέρες σε 13 μήνες ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ του Μανώλη Μάνου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ -Εκατοντάδες δημόσιοι υπάλληλοι είναι σκαστοί εργάζονται στο καναπέ του σπιτιου τους και τους πληρώνουμε εμείς και  ο εξαθλιωμένος συνταξιούχος με το κομμένο ΕΚΑΣ  ειδικα με το Τσίπρα το κακό έχει παραγίνει.

Αλλοι δημόσιου υπάλληλοι κάνουν δυο δουλείες απο δημοτικούς υπαλλήλους συντανήσαμε σε ρεπορτάζ μεχρι και αστυνομικούς : Αστυνομικός υδραυλικός ; ναι υπάρχει !! - αστυνομικός και γουνοποιός ; ναι υπάρχει,  δημοτικός υπάλληλος έμπορος καυσοξύλων και οδηγός δημοσίας χρήσης φορτηγού;;  ναι υπάρχει,-   δημοτικός υπάλληλος και γουνοποιός;;  ..ναι υπάρχει- υπάλληλος στην περιφέρεια της Δυτ. Μακεδονίας και δημοσιογράφος εκδότης ;; ..ναι υπάρχει !!!...και ...ουκ εστιν αριθμός.
 Δεν απολύεται η δημόσια υπάλληλος που απουσίασε 163 μέρες σε 13 μήνες
Το ΣτΕ μετρίασε την ποινή της οριστικής παύσης που είχε αρχικά επιβληθεί σε υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης, η οποία μέσα σε 13 μήνες είχε λείψει από την υπηρεσία της αδικαιολόγητα 163 εργάσιμες ημέρες. Η γυναίκα τιμωρήθηκε τελικά με 6μηνη παύση καθηκόντων και στέρηση των μηνιαίων αποδοχών για την ίδια περίοδο. 
Το «χρονικό» των απουσιών και των ποινών

Συνολικά, η υπάλληλος απουσίασε από την υπηρεσία της 113 ημέρες μέσα στην περίοδο 3/9/2011 - 30/8/2012 και ακόμα 50 ημέρες κατά την περίοδο 3/9/2012 - 11/11/2012, χωρίς να της έχει χορηγηθεί σχετική άδεια απουσίας.

Τότε η υπάλληλος δεν είχε επικαλεστεί τη συνδρομή κάποιου σοβαρού λόγου που να δικαιολογούσε την παρατεταμένη αποχή ή να μετρίαζε τη βαρύτητα του αδικήματος.

Η υπάλληλος υποστήριξε πως δεν απείχε από την υπηρεσία της αλλά πήγαινε τις απογευματινές ώρες, όπου και παρέμενε μέχρι αργά το βράδυ, και ότι οι άμεσα προϊστάμενοί της γνώριζαν για την περίπτωσή της, την οποία είχαν αποδεχθεί «σιωπηλά».

Όπως είπε, προσερχόταν στο γραφείο της το απόγευμα εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας που τις επέβαλλαν να μένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, έως τις 10 το πρωί.  Επιπλέον, υποστήριξε πως πέραν της απογευματινής εργασίας της στην υπηρεσία, εργαζόταν και από το σπίτι της Σάββατα και τις Κυριακές.

Σε ερώτηση για ποιον λόγο δεν υπέγραφε το παρουσιολόγιό τις απογευματινές ώρες, η υπάλληλος είπε ότι την εμπόδιζε ο προϊστάμενός της.

Η γυναίκα προσκόμισε στο δικαστήριο ιατρικά πιστοποιητικά, σύμφωνα με τα οποία, πάσχει από βαρείας μορφής ρευματοειδή αρθρίτιδα που επιφέρει πρωινή δυσκαμψία και έντονη σωματική κόπωση. Το Συμβούλιο αφού συνεκτίμησε την ασθένειά της, αποφάσισε να μετριάσει την επιβληθείσα ποινή.

Πηγή: skai.gr