27 Δεκεμβρίου 2021

Κυβέρνηση Καναδά: Σας παρακολουθούσαμε κατά τη διάρκεια του lockdown - Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για άλλα 5 χρόνια


Κυβέρνηση Καναδά: Σας παρακολουθούσαμε κατά τη διάρκεια του lockdown - Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για άλλα 5 χρόνια

Τι αναφέρει η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά


Σε μια ομολογία «βόμβα» προχώρησε η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Καναδά (PHAC), καθώς παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσε κρυφά τουλάχιστον 33 εκατομμύρια συσκευές κατά τη διάρκεια των lockdown.

Με αυτό τον τρόπο η PHAC -υποτίθεται- ανέλυε την κίνηση των πολιτών κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όμως πρόκειται για μια ομολογία που επιβεβαιώνει όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που υποστήριζαν ότι ο Covid-19 ήταν μια ευκαιρία για τις κυβερνήσεις ώστε να παρακολουθούν περισσότερο του πολίτες.

Η Υπηρεσία νωρίτερα αυτό το έτος συνέλεξε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών γεωεντοπισμού από πύργους κινητής τηλεφωνίας, «λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της πανδημίας», δήλωσε εκπρόσωπος της PHAC στην National Post, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά μια αναφορά του Blacklock’s Reporter.

Τα δεδομένα παρακολούθησης φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των μέτρων περιορισμού και τον εντοπισμό πιθανών δεσμών μεταξύ της κίνησης των ανθρώπων και της εξάπλωσης του Covid-19.

Η PHAC έλαβε τις πληροφορίες, οι οποίες «αποπροσδιορίστηκαν και συγκεντρώθηκαν», μέσω ενός εξωτερικού εργολάβου, του καναδικού γίγαντα τηλεπικοινωνιών Telus. Η σύμβαση διήρκεσε από τον περασμένο Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και η PHAC είπε ότι δεν είχε πλέον πρόσβαση στα δεδομένα μετά τη λήξη της συμφωνίας.

Ωστόσο, η Υπηρεσία σχεδιάζει να παρακολουθεί με παρόμοιο τρόπο τις μετακινήσεις των πολιτών τα επόμενα πέντε χρόνια (!) προς στόχους όπως η πρόληψη της εξάπλωσης άλλων μολυσματικών ασθενειών και η βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Η PHAC την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε μια ειδοποίηση προς υποψήφιους εργολάβους που αναζητούσαν ανώνυμα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας που χρονολογούνται από τον Ιανουάριο του 2019 και διαρκεί τουλάχιστον έως τον Μάιο του 2023.

Οι επικριτές υποστήριξαν ότι η παρακολούθηση των πολιτών από την κυβέρνηση είναι πιθανότατα πιο εκτεταμένη από ό,τι έχει αποκαλυφθεί και μπορεί να γίνει πιο ενοχλητική τα επόμενα χρόνια.

«Πιστεύω ότι το καναδικό κοινό θα μάθει για πολλές άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες μη εξουσιοδοτημένης επιτήρησης πριν τελειώσει η πανδημία, αλλά και μετά», δήλωσε ο δικηγόρος David Lyon στην Post. Σημείωσε, επίσης, ότι τα «αποταυτοποιημένα» δεδομένα μπορούν εύκολα να «επαναπροσδιοριστούν».

Ο συγγραφέας Julius Reuchel είπε ότι η πρωτοβουλία παρακολούθησης μοιάζει με ένα κράτος παρακολούθησης που κατασκοπεύει πολίτες «για την ασφάλειά τους». Ένας άλλος συγγραφέας, ο Paul Alves, είπε ότι με τη νέα της  σύμβαση, η PHAC θα έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα τοποθεσίας για κινητά και εξέφρασε τον φόβο ότι «η ανίχνευση επαφών δεν θα απαιτεί πλέον άδεια ή ένταλμα».

Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 



Έκτακτη Είδηση:Νέα μέτρα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ για την ΗΠΙΑ Όμικρον! Έτσι θα κυκλοφορούμε από 3/1/22 – ΠΛΗΓΜΑ για τους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,BINTEO


Μέτρα πάνω στα ήδη ισχύοντα μέτρα!

Τη νέα δέσμη μέτρων ανακοίνωσε ο Υπ. Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά και τη μαραθώνια συνεδρίαση των ειδικών.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μετάλλαξη προκαλεί ηπιότερη νόσηση, ενώ ήδη στις χώρες από τις οποίες ξεκίνησε (βλ. Νότια Αφρική) έχουν μειωθεί κατά πολύ οι διασωληνώσεις και τα κρούσματα.

ΩΣΤΟΣΟ η ελληνική κυβέρνηση επιμένει να παίρνει σκληρά μέτρα.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Τα νέα μέτρα, που θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 16/1/22, είναι τα εξής:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής προστασίας ή χρήση ΔΙΠΛΗΣ μάσκας τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα ΜΜΜ. Υποχρεωτική θα είναι και στο προσωπικό της εστίασης
  • Ωράριο λειτουργίας στη διασκέδαση/εστίαση ΑΥΣΤΗΡΑ έως τις 12:00
  • Απαγορεύονται οι όρθιοι πελάτες στην διασκέδαση/εστίαση
  • Στα τραπέζια θα επιτρέπεται να κάθονται έως 6 άτομα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και αποστάσεις
  • Αν παρατηρηθούν παραβιάσεις στα μέτρα θα κοπεί και η μουσική στα καταστήματα
  • Περιορισμός της χωρητικότητας στα γήπεδα στο 10% με ανώτατο όρια τα 1.000 άτομα, με «παράθυρο» για περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων
  • Τηλεργασία σε δημόσιο και ιδ. τομέα έως και 50%, το ακριβές όμως ποσοστό θα διαμορφωθεί βάσει των δυνατοτήτων που έχει κάθε υπηρεσία.
  • Για επίσκεψη στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και χρονίως πασχόντων, θα απαιτείται τεστ PCR.

Ο Υπ. Υγείας σημείωσε επίσης ότι το 75% των κρουσμάτων είναι στις ηλικίες 20 έως 59 ετών. Μόλις 6% αφορά ηλικίες άνω των 60 ετών.

Το πλήγμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους εμβολιασμένους, καθώς πολλά από τα μέτρα αφορούν δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν ΜΟΝΟ εκείνοι.


 (φωτο:intime)

Με πληροφορία από το el.gr 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 



Ποιός είναι ο Μόσιαλος που μας κούνησε το δάκτυλο.. Από τον Αντρέα Παπάνδρέου στον Μητσοτάκη μέσω Παπαδήμα!!…Και βέβαια ένα διάστημα θήτευσε στον Σημίτη !!



Διαβάστε χωρίς δημοσιογραφική περιγραφή και σχόλια και θα βγάλετε συμπεράσματα τόσο για τον Η.Μόσιαλο όσο και για τον σημερινό πρωθυπουργό που τον επέλεξε ως εκπρόσωπο της κυβέρνησης σε διεθνής οργανισμούς…

Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εν συνεχεία πραγματοποίησε διδακτορικές σπουδές πάνω σε Πολιτικές Υγείας στο LSE. Από το 1995 εργάζεται στο LSE, όπου έχει αναγορευτεί καθηγητής της πολιτικής της υγείας.περιοδικού Health Economics. 

Υπήρξε σύμβουλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Παγκόσμια Τράπεζα. 

Πολιτική καριέρα

Η πολιτική του καριέρα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980, όταν και ανέλαβε, όσο ήταν φοιτητής στη σχολή της ιατρικής, το πόστο του επικεφαλής της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Με την οργάνωση δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών κατά τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Με το τέλος των σπουδών του αποχώρησε από την Ελλάδα. Αργότερα, από το πόστο του καθηγητή πολιτικής της υγείας στο LSE, αποδέχθηκε τη πρόταση του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει σύμβουλος κοινωνικής πολιτικής.[

Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 αποδέχθηκε πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για τοποθέτηση στη τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εξελέγη βουλευτής. Αρνήθηκε όλα τα βουλευτικά του προνόμια, καθώς και το βουλευτικό του αυτοκίνητο με σκοπό την ελάφρυνση της οικονομίας στη περίοδο λιτότητας.

Το 2010 υπερψήφισε τον μηχανισμό στήριξης της χώρας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ τον Ιούνιο του 2011 τοποθετήθηκε Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στη Κυβέρνηση Παπανδρέου, ύστερα από τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

 Από τη θέση αυτή υποστήριξε την αναδιάρθωση του δημοσίου τομέα με ριζικές αλλαγές στη διαχείριση πόρων και το σύστημα υγείας με ταυτόχρονη καταπολέμηση πελατειακών σχέσεων. 

Παρέμεινε μέλος της κυβέρνησης μέχρι και τη παραίτηση της τον Νοέμβριο του 2011, όταν και ανακοινώθηκε η Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.

Τον Μάρτιο του 2020 αποδέχθηκε τη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να εργαστεί ως εκπρόσωπος και σύμβουλος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της Πανδημίας κορονοϊού 2019–20, θέση που κατείχε αμισθί.

Προσωπική ζωή

Ζει στην Αγγλία με τη σύζυγο του Λίλυ Χουλιαράκη και τη κόρη τους. Κατά το παρελθόν βρέθηκε στο επίκεντρο αντισημιτικών επιθέσεων από ανώνυμους χρήστες του διαδικτύου.

 Πηγή:Βικιπαίδεια

Διαβάστε τώρα  ένα δημοσίευμα του 2011 της εποχής που ο Ηλίας Μόσιαλος ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Σημίτη.

 

Όλοι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι στο Μαξίμου

8:30 17/10/2011

Συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού είχαν το απόγευμα του Σαββάτου όλοι οι πρώην κυβερνητικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Ηλίας Μόσιαλος. Συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού είχαν το απόγευμα του Σαββάτου όλοι οι πρώην κυβερνητικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο Ηλίας Μόσιαλος, νυν εκπρόσωπος, με τη Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Στόχος της σύσκεψης η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της Συνόδου Κορυφής την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και η διαχείριση της ιδιαίτερα κρίσιμης εβδομάδας που ξεκινά σήμερα.

Φωτογραφία από την εποχή που ήταν στο βαθύ ΠΑΣΟΚ

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι δυο εκπρόσωποι των κυβερνήσεων Σημίτη Δημήτρης Ρέππας και Χρήστος Πρωτόπαπας, οι εκπρόσωποι τύπου του ΠΑΣΟΚ επί Γεωργίου Παπανδρέου τον καιρό της αντιπολίτευσης 2004-2009 (Άννα Διαμαντοπούλου, Νίκος Αθανασάκης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Ραγκούσης), ο Γιώργος Πεταλωτής και ο νυν εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. real.gr
πηγή


πηγή

 

 

 Προηγούμενο άρθρο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Αστυνομικός αγενής προκλητικός και μόνος του, έκανε έλεγχο διπλομασκοφορίας, με απειλητικό ύφος στον "Μασούτη" Καστοριάς

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί