18 Αυγούστου 2023

Απόστολος Ραυτόπουλος Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών: Καλπάζει η ακρίβεια στα τρόφιμα με αυξήσεις στο 40% - δείτε το βίντεο

 

Πρόεδρος ΕΕΚΕ: «Τέχνασμα το καλάθι του νοικοκυριού – Συμβάλλει στην αύξηση  των τιμών» | ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Πρόεδρος ΕΕΚΕ: «Τέχνασμα  ήταν το καλάθι του νοικοκυριού – Συμβάλλει στην αύξηση των τιμών»


Απόστολος Ραυτόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών

.

 

 




“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, η Αμαλία Πιπερίδου. Εργαζόταν επί πολλά χρόνια στο Περιφερειακό Ταμείο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη


“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, η Αμαλία Πιπερίδου. Εργαζόταν επί πολλά χρόνια στο Περιφερειακό Ταμείο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη μέχρι και που μετατέθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεύθυνση Οικονομικού. Όλο το διάστημα που έμενε στην Κοζάνη ανέπτυξε ευρύ κοινωνικό κύκλο και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή. Μεγάλη της αγάπη ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης.  Η κηδεία της θα γίνει στις 2 το μεσημέρι σήμερα Παρασκευή (18/8) στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Μικρής Σάντας Ημαθίας.


Αμερικανός γερουσιαστής: «Μία ελίτ ομάδα κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον Covid-19 για να ελέγξει απόλυτα τις ζωές μας»!

Νέα έκθεση σοκ για την προέλευση του κορωνοϊού - Κατασκευάστηκε σε κινέζ..

Απίστευτη παραδοχή από κορυφαίο Αμερικανό αξιωματούχο

Αμερικανός γερουσιαστής: «Μία ελίτ ομάδα κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον Covid-19 για να ελέγξει απόλυτα τις ζωές μας»!

Ο Αμερικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ron Johnson, σε δηλώσεις του στο Fox News, είπε πως «μια ελίτ ομάδα» κατασκεύασε και κυκλοφόρησε σκόπιμα τον κορωνοϊό  ως μέρος μιας ευρύτερης ατζέντας, που έχει ως τελικό στόχο τον πλήρη έλεγχο στις ζωές όλων.

Η παρουσιάστρια του Fox Maria Bartiromo ρώτησε τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων γιατί η κυβέρνηση συνεννοήθηκε με την λεγόμενη Big Tech για να μην μάθει ο αμερικανικός λαός για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid και ο Johnson απάντησε: «Όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα από μια ελίτ».

Η παραδοχή του Αμερικανού γερουσιαστή είναι και η άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων, είτε μιλάμε για ψηφοφόρους είτε για αξιωματούχους.

Αυτό σημαίνει πως αν ο Ν.Τραμπ κερδίσει τις εκλογές του 2024 θα διεξαχθούν εδελεχείς έρευνες για τα τεκταινόμενα της εποχής της πανδημίας και για τους μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

«Μιλάω για το ”Event 201” που έλαβε χώρα στα τέλη του 2019, πριν όλοι εμείς οι υπόλοιποι μάθουμε γι’ αυτήν την πανδημία.

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό όσον αφορά όσα έχουν συμβεί, όσα συμβαίνουν, όσα συνεχίζονται να σχεδιάζονται για την απώλεια της ελευθερίας μας.

Όλοι προωθούν το εμβόλιο! Δεν θέλουν να λάβουν γνώση του γεγονότος ότι τα εμβόλια ίσως να έχουν προκαλέσει παρενέργειες, ίσως να έχουν προκαλέσει θανάτους…

Κατηφορίζουμε σ’ ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι αλλά πρόκειται για ένα μονοπάτι που στρώνεται και σχεδιάζεται από μια ελίτ ομάδα που θέλει να αποκτήσουν απόλυτο έλεγχο πάνω στις ζωές μας »!


 το pronews.gr