17 Ιανουαρίου 2018

Στο ΑΙΓΙΟ οι ΠΑΠΑΔΕΣ βγήκαν στους δρόμους για το όνομα των Σκοπίων! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ! Που είναι οι άλλοι ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ΑΙΓΙΟ οι ΠΑΠΑΔΕΣ βγήκαν στους δρόμους για το όνομα των Σκοπίων! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ! Που είναι οι άλλοι ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

mak1


Μόνο αδιάφορη δεν είναι η τοπική Εκκλησία στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων που ζητούν οπωσδήποτε τον όρο «Μακεδονία», κάτι που βρίσκει αντίθετο το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό του Ελληνισμού.
mak3
Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, μετά από προσκλητήριο του Μητροπολίτη Αμβροσίου, προχώρησε σήμερα δια δεκάδων ιερέων της στην πρώτη πορεία διαμαρτυρίας, στην οδό Μητροπόλεως στο Αίγιο, με τις καμπάνες των Ιερών Ναών να χτυπούν την ώρα της πορείας χαρμόσυνα στέλνοντας το ηχηρό «όχι» της Εκκλησίας. Μπροστάρης της πορείας ήταν βεβαίως ο Ποιμενάρχης, ενώ το πανώ έγραφε ξεκάθαρα «Η Μακεδονία είναι Ελληνική». Φτάνοντας στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, ο Μητροπολίτης με τους ιερείς μπήκαν στο εκκλησάκι, εψάλη το «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια» και δέηση και στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε προς τους ιερείς, θυμίζοντάς τους το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα» που μάθαινε και ο ίδιος μαθητής στο σχολείο, καλώντας τους ιερείς στον αγώνα για να αποφευχθεί η ονομασία των Σκοπίων με τον όρο «Μακεδονία».
mak2

Στη συνέχεια, ιερείς πήγαν στα διόδια του Ελαιώνα και στα βενζινάδικα της Ν.Ε.Ο. για να μοιράσουν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Φανερωμένης το πρωί της Κυριακής, στις 11 το πρωί, με πρωτοβουλία της τοπικής εκκλησίας και τη συμμετοχή της δημοτικής αρχής και τοπικών φορέων
.
.


 filodimos.gr
 ΠΗΓΗ

Γυναίκα λιμενικός μήνυσε αστυνομικό για post στο Facebook

Eμφύλιος ενστόλων

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Ο διαδικτυακός πόλεμος με αναρτήσεις και υπονοούμενα της ξανθιάς Κατερίνας Πλακίδα και η απάντηση του αστυνομικού Φωτεινού Παγιαύλα οδήγησαν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη - Τι δήλωσε η λιμενικός στο ΘΕΜΑ 104,6

Στα δικαστήρια κατέληξε η διαδικτυακή κόντρα ενός αστυνομικού με ευαισθησίες γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις μειονότητες και μιας λιμενικού με διαφορετικές, όπως φαίνεται, απόψεις. Η φωτογραφική ανάρτηση της Κατερίνας Πλακίδα σε σχέση με τον Φωτεινό Παγιαύλα και τα υπονοούμενά της ότι εκείνος συχνάζει σε γκέι μπαρ εξαιτίας παλαιότερης συμμετοχής του στο Athens Pride είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να τη χαρακτηρίσει «τρανσφοβική λιμενικίνα» και εκείνη να του ανταπαντήσει με μήνυση.


Η Κατερίνα Πλακίδα με καταγωγή από την Αμφιλοχία είναι ίσως η πιο καυτή παρουσία στο Λιμενικό Σώμα. Με την εντυπωσιακή εμφάνισή της γοητεύει τους συναδέλφους της στο Λιμεναρχείο Πειραιά, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Facebook και στο Instagram.


Ο Φωτεινός Παγιαύλας το 2016 έγινε viral με τη φωτογραφία των μικρών προσφυγόπουλων σε σχολείο, η οποία αναδημοσιεύτηκε από ελληνικά και ξένα ΜΜΕ

Εικόνες από τις αποδράσεις της από το κλεινόν άστυ και τη διασκέδασή της, αφού δεν παραλείπει να ενημερώνει για τις εμφανίσεις της στα μπουζούκια ή τις διακοπές της στη Μύκονο και άλλους δημοφιλείς προορισμούς, σε πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και κλαμπ.

Το μόνο που προδίδει το επάγγελμα της λιμενικού είναι κάποιες φωτογραφίες της με τη στολή, ενώ σε άλλες έχει και το υπηρεσιακό της όπλο. Από την άλλη, ο αστυνομικός Φωτεινός Παγιαύλας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, έγινε ευρύτερα γνωστός το καλοκαίρι του 2016, όταν συμμετείχε στο Athens Pride ως μέλος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, καταγγέλλοντας με αυτόν τον τρόπο ότι «τα τελευταία χρόνια η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα καθίσταται επικίνδυνη.



Η ανάρτηση-απάντηση του αστυνομικού η οποία οδήγησε στη μήνυση

Το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας το 2015 κατέγραψε 273 περιστατικά, από τα οποία στα 185 στοχοποιήθηκαν ΛΟΑΔ+ άτομα. Ολοι οι προοδευτικοί χώροι οφείλουν να αντιδράσουν». Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους απασχόλησε ξανά με ένα νέο κοινωνικό μήνυμα.

Την ώρα που σε κάποια σχολεία οι γονείς αντιδρούσαν στην παρουσία παιδιών προσφύγων και μεταναστών φοβούμενοι ότι φέρουν σοβαρές ασθένειες και θα κολλήσουν τα δικά τους παιδιά, εκείνος ανάρτησε μια φωτογραφία του με προσφυγόπουλα, συνοδεύοντάς τη με τη λεζάντα «υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς», η οποία μάλιστα έγινε viral.

Δύο άνθρωποι με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα, που το μόνο που τους συνδέει είναι η στολή, η μεν στο Λιμενικό, ο δε στην Αστυνομία. Δύο κόσμοι που συγκρούστηκαν στο Facebook με βαρείς χαρακτηρισμούς, όπως συμβαίνει καθημερινά σε χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου. Με τη διαφορά, όμως, ότι οι συγκεκριμένοι δύο υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας, έχουν δηλαδή έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ελληνική κοινωνία.

Στις 4 Δεκεμβρίου ο Φωτεινός Παγιαύλας έγραψε ότι «Με την Μποφίλιου θα έπινα ένα μπυράκι. Με τον Σφακιανάκη ποτέ». Εκείνες τις ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια δεχόταν σφοδρή κριτική για όσα είχε πει σε συνέντευξή της, όπως, για παράδειγμα, ότι ψάχνει έναν ηγέτη να βγει μαζί του στο βουνό.



Εδώ και χρόνια η Κατερίνα Πλακίδα διατυμπανίζει τις απόψεις της κατά μεταναστών, των Λοαδ+ και υπέρ του Νότη Σφακιανάκη

Ο αστυνομικός θέλησε να την υπερασπιστεί δημόσια συγκρίνοντάς τη με τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της Χρυσής Αυγής. Την επόμενη ημέρα η λιμενικός ανέβασε μια φωτογραφική για τον αστυνομικό ανάρτηση στο Facebook. «Μόλις διάβασα ανάρτηση από “συνάδελφο” που ανήκει στη λοαδ ότι θα έπινε μπυρακι με Μποφίλιου παρά με νοτη .....αντιπαθώ την Μποφίλιου αλλά παρ όλα αυτά δεν πιστεύω να συχνάζει σε gay-bar όπως επίσης ο Νότης δεν βγαίνει για μπυρακι με μπρελόκ», συνοδεύοντας το κείμενο με πολλές φατσούλες γέλιου.

Εξι ημέρες μετά, ο Φωτεινός Παγιαύλας κοινοποίησε την ανάρτησή της, σχολιάζοντας: «Υπάρχει μια φασίστρια, ρατσίστρια, ομοφοβική και τρανσφοβική λιμενικίνα. Από το πράιντ του ’17 έχει λυσσάξει μαζί μου. Η τελευταία της επίθεση είναι επιπέδου 10χρονου.



Η ωραία λιμενικός γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της στις 7 Ιανουαρίου

Με κατηγορεί ότι συχνάζω σε γκέι μπαρ», ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει: «Φασίστας, ρατσιστής, ομοφοβικός και τρανσφοβικός δεν είναι βρισιά, είναι ιδιότητα. Μάθε το κι αυτό Κατερινάκι. Που μου κούναγες το δάκτυλο για το τι λέει ο Νόμος και το ίδιο βράδυ σου ρίξανε το προφίλ για ρητορική μίσους».

Η κόντρα δεν συνεχίστηκε στο Facebook με ύβρεις, block και report, όπως κάνουν συνήθως άλλοι χρήστες, αλλά στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων-Νέου Φαλήρου, όπου πήγε το επόμενο μεσημέρι η λιμενικός και κατέθεσε μήνυση κατά του αστυνομικού. «Η ανωτέρω δημοσίευσή του έγινε αφορμή να δεχτώ και επιπλέον υβριστικά και προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπό μου από διαδικτυακούς φίλους του αστυνομικού», όπως αναφέρει, τα οποία «προσέβαλαν δημοσίως την τιμή και την υπόληψή μου και διατάραξαν την ψυχική μου υγεία».



Η εμπρηστική ανάρτηση της κυρίας Πλακίδα για τον κ. Παγιαύλα στο Facebook

Προσθέτει ότι στο παρελθόν ως λιμενικός έχει υπηρετήσει «στην καταγραφή και φύλαξη αλλοδαπών-μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου και της παραμεθορίου, με ζήλο και αυταπάρνηση και δεν δύναται να μου προσάπτει ο οιοσδήποτε τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς», ενώ καταλήγει ότι είναι μητέρα ενός παιδιού έξι ετών και οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην ψυχική του υγεία.

Στη μήνυσή της προσκόμισε φωτοαντίγραφα των σχολίων από το Facebook αλλά και προσωπικές συνομιλίες που είχε με τον αστυνομικό.



Το έγγραφο της μήνυσης που κατατέθηκε στο Τμήμα  Καμινίων - Νέου Φαλήρου

Τα δύο μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας είχαν και παλαιότερα κόντρα, όταν η Κατερίνα Πλακίδα είχε γράψει στο Facebook: «αυτή είναι η αλήθεια. Ελληνες στα σκουπίδια (τα περήφανα γηρατειά) και λαθρομετανάστες με ηλιακό, δωρεάν ρεύμα και κλιματιστικό».



Καυτό look σε κόκκινους καναπέδες


Εκτός από τους μετανάστες, η ξανθιά λιμενικός σχολιάζει, χωρίς να μετρά τις λέξεις της ή να φοβάται πειθαρχικές συνέπειες, από τον πολιτικό της προϊστάμενο και υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τον οποίο καλεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης «φύγετε πλέον εδώ και καιρό είσαστε άσχετοι και επικίνδυνοι», μέχρι τον σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού της κυβέρνησης Νίκο Καρανίκα, για τον οποίο είχε γράψει ότι «εκτός από ανορθόγραφος είσαι και βρωμόστομος... δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από έναν “άνθρωπο” που φωτογραφίζεται με τραβεστί».


Τι δήλωσε η λιμενικός στο ΘΕΜΑ 104,6
«Με τον κύριο Παγιαύλα υπήρχε μία φιλική σχέση στο παρελθόν, διότι υπηρετήσαμε μαζί στη Σάμο το 2015. Ήμασταν στην καταγραφή λαθρομεταναστών συνεργαζόμενοι, στην αστυνομία εκείνος και εγώ στο λιμενικό. Η συνεργασία μας ήταν άριστη μέχρι τότε. Όταν κάποια στιγμή τα πολιτικά μας πιστεύω άρχισαν να συγκρούονται, μου έκανε κάποιες επιθέσεις στο διαδίκτυο», δήλωσε η λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα στο ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή“Εντός ΘΕΜΑτος” με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη, συμπληρώνοντας, ότι στην ανάρτησή της δεν ονομάτισε το συγκεκριμένο αστυνομικό.

Η πλευρά του αστυνομικού Φωτεινού Παγιαύλα υποστηρίζει, ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τη λιμενικό, η οποία τον δυσφήμισε συκοφαντικά λέγοντας ότι συχνάζει σε γκέι μπαρ ενώ ο ίδιος μάλιστα είναι παντρεμένος, ενώ και τον εξύβρισε. Το μόνο που έκανε ο ίδιος, ήταν να αμυνθεί από τη βάναυση επίθεση, υποστηρίζει η πλευρά του κυρίου Παγιαύλα.



Δείτε βίντεο: Γυναίκα λιμενικός μήνυσε αστυνομικό για post στο Facebook


.




 PROTOTHEMA

Η Δούρου έδωσε €20.000 σε ιστοσελίδα για να την… αποθεώνει


Τα  0,60 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο twitter υπέρ της κυβέρνησης ή κατά της αντιπολίτευσης, όπως είχε ομολογήσει χρήστης του twitter ότι λάμβανε, είναι «ψίχουλα» μπροστά στις χιλιάδες ευρώ που δαπανώνται, προκειμένου κάποιοι πολιτικοί να χτίσουν επικοινωνιακά ένα καλό προφίλ ή να ξεπλυθούν από τις λάσπες, ακόμη και αν είναι της Μάνδρας.


Αναρτήσεις για τη Ρένα Δούρου στην ιστοσελίδα, η ιδιοκτήτρια της οποίας έλαβε €20.000 για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Περιφέρεια Αττικής

Σάλος έχει ξεσπάσει στο twitter με την αποκάλυψη, ότι ενημερωτικό σάιτ αποθέωνε την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ακόμη και την περίοδο που στη Δυτική Αττική μετρούσαμε νεκρούς λόγω της θεομηνίας και των εγκληματικών παραλείψεων του κρατικού μηχανισμού. Όταν μάλιστα η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας είχε επιλεγεί για την παροχή υπηρεσιών συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής σε θέματα προβολής και επικοινωνίας με αμοιβή περίπου 20.000 ευρώ!

Η προκήρυξη για την προετοιμασία των ενεργειών δημοσιότητας του επιχειρησιακού προγράμματος «Αττική 2014-2020»
Είτε διότι ήταν συμβατική υποχρέωση είτε για να ευχαριστήσει την Περιφερειάρχη Αττικής για τη δουλειά που είχε αναλάβει έναντι χιλιάδων ευρώ, η σύμβουλος επικοινωνίας αναρτούσε στην ιστοσελίδα της διθυράμβους για την κυρία Δούρου ακόμη και τη στιγμή που η ίδια ουσιαστικά μήνυε… τον εαυτό της για τις καταστροφές στη Μάνδρα και τους 23 νεκρούς.
Ρεπορτάζ και απόψεις με τίτλους που ίσως να απέφευγε και η ίδια η Περιφερειάρχης Αττικής να χρησιμοποιήσει από σεμνότητα. «Πόρισμα-κόλαφος για τις πλημμύρες στην Μάνδρα, δικαιώνει πλήρως τη στάση της Ρένας Δούρου και καταρρίπτει την σπέκουλα της αντιπολίτευσης και των ΜΜΕ!», «Άλλο… ρέμα και άλλο “ρεύμα” κατά της Δούρου, κύριοι των ΜΜΕ και του ΠΑΣΟΚ!

Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την εκταμίευση της 1ης δόσης των 3437,04 ευρώ στην ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας thefaq 
Ακόμα και οι “εμπειρογνώμονες” της Ν.Δ. αδειάζουν τους σπεκουλαδόρους και τους “νοσταλγούς”!», «”Δεν ανακαλύψαμε τη Δυτική Αττική στις 15 Νοεμβρίου…!”. Μέτρα – “μαμούθ” 292 εκατ. ευρώ για τη Δυτική Αττική, εξήγγειλε η Ρένα Δούρου!» είναι ορισμένοι από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους.
Φυσικά δεν λείπει το «πουσάρισμα» της Περιφερειάρχη Αττικής για έργα και αποφάσεις της, με τίτλους που πάντα περιέχουν το όνομά τους, όπως «Νέο κλιματικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Χαλάνδρι εγκαινίασε η Ρένα Δούρου – ¨Βάζουμε την κοινωνία πάνω από όλα”», «Παρέμβαση της Ρένας Δούρου για τον “γεωπολιτικό χάρτη” στη γειτονιά μας! “Θέλει γνώση, μέθοδο και όχι… ημιμάθεια!”»

Η ταυτότητα της ιστοσελίδας thefaq
Το έργο προβολής και επικοινωνίας της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ενίσχυσης της Προσπελασιμότητας (ΕΥΔΕΠ-Ε.Π.) της Περιφέρειας Αττικής, όπως είναι ο ακριβής τίτλος, εκτιμήθηκε στις 20.000 ευρώ. Αξίζει  να σημειωθεί, ότι δεν έγινε ανοικτός διαγωνισμός, αλλά κλήθηκαν τρία συγκεκριμένα πρόσωπα από το χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας να καταθέσουν την πρότασή τους, ενώ επελέγη η χαμηλότερη προσφορά. Άγνωστο είναι το τελικό ποσό της συμφωνίας. Ωστόσο στις 27 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε ήδη η πρώτη πληρωμή, με την ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας που αποθέωνε την κυρία Δούρου, να λαμβάνει 3.437 ευρώ έπειτα από τον υπολογισμό φόρων και κρατήσεων.

Το πρώτο θέμα της ιστοσελίδας thefaqτο μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιανουαρίου 2018, συμπτωματικά, υπέρ της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου
Πάντως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν γράφει διθυράμβους μόνο για την κυρία Δούρου αλλά για όλο τον ΣΥΡΙΖΑ.




ΠΗΓΗ

Χαλάει ο κόσμος για το Σκοπιανό! Μεγάλα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα

συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα


Ξεκινούν οι συζητήσεις στη Νέα Υόρκη

2.842
Μεγάλα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ετοιμάζονται σε όλη την Ελλάδα για την ονομασία της ΠΓΔΜ με κύριο αίτημα να μην συμπεριλαμβάνεται η λέξη «Μακεδονία», ενώ την ίδια ώρα που ανοίγουν οι διαπραγματεύσεις Αθήνας – Σκοπίων.
Μεγάλη δημοσκόπηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο crashonline.gr. Μπείτε στην εφαρμογή που θα δείτε παρακάτω στο site και ψηφίστε τι από τα παρακάτω θέλετε να συμβεί:
Α.Πιστεύετε ότι πρέπει εδώ και τώρα να επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων;
Β.Κρίνετε ότι η Ελλάδα πρέπει να συμφωνήσει σε σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» ;
Γ. Πιστεύετε ότι απαιτείται σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό, πριν την όποια απόφαση;
Δ.Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα;
Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις
Τα Σκόπια επισκέπτεται τις επόμενες ώρες και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος και θα συναντηθεί με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της ΠΓΔΜ.

Ενώ σήμερα στη Νέα Υόρκη, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς θα συναντηθεί με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και των Σκοπίων, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι, και ενδεχομένως να προτείνει όνομα ή ονόματα.

Μεγάλα συλλαλητήρια
Στο μεταξύ, με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στις 14:00 στη Θεσσαλονίκη. Η «Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία» που διοργανώνει το συλλαλητήριο εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας το σκεπτικό.
Πρωταγωνιστής και ομιλητής θα είναι ο πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος με δήλωσή του, μεταφέρει και το κλίμα που ήδη επικρατεί στην συμπρωτεύουσα: «Για την ονομασία των Σκοπίων δεν θα αποφασίσουν μόνο οι άνθρωποι που μέχρι χθες ακόμη έλεγαν τα Σκόπια Μακεδονία …Είμαστε και εμείς εδώ που ζήσαμε και ζούμε στη Μακεδονία και δεν πρόκειται να την ξεχάσουμε ποτέ! Είμαστε εμείς που τιμήσαμε και τιμούμε τους Ηρωικούς Μακεδονομάχους που έπεσαν για να ζούμε εμείς εδώ λεύτεροι και δυνατοί… Κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξεχνάει τους ήρωες που έπεσαν στο Βάλτο των Γιαννιτσών, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει τους κρεμασμένους Παπάδες και τους Προκρίτους στα Χωριά της Φλώρινας και της Καστοριάς ! Αυτή τη φορά από εδώ και εμπρός θα είμαστε και εμείς εδώ και δεν θα αφήσουμε τίποτε και κανέναν να χαρίσει το Όνομα της Μακεδονίας μας …Γιατί όταν χαρίζεις όνομα, χαρίζεις και έδαφος».

Αλλά και στο Σύνταγμα προετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα:
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Παμμακεδονικών Οργανώσεων Ελλήνων Ομογενών και του Παγκόσμιου Ελληνισμού, «λόγω των έκτακτων και επικίνδυνων εξελίξεων για την Μακεδονία μας, σας καλούμε με ενότητα και αδελφοσύνη, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, με πανελλήνια κινητοποίηση από όλα τα μέρη της Ελλάδος, να συμμετέχετε στα Συλλαλητήρια της Αθήνας στις 28 Ιανουαρίου 2018 ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Πλατεία Συντάγματος και στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 12:00 στο Σύνταγμα».

Νίμιτς: «Υπάρχει ο όρος Μακεδονία»
Την ίδια στιγμή ο ειδικός διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 επεσήμανε πως «ο όρος Μακεδονία περιλαμβάνεται στην ονομασία και αναγνωρίζεται από την Ελλάδα

H Kαραμανλική και η Συριζαίικη Ελλαδα! Ο Νο1 και ο Νο3 θεσμικός παράγοντας της χώρας. Όλη η Ελλάδα της ξεφτίλας σε μια εικόνα. Για τα πανηγύρια!

 
ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ
 
Δημοσίευση του χρήστη Nikos Georgiou.



H Kαραμανλική και η Συριζαίικη Ελλαδα! Ο Νο1 και ο Νο3 θεσμικός παράγοντας της χώρας. Όλη η Ελλάδα της ξεφτίλας σε μια εικόνα. Για τα πανηγύρια!
Kαραμανλισμός και Συριζαισμός διπλα-διπλα, για να αλληλοστηριζονται. Οι δύο αξιοθρήνητες όψεις του ίδιου νομίσματος!

Nikos Georgiou






Πηγή φωτο :kordistoportokali.gr

ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΣΕ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ» ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ; ΠΟΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ; Ο ΚΑΨΟΚΩΛΗΣ ΔΕΙΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ; Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ «ΠΕΤΣΙΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ; «ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ» ΤΟΥ ΓΚΑΒΟΥ; ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ;


omilites1
«Στην ανακοίνωση δύο ηχηρών ονομάτων προχώρησε η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ανεβάζοντας στα ύψη τον πήχη των προσδοκιών για την έκβαση του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στο Λευκό Πύργο», διαβάζουμε γεμάτοι δυσάρεστη έκπληξη από το press-gr, πολιτικού περιεχομένου έγκυρο σαιτ.

Από τη λίστα των κεντρικών ομιλητών, ξεχωρίζουν τα ονόματα του Στρατηγού ε.α. Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου και του Στρατηγικού Συμβούλου, Νίκου Λυγερού. Επίσης, είναι άξιο αναφοράς το γεγονός, ότι για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη ναυλωθεί 375 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα., κάτι που προμηνύει πως ο Λευκός Πύργος θα «βουλιάξει» από κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής επιτροπής της διοργάνωσης:
«Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία ανακοινώνει ότι οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι:
Στέργιος Καλόγηρος Δημοσιογράφος
Κώστας Καραΐσκος Δημοσιογράφος
π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης
Νίκος Λυγερός Στρατηγικός Σύμβουλος
Φραγκούλης Σ. Φράγκος Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Φράγκου, ο οποίος με πρόταση του Αντ. Σαμαρά είχε θητεύσει υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου το 2012, δίνει νέα διάσταση στο θέμα δεδομένου ότι το όνομα του έχει συνδεθεί με σενάρια για τη δημιορυγίοα νέου «δεξιού» κόμματος. Και τώρα λέγεται ότι την Κυριακή θα επιχειρηθεί «πρόβα» για την υλοποίηση του σχεδίου…

Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του Συλλαλητηρίου προχωρούν εντατικά. Ήδη έχουν ναυλωθεί 375 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα».
Πάμε στα δικά μας. Για δύο συγκεκριμένους, θα μιλήσουμε.
Τους υπόλοιπους, κυρίους δεν τους γνωρίζουμε. Δεν είχαμε την τιμή. Άρα, προς το παρόν, δεν θα τους κρίνουμε. Προς το παρόν…
—Για τον κ.Φράγκο Φραγκούλη: Έχουμε τις χειρότερες εντυπώσεις. Παπατρέχας, δειλός, κιοτής, υπουργός του Σαμαρά και πρώην ή νυν φίλος του προδότη και ρουφιάνου πολιτικού που λέει ότι είναι από τη Μεσσηνία αλλά στην Αθήνα έχει σπίτι-βίλα που του το φτιαξε ο μακαρίτης ο πεθερός του, στην Πύλο ούτε καλύβι, δεν έχει. Από πότε ρε Φραγκούλη, έγινες κι εσύ πατριώτης; Από τότε που πήγαινες χεράκι-χεράκι με τους Αμερικανούς τα φιλαράκια σου στο ΝΑΤΟ, που σε κάνανε στρατηγό; Άσε, ρε Φράγκο-κοτα που θέλεις και οφίτσια. Άντε πηγαίνετε να φάτε κανέναν μεζέ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΊΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΎΖΟ ΣΤΟ Βαρδαρη και αφήστε την ιερή πατρίδα ήσυχη, ρε καραβανάδες που γίνατε υπουργοί του εχθρού. Αλήθεια κύριε Φράγκο, η κόρη σου, εκείνη που την έχωσαν με μέσο στην ΕΡΤ , εξακολουθεί να βροντοφωνάζει για τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες; Υπερ τους;
-Και πάμε στον κ. Καλόγηρο. Γιατί θα μας μιλήσεις, εσύ ρε σαρίδι; Για το Βλάχικο ζήτημα που σε παρακολουθούσανε οι μυστικές υπηρεσίες; Για τα κωλοκάναλα-εταιρείες βιτρίνα που έχεις και εκμεταλλεύεσαι τους εργαζόμενους- που δεν έχεις- ή για τις μεγάλες συνεργασίες που κορόιδευες επαγγελματίες ανθρώπους και το μονον που δεν έκανες είναι να τους δαγκώσεις και από πάνω; Γιατί θα μιλήσεις στον κοσμο; Για τις πέτσινες δημοσκοπήσεις που έκανες και έβγαζες πρώτον τον Σαμαρά και πήγαινες και στα κωλοκάναλα που έχεις και έκανες προπαγάνδα; Ρε, Καλόγηρε, πήγαινε ρε ψευτοπατριώτη και κρύψου πουθενά να μην σε γνωρίζουνε που θες και ομιλίες στο συλλαλητήριο.

Κυρίες και κύριοι: Πλημμυρίστε τον Λευκό Πύργο. Αυτούς τους καραγκιόζηδες μην ακούτε. Αυτούς τους βάλανε τα πολιτικά τσουτσέκια να αρπάξουν καμιά ψήφο. Κάντε το καθήκον σας αλλά μακριά από αυτούς τους καρνάβαλους.



makeleio.gr

ΣΥΡΙΖΑ! Με ρόλεξ στα χέρια, με γούνες στους ώμους...



Μα πιο πολύ... μα πιο πολύ, αγάπησα τα... δόντια σου...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πονάει και το αντιλυσσικό, ρε γαμώτο...

Το Παρατηρητήριο

 Μεγαλοοικονόμου στους δρόμους του αγώνα, "με ρόλεξ στα χέρια, με γούνες στους ώμους".


Πηγή


ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ  ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσίευση του χρήστη Ego ta elega eseis den me akougate στην ομάδα: ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
·
Καλησπερα...Καλησπερα.....
Στο να"χερι" το ρολεξ... Στον λαιμο αλυσιδα για να δενεις το παπακι...Στο αλλο χερι το iphone.....
Και για το τελος μια πορσε!!!!!!!!!!!!!ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚ@.............ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΑ ...ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.....
ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ................
ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΕΕΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ;
 
 
 
 
 

Καλησπερα...Καλησπερα.....
Στο να"χερι" το ρολεξ... Στον λαιμο αλυσιδα για να δενεις το παπακι...Στο αλλο χερι το iphone.....
Και για το τελος μια πορσε!!!!!!!!!!!!!ΟΡΣΕ ΜΑΛΑΚ@.............ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΑ ...ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.....
ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ................
ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΕΕΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ;