29 Αυγούστου 2023

Γρηγόρης Γρηγοριάδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς αλλα μιλάει σαν να είναι βουλευτής νομοθέτης - "κόκκαλο" έχει μείνει η δημοσιογράφος!! ΒΙΝΤΕΟ.


 30-8-2023 07:56 πμ

Θα είναι ο Δήμαρχος  που θα λύσει όλα τα προβλήματα του νομού  λέει ούτε λίγο ούτε πολύ στην κάμερα,  από την  ανεργία του νομού μέχρι επιστροφή των νέων που έφυγαν από τον νομό και έχουν μείνει μισές οι οικογένειες στον νομό, ούτε βουλευτής και νομοθέτης,  και αρχηγός κόμματος σαν πρωθυπουργός  και κάτι περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ο,τι του έμεινε ο λόγος η συνήθεια... το χουι ; μετά την πόρτα που "έφαγε" και δεν έλαβε το βουλευτικό χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η δημοσιογράφος της Κοζάνης  έχει μείνει άναυδη ακούγοντας τον.!!!

Ούτε γαστεντεριολόγο δεν έχει το νοσοκομείο Καστοριάς μια απαραίτητη ειδικότητα για την ζωή των ανθρώπων

 Εικόνα:  Ο διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς συγγενής, κουμπάρος συγκεκριμένα  του πρώην βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, ο οποίος έχει και την ευθύνη στα αναφερόμενα του ρεπορτάζ.

Να θυμηθούμε ο,τι αν και έχει ληγμένη την θητεία του, παραμένει στην καρέκλα, με φωτογραφική προεκλογική υπουργική απόφαση - διάταξη του τύπου... κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.

29-8-2023 12:12πμ
 

Ούτε γαστεντεριολόγο δεν έχει το νοσοκομείο Καστοριάς μια απαραίτητη ειδικότητα για την ζωή των ανθρώπων , σε περιπτώσεις  συχνές που χρήζουν έκτακτης αντιμετώπισης

Επισημαίνουμε ανάμεσα στις ελλείψεις τόσων άλλων ειδικοτήτων γιατρών στο Κρατικό νοσοκομείο Καστοριάς 

Οποιος έχει χρήματα ελάχιστοι σήμερα πηγαίνει σε έναν από τις τρεις ιδιώτες γιατρούς σε αυτήν την ειδικότητα  όποιος δεν  έχει απλά ταλαιπωρείται για ημέρες και πεθαίνει.

Το 2019 είχαμε  γαστρεντερίτιδα σε 300 άτομα στην Καστοριά

 

 Τότε  το fyllokaiftero1.blogspot.com και άλλα σάιτ γράψαμε:  Σε μέγα «γρίφο» εξελίσσεται η υπόθεση της ξαφνικής επιδημίας γαστρεντερίτιδας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.,  μέσα σε 48 ώρες οδήγησε πάνω από 300 άτομα στο νοσοκομείο. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει σε μια νέα τέτοια κατάσταση με έλλειψη γιατρού στο νοσοκομείο Καστοριάς.

 

Χανιά: Αστυνομικός συνελήφθη για διαφθορά - και μάλιστα αξιωματικός της Αστυνομίας για χρηματισμό

Τρίτη, 29 Αυγούστου, 2023

Με κατηγορίες για εμπλοκή σε υπόθεση διαφθοράς συνελήφθησαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, αξιωματικός της Αστυνομίας Χανίων καθώς και στενό συγγενικό του πρόσωπο, επίσης αστυνομικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα, είχε γίνει καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός (ο οποίος είναι διοικητής υπηρεσίας) φέρεται ότι ζήτησε χρήματα από επαγγελματία για να τον στηρίξει σε υπόθεση που τον αφορούσε.
Αμέσως, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε παρακολούθηση του συγκεκριμένου αστυνομικού.
Την Κυριακή στήθηκε αστυνομική επιχείρηση από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων με τη συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων στο σπίτι του κατηγορούμενου ο οποίος φέρεται ότι συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.
Ταυτόχρονα, συνελήφθη και το στενό συγγενικό του πρόσωπο που ήταν στο σπίτι.
Και οι δύο έως αργά το βράδυ της Κυριακής κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων καθώς η έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων ήταν σε εξέλιξη.
Αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 


  Χανιώτικα Νέα

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084