01 Μαΐου 2016

Η Τροικανή κυβέρνηση "μοιράζει"Αγρια φορολόγιση σε άνεργους άγαμους και παντρεμένους χωρίς παιδιά


 Συντακτική αναπροσαρμογή του: Μανώλη Μάνου


Από τη στιγμή που η "κυβέρνηση" αποφάσισε να συνδέσει το αφορολόγητο με τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων είναι προφανές ότι οι άγαμοι ή έγγαμοι χωρίς παιδιά θα πληρώσουν υψηλότερο φόρο σε σύγκριση με κάποιον που έχει ένα παιδί ή περισσότερα- Θα πληρώσουν την "νύφη".
Στην πλειοψηφία τους είναι οι νέοι και άνεργοι, χιλιάδες απο αυτούς, οι οποίοι λόγο της 6ετούς λαίλαπας της ψεύτικης πτώχευσης και των τεσσαρων  μνημονίων  έμειναν άγαμοι , για οικονομικούς λόγους, κυρίως.


Ενα  παράδειγμα, άγαμος ή έγγαμος χωρίς παιδιά για τα εισοδήματα του 2015 είχε αφορολόγητο 9.500 ευρώ που αντιστοιχούσε σε έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ εφόσον το ετήσιο εισόδημά του δεν ξεπερνούσε τις 22.000 ευρώ. Με τη νέα κυβερνητική πρόταση το αφορολόγητο για τον συγκεκριμένο φορολογούμενο μειώνεται στις 8.182 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η έκπτωση φόρου μειώνεται στα 1.800 ευρώ, δηλαδή προκύπτει πρόσθετη φορολογική επιβάρυνση 300 ευρώ για όλους τους φορολογουμένους οι οποίοι δεν έχουν παιδιά και δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα της τάξεως των 10.000-12.000 ευρώ.

Στην περίπτωση που φορολογούμενος έχει ένα προστατευόμενο τέκνο, τότε, με βάση την "κυβερνητική"  {τροικάνη) πρόταση, το αφορολόγητο θα μειωθεί στα 8.640 ευρώ με αποτέλεσμα η έκπτωση φόρου να ανέρχεται σε 1.900 ευρώ από 2.100 ευρώ σήμερα. Κάποιος που δηλώνει ετήσιο εισόδημα 10.000 ευρώ ως 12.000 ευρώ θα επιβαρυνθεί με πρόσθετη φορολογία 200 ευρώ.

Οσοι έχουν δύο ή περισσότερα προστατευόμενα τέκνα θα «απολαύσουν» το αφορολόγητο που περιελήφθη αρχικά στο ασφαλιστικό - φορολογικό νομοσχέδιο, δηλαδή τα 9.090 ευρώ (από 9.500 ευρώ σήμερα), με την έκπτωση φόρου να ανέρχεται πλέον σε 2.000 ευρώ από 2.100 ευρώ που ίσχυε για τα εισοδήματα του 2015. Σε αυτή την περίπτωση ο πρόσθετος φόρος θα είναι για χαμηλά εισοδήματα της τάξεως των 100 ευρώ.

  Με πληροφορία απο cnn.gr/money

Δήλωσε ο Πούτιν ότι θα δώσει την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα;






























Σύμφωνα με ρωσικά Μέσα, το κρατικό ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Россия-24 μετέδωσε πριν δύο εβδομάδες ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δήλωσε ότι «Η Τουρκία πρέπει να πάψει να υποστηρίζει τον βραχίονα της Αλ Κάιντα στη Συρία [σ.σ. το Μέτωπο Αλ Νούσρα], αλλιώς είμαι όντως πρόθυμος να ολοκληρώσω το έργο του τελευταίου τσάρου Νικόλαου του Β΄ που έμεινε στη μέση. Κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, αυτός [ο τσάρος] επιζητούσε να αποκαταστήσει την Κωνσταντινούπολη στη χριστιανοσύνη και να προστατέψει την ασφάλεια της ρωσικής ναυτιλίας απελευθερώνοντας τα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου, αλλά η μοίρα τον εμπόδισε».

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν φέρεται ακόμα να υπερασπίστηκε την ελληνική κυριαρχία στην Κύπρο, καλώντας το τουρκικό καθεστώς να βάλει ένα τέλος στην εδώ και δεκαετίες μακρόχρονη κατοχή του μεσογειακού νησιού.

Αναφερόμενος στη πεντάχρονη συριακή κρίση, ο Βλάντιμιρ Πούτιν εξαπέλυσε επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα απαράδεκτα όνειρά του να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία υποστηρίζοντας την Αλ Κάιντα στη Συρία και στο Ιράκ, λέγοντας ότι οι πιθανότητες για τη διατήρηση της εκεχειρίας στη Συρία παραμένουν αμφίβολες εξαιτίας της πολεμοχαρούς ατζέντας της Άγκυρας και της διεφθαρμένης της συμμαχίας με τη Σαουδική Αραβία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η είδηση μεταδίδεται από ρωσικά Μέσα: qha.com.ua, realnienovosti.com κ.α. Το περίεργο είναι ότι οι «σύνδεσμοι» της εν λόγω ανάρτησης προς τα μεγάλα ρωσικά Μέσα έχουν «εξαφανιστεί».
Επίσης, σε κάποιες ιστοσελίδες οι δηλώσεις αυτές μεταδίδονται είτε ως του ίδιου του Πούτιν, είτε ως διαρροές του περιβάλλοντός του.

fyllokaiftero1.blogspot.com : Ανα -Μεταδίδουμε την είδηση με πάσα επιφύλαξη γιατί, όπως και να το κάνουμε, θυμίζει «προφητείες»…

trydune

Προσέχουμε : Τα γερμανικά LIDL έχουν αυξήσει μέχρι και 100% τις τιμές σε κάποια προιόντα όπως τις σοκολάτες



Της Ε.Δ.Ο*

Το "χαρίζουμε το ΦΠΑ"στίς διαφημίσεις των γερμανικών σούπερ μάρκετ LIDL ήταν ένα παραμύθι όπως έχει ήδη καταγραφεί σε δεκάδες ιστοσελίδες   πριν λίγους μήνες. Και μια απάτη για την οποία κανενός κρατικού η δικαστικού υπευθύνου το αυτί δεν "υδρωσε"  ελέω αδιαφορίας, οκνηρίας, αλλα διάλυσης του κράτους λόγο και  γερμανικής οικ. κατοχής.


Υπάρχουν προιόντα όπως οι σοκολάτες οι οποίες είχαν ξεκινήσει με 0.34 του ευρώ  το τεμάχιο και σήμερα -προχθές Μ.Παρασκευή είχαν τιμή 0.69 του ευρώ + την σακούλα την οποία χρεώνουν αισχροκερδός και μάλλον παράνομα 0,03 του ευρώ η συγκεκριμένη σοκολάτα υπερδιπλασιάσε την τιμή της.
Πρεπει να προσέχουμε όλοι  τις τιμές αναλυτικά και συγκριτικά όταν πηγαίνουμε για ψώνια στα γερμανικά LIDL.

Επειδή  και λόγο κρίσης και ανεργίας αυτοι που ψωνίζουν κυρίως  είναι οι συνταξιούχοι  και αυτοί δεν ενημερώνονται απο τις ιστοσελίδες του Ιντέρνετ, οι νέοι  σε ηλικία συγγενείς τους,  καλα θα κάνουν να τους ενημερώσουν και να τους συνοδεύουν αν είναι δυνατόν  στις αγορές τους  απο τα LIDL με  την μάρκετιγκ ''παγίδα" τους






 Δείτε τιμή 0.69 e.





.


Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα


Καστοριά: Παπάς Λούπος προς πιστούς: Δεν θα κάνετε αυτο θέλετε η εκκλησία θα κάνει αυτο που θέλει




 Του Μανώλη Μάνου και της Ε.Δ.Ο*


Εχει "ξανακτυπήσει" ο παπάς Λούπος, ένας νεαρός σχετικά παπάς ο οποίος εμφανίσθηκε  ως δια "μαύρης" μαγείας  το τελευταίο διαστημα  ώς πρώτος παπάς, της ενορίας των Αγίων Πάντων της Καστοριάς με χειρότερες φωνές και πιο εκφοβιστικά λόγια κατι που παραδέχθηκέ και ο ίδιος  χθές το  Μεγάλο Σάββατο σε μια απολογητική στιγμή δευτερολέπτων, για να συνεχίσει άμέσως μετά με περισσότερη 'φόρα"  όπως θα έλεγε ο απλός πολίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όνομα του είναι Λούπος (;;;)

Δείτε τι είπε απευθύνόμενος σε  γέροντες οι οποίοι ήταν και οι περισσότεροι στη εκκλησία χθές το πρωί  της  ενορίας αυτής, η οποία απο μια άποψη είναι και η κεντρική γιατί εκεί υπάγεται το νεκροταφείο η αλλιών κοιμητήριο της πόλεως της Καστοριάς <<Δεν θα κάνετε εσείς οτι θέλετε η ...εκκλήσία θα κάνει οτι θέλει>>
Με  φωνές και έντονο άγριο  ύφος επίσης έκανε αυστηρές συστάσεις <<να του φιλούν το χέρι - Το οποίο χέρι πριν απο λίγο έπιασε το σώμα και το αίμα του Χριστού και δεν είναι επειδή το θέλω εγώ προσθεσε απολογητικά προς ..Θεού;>>

Η ομότητα της  αναφοράς του παπα Λούπου  στο αίμα πιστεύουμε γίνεται όχι τυχαία, αντι του όρθού το κρασί που συμβολίζει το αίμα του Χριστού.

 Είπε και αρκέτα άλλα εντός του ναού, κάτι σαν παραλήρημα,   αυτές τις άγιες ημέρες, τα οποία μόνο άγχος εκνευρισμό  και τρόμο δημιουργούν στους γέροντες ανθρώπους, εδω τρομοκράτησε  και τον  νέο δημοσιογράφο με την απειλητικής χρειάς φωνή  του , πόσο μάλλον έναν φτωχό άνθρωπο και ασθενή της τρίτης ηλικίας των 80 ετών και πάνω .

Οταν λέει εκκλησία ο παπά Λούπος εννοεί, οι παπάδες θα κάνουν ότι θέλουν -και θέλει να αγνοεί οτι εκκλησία είναι ο λαός του Θεού και όχι οι παπάδες τους μισθούς των οποίων απο το στεριμα του πληρώνει ο φτωχός πολίτης .  ( Τι όνομα και αυτό; θα το μάθουμε εδώ.. μάθαμε το  Πελτσάνικος και...πάθαμε !!)

Πιθανάτατα  είναι αρχιμαντρίτης και " διπλα"στο περιβάλλον του μητροπολίτη Σεραφείμ.

Ευχόμαστε και ζητούμε απο τον Θεό και τον αναστάντα Χριστό να τον φωτείσει, έτσι ώστε  να μην ξαναεπανέλθουμε με περισσότερο ρεπορτάζ στο ίδιο θέμα και για τον ίδιο άνθρωπο.

* Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Η Γεροβασίλη που πήγε να φέρει το Άγιο Φως, ορκίστηκε με πολιτικό όρκο...



 
Η Γεροβασίλη που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, (και πολύ καλά έκανε) αυτή τη στιγμή είναι στα Ιεροσόλυμα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να φέρει το Άγιο Φως.
«Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές επειδή, καθαρίζετε το απ’ έξω μέρος του ποτηριού και του πιάτου, από μέσα όμως είναι γεμάτα αρπαγή και ακράτεια»
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 23
 
 
 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com σας εύχεται Χρόνια Πολλά " Χριστός Ανέστη "



Η  Ε.Δ.Ο
Η Εθελοντική Δημοσιογραφική Ομάδα του fyllokaiftero1.blogspot.com σας εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά - και Ανάσταση της Πατρίδας απο τον αργό θάνατο, και τα δεσμά των γερμανοεντολοδόχων της σημερινής κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά και των προηγούμενων που καραδοκούν,...να υφαρπάξουν την εξουσία και πάλι, με την "δύναμη' των ψευτών δημοσκόπων,  των παπαγάλων των  Μ.Μ Ε  που χρωστούν χρήματα απο δάνεια, αλλά και των υψηλόβαθμων ρασοφόρων που έμεσσα πέρνουν τεράστια ποσα για απίθανα πράγματα "χρηματοδοτούναι" απο την Ε.Ε .
Χριστός Ανέστη!!