21 Νοεμβρίου 2021

O Δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich καταθέτει σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Πολωνίας



Πρώτη καταχώρηση: Δεύτερα 22 Νοεμβρίου 2021, 07:10 πμ
 
O Δικηγόρος Dr. Reiner Fuellmich καταθέτει σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Πολωνίας

 

«Ο ιός είναι υπαρκτός αλλά όχι πιο επικίνδυνος από τη συνήθη γρίπη (συμφωνεί κι ο Π.Ο.Υ). Τα τεστ PCR αναξιόπιστα. Η πανδημία είναι των test PCR και όχι μια πραγματική πανδημία. Ποιοί βρίσκονται πίσω της.

 

17 Νοεμβρίου 2021

 

Οι δικηγόροι Viviane Ficher και Dr. Reiner Fuellmich της Επιτροπής Corona είναι στην Βαρσοβία ύστερα από πρόσκληση Πολωνών Βουλευτών, για ενημερώσουν την επίσημη Κοινοβουλευτική Επιτροπή έρευνας για την covid-19 που άρχισε τις εργασίες της σήμερα.

 

Dr. Reiner Füllmich: «Εργάστηκα επί 20 χρόνια με τις ομάδες των δικηγόρων μας για να υπερασπιστούμε τους καταναλωτές εναντίον μεγάλων και μεσαίων. Υπερασπιστήκαμε επίσης τους πελάτες μας εναντίον πολυεθνικών όπως η Volkswagen ή η Deutsche Bank. Για αυτό έχουμε έντονη την αίσθηση ότι είναι τα ίδια άτομα τα οποία αντιμετωπίζουμε και εδώ, που βρίσκονται πίσω από αυτή την παγκόσμια πανδημία. Γι αυτό εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο σχηματίσαμε με τη συνάδελφό μου Viviane Ficher την Επιτροπή Corona στην κατέθεσαν 150 επιστήμονες από όλον τον κόσμο.

 

Τα ερωτήματα που τέθηκαν και διερευνήθηκαν είναι τα εξής:

1. Ποια είναι η πραγματική επικινδυνότητα τού του ιού.

2. Ποια είναι η αξιοπιστία των τεστ PCR

3. Πόσες βλάβες προκάλεσαν τα μέτρα για την covid19 στην οικονομία και στην υγεία

 

Και οι απαντήσεις μας εν συντομία είναι:

 

1. O ιός είναι υπαρκτός, αλλά δεν είναι πιο επικίνδυνος από ότι μια συνηθισμένη γρίπη (ακόμη κι ο Π.Ο.Υ συμφωνεί σε αυτό).

2. Τα τεστ PCR δεν μπορούν να πουν τίποτα για την μόλυνση. Πρόκειται για ένα ψέμα και όλοι όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες. Τελικά τα τεστ PCR ήταν και είναι η μόνη βάση στην οποία στηρίχθηκε αυτή η «πανδημία», που δεν είναι μια πανδημία αλλά μια «πανδημία των test PCR».

 

 

και μικρές ειδήσεις για εμβόλια ..

Μετά το Δεκέμβριο 2020, κατέρρευσαν ξαφνικά 183 επαγγελματίες αθλητές και προπονητές και 108 πέθαναν. (Πηγή: La revue scientifique)

Σημειώθηκαν πολλοί αιφνίδιοι θάνατοι γιατρών, μεταξύ των οποίων και οι:

Dr. Kevin Walsh, Virginia – Dr. Justin Nasser, Queensland (Australia) – Dr. Stephanie Bosch, Oregon – Dr. Craig Shannon, New York – Dr. Elliott Gagnon, Alaska – Dr. Daniel McBride, Massachusetts – Dr. Janak Patel, Ohio – και πολλοί άλλοι.

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί 









 

   

 




 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μαρία Φιοτάκη γενική ιατρός : Συμβουλεύω ΟΛΟΥΣ όσους έχουν κάνει το εμβόλιο και έχουν συμπτώματα να μην ακούνε τον θεράποντα ιατρό τους

 

 
22-11-2021 11:12μμ

Δημοσιογραφική προσαρμογή 

       Μανώλης Μάνου



Τον τελευταίο καιρό, δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που έχουν κάνει το εμβόλιο για να με ρωτήσουν για κάτι που τους παρουσιάστηκε μετά τον εμβολιασμό και μου λένε πως ο θεράπων ιατρός τους, τους έχει πει πως δεν σχετίζεται με το εμβόλιο αυτό που παρουσίασαν. 
 
Τους συμβουλεύω ΟΛΟΥΣ όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κι εμφανίζουν καινούργια συμπτώματα ή αλλαγές στον οργανισμό τους, να συμπληρώνουν την ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ και να μην ακούνε τον θεράποντα, καθώς δεν δύναται να έχει την παραμικρή ιδέα για το αν ένα νέο σύμπτωμα σχετίζεται ή όχι με το εμβόλιο.
 
 Από τις κίτρινες κάρτες προκύπτουν τα αποτελέσματα για το αν σχετίζεται ένα σύμπτωμα με το εμβόλιο.
ΔΕΝ γίνεται να μην συμπληρώνονται κίτρινες κάρτες κι ο θεραπων να γνωρίζει το αν σχετίζεται ή όχι με τον εμβολιασμό... 
 
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΕΣ ΜΟΥ;;;

 

Maria Fiotaki

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί 









 

   

 




 

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!!!! ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ “ΔΙΝΕΙ” ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ;



 Και άλλα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητος στο διαδίκτυο για το πρόσωπο του πρόσφατα, σχετικά με  ένα ακίνητο. 

Θεόκτιστος η Οικοπεδόκτιστος τελικά ;

 
 
Δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από ανάρτηση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει διασταυρωθεί η πληροφορία για τον συγκεκριμένο μητροπολίτη Φωκίδος, που πρόσφατα έχει μηνυθεί και απασχολήσει τα ενημερωτικά σάϊτ για ένα ακίνητο.  Μήπως από κάπου τον "κρατάνε" ; και τον χρησιμοποίουν. εναντίων των 3,9 εκατ. Ελλήνων  ανεμβολίαστων αρνητών της  ένεσης παρενεργείων και  θανάτου ;
 
 
 ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ!!!! ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ “ΔΙΝΕΙ” ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΪΝΤΑΝΟΥ ΠΑΠΑ Ν. ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ – ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ..
 
Για “περιπτώσεις” μοναστηριών και ενοριών της Μητρόπολης Φωκίδας που δεν υπακούν στα μέτρα της Πολιτείας, ενημερώνει ο Μητροπολίτης Φωκίδας, Θεόκτιστος με επιστολή του στον Αστυνομικό Διευθυντή του νομού πριν 20 ημέρες.
 
Μάλιστα, καλεί τις αστυνομικές Αρχές να επέμβουν και να πραγματοποιήσουν ελέγχους σε όσους δεν τα τηρούν.
 
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο οι ίδιοι οι Μητροπολίτες να καλούν την Αστυνομία να επιβάλλει πρόστιμα και οτιδήποτε άλλο έχει αποφασίσει ο Μητσοτάκης και το παρεάκι του γιατί το σημαντικό είναι ένα: Να χτυπηθεί η Ορθοδοξία και να αποκλειστούν οι “ανυπάκουοι παρίες της κοινωνίας” που προκαλούν όλα τα δεινά σε αυτό το τόπο.
 
Δείτε στο σχόλιο το αποκαλυπτικό έγγραφο που φέρει την υπογραφή του γνωστού τηλεμαϊντανού 
 
Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Μουλατσιώτη:
 

 

 Dolly Stratidaki 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί 









 

   

 




 



«Φωτιά» βάζει έρευνα του καρδιοχειρουργού Steven R Gundry: Αυξημένος κίνδυνος καρδιακών επεισοδίων από τα εμβόλια mRNA


«Φωτιά» βάζει έρευνα του καρδιοχειρουργού Steven R Gundry: Αυξημένος κίνδυνος καρδιακών επεισοδίων από τα εμβόλια mRNA

«Φωτιά» έχει βάλει μια νέα έρευνα της ομάδας ενός από τους πιο γνωστούς  Αμερικανούς καρδιοχειρουργούς του Dr.  Steven R Gundry στην οποία αναφέρεται ότι τα εμβόλια mRNA ευθύνονται για τη μεγάλη αύξηση στα καρδιακά επεισόδια των εμβολιασμένων με εμβόλια mRNA.

Η έρευνα η οποία  αναρτήθηκε στις δημοσιεύσεις της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας δείχνει δραματική  αύξηση της πιθανότητας καρδιακού επεισοδίου μετά από τον εμβολιασμό με σκευάσματα mRNA (Pfizer και Moderna).

Η έρευνα αναρτήθηκε από τον γνωστό αμερικανό καρδιοχειρουργό Steven R Gundry και έγινε με την μέθοδο PULS (Protein Unstable Lesion Signature Test).

Η ομάδα των επιστημόνων χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη μέθοδο (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) η οποία είναι μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών βιοδεικτών πρωτεΐνης που δημιουργεί μια «βαθμολογία» που προβλέπει τον κίνδυνο καρδιακών επεισοδίων ακόμα και εμφράγματος σε βάθος 5 ετών, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η «βαθμολογία» πάνω από τον μέσο όρο αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από τη νόρμα μειώνει τη βαθμολογία PULS, μαζί και τον προβλεπόμενο κίνδυνο.

Πρόσφατα, με την εμφάνιση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, η έκθεση διαπιστώνει «δραματικές αλλαγές» στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς.

Η δημοσίευση της έρευνας

Αυτές οι αλλαγές οδήγησαν σε αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% κίνδυνο για σοβαρό καρδιακό επεισοδιο σε βάθος 5 ετών σε 25%. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης της συγκεκριμένης έκθεσης, αυτές οι αλλαγές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Η έρευνα των επιστημόνων καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα mRNA «αυξάνουν δραματικά» τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των κυττάρων Τ του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης. μυοκαρδιοπάθεια και άλλα αγγειακά συμβάντα μετά τον εμβολιασμό.

Όπως ήταν επόμενο, παρά το γεγονός ότι οι μυοκαρδίτιδες και οι περικαρδίτιδες ήδη έχουν καταχωρηθεί ως παρενέργειες των συγκεκριμένων εμβολίων, κάποιοι επιστήμονες έσπευσαν να εκφράσουν την αντίρρηση τους για την συγκεκριμένη μέθοδο μέτρησης, όπως και για τα συμπεράσματα.

Ειδικά από την στιγμή που η συγκεκριμένη μέθοδος προβλέπει την πιθανότητα βαρύτητα του καρδιακού επεισοδίου σε βάθος πενταετίας, γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει επαληθευτεί από κάποια άλλη έρευνα.


Η έρευνα έχει δημοσιευθεί εδώ και λίγες ημέρες, θεωρείται όμως βέβαιο πως θα βγει κάποια άλλη αντίστοιχη «έρευνα»  απάντηση για να αμφισβητήσει τα ανησυχητικά ευρήματα.

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί 









 

   

 




 

Δ.Κούβελας: «Κόντρα Χίτλερ-Στάλιν τα μέτρα Κ.Μητσοτάκη-Α.Τσίπρα - Ακολουθούμε μοντέλο που έχει εμφανέστατα αποτύχει»


Δ.Κούβελας: «Κόντρα Χίτλερ-Στάλιν τα μέτρα Κ.Μητσοτάκη-Α.Τσίπρα - Ακολουθούμε μοντέλο που έχει εμφανέστατα αποτύχει»

Δ.Κούβελας: «Κόντρα Χίτλερ-Στάλιν τα μέτρα Κ.Μητσοτάκη-Α.Τσίπρα - Ακολουθούμε μοντέλο που έχει εμφανέστατα αποτύχει»

«Δεν είναι αληθές το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν λιγότερο»


Με τους Χίτλερ-Στάλιν παρομοίασε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για τα μέτρα που παίρνουν (ή προτείνουν) για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας. 

Ο Δ.Κούβελας είπε αναφορικά με τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού: «Επειδή άκουσα και τις δηλώσεις του Α.Τσίπρα υπάρχει ένας ανταγωνισμός ποιος θα πάρει πιο αστυνομικά μέτρα, υπάρχει κόντρα Χίλτερ-Στάλιν στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ποιος θα πάρει τα πιο απάνθρωπα μέτρα. Αντί να δώσει ο Τσίπρας ελπίδα και να απαλύνει τον φόβο, γιατί θυμάμαι ιστορικά τα δημοκρατικά κόμματα προσπαθούν να ανακουφίσουν τον λαό, όχι να τον γεμίσουν με πιέσεις και να βάλουν περισσότερα αστυνομικά μέτρα. Ο Τσίπρας πρότεινε επιπλέον αστυνομικά μέτρα και μου κάνει εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τα υγειονομικά προβλήματα λύνονται με υγειονομικό τρόπο, όχι με αστυνομικό τρόπο. Είναι σαν να πάω πυροσβέστες στα νοσοκομεία και νοσηλεύτριες στα δάση, δεν μπορούν να δουλέψουν». 

Για τα μέτρα της Αυστρίας, η οποία ανακοίνωσε ολικό lockdown και υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους από την 1η Φεβρουαρίου: 

«Έχω καταλήξει να σταυροκοπιέμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με αυτά που βλέπω, αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ βλέπουμε χώρες όπως τη Σουηδία, η οποία ενώ δεν πήρε ιδιαίτερα μέτρα αυτή τη στιγμή δεν έχει κρούσματα Covid-19 και να έχει μείωση του κάθε είδους θνησιμότητας, εμείς ακολουθούμε το μοντέλο του απόλυτου εμβολιασμού και lockdown το οποίο εμφανέστατα έχει αποτύχει. Δεν ξέρω γιατί το παίρνουν οι άλλοι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στην Αυστρία γεννήθηκε ο Χίτλερ, ότι αμέσως μετά επικράτησε στην Γερμανία και βεβαίως μετά από μεγάλους πολέμους επικράτησε και στην Ελλάδα. Οπότε τι να πω, νομίζω ότι ξανά ζούμε τα έπη του '40. Ελπίζω μόνο να βρεθεί κανένας στην Αλβανία να αντισταθεί». 


Ο Δ.Κούβελας είπε επίσης ότι «γενικώς λέμε διάφορα, αλλά αν δούμε τις μετρήσεις κανονικά, βλέπουμε ότι το αφήγημα των εμβολιασμένων που νοσούν λιγότερο δεν είναι αληθές».

΄

 Με πληροφορία και βίντεο από το pronews.gr

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

 



Χορηγοί