02 Σεπτεμβρίου 2016

BINTEO - ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ





Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3 μ.μ. στo Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Αίθουσα Εκδηλώσεων, Ακαδημίας 60, Αθήνα)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως λέει στο βίντεο, σκοπεύει να μιλήσει "Ως δικηγόρος, για πολιτική. Και ως πολιτικός για Δικαιοσύνη"


                                    

ΠΑΤΡΑ: Εκοψαν το ρεύμα σε γιαγιά που ζει με μηχάνημα οξυγόνου- Τι απαντά η ΔΕΗ (ΝΕΟ)

KΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ "ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ"


Επεισόδια στην ΔΕΗ συνελήφθη ο γιος της

Νεότερη Ανάρτηση 18.01'
Πρώτη ανάρτηση 14.49'
Εφιαλτικές ημέρες και νύχτες περιμένουν πλέον την κυρία Νίκη Μούζου η οποία θα ζήσει χωρίς ρεύμα έστω και αν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για την αναπνοή της καθώς ζει με οξυγόνο.
Τι θα κάνει τώρα; Κανείς δεν γνωρίζει. Πάντως το μηχάνημα που την συντηρεί δεν μπορεί να δουλέψει. Ζει σε ένα παλιό σπίτι στην συνοικία της Αγίας Αικατερίνης. Στην πιο υποβαθμισμένη συνοικία της πόλης. Σήμερα το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ έκοψαν το ρεύμα. Η κυρία Νίκη ζει με μια πενιχρή σύνταξη. Συντηρεί τα δύο της εγγόνια, ανήλικα, και ήλθε αντιμέτωπη με έναν υπέρογκο λογαριασμό ρεύματος. Πάνω από 10.000 ευρώ. Οπως μας είπε δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς έπρεπε να επιλέξει από το αν θα μπορέσει να ταϊσει την οικογένειά της ή να έχει ρεύμα. Η γειτονιά ξεσηκώθηκε. Οπως μας είπαν είναι και άλλα χαμόσπιτα χωρίς ρεύμα στη συνοικία. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο γιος της κυρίας Νίκης πήγε στην ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί. Τα πνεύματα οξύνθηκαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, συνελήφθη και κρατείται στο 4ο Αστυνομικό τμήμα. Αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Τι απαντά η ΔΕΗ
Για την υπόθεση της διακοπής ρεύματος σε ηλικιωμένη γυναίκα που χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου η ΔΕΗ επισημαίνει ότι:
Πρώτον: Η ΔΕΗ δεν γνώριζε ότι η ηλικιωμένη κυρία χρησιμοποιούσε οξυγόνο, αφού κανείς δεν το είχε δηλώσει στις υπηρεσίες της.
Δεύτερον: Το ρολόι δεν είναι στο όνομα της ηλικιωμένης, αλλά σε άλλο όνομα.
Τρίτον: Το χρέος δεν είναι 10.000 ευρώ, αλλά 16.000 ευρώ.
Παραταύτα η ΔΕΗ, σε ένδειξη ευαισθησίας όπως επισημαίνει η ίδια, επανασύνδεσε αμέσως το ρεύμα, αλλά σημειώνει πως ο λογαριασμός θα πρέπει να εξοφληθεί. Θέτει επίσης το ερώτημα όταν η οφειλή είναι 16.000 ευρώ, πόσα χρόνια δεν έχει πληρωθεί το ρεύμα;


Ξένα ΜΜΕ για τηλεοπτικές άδειες: Αμφιλεγόμενη και ταπεινωτική διαδικασία


Φωτογραφία: EUROKINISSI
Φωτογραφία: EUROKINISSI
Εντονος σκεπτικισμός και μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στον ξένο Τύπο μετά την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα μετά από... μαραθώνιο τριών ημερών .
Τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για «πολιτικά αμφιλεγόμενο βήμα» της κυβέρνησης και σχολιάζουν ότι έγινε από την Τρίτη το πρωί μέχρι χθες βράδυ στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Reuters: Πολιτικά αμφισβητούμενο βήμα για να μειώσει τον αριθμό των καναλιών
Σε δημοσίευμα του, το Reuters σχολιάζει επικριτικά την διαδικασία και τα κίνητρα της κυβέρνησης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα έδωσε νέες τηλεοπτικές άδειες την Παρασκευή, με ένα πολιτικά αμφιλεγόμενο βήμα για να μειώσει τον αριθμό των τηλεοπτικών καναλιών που λειτουργούν και για τα οποία οι αρχές λένε ότι είναι βυθισμένα στην κακοδιαχείριση και την διαφθορά".
Συνεχίζοντας, το διεθνές πρακτορείο αναφέρει πως "η κυβέρνηση Τσίπρα είπε πως η κίνηση θα βοηθήσει στη ρύθμιση του τομέα, ωστόσο τα ΜΜΕ λένε ότι θα χαλιναγωγήσει την ελευθερία του λόγου και θα κλείσει κανάλια, οδηγώντας χιλιάδες στην ανεργία".
Τέλος, το Reuters αναφέρει πως "η κυβέρνηση έχει αποκαλέσει τα ΜΜΕ της χώρας βαμπίρ τα οποία ζουν με δανεικά που δεν μπορούν να αποπληρώσουν", αλλά και πως "τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση πως έκανε την δημοπρασία για να φέρει μέσα νέους επιχειρηματικούς παίκτες πιο φιλικούς προς ένα κόμμα το οποίο ανήλθε για πρώτη φορά στην εξουσία πέρυσι και μπορεί να έχει λιγότερη επιρροή στον κρατικό μηχανισμό και τον ιδιωτικό τομέα".

WSJ: Εξαλλοι με τον διαγωνισμό ΜΜΕ και αντιπολίτευση
Από την πλευρά της και η Wall Street Journal αναφέρεται στη "μαραθώνιa διαδικασία υποβολής προσφορών" και τονίζει πως "η απόφαση έχει εξοργίσει τα στελέχη των ελληνικών ΜΜΕ και την αντιπολίτευση, οι οποίοι κατηγορούν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα, ότι προσπαθεί να δημιουργήσει πολιτικές συμμαχίες με επιχειρηματικές ομάδες που επιθυμεί".
Η γαλλική Le Monde αναφέρεται στις άδειες με τίτλο’ ‘η μάχη των ολιγαρχών¨, ενώ το Reuters ττιτλοφορεί το θέμα΄του «Η Ελλάδα σφάζει τηλεοπτικούς σταθμούς», σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια βιομηχανία βυθισμένη στη κακοδιαχείριση και τη διαφθορά.

Le Monde: Η μάχη των ολιγαρχών
Χρειάστηκαν 63 ώρες αγωνίας, σασπένς, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, γράφει η ανταποκρίτρια της γαλλικής εφημερίδας στην Αθήνα, Αντεά Γκιγιό.
Εξήντα τρεις ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι οκτώ υποψήφιοι με τις ομάδες τους, από τους πλέον ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας, σε μια πρωτοφανή διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, παρέμειναν κλεισμένοι στο εσωτερικό του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κάτω από εξαιρετικά μέτρα ασφάλειας.
«Η μάχη των εκατομμυρίων έδωσε το πλεονέκτημα σε τέσσερις έλληνες ολιγάρχες από τους πλέον ισχυρούς και τους λιγότερο αμφιλεγόμενους». Το δημοσίευμα δίνει τα ονόματα και μερικά βιογραφικά στοιχεία των Βαγγέλη Μαρίνακη, Χρήστου Καλογρίτσα, Θεόδωρου Κυριακού και Γιάννη Αλαφούζου. Εκτιμά ότι οι δύο χαμένοι των Star και Alpha, θα μπορούσαν ίσως να συμμετέχουν σε πιθανή νέα δημοπρασία για θεματικά κανάλια.
«Ήταν μια υπόσχεση της κυβέρνησης» υπογραμμίζει η Le Monde. Έως τώρα, καμία εκτελεστική εξουσία δεν είχε καταφέρει να υποχρεώσει τους καναλάρχες να πληρώσουν για τις άδειές τους.
«Αυτή η σημαντική μεταρρύθμιση του οπτικοακουστικού ελληνικού τοπίου ήταν μια υπόσχεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ και μήνες ο Νίκος Παππάς, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, διαχειρίζεται αυτό το τόσο αμφιλεγόμενο θέμα, για τον εξορθολογισμό της δυσανάλογης σχέσης με την αγορά, όπως ο ίδιος λέει, για τα 11 εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας και από την άλλη πλευρά, για την αντιμετώπιση του περίφημου τρίγωνου των απαράδεκτων σχέσεων μεταξύ των πολιτικών, των ΜΜΕ και των Τραπεζών, που στα ελληνικά αποκαλούν “διαπλοκή”».
«Παρατηρώντας τα αποτελέσματα βλέπουμε περισσότερο μια ανανέωση στις γενιές, παρά μια πραγματική επιχείρηση καθαρά χέρια» λέει η Monde, κάνοντας στη συνέχεια αναφορά σε κυβερνητική δήλωση: «Για πρώτη φορά, αυτοί οι καπετάνιοι της βιομηχανίας, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για τη χρήση των αδειών και γίνεται πλέον σεβαστός ο νόμος».
Η διαδικασία ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενη…”, σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα “L’ Express” και προσθέτει: “Οι τέσσερις άδειες ισχύουν για μία δεκαετία και λήφθηκαν από τρεις ιδιοκτήτες κι έναν εργολάβο που θεωρείται ότι έχει στενή σχέση με την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα”.
“Τα αποτελέσματα αυτά είναι το αποκορύφωμα μιας μεταρρύθμισης που στόχο έχει, σύμφωνα με την αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, τον εξορθολογισμό του οπτικοακουστικού τομέα τον οποίο μέχρι τώρα ελέγχουν μία χούφτα ολιγάρχες βυθίζοντας τα ΜΜΕ σε οικονομική αδιαφάνεια”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Η Γερμανική «Der Standard» με την σειρά της αναφέρει σε δημοσίευμά της πως “η ελληνική κυβέρνηση θα λάβει συνολικά το ποσό των 246 εκατομμυρίων ευρώ για τις νέες άδειες. Νικητές των νέων αδειών είναι τρεις ιδιοκτήτες κι ένας εργολάβος”.

Τέλος, το Γαλλικό Πρακτορείο «AFP» γράφει: «Η Ελλάδα συγκέντρωσε το ποσό των 246 εκατομμυρίων ευρώ από την δημοπράτηση τεσσάρων ιδιωτικών αδειών σε μία μαραθώνια προσπάθεια κατά την οποία επικράτησαν οι πλοιοκτήτες, συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού κορυφαίας ποδοσφαιρικής ομάδα της χώρας». Τις τέσσερις άδειες για διάστημα δέκα ετών έλαβαν τρεις εφοπλιστές και ένας κατασκευαστής, ο τελευταίος θεωρείται ότι είναι πιο κοντά στην αριστερή κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η σημαντική παρουσία είναι ο 47χρονος εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Η διαδικασία περικοπής του αριθμού των αδειών επικρίθηκε ως αδέξια, καθώς συνολικά οκτώ ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας λειτουργούσαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Αλλά η κυβέρνηση επέμεινε ότι τα μέσα ενημέρωσης και η διαφημιστική αγορά στην Ελλάδα είναι εξαντλημένα από την κρίση χρέους των έξι ετών κι ότι μόνο στους οικονομικά βιώσιμους τηλεοπτικούς σταθμούς θα πρέπει να επιτραπεί η συνέχιση της λειτουργίας τους.

Το παλαιότερο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα το Mega αποβλήθηκε πριν καν αρχίσει η υποβολή προσφορών. Αλλά και τα κορυφαία κανάλι Αlpha και Star βγήκαν επίσης νοκ άουτ από τη διαδικασία. Οι επικριτές αυτής της διαδικασίας υποστηρίζουν ότι απλώς ήταν ένα τέχνασμα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να αντικαταστήσει τους βαρόνους της τηλεόρασης που αντιτάχθηκαν στο αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με άλλους που το προτιμούν περισσότερο. Η πρωτοφανής δημοπρασία είδε τους ιδιοκτήτες καναλιών αλλά και τους υποψήφιους ιδιοκτήτες να παραμένουν κλειδωμένοι σε ένα κτίριο του υπουργείου Γενικού Γραμματείας Ενημέρωσης επί τρεις νύχτες, μία διαδικασία που ορισμένες φορές περιγράφεται ως ταπεινωτική.

 
 
 

Δείτε το βιογραφικό του Ανεπρόκοπου ανθρώπου που σε 88 μέρες θα κλείσει 6 κανάλια

Ο υπαρχηγός της παρέας του Μαξίμου  που "λύνει και δένει" -ο υπαρχηγός  της λογοκρισίας που αν μπορούσε θα έκλεινε όλα τα σάιτ που τους αποκαλύπτουν, ακόμη και αυτα που τον στηρηξαν πριν ανακαλύψουν το "ταλέντο" την πολιτικής απάτης της παρέας . 



ΑΝ ΔΕΝ ήταν
κολλητός του Τσίπρα δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός του… και επειδή σήμερα δεν υπάρχουν θυρωροί δεν θα τον ήξερε ούτε η
Μανούλα του…..
Δείτε το βιογραφικό του ανθρώπου που σε 88 μέρες θα κλείσει 6 κανάλια
Έχεις δουλέψει ποτέ ρε ανεπρόκοπε;

pAPAS BIO
Μόνο μέχρι εκεί πάει το βιογραφικό του….
Κατάλαβες Έλληνα ψηφοφόρε….


blabla