17 Απριλίου 2023

Η βενζίνη ξανά στα δύο ευρώ και καλπάζει ολοταχώς προς τα 2,50 ευρώ το λίτρο

 18-4-2023 09:02 πμ

 Newsroom:fyllokaioftero@gmail.com


 

Η βενζίνη ξανά στα δύο ευρώ καλπάζει ολοταχώς. Δεν μείωσε τον φόρο η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον απύθμενο της γελοιότητας ισχυρισμό του υπουργού Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδη  ...<< γιατί θα κέρδιζαν οι πλούσιοι πολίτες !!!!>>

 

 

Προηγούμενο σχετικό άρθρο:

Kρεοπωλείο στην Καστοριά πωλούσε αρνί στη τιμή των 13 ευρώ και κατσίκι 13,50 ευρώ.!

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Απολογείται ο αστυνομικός που συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά με περιπολικό και άλλα 5 άτομα


 


 Αστυνομικός συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά με περιπολικό της Αστυνομίας και άλλα 5 άτομα, συχνά βλέπουμε περιπολικά με μόνο τον οδηγό και στην πόλη της Καστοριάς, χωρίς συνοδό αστυνομικό όπως επιβάλλει ο νόμος.

.

Σχετικό άρθρο:

Ο αστυνομικός της Καστοριάς εν ενεργεία, εργάζεται και στην εκκλησία Αγίων Πάντων νόμιμο και ηθικό ;; 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Όταν τελείωσε το σόου του Αδωνις Γεωργιάδη για την TV μπήκε η κανονική ταμπέλα που είναι κάτω από τον πάγκο με τιμή 11,99€.

17-4- 2023 15:11μμ
 


 Όταν τελείωσε το σόου του Αδωνις Γεωργιάδη για την TV μπήκε η κανονική ταμπέλα που είναι κάτω από τον πάγκο με τιμή 11,99€.το  αρνί του Πάσχα, που δεν έφαγαν οι φτωχοί, που είναι και το 80% του πληθυσμού της χώρας μας. .

Προηγούμενο σχετικό άρθρο:

Kρεοπωλείο στην Καστοριά πωλούσε αρνί στη τιμή των 13 ευρώ και κατσίκι 13,50 ευρώ.!

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!



 

Καστοριά : Πλούσιες κυρίες " με άκρες" πωλούσαν στο πεζόδρομο του Εμπορικού 10 ευρω την λαμπάδα ...και δεν κουνήθηκε φύλλο !! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

17-4-2023 14:21μμ
 

 Οι 3 "υψηλές κυρίες"  της Καστοριάς συγγενείς δημοτικού συμβούλου του δήμου Καστοριάς με πολυκατοικία ιδιόκτητη φτωχές κατά τα άλλα ... και άρρωστες, πωλούσαν 10 ευρώ την λαμπάδα στην είσοδο του εμπορικού !!! ..έχοντας παρανόμως και πινακίδα που αναφέρει συγκεκριμένο Δημοτικό σχολείο, κανένας έλεγχος. 

Αν ήταν φτωχές γυναίκες σαν την 85χρονη στην Θεσσαλονίκη  θα τις μπαγλάρωνε η αστυνομία Καστοριάς  και η σχετική υπηρεσία Εμπορίου καθώς και η  Δίωξη Οικονομικού εγκλήματος του της κυβέρνησης  Μητσοτάκη.

Τις συναντήσαμε στο πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου της Καστοριάς την Μ.εβδομάδα να θέλουν να μας πουλήσουν λαμπάδα σε τιμή 10 ευρώ, φυσικά χωρίς παραστατικό πώλησης  λέγοντας .ο,τι είναι σύλλογος καρκινοπαθών, ένα είχαν αναρτημένη πινακίδα που αναφέρεται σε δημοτικό σχολείο, σε άκουσμα της ιδιότητας του δημοσιογράφου έστρεψαν το πρόσωπο τους αποφεύγοντας τον φακό του fyllokaiftero1.blogspot.com και απαιτώντας την ταυτότητα του δημοσιογράφου.

Την ίδια ώρα που νόμιμοι επαγγελματίες σε καταστήματα  και στην λαϊκή προσπαθούν να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους πουλώντας μια λαμπάδα η οποία κοστίζει εκεί,  μόλις 1 έως 2,50 ευρώ.




 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!



 ΧΟΡΗΓΟΙ


 

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084