27 Μαρτίου 2017

Ο ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΨΕΥΤΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ- Ορθότατη η αποχώρηση του ΚΚΕ από την ομιλία Τσίπρα για τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη






Αποχώρησαν την ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσιπρα οι φίλοι του ΚΚΕ, ενώ εμφανίστηκε στη θέση τους μικρότερος πυρήνας φιλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ ορθά το κόμμα του Μπελογιάννη δεν κάθησαν να ακούσων τον Τσίπρα να σκυλεύει τον μεγάλο κομμουνιστή αγωνιστή!


                       .



Όλες αυτές οι αρρώστιες προκαλούνται από τον φούρνο μικροκυμάτων, μακάρι να το ξέραμε νωρίτερα








Όλοι αγαπάμε τους φούρνους μικροκυμάτων. O φούρνος μικροκυμάτων είναι φοβερός, είναι μία απλή και βολική λύση μαγειρικής για όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι φούρνοι μικροκυμάτων ήταν δημοφιλείς στις ΗΠΑ για περισσότερα από 30 χρόνια, και στην ουσία, άλλαξαν τον τρόπο που η κοινωνία έβλεπε το φαγητό.
Αλλά είναι τα μικροκύματα η πιο υγιεινή επιλογή μαγειρικής; Η απάντηση είναι όχι, καθώς υπάρχουν πολύ καλύτερες διαθέσιμες επιλογές που διασφαλίζουν τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού.
Ένας φούρνος μικροκυμάτων είναι μια μορφή μη-ιονίζουσας ακτινοβολίας. Δηλαδή, η ιονίζουσα ακτινοβολία αλλάζει την ηλεκτρομαγνητική φύση των ατόμων, ή τα ιονίζει.
Αυτό αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν τα άτομα μεταξύ τους, και με τα μόρια γύρω τους. Το φαγητό μας στην ουσία δέχεται κύματα υψηλής θερμότητας, και μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτή η ακτινοβολία μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία μας. Όπως είπαμε, σύμφωνα με έρευνα, οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι επικίνδυνοι για το φαγητό μας.
Πώς o φούρνους μικροκυμάτων μαγειρεύει το φαγητό;
Τα μικροκύματα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα που κινούνται στο χώρο με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό δημιουργεί τριβή και δονεί το νερό που βρίσκεται στο εσωτερικό των μορίων των τροφίμων, κι έτσι ζεσταίνεται το φαγητό.
Με πιο τρόπο οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι επικίνδυνοι;
Οι ειδικοί λένε ότι στο εσωτερικό του φούρνου μας, υπάρχουν 2,45 δισεκατομμύρια hertz ρεύματος, τα οποία όταν κλείσει η πόρτα του φούρνου αρχίζουν να διαρρέουν στο εσωτερικό του. Και, το χειρότερο είναι πως το ανθρώπινο σώμα μπορεί να βλαφθεί ακόμα και με 10 μόνο hertz. Να είστε προσεκτικοί και να μην στέκεστε κοντά σε ένα αναμμένο φούρνο μικροκυμάτων. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ακριβώς θα γίνει η ζημιά.
Πώς ένας φούρνος μικροκυμάτων βλάπτει το σώμα μας;
1) Προκαλεί γενετικές ανωμαλίες
2) Προκαλεί καρκίνο
3) Αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καταρράκτη
4) Αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα
5) Μειώνει την αντίσταση σε ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις
Τι κάνει ο φούρνος μικροκυμάτων στα τρόφιμά μας;
1) Σπάει τη χημική και μοριακή τους περιεκτικότητα.
2) Πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο λένε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων υποβαθμίζει τα τρόφιμα και καταστρέφει τα θρεπτικά τους συστατικά.
3) Η ακτινοβολία από το φούρνο μικροκυμάτων καταστρέφει και παραμορφώνει τα μόρια των φαγητών, δημιουργώντας επικίνδυνες ενώσεις ραδιενέργειας.
4) Στον φούρνο μικροκυμάτων, το μητρικό γάλα χάνει το 96% των αντισωμάτων του.
5) Η δομή του φαγητού στο φούρνο μικροκυμάτων μεταβάλλεται, αλλάζοντας τα συστατικά σε αμινοξέα, προκαλώντας ανοσολογικές ανωμαλίες.
Το 1992, μια μελέτη που έγινε από το Search for Health, ερεύνησε τις επιδράσεις που είχαν οι συμμετέχοντες όταν κατανάλωσαν λαχανικά αφού τα έβαλαν στον φούρνο μικροκυμάτων. Βίωσαν λοιπόν:
1) Ραγδαία αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης
2) Μείωση της αιμοσφαιρίνης που προκαλεί την αναιμία
3) Μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων
4) Αύξηση των λευκοκυττάρων (αναφέροντας δηλητηρίαση και κυτταρικές αλλοιώσεις)
Σημείωση: θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να ξέρετε ότι ακόμη και αν ο φούρνος μικροκυμάτων σας είναι απόλυτα σφραγισμένος, εξακολουθείτε να είστε εκτεθειμένοι σε επιβλαβή επίπεδα ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία μπορούν να διαπεράσουν το ανθρώπινο σώμα (χρησιμοποιούνται και για μηχανήματα ακτινών Χ), και μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η μελέτη τονίζει περιορισμένη έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Αν βρεθείτε δηλαδή, 10 εκατοστά μακριά από το μαγείρεμα των τροφίμων σας στο φούρνο μικροκυμάτων, θα εκτεθείτε σε 100- 500 mG ενώ αν είστε 3 μέτρα μακριά από τον φούρνο μικροκυμάτων που λειτουργεί θα σας εκθέσει σε 1 – 25mG.
Και όπως είπαμε προηγουμένως, οι φούρνοι μικροκυμάτων μπορεί να είναι ταχύτεροι και πιο βολικοί από τον απλό συμβατικό φούρνο, αλλά η θρεπτική αξία των τροφίμων και η υγεία της οικογένειάς σας θα πληρώσουν το τίμημα της εξυπηρετικότητάς του.
Πηγή: tonwtiko.com


Αποκάλυψη-βόμβα - Ντ.Τραμπ προς Α.Μέρκελ: «Χρωστάς 350 δισ. € από τη συμμετοχή σου στο ΝΑΤΟ»!



ΒΕΡΟΛΙΝΟ: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ»!


Translate this page: EN FR DE ES RU AR
του Πάνου Σπαγόπουλου
Δεν είναι μόνο η χειραψία που αρνήθηκε να δώσει ο αμερικανός πρόεδρος στην Γερμανίδα Καγκελάριο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα, αλλά υπήρξε παρασκήνιο και μάλιστα έντονο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από αμερικανικές πηγές, ο Αμερικανός πρόεδρος επέδωσε στην Α.Μέρκελ ένα φάκελο στον οποίο αναγραφόταν το ποσό που χρωστά η Γερμανία από τις υποχρεώσεις της στο ΝΑΤΟ και το οποίο θα πρέπει να καλυφθεί σύντομα από το Βερολίνο, αφήνοντας την Γερμανίδα ηγέτη άφωνη.

Όπως έγινε γνωστό ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από την  Α.Μέρκελ 350 δισ. € (!) ποσό που χρωστά η Γερμανία στο ΝΑΤΟ από το 2002 έως σήμερα.

Ο φάκελος με το «καυτό» νούμερο λέγεται ότι επιδόθηκε στην Α.Μέρκελ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τον Ν.Τραμπ.
Αν και το νούμερο που παρουσιάστηκε στους Γερμανούς δεν αποκαλύφθηκε αρχικά από καμιά από τις δύο πλευρές, οι χώρες του ΝΑΤΟ υποσχέθηκαν το 2014 να διατηρήσουν ένα 2% του ΑΕΠ τους για τους εξοπλισμούς αλλά ελάχιστες χώρες το έπραξαν αυτό, όπως σημειώνει ο βρετανικός Τύπος.
Οι χώρες αυτές είναι η η Βρετανία, η Ελλάδα, η Πολωνία, και η Εσθονία.  
Αλλά ο λογαριασμός για την Γερμανία δεν ήταν από το 2014 αλλά από το 2002, όταν ο προκάτοχος της Μέρκελ ο Γκ. Σρέντερ είχε υποσχεθεί να δαπανήσει περισσότερα για την άμυνα.
Ο Ντ.Τραμπ έδωσε εντολή στο οικονομικό του επιτελείο να υπολογίσει πόσο ο αμυντικός προϋπολογισμός της Γερμανίας έπεσε κάτω από το 2% τα τελευταία 12 χρόνια και μάλιστα να βάλουν και τον τόκο!
Έτσι υπολογίστηκε πως τα ποσά που η Γερμανία δεν κατέβαλε ανέρχονταν στα 288 δισ.€ συν τους τόκους που ήταν 57 δισ. διαμορφώνοντας ένα σύνολο 345 δισ. €!
Την κίνηση αυτή του Τραμπ Γερμανός υπουργός που δεν κατονομάζεται χαρακτήρισε ως «εξοργιστική» μιλώντας στους Τimes.
Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός υπουργός είπε: «Ο στόχος του να θέτεις τέτοιες απατήσεις είναι να εκφοβίσεις την άλλη πλευρά, αλλά η Καγκελάριος το πήρε ψύχραιμα και ήρεμα και δεν πρόκειται να απαντήσει σε τέτοιες προκλήσεις».
Δηλαδή δεν θα πληρώσει, σύμφωνα με τον μη κατονομαζόμενο Γερμανό υπουργό; Μήπως ήταν ο Β.Σόιμπλε αυτός;
Οι Τimes επικαλούμενοι πηγή κοντά στην Καγκελαρία λένε πως η Α.Μέρκελ «θα αγνοήσει την πρόκληση αυτή».

Μήπως με τον ίδιο τρόπο και η Ελλάδα πρέπει να αγνοήσει τα ποσά που ζητά ο Σόιμπλε;

Σημειώνεται ότι μια ημέρα μετά τη συνάντησή του με τη Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιτέθηκε στη Γερμανία μέσω twitter, αφήνοντας μομφές κατά της Γερμανίας για «τεράστια» χρέη στο ΝΑΤΟ, χρέη το ύψος των οποίων όμως δεν είχε αποκαλύψει.
Σε δύο tweet το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τη συνάντησή του με την κ. Μέρκελ.
«Παρά τα όσα περιμένατε από την πλευρά των ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Είχα μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνάντηση με την Καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ», σχολίασε ο Τραμπ
Στη συνέχεια όμως εξαπέλυσε επίθεση κατά της Γερμανίας, σχολιάζοντας πως
«Παρ' όλα αυτά, η Γερμανία οφείλει τεράστια χρηματικά ποσά στο ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να πληρωθούν περισσότερα για την πολύ ισχυρή και πολύ δαπανηρή άμυνα που παρέχουν στη Γερμανία!».



.

ΕΙΚΟΝΕΣ:ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ που βγάζουν είδηση το κόψιμο πίτας και τα εν γένει τραπεζώματα βουλευτών, και της κάθε λογής εξουσίας


Φωτοδημοσιογραφία

Κοπή πίτας 2017  στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς πλαισιομένης με ποσοτητα γλυκών που  θα ζήλευε ολόκληρο ζαχαροπλαστειο των Αθηνών


ΚΟΒΟΥΝ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ- Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώην ενεργότατο στελεχος του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη ( ειχε κατα λάθος αναφωνήσει ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ σε δική της προεκλογική  περιοδία ως υποψήφια  του ΣΥΡΙΖΑ ( ;!!;) μαζι με το "υψηλόβαθμο" κομματικό στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς απο την εποχή που ήταν ΚΚΕ Εσωτερικού θαυμαστής του Λ. Κύρκου "με το καλάθι της νοικοκυράς" ονοματι Περικλής Ζαγάρας (επάγγελμα γουνεργάτης ράφτης)


ΠΟΙΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ; Ιδού! Απίστευτες εικόνες - Η Πανθρησκεία είναι εδώ!

Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 21:09 
Απο prisoplanet.gr




Καμιά φορά τα λόγια είναι περιττά!


Στον δρόμο της Πανθρησκείας ο Πάπας, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και όλοι οι θρησκευτικοί ηγέτες του κόσμου ανάβουν την λυχνία του παγκόσμιου ηγέτη, του Αντίχριστου στην Ασίζη.
Δείτε και τα σχόλια δικά σας:
 








Μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι οι τράπεζες – Το κόλπο για να γλυτώσουν φόρους και να αυξήσουν τα κέρδη τους


Αποτέλεσμα εικόνας για τράπεζες
Σύμφωνα με έκθεση της Oxfam International, oι μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης έβγαλαν 25 δισ. ευρώ (27 δισ. δολάρια) μέσω φορολογικών παραδείσων το 2015, περίπου το ένα τέταρτο των κερδών τους, εν μέσω της διεθνούς προσπάθειας πάταξης της εταιρικής φοροαποφυγής...

Όπως μεταδίδει το Bloomberg οι 20 μεγαλύτερες τράπεζες δεν πλήρωσαν φόρο για κέρδη ύψους 383 εκατ. ευρώ που σημείωσαν σε επτά φορολογικούς παραδείσους τη χρονιά εκείνη, ενώ ενέγραψαν κέρδη ύψους 4,9 δισ. ευρώ στο Λουξεμβούργο, περισσότερα απ’ ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Σουηδία και στη Γερμανία μαζί, σύμφωνα με σχετική έκθεση των Oxfam και Fair Finance Guide International.
Οι θυγατρικές των τραπεζών σε περιοχές χαμηλής φορολόγησης εμφανίζουν κέρδη διπλάσια σε σχέση με τις θυγατρικές αλλού, ενώ οι υπάλληλοί τους είναι τέσσερις φορές πιο παραγωγικοί, δημιουργώντας ένα μέσο κέρδος 171.000 ευρώ ανά άτομο ετησίως, έναντι των 45.000 ευρώ κατά μέσο όρο στις άλλες θυγατρικές, σύμφωνα με την έκθεση.
Τουλάχιστον 628 εκατ. ευρώ κερδών των ευρωπαϊκών τραπεζών αφορούσαν σε φορολογικούς παραδείσους στους οποίους δεν έχουν υπαλλήλους, σύμφωνα με την Oxfam. Ο Οργανισμός έφερε ως παράδειγμα τη γαλλική BNP Paribas, η οποία δήλωσε πως είχε κέρδη 134 εκατ. ευρώ το 2015 στα Νησιά Κέιμαν, αν και δεν έχει υπαλλήλους εκεί. Επίσης, η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, εμφάνισε ζημίες στην έδρα της, αλλά κέρδη 1,9 δισ. ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους, όπως αναφέρεται στην έκθεση της Oxfam.

Οι τελευταίοι μήνες του ελληνικού ζεύγους "Τσαουσέσκου"- οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας; {φωτογραφίες}

Οι τελευταίοι μήνες του ελληνικού ζεύγους "Τσαουσέσκου"- οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας; {φωτογραφίες}

Εντυπωσιακή η Μπέτυ Μπαζιάνα στο γεύμα της Συνόδου Κορυφής [pics]







Φωτογραφίες: | Andrea Bonetti