08 Ιουλίου 2016

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ! Αυτό είναι το μαγικό βότανο

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ! Αυτό είναι το μαγικό βότανο

Έχει πανέμορφα μικρά άνθη σε λευκό, μοβ ή πράσινο χρώμα και υπέροχο άρωμα που θυμίζει λεμόνι.
Ο λόγος για τη λουίζα, ένα βότανο με ποικίλες φαρμακευτικές ιδιότητες, το οποίο, αν και έχουμε ταυτίσει με την ελληνική γη, στην πραγματικότητα κατάγεται από την Αμερική, ενώ στην Ευρώπη το έφεραν οι Ισπανοί τον 17ο αιώνα. Η λουίζα είναι γνωστή κυρίως για τη συμβολή της στο αδυνάτισμα και τη βελτίωση της κυτταρίτιδας.
Πώς μας ωφελεί;
Θεωρείται βότανο εξαιρετικά αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα, επειδή έχει την ιδιότητα να λιώνει το λίπος, ενώ παράλληλα καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
Καταπραΰνει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, γι’ αυτό και ενδείκνυται σε περιπτώσεις δυσπεψίας, φουσκώματος, κολικού του στομάχου και εντερικών διαταραχών.
Έχει αντιπυρετική δράση, ενώ θεωρείται αποτελεσματικό σε περίπτωση διάρροιας ή αιμορραγίας.
Συγκαταλέγεται στα τονωτικά βότανα, αλλά ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα να προσφέρει έναν ήρεμο ύπνο, διώχνοντας την ένταση και το στρες.
Συστήνεται σε περιπτώσεις κακοσμίας του στόματος.
Είναι γνωστό για τη διουρητική του δράση, γι’ αυτό και συνιστάται σε περιπτώσεις που ο οργανισμός έχει την τάση να δημιουργεί πέτρες στα νεφρά (νεφρολιθιάσεις).
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έγχυμα λουίζας για τον καθαρισμό του προσώπου μας.
Με τη μορφή ελαίου συμβάλλει στην επούλωση των πληγών.
Έχει παρατηρηθεί ότι ανακουφίζει από ημικρανίες, νευρικούς πόνους και πόνους στα αφτιά.
Χρησιμοποιείται για την αποτοξίνωση του οργανισμού.
Στην αγορά
Μπορούμε να προμηθευτούμε από κάποιο φυτώριο ή ακόμα και σουπερμάρκετ ένα γλαστράκι με λουίζα, έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε φρέσκα τα φύλλα της. Εναλλακτικά, θα βρούμε το συγκεκριμένο βότανο και αποξηραμένο σε φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών ειδών (για να φτιάξουμε ρόφημα λουίζας), αλλά και σε μορφή αιθέριου ελαίου και βάμματος.
Αδυνατιστικό ρόφημα
Σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, προσθέτουμε 1 κουταλάκι αποξηραμένη λουίζα ή 3-4 φύλλα φρέσκια λουίζα και αφήνουμε το μείγμα για 4-5΄. Στη συνέχεια, σουρώνουμε και πίνουμε. Προσοχή, όμως! Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τού ότι όσο μεγαλύτερη ποσότητα καταναλώνουμε, τόσο γρηγορότερα θα αδυνατίσουμε. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι μέχρι 2 φλιτζάνια την ημέρα για περίοδο περίπου ενός μήνα. Κατόπιν, καλό είναι να διακόψουμε για ένα χρονικό διάστημα (περίπου 2 εβδομάδων) και να συνεχίσουμε. Εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λουίζα σε μορφή βάμματος. Συστήνονται 30 σταγόνες (διαλυμένες σε ένα ποτήρι νερό), τρεις φορές την ημέρα.
Προσοχή!
Καλό είναι να αποφεύγουν τη λουίζα άνθρωποι με υπόταση, επειδή είναι διουρητική και ρίχνει την πίεση, καθώς και γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

Σε ένα φωτεινό δίαλειμα της υποτακτικότητας της η "Μαύρη σκιά"«Οι δανειστές θα φύγουν από την Ελλάδα μόνο όταν…»











Φώτο: ΦΤΕΡΟΓΡΑΦΟΣ

Μια ιδιαίτερα "οξυδερκής" πρόβλεψη σχετικά με την εξοδο των… δανειστών απο την Ελλάδα, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος, αφού ξέσπασε για τις βλέψεις των πιστωτών μας τονίζοντας πως «Μας πνίγουν, μας οδηγούν σε ασφυξία μέχρι να επιτύχουν την πλήρη παράδοση», σημείωσε:
«Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Οι ξένοι δε θα φύγουν από την Ελλάδα μέχρι η ιστορία της χώρας μας να αποχρωματιστεί, ο λαός μας να πάψει να θρησκεύει, να αποκοπούμε από τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, να μπούμε σε αυτό που λέγεται νέος κύκλος της ιστορίας».
«Η Ελλάδα δέχεται τραχύ εκβιασμό από τους δανειστές της» συμπλήρωσε μιλώντας στην Πανθρακική ιερατική σύναξη. Οπως είπε «τα μνημόνια δεν είναι καινούριο φαινόμενο, τα έχουμε ξανασυναντήσει στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας».

Ο Ιερώνυμος  σημείωσε ότι «η Ευρώπη της αλληλεγγύης, της συνεργασίας και του χριστιανικού πνεύματος, μεταβλήθηκε στην Ευρώπη της εκμετάλλευσης και των τοκογλύφων του εμπορίου». «Όσο η Ευρώπη», είπε, «απομακρύνεται από το χριστιανικό της πνεύμα, οι λαοί της δεν θα έχουν μέλλον. Γι’ αυτό και δημιουργούνται τα φαινόμενα του ευρωσκεπτικισμού».

Ο Αρχιεπίσκοπος  Ιερώνυμος στο πλαίσιο της Πανθρακικής ιερατικής σύναξης ενώπιον τριακοσίων και πλέον ιερέων που πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη συμμετοχή των τεσσάρων ακριτικών Ι. Μητροπόλεων (Κομοτηνής, Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου, Ξάνθης), σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε πως «για την Εκκλησία δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου. Υπάρχει το δικό μας. Για εμάς η πατρίδα είναι μπροστά».
Τόνισε επίσης πως «ντρέπομαι όταν βλέπω τα σχολεία μας να έχουν πετάξει στα σκουπίδια τις μορφές των ηρώων μας, τον Κολοκοτρώνη Καραϊσκάκη και τις άλλες ένδοξες προσωπικότητες της ελληνικής ιστορίας».

Ο Αρχιεπίσκοπος αποκάλεσε «ήρωες» τους ιερείς της Θράκης και τους κάλεσε να αγωνιστούν ενωμένοι και να ενισχύσουν τη διακονία τους στον άνθρωπο, ενώ  υπογραμμίσει πως «η Θράκη αποτελεί μοντέλο συμβίωσης Ελλήνων χριστιανών και μουσουλμάνων».
«Κλίμα συννενόησης με το Κράτος» Σχετικά με τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε πως «είναι απαραίτητο να υπάρξει καλό κλίμα συνεννόησης και ανάπτυξης των θέσεων μας και όχι κραυγές και διάθεση σύγκρουσης». Πρόσθεσε δε πως «για το καλό της πατρίδας είναι αναγκαίες οι καθαρές σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας». «Έχω εμπειρία καλής συνεργασίας με τις κυβερνήσεις όλων των κομμάτων με μοναδικό μου γνώμονα το καλό της πατρίδας και να μην βλάπτεται το όνομα του Κυρίου» είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΟ : Μανώλης Μάνου:

Η συνεργασία σου αυτη ακριβώς αποτελεί πολιτική συνωμοσία με τις κυβερνήσεις των μνημονίων που μας επέβαλαν οι οικονομικοί κατακτητές της Ε.Ε  Ιερώνυμε.

Στο προσωπικό ησυχαστήριο του Ιερώνυμου ο Γιοακίμ Φούχτελ - Κεντρική Εικόνα

Πηγή φώτο : ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ένας Γερμανός στην ιερή φωλιά. Σε αγαστή συνεργασία με τον Αρχιεπισκοπο ,είναι ο Φούχτελ ( ο γνωστός Χούφτεν του ελληνικού ορυκτού και επίγειου πλούτου  )  Γερμανός Υπουργός Ελλάδος 2012 -2015



Με πληροφορία απο crashonline.gr

Η τροικανη κυβέρνηση Ξεκινάει ανηλεές σαφάρι- η εφορία της φορο-υπερκλοπής -Στο στόχαστρο 30.000 επιχειρήσεις

 Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ -ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΧΤΥΠΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Η τροικανη κυβέρνηση Ξεκινάει ανηλεές σαφάρι- η εφορία της φορο-υπερκλοπής  -Στο στόχαστρο 30.000 επιχειρήσεις


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / KONSTANTINOS TSAKALIDIS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / KONSTANTINOS TSAKALIDIS

Ανηλεές σαφάρι, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο ξεκινά η εφορία το καλοκαίρι με στόχο να χτυπήσει την φοροδιαφυγή και να συγκεντρώσει έσοδα. Στο στρόχαστρο μπαίνουν περίπου 30.000 επιχειρήσεις, κυρίως σε τουριστικές περιοχές.

Το ΥΠΟΙΚ στέλνει τις Υπηρεσίες Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) σε όλη την επικράτεια, για την διενέργεια περίπου 30.000 προληπτικών ελέγχων από τις ΔΟΥ και μεγάλο αριθμό στοχευμένων ελέγχων. Εκτός από τουριστικές περιοχές, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και σε κλάδους ή επιχειρήσεις που παρουσιάζουν υψηλή παραβατικότητα (εστιατόρια, ταβέρνες, κέντρα διασκέδασης, χώροι δεξιώσεων κλπ).

Οι έλεγχοι αυτοί θα πραγματοποιούνται ολόκληρο το 24ωρο, συμπεριλαμβανομένων του Σαββάτου και της Κυριακής, ενώ ήδη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εξέδωσε αναλυτικές οδηγίες για τη διενέργεια τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα με την έκδοση σχετικής απόφασης του γγ Δημοσίων Εσόδων, κάθε γεωγραφική περιοχή δεν θα ελέγχεται μόνο από συνεργεία της ΔΟΥ στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται, αλλά κυρίως από συνεργεία των ΔΟΥ όμορων νομών και στοχευμένα από τις ΥΕΔΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων οι έλεγχοι αυτοί θα γίνουν στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τη βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και την αύξηση των δημοσίων εσόδων ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι έλεγχοι αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΓΔΕ «δεν αποσκοπούν μόνο στη διαπίστωση τυπικών παραβάσεων μη έκδοσης στοιχείων και στην επιβολή των αντίστοιχων προστίμων, αλλά αποτελούν και ένα σημαντικό εργαλείο για την καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά του φορολογούμενου, οι οποίες θα αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ελέγχων με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης».

Στη διενέργεια των μερικών επιτόπιων ελέγχων έχει ζητηθεί και θα παρασχεθεί και η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας με τη δημιουργία μικτών κλιμακίων ελέγχου.

 Επιπλέον, στο πλαίσιο ενίσχυσης της φορολογικής συμμόρφωσης και προκειμένου να αντιμετωπισθούν φαινόμενα παρεμπόδισης του ελέγχου με χρησιμοποίηση βίας ή απειλών, επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς ή φοροδιαφυγής μεγάλης έκτασης ενεργοποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 13 του Ν.2523/97 για την αναστολή λειτουργίας των επαγγελματικών εγκαταστάσεων των παραβατών.

Με πληροφορία Πηγή: iefimerida.gr

ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ.. Πεδίο μάχης της Λέρου: Καταστροφές και επιθέσεις με τσεκούρια από πρόσφυγες

ImageHandler.ashx
Άγρια επεισόδια και συγκρούσεις σώμα με σώμα σημειώθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα στο νησί της Λέρου, όταν εξαγριωμένοι πρόσφυγες επιτέθηκαν με τσεκούρια, ξύλα, πέτρες και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους στις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι μετανάστες μάλιστα κατέστρεψαν το κοντέινερ που στεγάζει τα γραφεία της πρώτης υποδοχής στο χώρο των Λεπίδων. 
leros-katastrores-01

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, ωστόσο υστερούσαν εμφανώς αριθμητικά, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στη βάση του Λιμενικού.

Προκειμένου να περιοριστεί η δράση των προσφύγων, χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών του Λιμενικού, οι οποίοι, μαζί με την αστυνομία, κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη. 
Στο hotspot της Λέρου κρατούνται πάνω από 650 μετανάστες και πρόσφυγες, κυρίως Αφγανικής και Πακιστανικής καταγωγής.

Πηγή:Η Γάτα 

Απίστευτο τι τρώμε: 350 τόνοι μέλι από από άμυλο πατάτας στην Κύπρο!!! Στην Ελλάδα άραγε;

Απίστευτο τι τρώμε: 350 τόνοι μέλι από από άμυλο πατάτας στην Κύπρο!!! Στην Ελλάδα άραγε;



Απίστευτο τι τρώμε: 350 τόνοι μέλι από από άμυλο πατάτας στην Κύπρο!!! Στην Ελλάδα άραγε;
Δείτε την είδηση πιο κάτω.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να το διαβάσετε ως pdf

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ! Τα γενέθλια του Καρανίκα στη Βουλή -Τούρτα, κεράκια, σοκολατάκια



Τα γενέθλια του Καρανίκα στη Βουλή -Τούρτα, κεράκια, σοκολατάκια


Πάρτι στη Βουλή για τα γενέθλιά του, καθώς έκλεισε τα 47, έκανε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, η πρόσληψη του οποίου είχε προκαλέσει θόρυβο.
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Νίκος Καρανίκας γιόρτασε τα γενέθλιά του με άλλους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή, κόβοντας τούρτα και σβήνοντας κεράκια, ενώ κατά πληροφορίες προσέφερε σοκολατάκια και στους εργαζομένους στο καφενείο.

ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ -ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Και με τόσο μπούτι έξω και με τόσο ξέκωλο έχει μόνο 137 μέλη. Και είμαστε εις αναμονή της γυμνής της φωτογράφισης, όπως το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Θέμου ως μέγιστο δώρο προς τον ελληνικό λαό θα έλεγε κανείς , μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή του Κωστόπουλου και πριν την ανάδειξη της (τώρα το μαθαίνουμε και θλιβόμαστε) σε γραμματέα της Πλεύσης Ελευθερίας του νέου αντιμνημονιακού;... κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου . 
 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ; ΖΩΗ ...ΝΑΧΕΤΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΓΛΥΚΕΙΑ  ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΜΑΣ ΧΡΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ  ΠΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΤΕΛΙΚΑ ( Η ΡΕΥΣΗ )
Δείτε την ιστοσελίδα της (;) η οποία διαφημίζεται επι χρήμασι αυτην την στιγμή στο facebook
 
 
Ο χρήστης Ραχηλ μακρη ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του.






Manolis Manou
Manolis Manou εχεις καιρό να γαμήσ..ς;
Manolis Manou

Απαντήστε...

Antonis Spiridakis
Pantelis Keravnos
Pantelis Keravnos ΡΑΧΗΛ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΣΕ ΠΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΘΑΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ.
Τάσος Ελένης
Τάσος Ελένης ραχηλο και μονο το αστερι η θεοκουκλαραααααααααααααααααααααα
Aristofilos Akritidis
Aristofilos Akritidis όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται ....Η Ραχήλ δυστυχώς κατέχεται από μανία καταδίωξης !!! Τελικά πόσο δίκιο είχαν αυτοί που την κατηγορούσαν ,ως Εβραία ......και ψώνιο !!!! Το πρώτο <εβραία > δεν είναι μεμπτό το δεύτερο <ψώνιο> είναι ελάττωμα !!!!
Aristofilos Akritidis
Aristofilos Akritidis βγήκε και στον Κοστόπουλο ,για να δείξει την βλακεία της !!! Κρίμα γιατί την θεωρούσα ως σοβαρή ,αλλά ομολογώ ,έκανα μεγάλο λάθος !!!!!!!!!!!!!!!!!
Manolis Manou

Γράψτε ένα σχόλιο...



Ο χρήστης Ραχηλ μακρη ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του.






αντωνιος κανιος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
αντωνιος κανιος
αντωνιος κανιος H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΑΒΗΧΘΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Συνελήφθη γιος "ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ -ΤΡΟΙΚΑΝΟΥ - υπουργού για τα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Μαρούσι


Συνελήφθη γιος υπουργού για τα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Μαρούσι


Γιος υπουργού βρίσκεται μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Γράμμου.

Πρόκειται για τον γιο του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλη Σκουρλέτης ηλικίας 21 ετών ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω  από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν επεισόδια.

Η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε κατά των αστυνομικών οι οποίοι απάντησαν με την χρήση δακρυγόνων

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ..Μόνο μια κουταλιά βάζουμε και καιεί το λίπος άμεσα !


Σήμερα έχουμε ένα τέλειο μυστικό διατροφής για άμεσο αδυνάτισμα πολύ γρήγορα. Ξέρετε για να αδυνατίσετε δεν πρέπει να τρώτε λίγο αλλά να τρώτε σωστά και ποτέ αυτό να μη γίνετε αργά το βράδυ. Ο οργανισμός την ημερήσια ενέργεια που του περισσεύει την μετατρέπει σε λίπος καθώς κοιμόμαστε, όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν το πρώτο μυστικό για να πετύχει το κόλπο που θα σας δώσουμε σήμερα, είναι να κόψετε τελείως το βραδινό. Λίγες μπουκιές, ένα φρούτο, λίγο γιαούρτι είναι ότι πρέπει για να κρατηθεί ο οργανισμός μέχρι να κοιμηθεί.
Το κόλπο που θα δώσει σήμερα η Ορεινή Μέλισσα μέσω του fyllokaiftero1.blogspot.com είναι ένα πραγματικό ελιξήριο μακροζωίας, υγείας αδυνατίσματος, ότι πρέπει για όσους δεν έχουν καλό μεταβολισμό και πέρνουν εύκολα βάρος. Πολλοί διατροφολόγοι κρύβουν αυτά τα πράγματα, επειδή θέλουν να κερδοσκοπούν σε βάρος των ανυποψίαστων πελατών τους, βάζοντας τους να κάνουν εξωπραγματικά πράγματα με πολλές φορές μικρό αποτέλεσμα.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει για το μέλι και τις εκπληκτικές ιδιότητες που έχει. Ξέρετε ότι αν το χρησιμοποιείτε καθημερινά στη διατροφή σας, ρυθμίζει όλοκληρο τον οργανισμό, τη λειτουργεία του πεπτικού, του εντέρου, του ανοσοποιητικού; Δηλαδή αν βάλετε το μέλι στη διατροφή σας, ο οργανισμός χωνεύει πιο σωστά τις τροφές, μεταβολίζει καλύτερα την ενέργεια, και δεν αποθηκεύει λίπος.
Το μέλι δεν έχει ουδεμία σχέση με τη ζάχαρη.
Το μέλι μόλις μπαίνει στον οργανισμό, αναγνωρίζεται ως βιολογικό προϊόν, και ρυθμίζει τα πάντα. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τις θερμίδες που έχει, διότι στην ουσία δεν είναι θερμίδες αλλά καθαρή ενέργεια και δύναμη στον οργανισμό.
Το μέλι περιέχει πληθώρα απο σάκχαρα, γλυκόζη φρουκτόζη, μαλτόζη, στην πιο απλή τους μορφή ότι πρέπει για ντοπαριστεί ο οργανισμός με αύθονη ενέργεια. Επιπροσθέτως περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που δεν βρίσκουμε εύκολα στις τροφές.
Όλα αυτά τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές από τους επιστήμονες, και η Ορεινή Μέλισσα τα υπενθυμίζει για άλλη μια φορά, προκειμένου να σεινηδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες τροφές αδυνατίσματος δεν κρύβονται στα ακριβοπληρωμένα φάρμακα, αλλά στις πιο απλές τροφές που όλοι έχουμε στο σπίτι, και που πολλές φορές ξεχνάμε να καταναλώσουμε.
Τώρα ας μπούμε στο κύριο θέμα της σημερινής μας ανάρτησης. Η Ορεινή Μέλισσα θα σας δώσει μια συνταγή προκειμένου να δημιουργήσετε το τέλειο ρόφημα που καίει το λίπος και βοηθά στο αδυνάτισμα.
Φυσικά για να δείτε γρήγορο αποτέλεσμα, πρέπει να το συνδυάσετε με καλή διατροφή, όχι πολύ ψωμί λίπη και παχυντικές τροφές, όχι βραδινό, και γυμναστική κάθε μέρα.
Το ρόφημα που θα φτιάξετε και πρέπει να πίνετε κάθε πρωί βασίζετε στο μέλι.
Καλό και ποιοτικό μέλι θα βρείτε μόνο από παραγωγούς μελισσοκόμους και όχι στο σούπερ μάρκετ. Όσο για τη συνταγή είναι πανεύκολο να τη κάνετε.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζουμε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση, ρίχνουμε μια καλή κουταλιά μέλι μέσα, και στίβουμε λίγο λεμόνι.
Το λεμόνι που θα πέσει μέσα θα πρέπει να είναι περίπου μια κουταλιά του γλυκού. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το μέλι.
Αν θέλουμε να το κάνουμε πιο κρύο και δροσερό βάζουμε το μέλι και το λεμόνι με το νερό στο σείκερ χτυπάμε λίγο και λιώνει πιο γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε φτιάξει μια πραγματική υπερτροφή.
Μην ξεχάσετε να το εφαρμόσετε ούτε ένα πρωί. Το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν άμεσο, και αν το συνδιάσετε με μια μετρημένη διατροφή σε συνδυασμό με λίγο γυμναστική, θα δείτε άμεσο αποτέλεσμα!
Αρκεί να το πιστέψετε…



Βρείτε παραδοσιακό μέλι εδώ
"Bioflorina-Biokott" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα
    Τηλέφωνα παραγγελιών Αγροτικού Συνεταιρισμού "ο Κώττας"    6978276141-6984798096 Αποστολή άμεση με κούριερ



















































 
ΠΗΓΗ: tonwtiko.com

Χίλια μπράβο στον Τρικαλινό 17χρονο εφευρέτη


Χίλια μπράβο στον Τρικαλινό 17χρονο εφευρέτη

Την εφεύρεσή του θα την ζήλευαν μεγάλες , οργανωμένες επιστημονικές και επιχειρηματικές κοινότητες, που έχουν σαν αντικείμενο την καινοτομία και έρευνα. Ο μόλις 17 χρονών Ευάγγελος Καραθάνος, που εφέτος αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων, υπογράφει το Tsuz, μια εφαρμογή αρωγό όσων πάσχουν από το σύνδρομο Decision Fatigue. Η νέα του εφεύρεση αφορά στην γεωργία.

Είναι το geabit, μια συσκευή που θα γίνει ο βοηθός των αγροτών, δίνοντάς τους την δυνατότητα να παρακολουθούν εξ αποστάσεως την κατάσταση της καλλιέργειάς τους. Την υγρασία, τον αέρα, την θερμοκρασία, τις καιρικές συνθήκες γενικότερα και μάλιστα να εστιάζει πάνω στην καλλιέργεια εξειδικευμένα και στην προστασία της από φωτιά, ειδοποιώντας την πλησιέστερη Πυροσβεστική! Προβλέπει ασθένειες και βοηθά τον αγρότη να πετύχει καλύτερη και μεγαλύτερη παραγωγή. Ο νεαρός Βαγγέλης, ξεκινά από εφέτος τις σπουδές του στην σχολή που πέρασε, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Θα τον αξιοποιήσει η Ελληνική Πολιτεία ή θα τον «αρπάξουν» και αυτόν τα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, όπως τόσα και τόσα φωτεινά μυαλά μας; Τα συγχαρητήριά μας στον Βαγγέλη Καραθάνο, την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς που του στάθηκαν και ενίσχυσαν το ταλέντο και την γνώση του.



trikalinanea