18 Φεβρουαρίου 2017

Πανικός στο Μαξίμου και στην παρέα των σφετεριστών της εξουσίας: «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση»

Πανικός στο Μαξίμου και στην παρέα των σφετεριστών της εξουσίας: «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση»

Πανικός στο Μαξίμου: «Αλέξη πέφτουμε στην 3η θέση!»



Με τον τίτλο «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση» κυκλοφορεί στο εξώφυλλό της η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Όπως σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ, στο Μαξίμου επικρατεί «συναγερμός» από τη δημοσκοπική πτώση του κόμματος και για αυτό πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της οποίας στενοί συνεργάτες του Αλέξη Tσίπρα τον προειδοποίησαν για τον κίνδυνο απώλειας της δεύτερης θέσης, με τον κίνδυνο της τρίτης θέσης να είναι υπαρκτός ενώ μεταξύ άλλων του είπαν χαρακτηριστικά «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση».

Κάποιοι μάλιστα του συνιστούν να παραμείνει στην εξουσία ενώ άλλοι… να πάει άμεσα σε εκλογές.
Τι αποκαλύπτουν οι αναγωγές των γκάλοπ για τον ΣΥΡΙΖΑ το ερχόµενο φθινόπωρο και ποιοι συστήνουν στον πρωθυπουργό παραµονή στην εξουσία µέχρι νεωτέρας και ποιοι του ζητούν να στήσει άµεσα κάλπες.

Δείτε το σχετικό εξώφυλλο:

Η Πυθαγόρεια Διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών – Δες τι πρέπει να τρως για να σφύζεις από υγεία!






Ιπποκράτης: “Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία).
Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.
Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών
Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας.
Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.
Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.
Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.
Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Πηγή: olasimera

Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα …





Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε…
στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.
Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
* Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα.

Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λετρίλη ή αμυγδαλίνη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Αμ δε! Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών.
Του είπαν λοιπόν να συνεχίσει τα πειράματα και να αποδείξει πως ήταν λάθος. Το ακούτε ΛΑΘΟΣ. Οι διαδικασίες τροποποιήθηκαν και σχεδιάστηκαν με σκοπό να αποτύχουν και τελικά απέτυχαν. Αντικατέστησαν τον Σιγκουίρα με έναν κτηνίατρο, ο οποίος χορήγησε στα πειραματόζωα διαφορετική δόση από αυτή που χορηγούσε ο Ιάπωνας επιστήμονας και τα πειραματόζωα πέθαναν. Τα αποτελέσματα αυτού του ψευδοπειράματος δόθηκαν στη δημοσιότητα. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν τα παπαγαλάκια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Φυσικά από το 1980 που συνέβη οι αποδείξεις ακόμη αναμένονται. Δεν αποδείχθηκε! Ήταν απάτη η Β17, έλεγαν οι γιατροί που δεν γνώριζαν τις λεπτομέρειες. Κανένας δεν θα μάθαινε την πραγματικότητα αν δεν επαναστατούσε η συνείδηση ενός θαρραλέου δημοσιογράφου που ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεμόριαλ γνώριζε την απάτη.
Ο Ράλφ Μος, δεν άντεξε το βάρος της συγκάλυψης ενός τόσο μεγάλου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Εδώ παίζονταν οι ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Βγήκε και κατήγγειλε ευθαρσώς τη μεγάλη απάτη. Τιμή στον θαρραλέο δημοσιογράφο. Τιμή στο Σιγκουίρα. Τιμή στον Κρεμπς που βρήκε έναν πολύτιμο σύμμαχο στη μάχη κατά του για τον καρκίνου. Από τις ελληνικές εφημερίδες μόνο «Το Βήμα» ανέφερε στις 23/5/1980 ακροθιγώς το θέμα, χωρίς να εισέλθει στην ουσία του θέματος. Ποιος Έλληνας γνωρίζει αυτή την μεγάλη απάτη;
images
Τα κουκούτσια λοιπόν από τα βερίκοκα σύμφωνα με τον Σιγκουίρα:
α) σταμάτησαν τις μεταστάσεις,
β) βελτίωσαν την γενική υγεία,
γ) εμπόδισαν την ανάπτυξη μικρών όγκων,
δ) παρείχαν ανακούφιση από τον πόνο,
ε) ενεργούν πολύ σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου.
Η βιταμίνη Β17 λοιπόν, είναι μία ουσία που βρίσκεται στους πυρήνες, δηλαδή στα κουκούτσια , των περισσότερων φρούτων. Τέτοια είναι τα βερίκοκα, τα μήλα, τα κεράσια, τα αχλάδια , τα δαμάσκηνα, τα μανταρίνια καθώς και τα αμύγδαλα. Η συγκέντρωση της βιταμίνης Β17 στους πυρήνες αυτών των φρούτων κυμαίνεται από 2-3%.
Θυμηθείτε! Τα κουκούτσια από τα βερίκοκα στο μανάβη της γειτονιά σας έχουν την ίδια αξία με τα κουκούτσια από τα βερίκοκα των Χούνζα.
Επομένως:
• Τρώτε πικρά, τρώτε βερίκοκα και τα κουκούτσια τους.
• Πίνετε χυμό από φύλλα ελιάς ( χωρις ραντίσματα).
• Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα.
• Τρώτε αγκινάρες (πικρές).
• Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.
Ας ακολουθήσουμε τη συμβουλή των καλύτερων γερμανών γιατρών, της περίφημης Επιτροπής Ε. Η Επιτροπή Ε, κατατάσει τα πικρά βότανα ως εξής:
* (1) κάσσια (quassia amara)
* (2) γεντιανή
* (3) άγρια αψιθιά.
* (4) Φλοιός Gonolobus cocdurango,
* (5) Centantium pulchellum,
* (6) cot αρπαγόφυτο (από την έρημο Καλαχάρη της Αφρικής (τόβρίσκετε στα φαρμακεία).
* (7) φλούδα νερατζιού.
* (8) γαϊδουράγκαθο (cnicus benediktus).
* (9) Ραδίκι.
* (10) κανέλα.
* (11) κόλιανδρος.
Οι πικρές αυτές τροφές ανοίγουν την όρεξη. Ο καρκινοπαθής συνήθως δεν έχει όρεξη και πεθαίνει από καχεξία. Διεγείρουν την ορμόνη γαστρίνη, που με τη σειρά της διεγείρει την παραγωγή και την απελευθέρωση υδροχλωρικού οξέως. Όλοι το γνωρίζουν: Τα πικρά βοηθούν στην όρεξη.
Αν το σώμα μας έχει μετατραπεί σε ζαχαροπλαστείο, από τα πολλά γλυκά, ποτά, πατάτες κ.λ.π., {όλα αυτά μετατρέπονται σε γλυκόζη) και συγχρόνως έχουμε απορρίψει την πικρή γεύση, δεν θα πάθουμε καρκίνο; Το κλειδί είναι η ισορροπία (ομοιόσταση στην ιατρική γλώσσα).
Τι μπορεί να κάνει η βιταμίνη Β17 στον οργανισμό μου;
Έχει παρατηρηθεί λοιπόν ότι η αμυγδαλίνη (βιταμίνη Β17) έχει ευεργετική δράση πάνω στα καρκινικά κύτταρα. Ωστόσο δεν θεωρείται φάρμακο κατά του καρκίνου, όταν αυτός έχει ήδη εκδηλωθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η χρησιμοποίηση της αμυγδαλίνης( Β17) είναι περισσότερο προληπτική παρά θεραπευτική. Πιστεύεται ότι η χρόνια ανεπάρκεια σε αμυγδαλίνη ( Β17) οδηγεί σε μείωση της αντίστασης του οργανισμού στην ανάπτυξη κακοήθειας. Από την άλλη δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες από κατανάλωση μεγάλων δόσεων αμυγδαλίνης( Β17). Παρόλα αυτά συνίσταται η μέγιστη πρόσληψη αμυγδαλίνης( Β17) να μην υπερβαίνει τα 3 γραμμάρια την ημέρα.
Τip.

Τι κάνουμε λοιπόν τώρα; Τρώτε μεσογειακά, τρώτε φρούτα, ψάρια, λαχανικά….ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ, μην περιμένετε να πάθουμε για να μάθουμε!
http://therapeftis.blogspot.gr/
http://www.briefingnews.gr/ygeia/i-pio-dynati-antikarkiniki-oysia-tis-gis-v17-i-opoia-vrisketai-sta

Ιερώνυμος: «Αμφισβητώ τον Θεο κάθε μέρα»Είχαν κάτι κοινό με τον άθεο Τσίπρα έτσι εξηγείται η αμφίπλευρη αποδοχή



«Αμφισβητώ τον Θεό κάθε μέρα», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε ερώτηση μαθητών κατά την επίσκεψη του χθες στην «Ελληνογερμανική Αγωγή». 


« Τον αμφισβητώ κάθε μέρα. Και τότε και τώρα αλλά το παλεύω», ήταν η απάντηση του αρχιεπισκόπου.   

Σε ερώτηση για το αν πρέπει να αντιμετωπίζουμε το θάνατο με φόβο ή ελπίδα είπε: 

«Δεν το έχω λύσει ακόμη αυτό. Το ψάχνω κι εγώ. Εξαρτάται πώς βλέπουμε  τη ζωή μας και τον εαυτό μας. Όταν μεγαλώσετε θα βάλετε τα πράγματα και την αγάπη σε βαθμίδες. Αν στη ζωή νιώθουμε ότι ο Θεός μας αγαπάει τότε έχουμε εμπιστοσύνη. Αν τον βλέπουμε ως τιμωρό τότε καλλιεργείται φόβος. Και η στάση μας στο θάνατο  εξαρτάται  από τη στάση μας στη ζωή». 


Επιδόματα: Δείτε Έλληνες τι πληρώναμε τόσα χρόνια

Επιδόματα: Δείτε Έλληνες τι πληρώναμε τόσα χρόνια


Αυτά είναι μερικά από τα ποιο τραγικά επιδόματα.
Blog Widget by LinkWithin
 
 
Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Η προδοτική κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο - Διακόπτει τις συντάξεις χηρείας στα τρία χρόνια!


Η κυβέρνηση ξεπέρασε κάθε όριο - Διακόπτει τις συντάξεις χηρείας στα τρία χρόνια!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ ΧΗΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ!

Αλλάζουν όλες στις συντάξεις χηρείας αλλά και στις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων. Ο νέος ασφαλιστικός νόμος δεν αστειεύεται και συνεχίζει τις... ανατροπές-περικοπές! Κόβει οριστικά και τα μερίσματα από το Μετοχικό Ταμείο με τη συμπλήρωση τριετίας.

Της Αμέλιας Αναστασάκη
ADVERTISING
inRead invented by Teads

Δεν είναι μόνο οι μειώσεις-σοκ έως 35% που θα υποστούν οι νέες συντάξεις, δεν είναι μόνο ο επανϋπολογισμός των συντάξεων των παλαιών συνταξιούχων από τον οποίο θα προκύψουν τεράστιες περικοπές στα μηνιαία εισοδήματά τους, ο νόμος Κατρούγκαλου δεν «πτοείται» και φέρνει και δραστικές αλλαγές και στις συντάξεις χηρείας, ενώ «βάζει» οριστικό τέλος και στις συντάξεις των άγαμων θυγατέρων!
Την εμφάνισή τους κάνουν καθημερινά υπουργικές Αποφάσεις που προκαλούν την έντονη ανησυχία όλων των συνταξιούχων. Οι τελευταίες που εκδόθηκαν χτυπούν κυρίως τις χήρες των ασφαλισμένων-συνταξιούχων του Δημοσίου και στρατιωτικών. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές, αφορούν στις συντάξεις που μεταβιβάζονται για θανάτους που επέρχονται από 13/5/2016 και μετά, και στηρίζονται αφενός στην θέσπιση ορίου ηλικίας στα 55 αφετέρου στη μείωση του ποσοστού της σύνταξης που δικαιούται ο επιζών σύζυγος στο 50% από 70%!
Και εδώ, αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει με τις γυναίκες που χάνουν τους συζύγους τους και είναι κάτω των 55 ετών! Εκείνες πώς θα ζήσουν, εάν δεν εργάστηκαν ποτέ! Θα πρέπει στα 50 τους να βγουν στην αγορά εργασίας για να κατορθώσουν να επιβιώσουν; Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δείχνει ξανά το σκληρό της πρόσωπο... Και ο νόμος είναι ξεκάθαρος! Εφόσον ο θάνατος επήλθε από 13/05/2016 και εφεξής, θα πρέπει η χήρα να είναι τουλάχιστον 55 ετών! Αλλιώς...
Διαβάστε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας επιζώσας συζύγου στρατιωτικού... (δημοσιεύτηκε στο blog papaparisis' blog) 
17 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

3 χρόνια σύνταξη και μετά διακόπτεται οριστικά

Όπως διαπιστώνει κανείς, η ενημέρωση είναι σαφής: «Η σύνταξή σας καταβάλλεται από την πρώτη του επομένου του θανάτου του συζύγου σας μήνα και διακόπτεται οριστικά με τη συμπλήρωση της τριετίας»... Σύμφωνα με τον νόμο, η επιζώσα σύζυγος δικαιούται σύνταξης μόνο εφόσον έχει συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας της, κατά την ημερομηνία θανάτου του ασφαλισμένου-συνταξιούχου συζύγου.

Αναλυτικά, θεσπίζεται το 55ο έτος ως όριο ηλικίας του επιζώντος συζύγου για τη θεμελίωση δικαιώματος συνταξιοδότησης λόγω θανάτου. Εάν ο επιζών σύζυγος έχει συμπληρώσει το όριο κατά το έτος που επήλθε ο θάνατος, χορηγείται σύνταξη εφ’ όρου ζωής. Εάν δεν έχει συμπληρώσει τα 55, η σύνταξη χορηγείται για μία τριετία. Εφόσον στο μεταξύ συμπληρώσει το 55ο έτος, η σύνταξη διακόπτεται και επαναχορηγείται στα 67 διά βίου. Εάν το 55ο έτος δεν συμπληρώνεται εντός της 3ετίας, η σύνταξη διακόπτεται στη λήξη της και δεν επαναχορηγείται. 

Συντάξεις Μαρτίου 2017: Πότε θα καταβληθούν - Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία


Ποια είναι η εξαίρεση του κανόνα

Εξαίρεση στον γενικό αυτό κανόνα προβλέπει η απόφαση, στην περίπτωση που η χήρα ή ο χήρος έχουν άγαμα και ανήλικα παιδιά έως 18 ετών ή έως 24 ετών, εφόσον σπουδάζουν. Τότε, η σύνταξη χηρείας συνεχίζει να καταβάλλεται στον επιζώντα, ανεξαρτήτως ηλικιακού ορίου, για όσο διάστημα τα παιδιά είναι ανήλικα ή σπουδάζουν. Μάλιστα, αν ο δικαιούχος συμπληρώσει τα 55 πριν τα παιδιά ενηλικιωθούν ή τελειώσουν τις σπουδές τους, τότε θα χάσει προσωρινά τη σύνταξη όταν τα παιδιά γίνουν 18 ή 24, αλλά θα την ξαναπάρει διά βίου στα 67.
Το ίδιο συμβαίνει και όταν τα παιδιά είναι άγαμα και ανίκανα για κάθε εργασία ή ο επιζών σύζυγος είναι ανίκανος για κάθε εργασία με ποσοστό 67% και άνω. Προσοχή. Και στον δημόσιο τομέα η ανικανότητα εξετάζεται εάν υπάρχει κατά τον χρόνο θανάτου και όχι μεταγενέστερα αυτού.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι για όσους ή όσες λαμβάνουν συντάξεις χηρείας και η ηλικία τους είναι κάτω του ορίου, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υποστούν και οριστική διακοπή και στο Μέρισμά τους από το Μετοχικό Ταμείο...

Μουζάλας: 8.000 ΔΩΡΕΑΝ διαμερίσματα με πληρωμένα ΟΛΑ τα εξοδα, συν 400 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ φόρους για λαθρομετανάστες- εισβολείς ...


Μουζάλας: 8.000 ΔΩΡΕΑΝ διαμερίσματα με πληρωμένα ΟΛΑ τα εξοδα, συν 400 ευρώ το άτομο ΧΩΡΙΣ φόρους για λαθρομετανάστες...
Τόνισε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας και πως «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων».
Κι εσύ ελληνακο, να προσπαθείς να συγκρατήσεις την οργή σου, για τα δεκάδες χρονια που εργάστηκες και σου έκοψαν τον μισθό, την σύνταξη… σε βάζουν να πληρώνεις φόρους…
σου κοβουν το ρεύμα όταν δεν έχεις να το πληρώσεις… σε κάνουν να αιμορραγεις με κάθε τρόπο… σε θεωρούν πολίτη Ω κατηγορίας, και δίνουν προτεραιότητα στους λαθροεισβολείς … τους παραχωρούν σπίτια, ξενοδοχεία… και τα πάντα δωρεάν… ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ…
Μην ακούς που λένε για χρηματα από την ευρωπαϊκή ένωση… σ’ αυτήν, πληρώνεις κι εσύ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ…
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ… ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ…ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ. ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ… ΞΥΠΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙΣ.
ΞΥΠΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣ
ΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ: ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ… ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ…
ΟΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;;
ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ… ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ… ΣΤΟ ΣΩΜΑ…ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΖΑΛΙΑ…
Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !
Καλλιόπη Σουφλή
 
Ο τροικανός υπήρετης του Σόιμπλε  "υπουργός" Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M., τόνισε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας και πως «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων». Ανέφερε ακόμη ότι…«το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».
 
Τέλος, αναφορικά με το πρόβλημα της Λέσβου σημείωσε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα. Το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».
 
 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ-Δίνουμε 2 Δις ετησίος για παράνομες συντάξεις σε αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα αδιευκρίνιστης υπηκοότητας σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ...

ΣΧΟΛΙΟ : Μανώλης Μάνου

Το προδοτικό μαύρο γενοκτόνο καθεστώς Τσίπρα που έκοψε το ΕΚΑΣ των φτωχών ελληνων συνταξιούχων  για ένα ποσο μόλις 300 περίπου εκατ. ευρώ και  έφερε επιπλέον 68.000 λαθρο εισβολείς λιποτάχτες απο την πατριδα τους. Πίνει το αιμα μας για να τα δίνει στους εισβολείς λαθρο πρόσφυγες,  όπως σε ένα βαθμό έκαναν  με τους αλλοδαπούς νόμιμους και παράνομους και οι προηγούμενες  μνημονιακες  δοσίλογες  κυβέρνησεις  ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και του εγκάθετου Πικραμένου.


Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης…

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ...
» Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον τομέα των προσαυξήσεων των Κατωτάτων Ορίων των συντάξεων για την ορθή εφαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε συνδυασμό με τις κοινοτικές διατάξεις (εγκύκλιος 41/2011). Με τις νέες οδηγίες άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων αυτών και δεν χορηγούνται προσαυξήσεις στα δικαιούμενα ποσά συντάξεων για ημέρες ασφάλισης που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα.


Αποτέλεσμα αυτού του μέτρου είναι να μην μπορούν πλέον να παίρνουν «συντάξεις 700 ευρώ με 300 ημέρες ασφάλισης στην Ελλάδα».Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;;;;ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΄΄Οι αλλοδαποί μετανάστες τρίτων χωρών (εκτός Ε.Ε και χωρών με τις οποίες έχουν συναφθεί διμερείς συμβάσεις), παίρνουν σύνταξη από το ΙΚΑ, εάν έχουν νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα και συμπληρώνουν τις ίδιες προϋποθέσεις που απαιτούνται και για τους Έλληνες (ηλικία και χρόνο ασφάλισης σε ελληνικούς ασφαλιστικούς φορείς).΄΄ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ;;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙ ΤΑ ΑΝΩΘΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 10.500 ΕΝΣΗΜΑ;;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ .ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ …


΄΄Οσον αφορά στους 77.718 συνταξιούχους άγνωστης υπηκοότητας, διευκρινίζονται τα εξής:
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει υπηκοότητα δεν σημαίνει ότι οι συντάξεις είναι παράνομες και αφορούν μόνο αλλοδαπούς, δεδομένου ότι η αναγραφή της υπηκοότητας στα στοιχεία των συνταξιούχων ήταν προαιρετική και έγινε υποχρεωτική από τον Ιούλιο 2011.΄΄

ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ;;;;ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΧΡΕΟΚΩΠΟΥΣΑΜΕ …ΓΙΑ 1 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΗΜΠΟΡΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ …

2 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ…http://www.ika.gr/gr/infopages/press/20110901.cfm

ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ…Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ…ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ. ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
–ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ