30 Μαΐου 2022

Τελεσίγραφο Τεχεράνης προς Αθήνα: «Ή μας πληρώνετε το πετρέλαιο και το πλοίο ή θα κατάσχουμε ένα πλοίο σας κάθε μήνα»


Τελεσίγραφο Τεχεράνης προς Αθήνα: «Ή μας πληρώνετε το πετρέλαιο και το πλοίο ή θα κατάσχουμε ένα πλοίο σας κάθε μήνα»
 

Πώς με εντολές Ν.Δένδια και Γ.Πλακιωτάκη δημιουργήθηκε κρίση στην ελληνική ναυτιλία

Και η ευθύνη για τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσχεση των δύο ελληνικών τάνκερ και την ομηρεία των πληρωμάτων τους, βαραίνει 100% το υπουργείο Εξωτερικών και προσωπικά τον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, όπως και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και τον υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη. 

Ομως ήταν εν γνώση του Κ.Μητσοτάκη το όλο θέμα, και η εντολή των ΗΠΑ μεταφέρθηκε από τον πρωθυπουργό στους υπουργούς.

Διότι η κατάσχεση, βασικά αρπαγή, όπως εξελίχθηκε, του ιρανικού φορτίου από το ρωσικό τάνκερ «Pegas» στην Κάρυστο έγινε κατά 100% παράνομο τρόπο απλά και μόνο για να ικανοποιηθούν οι ΗΠΑ από τους δύο πολιτικούς, όπως αποδεικνύεται, χωρίς να υπάρχει καμία νομιμότητα στις ενέργειες κατάσχεσης.

Να σημειώσουμε ότι η ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος, που αρχικά είχε ερωτηθεί γνωμοδότησε αρνητικά στο αίτημα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ελληνικές πηγές, οι υπεύθυνοι του πλοίου εμφάνισαν επίσημα έγγραφα από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ), βάσει των οποίων προκύπτει ότι η ιδιοκτησία του πλοίου σε εταιρεία που δεν υπόκειται σε κυρώσεις.

Το δεξαμενόπλοιο έπλεε με ρωσική σημαία μέχρι την 1η Μαρτίου, οπότε μετονομάστηκε σε Lana και ύψωσε ιρανική σημαία.

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης «ενημέρωσε την Ελλάδα ότι το φορτίο είναι ιρανικό πετρέλαιο» δήλωσε πηγή του υπουργείου Ναυτιλίας. «Το φορτίο μεταφέρθηκε σε άλλο πλοίο που μισθώθηκε από τις ΗΠΑ» πρόσθεσε!

Σε ποιο; Στο λιβεριανής σημαίας δεξαμενόπλοιο Ice Energy, ιδιοκτησίας της ελληνικής ναυτιλιακής Dynacom.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το Ice Energy θα μεταφέρει το φορτίο στις ΗΠΑ.

Την Τετάρτη, το κρατικό ιρανικό πρακτορείο IRNA ανέφερε ότι το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν κάλεσε για εξηγήσεις τον επιτετραμμένο της ελληνικής πρεσβείας στην Τεχεράνη, και τόνισε ότι το πλοίο «έφερε σημαία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν σε ελληνικά ύδατα».

Το Pegas ήταν ένα από τα πέντε σκάφη που στοχοποιήθηκαν από τις ΗΠΑ στις 22 Φεβρουαρίου –δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία στο πλαίσιο των κυρώσεις εναντίον της ρωσικής τράπεζας Promsvyazbank, η οποία σύμφωνα με την Ουάσιγκτον παίζει κρίσιμο ρόλο για τη ρωσική αμυντική βιομηχανία.

Σύμφωνα με την οργάνωση United Against Nuclear Iran (UANI),το Pegas μετέφερε 700.000 πετρελαίου και αναχώρησε από το νησί Σίρι του Ιράν στις 19 Αυγούστου 2021.

Τι έχει συμβεί από την αρχή του θρίλερ: Συγκεκριμένα το τάνκερ «Pegas», όπως επίσημα έχει ανακοινωθεί λόγω βλάβης που προκλήθηκε εξαιτίας θαλασσοταραχής, έδεσε στο λιμάνι της Καρύστου (με μία άλλη πηγή να μιλάει για νηοψία από ειδικές ελληνοαμερικανικές δυνάμεις στην μέση του Αιγαίου κάτι που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται).

Λόγω του αμερικανικού (!) εμπάργκο προς τη Ρωσία το σκάφος -που μετέφερε πετρέλαιο- δεσμεύτηκε με αίτημα των ΗΠΑ, αλλά αφού ελέγχθηκαν τα χαρτιά του και αποδείχθηκε ότι η εταιρεία -στην οποία είχε μεταβιβαστεί πριν από την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία- δεν ενέπιπτε στις κυρώσεις, η ελληνική Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος ζήτησε την αποδέσμευσή του.

Τότε επανήλθαν οι Αμερικανοί και ζήτησαν να μην απελευθερωθεί το πλοίο, καθώς «το φορτίο του είναι ιρανικό πετρέλαιο που εμείς θεωρούμε ότι με τα έσοδά του η Τεχεράνη χρηματοδοτεί τρομοκράτες».

Η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος απάντησε ότι το υπερατλαντικό αίτημα για «δικαστικήςσυνδρομή», ότι «Το αίτημα δεν είναι νόμιμο, διότι η Ελλάδα διέπεται από τους κανονισμούς και την κοινή νομοθεσία της ΕΕ η οποία δεν έχει επιβάλλει βάλει τέτοιες κυρώσεις στο Ιράν»!

Και επειδή τα πράγματα έπαιρναν άσχημη τροπή η ελληνική πλευρά πρότεινε στους Αμερικανούς «να κάνουν νηοψία σε διεθνή ύδατα πέραν των 6 μιλίων και να αναλάμβαναν αυτοί την ευθύνη για την κατάληψη του πλοίου και την κατάσχεση του φορτίου του οδηγώντας το  στις ΗΠΑ κατ’ευθείαν».

Τότε οι ΗΠΑ, που δεν ήθελαν να αναλάβουν αυτοί την ευθύνη, απευθύνθηκαν στον Νίκο Δένδια, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γιάννη Πλακιωτάκη στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, απέρριψαν το αίτημα ζήτησαν την δέσμευση του πλοίου και του φορτίου του και μάλιστα άρχισαν να μεταγγίζουν το πετρέλαιο σε άλλα πλοία, χωρίς κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο, στις 26 Μαΐου, όπως προαναφέραμε.

Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε: Κατάσχεση των δύο ελληνόκτητων τάνκερ στον Κόλπο ως αντίποινα και οι σχέσεις με το Ιράν, το οποίο μας έδινε πετρέλαιο με πίστωση όταν όλοι οι άλλοι ζητούσαν επί ζητούσαν πληρωμή «επί τόπου» την «πέτρινη» χρονιά του 2015, όταν η ΕΕ μας είχε οδηγήσει σε μία ακόμα πτώχευση.

Και τώρα τι γίνεται; Η Τεχεράνη διαμήνυσε στην Αθήνα: «Ή απελευθερώνεται το πλοίο και επιστρέφεται το φορτίο που μας ανήκει ή κάθε μήνα θα κατάσχουμε ένα ελληνόκτητο πλοίο στον Κόλπο».

Του ιρανικού τελεσίγραφου ακολούθησε σύσταση από το υπουργείο Ναυτιλίας προς τα ελληνικά πλοία «να αποφεύγουν τα ύδατα αρμοδιότητας Ιράν»! Μας δεν έγινε το ρεσάλτο των Ιρανών στα ιρανικά ύδατα, έγινε στα διεθνή». Εντός της ιρανικής υφαλοκρηπίδας, βέβαια.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, το Prudent Warrior βρίσκεται αγκυροβολημένο στο ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas, ενώ το Delta Poseidon παραμένει προς το παρόν στην ίδια θέση στον Περσικό κόλπο.

Στο Delta Poseidon επιβαίνουν 25 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, και στο Prudent Warrior 23 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 8 Έλληνες και ένας Κύπριος.

Αλλά και πού να πάνε; Κατ’αρχήν μεταφέρουν εκατομμύρια τόνους ιρανικού πετρελαίου. Άρα;

Τι έπρεπε να γίνει αν θεωρήσουμε ότι ως σύμμαχοι των ΗΠΑ πρέπει να είμαστε θετικοί ακόμα και σε τέτοιου είδους «μη νόμιμα» αιτήματα: Να ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την προστασία από το αμερικανικό Ναυτικό των ελληνικών πλοίων, τάνκερ, φορτηγών και κοντέινερ, στην περιοχή του Κόλπου. Αυτό βέβαια θα γινόταν από ένα σοβαρό κράτος…

Καθημερινό αγώνα κάνουν τα δυο στελέχη της ΝΔ με την πέννα τους να "ρίξουν" τον <<ατάλαντο γόνο

 

 

Καστοριά: Τον τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται " απίθανα πράγματα" στον χώρο των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό

 

Απίθανα πράγματα παρατηρούνται από τους πολίτες , η βλέπει το φως της δημοσιότητας,  που λαμβάνουν χώρα στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση - στα δημοτικά σχολεία του νομού Καστοριάς. 

Μετά το περιστατικό με τον φερόμενο ξυλοδαρμό μαθητή από δάσκαλο σε περιοχή του νομού, το οποίο καταγγέλθηκε από τους γονείς του μικρού παιδιού  και δια της νομικής οδού, αλλά στο"καπάκι" είδαμε για αντιπερισπασμό ίσως, καταγγελία δασκάλου ο.τι μαθητές του δημοτικού Καλλιθέας Καστοριάς, προβαίνουν σε βανδαλισμούς του σχολείου, και ζήτησε να κλείσουν τα προαύλια θυμίζοντας εποχές, που δεν θέλουμε να θυμόμαστε.

Το επόμενο ρεπορτάζ για την Καστοριά,  θα αναφέρεται σε θέμα που "ακουμπά" στα σχολεία της τοπική δημοτικής εκπαίδευσης στον νομό Καστοριάς.

 

Σχετικό ρεπορτάζ:

Καστοριά: Δάσκαλος έδειρε μαθητή δημοτικού σε χωριό του νομού. Αυξάνονται τα κρούσματα χειροδικίας στα σχολεία


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott




Για την ελληνική κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο – Οι Ιρανοί «ξύπνησαν» μία ημέρα και είπαν «δεν αιχμαλωτίζουμε δύο ελληνικά τάνκερ;»


Για την ελληνική κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο – Οι Ιρανοί «ξύπνησαν» μία ημέρα και είπαν «δεν αιχμαλωτίζουμε δύο ελληνικά τάνκερ;»

Θεωρεί ότι το Ιράν δεν έπρεπε να εξοργιστεί με μία... κατασχεσούλα

Για την ελληνική κυβέρνηση δεν υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση με το θέμα του ρωσικού τάνκερ με το ιρανικό πετρέλαιο που δεσμεύτηκε ανοιχτά της Καρύστου και την αιχμαλωσία των δύο ελληνικών τάνκερ.

Δηλαδή οι Ιρανοί ξύπνησαν μία μέρα και είπαν «δεν την πέφτουμε στην Ελλάδα μιας και δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε;»

«Εντελώς απρόκλητη» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την κατάληψη των δύο ελληνικών δεξαμενόπλοιων από τους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν, αποφεύγοντας.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε τι προκάλεσε το ρεσάλτο και απάντησε:

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει ενημερώσει σε όλα τα διεθνή φόρα τους εταίρους και τους συμμάχους μας, έχουν ενημερωθεί όλα τα πλοία που πλέουν στη γύρω περιοχή, έτσι ώστε να προσαρμοστούν σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και πραγματικότητα που διαμόρφωσε αυτή η απαράδεκτη τακτική της ιρανικής κυβέρνησης.

Πρόκειται για μία εντελώς απρόκλητη και παράνομη ενέργεια και για αυτό από την πρώτη στιγμή λάβαμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Τώρα τι μέτρα είναι αυτά, οι αιχμαλωτισθέντες Έλληνες ναυτικοί δεν πρέπει να τα έχουν καταλάβει ακόμα…

Ερωτηθείς, δε, εάν η χώρα μας θα επιστρέψει το ιρανικό πετρέλαιο που είχε κατασχεθεί στην Κάρυστο από ρωσικών συμφερόντων πλοίο, γεγονός που αποτελεί την αιτία πίσω από την κατάληψη των ελληνικών τάνκερ από το Ιράν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου έδειξε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση, αφού ουσιαστικά υποστήριξε ότι η κατάσχεση ήταν νόμιμη.

«Όποιες ενέργειες αφορούν σε πετρέλαιο ιρανικών συμφερόντων έγιναν με βάση διεθνείς συμβάσεις και αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αποφάσεις εναντίον των οποίων δεν στράφηκαν οι ενδιαφερόμενοι. Υπήρξαν περιθώρια για να διεκδικήσουν δικαστική αναστολή και δεν το έπραξαν. Με βάση τις διεθνείς συμβάσεις, που έχει υπογράψει η χώρα εδώ και τρεις δεκαετίες και την απόφαση της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, έγινε η κατάσχεση ιρανικού πετρελαίου» είπε ειδικότερα ο κ. Οικονόμου.

Από το pronews.gr

 Δείτε και αυτό:

Η ακρίβει καλπάζει: «Φωτιά» οι τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς – Η λίστα προϊόντων με αυξήσεις έως 60%

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott




Τέλος χρόνου για ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ, ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς περίθαλψη από 1η Ιουνίου


Τέλος χρόνου για ρύθμιση οφειλών στον ΕΦΚΑ, ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς περίθαλψη από 1η Ιουνίου Φωτογραφία: EUROKINISSI
30/05 2022 07:30
 
  Αλεξάνδρα Κλειδαρά


Πάνω από 300.000 μη μισθωτοί δεν ρύθμισαν τα χρέη τους στον ΕΦΚΑ και μένουν χωρίς περίθαλψη - Τι πρέπει να κάνουν για να μην μείνουν χωρίς ασφαλιστική ικανότητα από 1η Ιουνίου.

Περισσότεροι από 300.000 μη μισθωτοί οι οποίοι δεν έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους προς τον e-ΕΦΚΑ θα καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά μέχρι αύριο 31 Μαΐου ενώ από μεθαύριο 1η Ιουνίου δεν θα μπορούν να έχουν περίθαλψη.

Ειδικότερα χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες καλούνται είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στο ΚΕΑΟ σε 12 δόσεις είτε να πληρώσουν τις εισφορές υγείας τους για να έχουν παροχές υγείας πέραν των νοσοκομείων.

Από 1η Ιουνίου ασφαλιστική ικανότητα θα συνεχίσουν να έχουν όσοι μη μισθωτοί:

• Δεν έχουν οφειλές προς τον ΕΦΚΑ και το ΚΕΑΟ.
• Όσοι έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους προς το ΚΕΑΟ.
• Όσοι έχουν οφειλές αλλά έχουν καταβάλλει εντός του 2022, αναδρομικά για το έτος 2021, το ελάχιστο ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά για παροχές σε είδος και σε χρήμα, σύμφωνα με την ασφαλιστική κατηγορία την οποία είχαν επιλέξει για το έτος 2021.

Έτσι από την 1η Ιουνίου 2022 όσοι μη μισθωτοί διαπιστώσουν ότι δεν διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα παρά το γεγονός ότι έχουν αποπληρώσει τις κατ’ ελάχιστον αναλογούσες εισφορές εμπρόθεσμα, μπορούν να υποβάλλουν σχετικό αίτημα ηλεκτρονικά-χωρίς την ανάγκη μετάβασης σε υποκατάστημα- στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) στην πλατφόρμα: «Έλεγχος ασφαλιστικής ικανότητας μη Μισθωτών», https://www.efka.gov.gr/el/elegchos-asphalistikes-ikanotetas-me-misthoton και να τους αποδίδεται άμεσα, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο μη μισθωτός οφειλέτης για να λάβει ετήσια ασφαλιστική ικανότητα έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2023 ώστε να έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίας υγείας, θα πρέπει να πληρώσει το ελάχιστο ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά για παροχές σε είδος και χρήμα, σύμφωνα με την ασφαλιστική κατηγορία που επέλεξε για το 2021.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί για τη χαμηλότερη κατηγορία στα 55 ευρώ μηνιαίως και 660 ευρώ ετησίως και στις υψηλότερες κατηγορίες στα 66 ευρώ μηνιαίως και στα 792 ευρώ ετησίως. Όσοι δεν καταβάλλουν έστω το ελάχιστο τίμημα, δεν θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας των ιδιωτών ιατρών αλλά μόνο στη νοσοκομειακή περίθαλψη, όπως κάθε ανασφάλιστος πολίτης.

Επαναφορά στην κανονικότητα

Σύμφωνα με τον e-ΕΦΚΑ, η ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας δόθηκε κατ' εξαίρεση πέρυσι σε όλους τους ασφαλισμένους λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, αλλά πλέον υπάρχει η ανάγκη της επαναφοράς στην κανονικότητα.

Όσοι επιλέξουν να ρυθμίσουν τελικά τις οφειλές τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορούν να τις ρυθμίσουν σε 12-24 μηνιαίες δόσεις ανά περίπτωση προκειμένου να λάβουν ασφαλιστική ενημερότητα.

Η κατώτατη δόση σε αυτό το ενδεχόμενο θα είναι 50 ευρώ τον μήνα. Για τη ρύθμιση του ν. 4152/2013, απώλεια επέρχεται:

α) λόγω μη καταβολής των απαιτητών τρεχουσών εισφορών μετά τον μήνα υπαγωγής στη ρύθμιση ή
β) λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής της καθορισθείσας δόσης της ρύθμισης, πέραν της μίας (1) φοράς.

Κατά τη διάρκεια της ρύθμισης επιτρέπεται η καθυστέρηση πληρωμής μίας (1) δόσης και η καταβολή αυτής μέχρι την ημερομηνία καταβολής της επόμενης δόσης με προσαύξηση εκπρόθεσμης καταβολής 15%.

Οφειλές

Στα 42.839.959.881 ευρώ «εκτοξεύτηκαν» οι οφειλές προς τα Ταμεία στο τέλος Μαρτίου, με το συνολικό χρέος (μαζί με τα πρόσθετα τέλη) να φτάνει στα 42.839.959.881 ευρώ, υψηλότερο κατά 1,8 δισ. ευρώ μέσα σε ένα τρίμηνο (Ιανουάριος-Μάρτιος 2022).
Χαρακτηριστικό είναι πως τον περασμένο Δεκέμβριο οι οφειλέτες εργοδότες ήταν 474.610, ενώ στα τέλη Μαρτίου είχαν φτάσει στους 555.446. Το πλήθος των οφειλετών αυξήθηκε κατά 80.836 μητρώα, δηλαδή κατά 17%.

Λίγο-πολύ πρόκειται για τους εργοδότες που δημιούργησαν νέα χρέη την περίοδο της πανδημίας. Η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών, δηλαδή οι 45.836 (57%) δημιούργησαν μικρά χρέη έως 15.000 ευρώ. Εκτός από τους εργοδότες, χρέη στην πανδημία δημιούργησαν και πάνω από 300.000 μη μισθωτοί.

Περίπου 10 δισ. χρωστούν 2.313 οφειλέτες (οφειλές πάνω από 1 εκατ.). Το 82% των οφειλετών έχει χρέος έως 15.000 ευρώ. Οι ενεργές και ολοκληρωμένες ρυθμίσεις στο ΚΕΑΟ έφτασαν σε πλήθος τις 863.033 για οφειλές ύψους 6,6 δισ. ευρώ.

Πλήθος οφειλετών ανά εύρος οφειλής:

• υπάρχει συγκέντρωση πλήθους οφειλετών στις χαμηλότερες κλίμακες οφειλών με 1.993.856 οφειλέτες (82,27% των οφειλετών) να έχουν οφειλή έως 15.000 ευρώ ο καθένας,
• το 90,47% των οφειλετών (2.192.524 οφειλέτες) έχουν οφειλή έως 30.000 ευρώ ο καθένας,
• μεγάλο μέρος του υπολοίπου οφειλών αφορά 85.656 οφειλέτες που έχουν οφειλή από 50.000 - 100.000 ευρώ (14,03% του τρέχοντος υπολοίπου),
• το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών αφορά λίγους μεγαλο-οφειλέτες με οφειλές άνω του 1εκ. ευρώ (2.313 οφειλέτες συγκεντρώνουν το 23,13% του υπόλοιπου οφειλών).

 Πηγή:Δικαιολογητικα.gr

Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Στο Πρωθυπουργικό γραφείο δεν γνωρίζουν για την υποχρέωση των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών για τον χρόνο απάντησης τους στα e-mail πολιτών

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084