11 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ: Κατάντια Τσιπροφρουρών : Πολιτοφυλακή του ΣΥΡΙΖΑ για να μην διαμαρτύρονται πολίτες στον Τσίπρα στην ΔΕΘ


Απίστευτη κατάντια του πρώην "αριστερού "ΣΥΡΙΖΑ......Δεν θέλουν ανεπιθύμητους με τίποτα, και εννοούμε πολίτες παραπονούμενους για την μνημονιακή πολιτική του Τσίπρα.

Ανθρώπινη αλυσίδα δημιούργησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ. 
Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα, φαίνονται κάποιοι άνδρες να έχουν σχηματίσει μια αλυσίδα με τα χέρια τους, προκειμένου να μην περάσει κανένας... «ανεπιθύμητος» και επαναληφθούν τα δυσάρεστα για τον Πρωθυπουργό επεισόδια που προκλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. 
Δείτε τι ανέβασε η δημοσιογράφος στο Twitter:
ΔΕΘ
Τίτλος:Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com
Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Κάντε το φούρνο σας να λάμψει, Χωρίς τρίψιμο, με 3 Υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας!

Κάντε το φούρνο σας να λάμψει, Χωρίς τρίψιμο, με 3 Υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας!

Που σημαίνει με φυσικό τρόπο και όχι με καθαριστικά που περιέχουν χημικές ουσίες. Μα θα σκεφτείτε, καθαρίζει αποτελεσματικά; Απόλυτα, γιατί η φύση έχει πάντα τον τρόπο.Αμμωνία για τα καμένα λίπη: Βάλτε σε ένα γυάλινο μπολ μισό φλιτζάνι υγρή αμμωνία και τοποθετήστε το σε κρύο φούρνο. Κλείστε την πόρτα και αφήστε το εκεί όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί καθαρίστε όλο το εσωτερικού του φούρνου με νωπό πανί.

Διάλυμα από ξίδι και σόδα: Φτιάξτε ένα αποτελεσματικό, άκρως οικολογικό, καθαριστικό για τον φούρνο σας, αλλά προτού το χρησιμοποιήσετε κατεβάστε τον γενικό διακόπτη της κουζίνας.
 
Υλικά: μαγειρική σόδα, λευκό ξίδι και νερό. Θα χρειαστείτε: ένα σφουγγάρι, ένα κουτάλι και ένα πλαστικό μπουκάλι με αντλία σπρέι. Εκτέλεση: Με ένα νωπό σφουγγάρι «περάστε» όλο το εσωτερικό του φούρνου. Πασπαλίστε με ένα κουτάλι τη μαγειρική σόδα στις επιφάνειες του φούρνου. Γεμίστε το πλαστικό μπουκάλι με το λευκό ξίδι και ψεκάστε όλο το εσωτερικό του φούρνου (όχι στις τρύπες εξαερισμού). Όταν το ξίδι πέσει πάνω στη σόδα το μείγμα θα αρχίσει να αφρίζει. Αφήστε το να αντιδράσει για 10 λεπτά.
 
Στη συνέχεια ξύστε τους σκληρούς λεκέδες ελαφρά με τη σπάτουλα καθαρίσματος. Σκουπίστε με σφουγγάρι και αφήστε την πόρτα του φούρνου ανοιχτή για να στεγνώσει. Τα όξινα καθαριστικά (με ξίδι ή λεμόνι) διαλύουν τα λίπη και εξαφανίζουν τις μυρωδιές. Με σόδα και αλάτι: Ένας τρόπος για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τον φούρνο και τις σχάρες είναι ο εξής: Αφαιρέστε τις σχάρες και αφήστε τες να μουλιάσουν σε ζεστό νερό με σαπουνάδα. Σε ένα μπολ ανακατέψτε ίσα μέρη ζεστού νερού με μαγειρική σόδα, μέχρι να σχηματιστεί μια πηχτή πάστα.

Αν ο φούρνος είναι υπερβολικά βρόμικος προσθέστε στο μείγμα και ίση ποσότητα χοντρού αλατιού. Μπορείτε, αν θέλετε να προσθέσετε λίγο λευκό ξίδι ή απορρυπαντικό πιάτων.

Όταν το διάλυμα είναι έτοιμο, τρίψτε τις επιφάνειες με ένα σφουγγάρι. Αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά και καθαρίστε τις σχάρες τρίβοντάς τες με ένα συρμάτινο σφουγγαράκι. Ξεπλύνετε και αφήστε τες να στεγνώσουν. Τελειώνοντας, περάστε όλον τον φούρνο με ένα βρεγμένο πανί και θα δείτε τις βρομιές να εξαφανίζονται.
 
 
 
 

Καστοριά: Ο παπά Λούπος δεν τολμά να πει- η άθεη κυβέρνηση δεν τον αφήνει να μιλήσει στα σχολεία για τον Χριστό

Ο παπά Λούπος ο ένας απο τους τρείς παπάδες της σημερινής Κυριακάτικης λειτουργίας στον ναό των Αγίων Πάντων στην πόλη της Καστοριάς κατα το πέρας αυτής είπε "Αυριο θα πάμε στα σχολεία και θα κάνουμε μόνο Αγιασμό γιατί η Πολιτεία (;;) δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε για τον Χριστό"

Πια πολιτεία Λούπε ; Η άθεη κυβέρνηση δεν σε αφήνει και  η σημαντική μερίδα  των  υψηλόβαθμων συναδελφων σου οι οποίοι εναγκαλίζονται μετά αυτής σκανδαλίζοντας τους πιστούς με τις ενέργειες τους.
Και το γιατι το γνωρίζει  πλέον μεγάλο "κομματι" του ελληνικού λαού και δει των νέων.
                                



ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Διαβάστε τι είδους σχολικά βιβλία θα δώσουν στα παιδιά μας! (Δίχως Πατρίδα, δίχως Πίστη, δίχως Αξίες...)


    
ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΚ... ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ (ΣΧΕΔΟΝ) ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, «ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ» ΟΙ ...«ΚΟΡΥΦΕΣ» ΤΟΥ «ΑΡΜΟΔΙΟΥ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΦΙΛΗΣ και λοιποί Συριζαίοι...



Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ...unnamed



Η ΑΝΑΜΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ...ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ...

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΠΩΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ «ΒΙΒΛΙΑ»... Αποτέλεσμα εικόνας για σια αναγνωστοπουλου παντοφλες.



ΦΡΙΚΗ. Στην Β' δημοτικού, στο βιβλίο γλώσσης καλούνται οι μαθητές, να γράψουν έναν εξαιρετικό ορισμό της Πατρίδος. «Νοστιμίζει το σέλινο την φασολάδα και στη μέση 2 λάμδα φοράει η Ελλάδα»! Αυτός είναι λοιπόν ο (συριζέϊκος) ορισμός της Πατρίδος... ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;;; Στα νέα ανθολόγια, στο κείμενο υποδοχής λέει ότι η δασκάλα, δεν θέλει να την αποκαλούν ...«κυρία», αλλά με το μικρό της όνομα! Λάθος: Αυτή η απόσταση που υπάρχει μεταξύ δασκάλου-μαθητού, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει, γιατί αλλιώς η οικειότητα μετατρέπεται σε καταφρόνηση... Στο αφιέρωμα για την Λαμπρή, θα βρούμε 2 ποιηματάκια, που κάνουν λόγο, για ...φούρνους που μοσχομυρίζουν, για τσουρέκια και για κουλουράκια! Δεν υπάρχει που – θε – νά, έστω και μία λέξη, για το τι εορτάζουμε εκείνη την ημέρα!

Στα βιβλία του δημοτικού, δε θα βρει κανείς ΚΑΜΜΙΑ αναφορά, σε ονομαστική εορτή, παρά μόνο σε γενέθλια! Δεν υπάρχει δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ της Ορθοδοξίας μας. Σε βιβλίο της Δ΄ δημοτικού με μικρά γραμματάκια, σε μία στήλη γράφει τά ονόματα των Ηρώων του ’21. Ανάξιοι λόγου; Στο ανθολόγιο της Γ΄-Δ΄ δημοτικού αναφέρει: «Τότε που πήγαμε βόλτα τον Επιτάφιο» αντί του ορθού που είναι η περιφορά του και στο τέλος «περάσαμε όλοι από κάτω – να πώς παίζεται, το περνά περνά η μέλισσα». Ουδέν σχόλιο... Παρακάτω θα βρούμε αναφορές και κείμενα, που αφορούν κάποιο μουσουλμανόπαιδο, το οποίο «απορεί»(...) με την Εκκλησία του Χριστιανού. «Αλλάχ, πού ζωγραφίζουν στους τοίχους «άσχημους γέρους με μακριές γενειάδες» και ποιοι είναι αυτοί;» (ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΑΙΣΧΗ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ...) Σε βιβλίο της Ε΄ δημοτικού στο αφιέρωμα για την 28η Οκτωβρίου, διαβάζουμε τον τίτλο: «ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ». Υπότιτλος; «Και εμείς ...κρυφτήκαμε(!!!) στο υπόγειο» με διαλόγους του τύπου, «να αποσύρουμε τις καταθέσεις μας», ή «σήμερα λέει ο γιος, δεν θέλω να γίνω άνδρας». (Όταν ένας σύλλογος αντέδρασε, η επίσημη απάντηση του Υπουργείου, ήταν μεταξύ άλλων «Το κείμενο περιγράφει ρεαλιστικές στιγμές μιας οικογενείας της εποχής του ’40, στην είδηση της κηρύξεως του πολέμου, εναντίον της πατρίδος μας»). Πώς όμως αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος την εμβληματικότερη μορφή της ελληνικής ιστορίας, τον Μ. Αλέξανδρο; Με 3 φωτογραφίες του Μ. Αλεξάνδρου, της ...Κοκκινοσκουφίτσας και του Καραγκιόζη (!) καλούνται οι μαθητές να φτιάξουν μια ιστορία, στην οποία να πρωταγωνιστούν οι ανωτέρω... Κάποτε υπήρχε ένα εξαιρετικότατο ποίημα για τον ηρωϊκό αγωνιστή της ΕΟΚΑ, στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου μας, τον Ε. Παλληκαρίδη. Αφαιρέθηκε! Υπάρχει ένα κείμενο, από τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη από τον λόγο του στη Πνύκα το 1838 και λογοκρίθηκε στο σημείο, που μιλά για τα δεινά της τουρκοκρατίας! Περιπτώσεις παιδεραστίας: Στα βιβλία του Γυμνασίου, θα βρούμε ένα κείμενο με τίτλο «Ο Σάκης». Στο κείμενο υμνείται ο έρωτας του 25χρονου με μια... 12χρονη μαθήτρια! Στα 10 βιβλία γλώσσης του Γυμνασίου, δεν υπάρχει ούτε έ ν α αφιέρωμα, για την 2 8η Οκτωβρίου!!! Στο αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου, σε περιγραφή ενός ‘σκέτς’, τα παιδιά πηγαίνουν σπίτι τους να φάνε ...σκορδαλιά (!!!) και να ευχηθούν στον Βαγγελάκη που έχει την «εθνική του εορτή»!Κ

είμενα ΟΜΩΣ των ...Σημίτη, Τσίμα και της κας Κουλούρη υπάρχουν...
Οι ξεπουλημένοι ανθέλληνες που κυβερνούν την χώρα εδώ και δεκαετίες, ξεφτιλίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο, την Ορθοδοξία, τους μάρτυρες της Ορθοδοξίας, τους ήρωες του 1821 και του 1940 και μυούν τα παιδιά μας, σε ότι ΠΙΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ υπάρχει, φτάνοντας στο σημείο να προωθούν μέσα απ' τα σχολικά βιβλία μέχρι και την παιδοφιλία! [ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ; ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΩΣ «ΩΡΙΜΟΙ» ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! 42 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ... ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ «ΛΑΥΡΕΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, Π.Χ. ΤΟ ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 1 «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ» ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ; ΜΕ ΤΟΥΣ ..."ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ";;; Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ; Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ; ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ; ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ;ΕΔΩ, ΑΠΕΣΤΑΛΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, Η ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ..."Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"!!! ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ; ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΧΟΛΙΚΑ «ΒΙΒΛΙΑ»; ΕΙΔΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΕΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ οι κύριοι βο(υ)λευτές, ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ (ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ) ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ & ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΣΧΟΛΙΚΩΝ» ΒΙΒΛΙΩΝ; ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ», ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΙΒΛΙΑ; «ΙΩ.ΚΑΠ.»]

(Η Χ.Α. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΦΩΝΗ...)
 
 
 
 
 
 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ ΞΕΘΑΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΝΕΚΡΟΥΣ" Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΡΑΣ- ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ



ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ;


Χωρίς να υπάρχουν στον άμεσο ορίζοντα εκλογές πόσο μάλλον προεκλογικός αγώνας , και μάλιστα δυο μήνες πρίν βγάζει στον τηλεοπτικό αέρα τον πρώην βουλευτη Ζήση Τζηκαλάγια ώς υποψήφιο βουλευτή (ο οποίος εργάζεται στο ΙΚΑ σήμερα ως γιατρός) , ξεκίνωντας έτσι έναν άνισο προεκλογικό αγώνα,  ίσως και δύο χρόνια πριν τις εκλογές, σε βάρος των μελλοντικών συνυποψηφίων του στην Ν.Δ.
Αλλά και σε απόλυτο παράνομο ποινικά κολάσιμο αθέμιτο ανταγώνισμό- συναγωνισμό και σε βάρος των άλλων υποψηφίων των άλλων κομματων οι οποίοι και θα προκείψουν όταν και όποτε θα γίνουν οι εκλογές ....στο μέλλον

Ο δημοσιογράφος ζήτάει με ερωτήσεις του - ερωτήσεις γεμάτες με πολλά ερωτηματικά, να απάντήσει ο άλλοτε για μικρό διάστημα βουλευτήςτης Ν.Δ  και πολιτικός φίλος του Α.Σαμάρα επί παντός επιστητού για τον νομό της Καστοριάς και όχι μόνο, αντι να τον ρωτάει για τα προβλήμματα του ΙΚΑ, του νοσοκομείου Καστοριάς.

Για την παντέλείς έλειψη γιατρών  τόσο του ΙΚΑ- ΠΕΔΥ όσο και του νοσοκομείου για την οποία φέρει τεράστια ευθυνη  ο Ζήσης Τζηκαλαγιας, είναι αυτός ..που οι δημοσιογράφοι της Αθήνας και οχι μόνο τον αποκάλεσαν "Κωλοτούμπα της Καστοριάς " επειδη είχε υποσχεθεί οτι δεν θα υπόγραφε το 2ο μνημόνιο και λίγο μετά υπόγραψε "ΝΑΙ σε όλα .!!
Είναι " ο Ζήσης που ξέρετε" που... θυμάστε " και πραγματι οι πολίτες του νομού Καστοριάς τον θυμούνται.

            ΄
 Στίς 21-7-2016 ο Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης 2-3 Μ.Μ.Ε στην Καστοριά  έβλεπε εκλογές!!

ΦΩΤΙΑ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ STANFORD: ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


 

Φωτιά και λάβρα τα όσα γράφει ο παλιός συμμαθητής…. «Η γραμματέας που προσέλαβα… έχει περισσότερα προσόντα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Απλώς δεν ξεκινάνε όλοι την καριέρα τους από διευθυντές τραπεζικών ομίλων… Υπάρχουν έλληνες με καλύτερο βιογραφικό από αυτό του αρχηγού της ΝΔ, αλλά είναι άνεργοι»… Αυτά κι άλλα πολλά αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του ο καθηγητής του Stanford Ιωάννης Ιωαννίδης που δημοσιεύθηκε στο Huffingtonpost με τίτλο «Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας».
Είναι προφανές ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου – εσχάτως, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αμερικανικών πανεπιστημίων και μάλιστα όχι με τόσο κολακευτικό τρόπο… Αφού μετά το «στόλισμα» που επιφύλαξε το Harvard στη διαπραγματευτική ομάδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα… Ακολουθεί το αριστοτεχνικό και άκρως ειρωνικό κείμενο του έλληνα καθηγητή στο Stanford και συμμαθητή του νέου αρχηγού της ΝΔ Ιωάννη Ιωαννίδη… Με διαπιστώσεις για την οικογενειοκρατία και την ευνοιοκρατία που επικρατεί στην πολιτική ζωή της Ελλάδας… Τονίζοντας ότι οι έλληνες πολιτικοί ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και δεν αφήνουν κανένα άλλο ταλέντο να ανθίσει στη χώρα… Για να καταλήξει λέγοντας ότι στις ΗΠΑ η ΝΔ θα είχε κηρύξει επισήμως χρεοκοπία και οι ηγέτες της θα οδηγούνταν στη Δικαιοσύνη και πιθανότατα στη φυλακή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Ανοιχτή επιστολή στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας από τον
Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Ίσως είμαι στενόμυαλος, αλλά φοβάμαι ότι όλα τα κόμματα βλάπτουν τη Συρία το ίδιο, όπως έγραφε και ο Καβάφης πολύ πριν η Ελλάδα γίνει Συρία.
Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο σε προεκλογική συνέντευξή σας σε δημοφιλή τηλεπερσόνα. Ως κακομοίρης επιστήμονας πρέπει να αναγνωρίσω πως πλέον οι πιο πιστευτές πηγές επιστημονικών πληροφοριών είναι πρωτίστως οι τηλεπερσόνες και έπονται σε απόσταση αναπνοής τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ. Μετά από αυτή την βιογραφική αποκάλυψη, επικρατήσατε απέναντι σε τρεις τιτάνες του δεξιού πνεύματος. Τώρα ηγείστε ενός κόμματος που, επειδή τιμά την αριστεία και εστιάζει στην παιδεία, έχει εξαποστείλει ως ευρωβουλευτή για να εκπολιτίσει την υπόλοιπη Ευρώπη σε θέματα πολιτισμού και παιδείας τον γίγαντα ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη. Τρέμω να αναφέρω τα ονόματα δεκάδων άλλων φωστήρων του κόμματος που έχουν εξαθλιώσει σεμνά και ταπεινά την Ελλάδα επί έτη πολλά. Για να είστε αρχηγός πλέον όλων αυτών, πρέπει να διαθέτετε όχι απλώς ένα από τα καλύτερα, αλλά το καλύτερο βιογραφικό της χώρας – και πάλι λίγο είναι ίσως για να τα βγάλετε πέρα.
Δεν αστειεύομαι- ή, ορθότερα, δεν αστειεύομαι μόνο. Γνωρίζω ότι έχετε σπουδάσει σε εξαιρετικά πανεπιστήμια. Τα ίδια προσόντα (άριστα σε πτυχίο και μεταπτυχιακά σε εξαιρετικά πανεπιστήμια) έχει και μια κοπέλα που προσλάβαμε πέρυσι σαν βοηθό γραμματέα της γραμματέως σε ένα τμήμα που διευθύνω στο Στάνφορντ. Δεν κάνω αυτή τη σύγκριση για να τη μειώσω, η κοπέλα είναι ικανότατη και πανέξυπνη. Απλώς δεν ξεκινάνε όλα τα παιδιά την καριέρα τους από διευθυντής τραπεζικού ομίλου και πάνω.
Γνωρίζετε βέβαια ότι από ακαδημαϊκή άποψη υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες Έλληνες με μεγαλύτερη απήχηση από εσάς στην επιστημονική βιβλιογραφία, κυρίως νεότεροι, και πολλοί από αυτούς άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι σε πράγματα άσχετα με την επιστήμη τους. Γνωρίζετε επίσης ότι από επαγγελματική άποψη υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες με άριστες περγαμηνές και μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από εσάς που όμως είναι άνεργοι ή απελπιστικά χαμηλόμισθοι. Απλώς εσείς τα καταφέρατε και πήγατε μπροστά, και εύγε. Αυτοί ακόμα δυστυχώς ψάχνονται – ελπίζοντας να μη χρειαστεί να ψάχνουν και σκουπιδοντενεκέδες. Σας παρακαλώ, όσο ψηλά κι αν φτάσει το άστρο σας, μην ξεχάσετε όλους αυτούς τους αποτυχημένους που ίσως τελικά θα έπρεπε να έχουν καλύτερη τύχη, αν υπήρχε στοιχειώδης ισοπολιτεία και αξιοκρατία.
Άκουσα την ομιλία στην κοινουβουλευτική ομάδα του κόμματός σας. Γενικά τα είπατε πολύ ωραία, είστε ικανός ρήτορας. Στρωτός λόγος και αρκετά λογικά ή έστω λογικοφανή επιχειρήματα. Ειδικά όταν είπατε ότι τιμάτε την αριστεία, κόντεψα να λιποθυμήσω απ’ τη χαρά μου. Όμως γρήγορα συνήλθα, ενθυμούμενος ότι οι κομματικοί σας σύντροφοι κατέχουν εξίσου πολλά από τα πανελλήνια ρεκόρ αναξιοκρατίας και μετριοκρατίας όσο και οι κομματικοί σας αντίπαλοι – με βάση την προσωπική μου εμπειρία από τον ελληνικό πανεπιστημιακό χώρο. Επίσης σας χειροκροτήσανε μεν οι από κάτω, αλλά αυτοί οι καλοί καγαθοί άνθρωποι στα έδρανα δεν μου φάνηκαν και πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους. Πολλές κατεβασμένες φάτσες και πολλή βλεφαρόπτωση με κροκοδειλίσιο βλέμμα διαπίστωσα. Πολλοί βήχανε, και δεν έφταιγε μόνο η χειμερινή έξαρση ιώσεων για τα συγκοπτικά βηχαλάκια.
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι, όταν είπατε ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει.
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο. Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει. Αν ο τέλειος πολιτικός ορίζεται ως αυτός που μπορεί να πείθει, ο λαός μας παράγει αστείρευτα ταλέντα. Τετριμμένα γνωστό παράδειγμα: χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας. Έστω κι έναν Έλληνα (πέρα από τα ξαδελφάκια του) να έπειθε να τον ξαναψηφίσει, θα του έβγαζα το καπέλο για μεγαλοφυία στην τέχνη της πειθούς. Κι όμως έπεισε κάπου 2 εκατομμύρια και ξαναεκλέχτηκε πρωθυπουργός. Η απατεωνιά μαγικά μεταμορφώνεται σε χάρισμα.
Άλλο λαμπρό παράδειγμα: αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί, παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών. Τον αναφέρω γιατί αυτός ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου του καλύτερου βιογραφικού της χώρας στα τοπικά καλλιστεία μετριότητας.
Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Άλλη αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη. Άλλος καλός κύριος πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι ο Στάλιν ζει. Άλλοι πείθουν τόσους ή και περισσότερους για ακόμα πιο απίθανα πράγματα.
Σίγουρα έχουμε τέλειους πολιτικούς, να το χωνέψουμε αυτό. Μπορούμε όμως να έχουμε και τίποτε άλλο; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να αφήσουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενό τους και που δεν έχουν καμία διάθεση, κανένα ταλέντο, καμία κλίση για την πολιτική, το συνδικαλισμό, την κομματική συμμετοχή, τις επιτροπές και τα γραφεία των κομματαρχών, να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν το έργο τους; Υπάρχει περιθώριο για κάποιο έργο, δημιουργία, ποιότητα, καινοτομία εκτός από την πολιτική στη χώρα; Κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει παλιότερα και τον κ. Τσίπρα σε ένα κείμενό μου και απάντησε σαφέστατα με τις πράξεις του: Όχι. Κάτι τέτοια δυσοίωνα ερωτήματα εξακολουθώ να θέτω, ο απαισιόδοξος. Και εκεί πάνω έρχεστε κι εσείς, κύριε Μητσοτάκη, με το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Κάποιες φορές που σας ακούω, λέω, «Κοίτα, λες αυτός να είναι αληθινός αξιοκράτης επιτέλους, απίστευτο!» Αλλά έπειτα ακούγεται το κοφτό βηχαλάκι, κοιτάω ποιοι σας συντροφεύουν ολόγυρα, και θυμάμαι πάλι περί τίνος πρόκειται.
Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι καλή επιτυχία, και σε εσάς και σε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες πολιτικούς όλων των κομματικών χώρων. Είστε τόσο τέλειοι που, με τις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού που πρεσβεύετε και όπως προβλέπει η θεωρία επιβίωσης του καταλληλότερου, έχετε επιτυχημένα εκδιώξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους πολίτες από τη χώρα κυριολεκτικά ή ψυχικά. Να μην ανησυχείτε καθόλου, δεν πρόκειται για γενοκτονία, μια μικρή εθνοκάθαρση είναι μόνο, όπως θα έλεγε και ο αιώνιος φοιτητής υπουργός παιδείας. Κοιτάξτε να μας διαιωνίσετε εσείς οι πολιτικοί τουλάχιστον, μιας κι εμείς οι Έλληνες σβήνουμε. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε, την κερδίσατε με το σπαθί σας, με τα καλύτερα βιογραφικά σας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, θα βρούνε δουλειές και οι τηλεπερσόνες, τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ, και οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων Siemens για πολιτική διαφήμιση. Ίσως αρκούν αυτά τα μοντέρνα επαγγέλματα για τη χώρα.
Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε. Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος.
ΠΗΓΗ: periodista.gr-huffingtonpost.gr μέσω triklopodia και Τελευταία Εξοδος

Η υποψήφια των Οικολόγων άλλαξε θρησκεία, φόρεσε μαντήλα και μιλάει για "καταπίεση των εκατομμυρίων μουσουλμάνων" στην Ελλάδα


Αποτέλεσμα εικόνας για Άννα Στάμου
Δεν σταματάει να βρίσκει συμμάχους η Τουρκία στην προσπάθειά της να αναθεωρήσει την Συνθήκη της Λωζάνης. Μόνο που τώρα βρήκε βοήθεια από εξισλμισμένη Ελληνίδα! Γυναίκα που γύρισε την πλάτη στην Ορθοδοξία - που εν πάση περιπτώσει - δικαίωμά της είναι, αλλά όχι να ξεχνά ότι η υπόλοιπη Ελλάδα θέλει να παραμένει Ορθόδοξη.
Ας δούμε το άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη που αναφέρεται στην συνέντευξη στη Zaman της μουσουλμάνας πια, Άννας Στάμου. Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να παει χαμένη η φυλλάδα του Φ.Γκιουλέν
"Η «εκλεκτή» της Τουρκίας και των μουσουλμάνων στις προσεχείς εκλογές φαίνεται πως δεν είναι κάποιος-α τουρκογενής υποψήφιος-α της δυτικής Θράκης, αλλά η ελληνικής καταγωγής υποψήφια ευρωβουλευτίνα του ψηφοδελτίου των Οικολόγων Πρασίνων, (ο Θεός να τους κάνει οικολόγους), κ Άννα Στάμου. Άλλωστε αυτή είναι αποδεδειγμένα Ελληνίδα και έτσι δεν μπορούν να της ρίξουν την ρετσινιά της τουρκικής προπαγάνδας. Η εν λόγω κύρια λοιπόν, με φόντο την παραλία της Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο που οι Τούρκοι τον θεωρούν σαν οθωμανικό σύμβολο, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην μεγαλύτερη τουρκική ισλαμική εφημερίδα, την Zaman, εν όψει των ευρωεκλογών της μεθεπόμενης Κυριακής 25 Μαΐου.

Στην συνέντευξη αυτή η κ Στάμου με τον χαρακτηριστικό και έντονα επικριτικό κατά της Ελλάδας τίτλο : «Camisiz başkentin başörtülü adayı», δηλαδή, «Μαντηλοφορούσα υποψήφια σε πρωτεύουσα χωρίς Τζαμί», ρίχνει την πρώτη «βόμβα» υποστηρίζοντας ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι (!!!), τα συμφέροντα των οποίων θα υποστηρίξει αν εκλεγεί στο ευρωκοινοβούλιο. Οι μουσουλμάνοι αυτοί, όπως ισχυρίζεται η εν λόγω ελληνίδα μουσουλμάνα, δεν είναι μόνο οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης, (τους χαρακτηρίζει όλους Τούρκους ), και οι Αλβανοί μουσουλμάνοι, αλλά… εκατομμύρια άλλοι που κατοικούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Φαίνεται πως ήδη γίναμε λοιπόν μια μουσουλμανική χώρα, σύμφωνα με την κυρία αυτή την υποψήφια των Οικολόγων και δεν το είχαμε μέχρι σήμερα αντιληφθεί! Αλλά το πιο τραγελαφικό είναι η απάντηση στην ερώτηση που της έκαναν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι γιατί είναι υποψήφια των Οικολόγων, ενός κόμματος τα μέλη του οποίου είναι αναγνωρισμένοι άθεοι, εχθροί των θρησκειών και αγνωστικιστές. Εδώ η κ Στάμου απάντησε πως σαν μουσουλμάνα ενδιαφέρεται άμεσα για το… περιβάλλον, (χα χα χα)!

Εκείνο όμως που ξεχωρίζει στην συνέντευξη της κ Στάμου στην τουρκική ισλαμική εφημερίδα, είναι ότι την υποψηφιότητα της θα υποστηρίξει με σθένος η λεγόμενη, «Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας» που έχει έδρα την Αθήνα. Εκείνη δε με την σειρά της θα αγωνιστεί με δυναμικότητα για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων που ζουν και διαβιούν στην Ελλάδα και θα καταπολεμήσει με κάθε δυνατότητα που θα της δώσει η πολιτικοποίηση της, τις φοβερές «διακρίσεις» που εφαρμόζονται στην χώρα μας σε βάρος του μουσουλμανικού πληθυσμού που αριθμεί, όπως υποστηρίζει, πολλά εκατομμύρια. Ένα άλλο σοβαρό θέμα που έθιξε η κυρία αυτή στην Zaman,είναι το ζήτημα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα. Εδώ κατηγόρησε έντονα την ελληνική πλευρά ότι έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει στην προώθηση της ανέγερσης του τζαμιού και αυτό την ίδια ώρα που ήδη στην Αθήνα λειτουργούν περί τα εκατό μουσουλμανικά τεμένη, ενώ στην Τουρκία, στην χώρα της Zaman, η τουρκική κυβέρνηση προχωρεί στο μεγάλο ανοσιούργημα της εκ νέου μετατροπής της Αγίας Σοφίας, το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης, σε μουσουλμανικό τέμενος.

Αλήθεια τι έχει να πει η κυρία αυτή για τις εκατοντάδες κοπέλες που απήγαγαν οι ομόθρησκοι της στην Νιγηρία ; Για τα φρικτά εγκλήματα των ομόδοξων της κατά των χριστιανών στην Συρία ; Για τους διωγμούς των χριστιανών σε πολλές μουσουλμανικές χώρες και στην Τουρκία, (σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατες διεθνείς εκθέσεις που τονίζουν την μεγάλη θρησκευτική καταπίεση στην Τουρκία) ; Αλλά.. αυτά δεν έχουν καμία σημασία μπροστά στο «μεγάλο σχέδιο» της μετατροπής της Ελλάδας, της ελληνορθόδοξης χριστιανικής Ελλάδας, σε ισλαμική χώρα, σε μεγάλο κέντρο του ανερχόμενου Ισλάμ της Ευρώπης!

Το εντυπωσιακό είναι ότι σε αυτό η κ Στάμου βρίσκει ενθέρμους συμπαραστάτες πολλούς Έλληνες θεομπαίχτες πολιτικούς των μηνονιακών κομμάτων, αλλά και των υποτιθέμενων «δημοκρατικών αριστερών» κομμάτων, πολλούς δημάρχους που φιλοδοξούν να γεμίσουν με μιναρέδες τις πόλεις τους και το πιο θλιβερό, ακόμα και πολλούς ιεράρχες που κυριολεκτικά έχουν… «χάσει τα αυγά και τα πασχάλια», καθώς έφτασαν στο έσχατο σημείο να υποστηρίξουν την ίδρυση Ισλαμικών σπουδών στην θεολογική σχολή της Θεσσαλονίκης! Εμπρός λοιπόν έφτασε η ώρα για να «κτίσουμε» μια ισλαμική Ελλάδα με τις ευλογιές και πολλών υποκριτών πολιτικών και φαρισαίων ρασοφόρων! Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος"
 
 
 

Ο Τσίπρας, ο Λεβεντογραφικός ο «γάμος» στη Νέα Υόρκη και ..ωσονούπο η "εγκυμoσύνη"

Ο Τσίπρας, ο Λεβέντης και ο «γάμος» στη Νέα Υόρκη

Μετά την παραίτηση - απομάκρυνση του Γιάννη Καλλιάνου ο οποίος ασκούσε κριτική στον Τσίπρα, ο Βασίλης Λεβέντης είναι έτοιμος να επισημοποιήσει τον πολιτικό του γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων φέρεται να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ακολουθήσει στη
Νέα Υόρκη τον πρωθυπουργό ο οποίος θα παραστεί σε οικονομικό φόρουμ, με την συμμετοχή -μεταξύ άλλων- δεκάδων πρωθυπουργών ανάμεσα στους οποίους θα είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.
AdTech Ad

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ όπως σχολιάζει στην παραπολιτική της στήλη η εφημερίδα, θα είναι «άλλη μια ευκαιρία να τα πουν κατ΄ ιδίαν ο Λεβέντης με τον κ. Τσίπρα με ηρεμία...».

Βρε τι είναι αναγκασμένος να κάνει ο άνθρωπος για να κρατήσει την καρέκλα του...

Όχι ο Λεβέντης, για τον άλλο λέω, τον Αλέξη...

Να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που οι βουλευτές της Κουμουνδούρου τον θεωρούν γραφικό.

Από την άλλη θα μου πείτε, έχει συνηθίσει ο Αλέξης.

Εδώ συνεργάστηκε με τους «πσεκαζμένους,  στο Λεβέντη θα κολλήσει;

Τους φαντάζομαι α λα μπρατσέτα στην 5η Λεωφόρο και να συζητούν για τη διάσωση της Ελλάδας...

Πω πω!!! Απίστευτο πλάνο.

ΒΙΝΤΕΟ Πήραν σηκωτό ασθενή πολίτη οι άνδρες του Τσίπρα έναν καρδιακό μικροομολογιούχο στην ΔΕΘ...."Δεν έχω να πάρω φάρμακα" φώναζε!- ΒΙΝΤΕΟ


ΣΧΟΛΙΟ: fyllokaiftero1.blogspot.com:  Σε αυτόν τον μικρομολογιούχο είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας οτι θα του έπεστρεφε τα χρήματα που του έφαγαν οι προηγούμενοι Σαμαράς και ΣΙΑ.



Μικροεπεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για να επιθεωρήσει τα περίπτερα της ΔΕΘ. Ένας άνδρας, που έχασε τα χρήματά του όταν έγινε το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, ήταν εκεί και θέλησε να πλησιάσει τον πρωθυπουργό.
Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του απεσταλμένου του newsit.gr στη ΔΕΘ, Κώστα Στάμου είναι χαρακτηριστικές για το πως... ενήργησαν οι άνδρες της ασφάλειας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε φωνάζοντας και δεν ηρέμησε ούτε όταν πια τον έβγαλαν από το χώρο της έκθεσης.
Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ο άνδρας φώναξε έξαλλος στους αστυνομικούς που τον απομάκρυναν: «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

                                     ,



newsit.gr

20 ΒΙΝΤΕΟ «ΚΕΝΤΗΜΑ MHN ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤIKΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΣΕ 20 ΒΙΝΤΕΟ «ΚΕΝΤΗΜΑ»(ΜΕΡΟΣ Α’)


tsipras-pseftis

Τα 20 μεγαλύτερα ψέματα που έχει πει ποτέ ο Αλέξης Τσίπρας

Όταν έδινε υποσχέσεις στα μπλόκα στους αγρότες

 ΔΕΙΤΕ ΤΑ20 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ www.makeleio.gr





Στέφανος Χίος